Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Javih se iz zelje da podrzim Cickolini i pozelim sve najbolje njoj i njenoj bebici drago mi je sto si takav optimista,bit ce to sve u redu aBd,nedajte se..pozz
Da zaposlena zena malo nadje vremena i da pozdfravim svoje RR prijateljice...
Ba smi fali ono vrijeme,kad sam gotovo 24 h vislila ovdje.mozda sad kad ddje zima bude vise vremena...
Nazalost s posla nemam pristup RR,a sto je najzalosnije,mogu uci i na ringeraju.hr i ringeraja.rs,samo na nasu ne mogu...
Cickolini,saznadoh sinoc za male frkice kod ljepotice.Ma necu uopce negativno d amislim,ba snaprotiv..Uvijek bude bolje nego sto s enadamo.., Ako Bog da bice to sve u najboljem redu. Samo hrabro i naprijed.Puno snage i strpljenja...Uz vas sam 100000% ...
Ljubi nam nasu lijepu drugaricu.....
Inace Adna je dobra hvala Bogu...Spremamo s ena vakcine,jer smo na sve moguce u kasnjenju..Ja nesto sve kao odgadjam....
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
jutrić ah ja sam baaas prehlađena grlo,nos,glava,tura uh uh i jos kišem
Hamza se nocas 2 puta budio fol naspava se i hoce ads e igra,tako ad se mm u 1h igrao s njim a ja sam sa sehura,al et spavao je do pola 8 jutros..hoce da ustane ja ga privijem uza se,rekoh neka jos malo i tako smo se peglali do pola 8..evo sa dje opet zaspao..
rime pa zenoooo draga neka si se javila..super za adnicu ljepoticu a i mi imamo vakcine u spetembruu,al se prvo moramo narucitii..
moram,moram darga moja leena sto ti reece valja kucu srediti za bajrama ja kontala veceras kolace ako stignem naraviti al daj Boze... kako toja princezica???
Ma ona super, a mi slomljeni ! Stvarno je hiperaktivna, ali hajd to i nekako, nego sto opet trazi po noci kad se probudi da je prebacimo kod sebe (a taman se odvikla od toga), a onda po cijelu noc se budimo, stalno je nekome peta u oku, u ustima... Kako onako malo dijete moze zauzeti onoliki krevet nikako ne kontam
A joj, sretno! Ja ne moram nista kuhati, jer necemo biti kuci, ali imam za raspremati svasta... A nikako se nakaniti da pocnem. Najgore mi je sto mi se nekakvog vesa za peglanje nakupilo, da 3 zene peglaju stiglo bi se danas mozda...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Danas smo u akciji raspremanje kuce, uh svasta treba uraditi a i ja ako stignem veceras cu napraviti nesto od kolaca. Moja cura jutros malo duze spavala do 6:30h tako da smo pravo odmorne
Joj i mi pocetkom septembra na vakcinu ako Bog da, Lejla80 jeste vi primili drugu dozu diteper, znam da ste nesto kasnili ?
Pozdrav svima, sto vas to nema, znam da je vikendom inace slabo javljanje al ovako slabo nisam ocekivala...hmmm mora da ste se sve razvrijednile Ja jesam..ustala cim me A pozvao i bacila se na razvijanje pite..kontam da barem to zavrsim ne bi li mi se kuca malo razhladila..Veceras imamo iftar pa moramo danas vazda nesto raditi..Kucu jos nisam ni pocela raditi jer stvarno nemam vremena al kontam nedavno smo krecili pa nemam bas mnogo posla..sutra cu to malo zagladiti i sklepat jos kakav jednostavan kolac (citaj: ja samo takve i pravim) nek se nadje..ma ionako nemam nekih puno gostiju..dok obidjem ove starije,prodje Bajram
Bint sta si se to ti prehladila, kako si uspjela po ovoj vrucini hehehheh....sad bi ti moja kuma rekla: mora da lijezes mokre kose,smanji bona sa tim kupanjem I mi moramo u septembru na bocu al se ne narucujemo..Nas odmah naruce za slijedecu..a ako je A slucajno bolestan ili nam termin ne odgovara tad se napravim luda i samo ga odvedem kad nama pase, mada mi svaki put kazu da se slijedeci put narucim..hehe,mozda i hocu nekad
Pozdrav,jesmo sve vrijedne,ja isto spremam kuću,momke poslala u park s babom,a sutra ću kuhati.Harun mi još uvijek slabo spava,ali proći će i to.Evo pauza mi otkucava,moram nastaviti dok se nisam ohladila.bint,želim ti da što prije ozdraviš.canim,mislim da sam tebe dodala na fb.
