|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  814 815 [816] 817 818   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.8.2011 14:10:39   
palachinken
I mi da se prijavimo user posted image Švrćo bio budan cijelo jutro, duša draga, napokon se ublebao, mislim da je ovo znak i za mamu da mu se pridruži user posted image Vidim vi vikendice spominjete, vala i ja sam svoju poželjela, malo onog svježeg zraka da udahnem, jedva čekam da bebača povedemo, još malo, još malo...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 20376
6.8.2011 15:40:08   
rose
mi jutros put pionirske...setali, uzivali, ruali i kuci...da malo odmorimo pa u tanc po gradu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 20377
6.8.2011 22:27:42   
Anoniman
Sta je ovo zatisje user posted image
Hvala vam drage moje user posted image , nece moje dijete jos iz pupe, lijepo mu kod mame, zna sta ga ceka sa sestrom harambasom kad se rodi user posted image
Kako Lady ode sa sveki da se druzi ovdje tisina nastala user posted image

Cvjeticu gdje si ti na bb, a?

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 20378
6.8.2011 22:28:43   
esmina i bebina mam
A ti ni manje ni vise nego nekakve maslenice pravis user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20379
6.8.2011 22:29:43   
Anoniman
Zeno da znas kako je ukusna i kako se lako napravi sad bi je pravila  i ti user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 20380
6.8.2011 22:34:00   
esmina i bebina mam
Neeeeee ja user posted image user posted image user posted image hocu bona na more 17-og pa da mi je kako smrsati u ovih deset dana user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20381
6.8.2011 22:46:38   
Anoniman
Ali tako je mljac, mljac...uh user posted image
Ostalo mi tjesta jos u frizideru, mm sad govori da sam mu mogla jos jednu sad napraviti ali sa tunjevinom i sirom user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 20382
6.8.2011 22:58:22   
mamin cvjetić
Hajde Jelo kaži kako se pravi da je pravim da ovu čeljad najedem a za mene manje više i onako sam zadnjih dana nakva nikakva ništa ni ne mogu jesti a želudac me ubi kao i kičma uh

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20383
6.8.2011 22:59:36   
Anoniman
http://www.ringeraja.ba/forum/foto---kuhanje/m_871595/mpage_23/tm.htm#1008822

evo na poslednjoj strani recept od lely, a ispod sam ja napisala kako sam ja pravila.

(odgovor članu mamin cvjetić)
  Neposredna veza do poruke: 20384
6.8.2011 23:27:11   
tukica
joj jelena, sve hocu da ti kazem sretno ako se ne cujemo na RR-u, drzim ti fige na cr i da sve prodje u najboljem redu... ti si meni super, jako hrabra i snazna zena, pa vjerujem da ce porod za tebe biti maciji kasalj... u svakom slucaju, good luck user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20385
7.8.2011 1:03:13   
sweet insanity
nigdje nikog u ovoj smjeni...moja jos nije zaspala, budna od pola 9......spustim je u krvetic, lezi al cim cuca ispadne jok....i vazda mi vak na ruci zaspe-ko mogla bi uskoro.....jedino kad je bas premorena zaspi sama..

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 20386
7.8.2011 1:14:41   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: lejla80

Super Bebo i ja kombinujem slano i slatko..mada moj mališa više voli slatko..al ja od slanog i dalje ne odustajem...Isto jako voli Lino hapice kao i onu o Nestle riža+kukuruz

Canim sretan vam maleni rođendanko sa malim zakašnjenjemuser posted image user posted image user posted image ...eh ko da smo jučer odbrojavale dane i čekale poroduser posted image Ako misliš da je cura spremna ti je stavi na tutu,moj vala još nije za te fiskulture...u svakom slučaju javljaj rezultateuser posted image

Sweet bez brige ako tako voli ti i nastavi...mali od moje sestre je od prvog dana spavao na stomaku, jednostavno dijete nije htjelo drugačije...a što kažeš na ravnoj podlozi ništa joj neće biti a što se ljulje tiče..zanimljiva je ali neznam koliko se isplati i koliko ćeš je koristiti....dobro ti je neko posavjetovao da probaš, mada ja ovom svom kad u radnji pokažem igračku on vrišti od sreće a kad dođemo kući ni ne gleda u njuuser posted image

Selma A.M. i moj mali je imao istu stvar i nema to veze sa polom jednostavno je to zbog tvojih hormona i proći će dok trepneš...no sikiriki i dobrodošlauser posted image Meni su govorili da stavljam bijeli luk i nake metle da okrećem da ne povejruješ šta sve ovom narodu pada na pamet..