Dan zene evo i ja raspremam kucu :))) polako za Bajram nek se sve blista . Ljubim mame i bebe
Da se i mi javimo ... D spava, ja doruckujem, mm posti pa odmara.... Ma ljepota. Trebala bih i ja kucu za Bajram pripremiti, ali mi se ne da nikako. Javit cemo se kasnije opet .... vidi se da je nedelja na RR-u nigdje nikog hehehe
Bint sta si se to ti prehladila, kako si uspjela po ovoj vrucini hehehheh....sad bi ti moja kuma rekla: mora da lijezes mokre kose,smanji bona sa tim kupanjem I mi moramo u septembru na bocu al se ne narucujemo..Nas odmah naruce za slijedecu..a ako je A slucajno bolestan ili nam termin ne odgovara tad se napravim luda i samo ga odvedem kad nama pase, mada mi svaki put kazu da se slijedeci put narucim..hehe,mozda i hocu nekad
lejla ah sto me nasmija et sevab si zaradila an meni ih draga ti fraza se sjecam,ako se tek udala-mlada jadna se ne smiej prehladiti odmah uslijeđuju te fraze ehehehheeheh ma imunitetm mi pao,nenaspavana sam hronicno,ne jedem dobro sve mi nekako promakne i konatm neka posliej cu i et..a nek si ti meni rekla zbog cega sma bolesna eheheheheheheheh ejheehheehehh ma i nas narucuju na vakcine al ovo je bio izuzetak jer niej radila na kartoteci ta sto narucuje,bio godisnji pa et da ja nazovem pocetkom septembra da se narucim canim hvala tiiiii na savjetu,limunada je zakon haha blago tebi,tvoji momcii u parku
ah što ste mi vrijedne, čišćenje kuća pred Bajram. ja sam to jednostavnije riješila. otišla na vikendicu a u stanu ostavila žene. došli kući prije sat vremena, sve blista. prozori, store, ćilimi oprani i suhi, ljepota. kako sam ja vrijedna, jeste vidjele?! ma ne mogu ja ovaj stan sama čistiti. kod mene pas prlja, to je dlake na sve strane a pored toga nema ko N pričuvati.
danas nam je stolica napokon bolja. imala je 3 stolice od čega su dvije napokon ličine na normalne. nije to još uvijek dobro ali nadam se da će se napokon regulisati.
ona je cirkus živi. pokušava da hoda i da stoji a ne zna ništa pa pada. slomi se ona živa. došla mi je mama iz Beča pa ćemo kod nje na ručak i da vidimo šta nam je donijela . mama bila 15 dana u Beču pa sam je zadužila da Nađi donese stvari iz H&M-a koje ovdje ne mogu naći.
Lady, kako si ti pametna zena, trebala sam i ja tako.. Ovako se lomim, a nista se ne primijeti... Sve hocu da te pitam kako se zove ona homeopatkinja sto si mi pricala? Moja drugarica krenula kod jedne, a ja se zakazala kod druge, pa da vidim je li ijedna od njih ta tvoja, kad te ne pitah na vrijeme
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
ja sam maloprije povadila sve Nađine stvari od 6 do 9 mjeseci da sve to eliminišem iz ormara jer mi bez potrebe zauzima prostor. puna vreća stvari. imam i nekih od 9 do 12 mjeseci koje smo kupovali pa stavila i to da se pere. moram da sve to složim i da vidim šta joj treba. kreće u vrtić u četvrtak pa će mi trebati i trenerkica i helankica. imamo super cipele Timberland, nana joj kupila u Beču dok je bila skroz mala, broj 20 tako da mi je to sačuvalo 80-ak KM u džepu.
Lady, kako si ti pametna zena, trebala sam i ja tako.. Ovako se lomim, a nista se ne primijeti... Sve hocu da te pitam kako se zove ona homeopatkinja sto si mi pricala? Moja drugarica krenula kod jedne, a ja se zakazala kod druge, pa da vidim je li ijedna od njih ta tvoja, kad te ne pitah na vrijeme
moja se zove Biba
moja se zove Biba
hos veceras po gradu hodati?