Palachinken ma svi mi prođemo kroz tu fazu na početku...ma mene vala i sada uhvati...al sreća brzo popusti

Odlucila sam uzet onu obicnu do 11 kila, sto je mi trebamo ljuljat, em jeftinija 100 KM od one em nije bas da cu je smjet ostavljat samu da je ljulja ljulja, ipak se pravo vrcka sad....

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 20387
7.8.2011 1:51:18   
sunce27

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

nigdje nikog u ovoj smjeni...moja jos nije zaspala, budna od pola 9......spustim je u krvetic, lezi al cim cuca ispadne jok....i vazda mi vak na ruci zaspe-ko mogla bi uskoro.....jedino kad je bas premorena zaspi sama..

Evo nas i mi smo ista smjena user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 20388
7.8.2011 9:08:57   
lejla80
juh...pa šta je ovo..niko se živ jutros nije javio a ja se taman psihički pripremila na čitanje jutarnjih postova, nekako su mi oni najdraži...A ubacila u sjedalicu (zavezanog naravnouser posted image ) i pustila mu crtiće da malo gleda...

2011.
2016.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 20389
7.8.2011 9:10:20   
lejla80

IZVORNA PORUKA: sunce27

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Evo nas i mi smo ista smjena user posted image user posted image user posted image

vas dvije dežurne hehheh...pa sunce ti odlučila da se ovdje javljaš samo u kasnim satima....

2011.
2016.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 20390
7.8.2011 9:12:06   
palachinken
Jutro žene! mi smo od 4 do 6 imali neko kenjkanje/grčenje fazu, naravno, muški dio familije uredno spava, samo sam ja na nogama. Znate šta, danas ćemo mi napolje! Jest da je tek 20 dana, ali upucat ću nekog, vjerovatno mm, ako još ostanem u kući. Dobro, nije to neki pravi izlazak, nego u auto i kod bake i dide, jer je dido slabo pokretan pa jos nije ni vidio unuče uživouser posted image , ali ja sam svejedno sretna kao da idem na matursko u najmanju ruku user posted image

Mi kontamo kupiti onu ležaljku za bebe, ono čudo sa više nivoa što može biti i hranilica, eh sad, čini mi se da je neko spomkinjao da ima to čudo, ali na točkovima. Ako je iko vidio takvu džidžu s točkićima, nek napiše gdje i koja marka. Gledam bimaco.net, kod njih nema.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 20391
7.8.2011 9:32:33   
palachinken
Evo sta je pisac htio da kaze:
user posted image

Da li je ko ovo čudo gore vidio gdje?

Neposredna veza do poruke: 20392
7.8.2011 10:30:41   
canim
Palachinken draga ja ovo prvi put vidim, nisam nigdje vidjela da ima kupiti u SA ali imas od Peg perego hranilicu bas onako kako je opisa samo sto skroz drugacije izgleda, to je ova
http://www.babybeddingtown.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/t/a/tatamiapaloma-lg_1.jpg
a evo i video
http://www.youtube.com/watch?v=b6mps3zd_Vs

Zastupnik za peg perego je Malisa u Merkuru na Otoci tako da kod njih mozes naruciti.

Neposredna veza do poruke: 20393
7.8.2011 10:32:57   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

Jutro žene! mi smo od 4 do 6 imali neko kenjkanje/grčenje fazu, naravno, muški dio familije uredno spava, samo sam ja na nogama. Znate šta, danas ćemo mi napolje! Jest da je tek 20 dana, ali upucat ću nekog, vjerovatno mm, ako još ostanem u kući. Dobro, nije to neki pravi izlazak, nego u auto i kod bake i dide, jer je dido slabo pokretan pa jos nije ni vidio unuče uživouser posted image , ali ja sam svejedno sretna kao da idem na matursko u najmanju ruku user posted image

Mi kontamo kupiti onu ležaljku za bebe, ono čudo sa više nivoa što može biti i hranilica, eh sad, čini mi se da je neko spomkinjao da ima to čudo, ali na točkovima. Ako je iko vidio takvu džidžu s točkićima, nek napiše gdje i koja marka. Gledam bimaco.net, kod njih nema.

hej milas, mi izasli 23. dan sa kolicima, nis ti ne brini. ko god mi je ista reko ja kazem da mi je cura modernauser posted image

Neposredna veza do poruke: 20394
7.8.2011 10:35:32   
sweet insanity
eh sad jutro... mi evo ustale. mala je zaspala sinoc oko 1 i kusur i spavajuci je uzmem da je nahranim oko 4 pa oko 7 pa sad oko 10 al je od 4 ostala sa mnom jer sam soavala dojeci je....ko navijena je sinoc za jelo...na 3 sata...i pokakili smo se sinoc, opet 5. dan-to kod nje haman tako ide...

Neposredna veza do poruke: 20395
7.8.2011 10:38:01   
Leena
Jutro, moje dame!

Esma sinoc jedva zaspala, plac neki, nervoza... Na kraju zaspala meni na rukama, sto nije radila ni sa mjesec dana... Budila se svu noc... Izgleda da su trojke krenule, jer i ujeda sve zivo... A cini mi se da su i nabubrile, ali ne da ona da fino vidim.

Jele, kuharice, je li nam se Anči smirila? Ja juce kako spustih slušalicu tako i Esma poče da zafrkava, nervoza neka neviđena...

Iman, sta bi s tobom? Nigdje teuser posted image Kako nam je rodica? Hajd mi javni kad ti odgovara da se vidimo...

Palachinken, gdje nade to cudo? Ja nikad nisam za to cula, a bas super izgleda... Mi smo imali onu obicnu lezaljku, sto cini mi se sweety prica da ce kupiti. Nama je bas koristila, ali ovo tvoje izgleda bas super, da ne moras poslije hranilicu kupovati.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 20396
7.8.2011 10:48:33   
palachinken
Leena, zasad sam našla samo na netu, a proizvođač je neki kineski BabySky, eh sad, ima kod nas jedna prodavnica, KidiOz, što prodaje tu marku bebećih stvari (prejeftine su im stvari) pa možda budem imala sreće. Valjda moze i u ležeći položaj.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 20397
7.8.2011 10:50:02   
palachinken
canim, ovo tvoje ko space shuttle user posted image To kad malo porastemo...
sweet, ma šteta neiskoristiti ovo sunca dok ima, jer nama će 40 dana isteći u septembru, taman kad krenu kiše.

Neposredna veza do poruke: 20398
7.8.2011 11:01:42   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

canim, ovo tvoje ko space shuttle user posted image To kad malo porastemo...
sweet, ma šteta neiskoristiti ovo sunca dok ima, jer nama će 40 dana isteći u septembru, taman kad krenu kiše.

ja licno sam 7. dan vec setala malo, a sa njom eto 23.

Neposredna veza do poruke: 20399
7.8.2011 11:13:30   
mamin cvjetić
Palachinken ja imam istu takvu samo je bez točkića i marke je ROBOT ja je dobila od kuma i njegove žene i super je pravo a gdje su je kupili neznam mogu ih pitati a vidjela sam na piku jedni istu kao i moja pa pogledaj ako hoćeš.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 20400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  814 815 [816] 817 818   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  814 815 [816] 817 818   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje pelene koristite?
aida.

od navedenih..

Pampers (59%)

Violeta (8%)

Hafu (8%)

Molfix (7%)

Baby love (18%)

Broj svih glasova: 153

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *