|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  908 909 [910] 911 912   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
28.8.2011 15:20:18   
lejla80
Bint duso draga..mogu zamisliti kako ti je..H te je dokrajcio hehehheheh...spava li preko dana da i ti dodjes malo sebi..ma nek su oni nama zivi i zdravi preguracemo nekakouser posted image

Lady pametnice..ti se odmorila a jos ti i kuca blista, savrsena kombinacija a ko slag na tortu mamica ti dolazi uuuu...sigurno je donijela svega lijepog svojim curamauser posted image

Iman ma kakve god joj kupis bice ok...ko kad je cura ko meeeedd.. Bajramluke bi i ja sutra mogla kupovati al iskreno sve sam ideje potrosila, sama ne znam sta cu..Sto se tice Fis-a i ovdje u Sa je ocajan, al zato u onom u Vitezu svasta ima..

Vidi sto su se te homeopate razmnozile..do jucer se nije znalo ni sta je to...

2011.
2016.

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 22726
28.8.2011 16:41:31   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Leena

Iman, kupila bih vam ja cipele i poslala, nego brate brojevi su user posted image , Esmi male cipele 21 i kupim joj jedne koje su taman:20! uzas...

Lady, kako si ti pametna zena, trebala sam i ja tako.. Ovako se lomim, a nista se ne primijeti... Sve hocu da te pitam kako se zove ona homeopatkinja sto si mi pricala? Moja drugarica krenula kod jedne, a ja se zakazala kod druge, pa da vidim je li ijedna od njih ta tvoja, kad te ne pitah na vrijemeuser posted image

moja se zove Biba

hos veceras po gradu hodati?

neću draga. perem hiljaditu mašinu veša...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22727
28.8.2011 16:52:14   
rose

IZVORNA PORUKA: Leena

Iman, kupila bih vam ja cipele i poslala, nego brate brojevi su user posted image , Esmi male cipele 21 i kupim joj jedne koje su taman:20! uzas...

Lady, kako si ti pametna zena, trebala sam i ja tako.. Ovako se lomim, a nista se ne primijeti... Sve hocu da te pitam kako se zove ona homeopatkinja sto si mi pricala? Moja drugarica krenula kod jedne, a ja se zakazala kod druge, pa da vidim je li ijedna od njih ta tvoja, kad te ne pitah na vrijemeuser posted image

moja se zove Biba

hos veceras po gradu hodati?

neću draga. perem hiljaditu mašinu veša...

dobro, drugi put onda user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 22728
28.8.2011 17:01:10   
ladyblue RR
evo izgleda da će malo hladnije biti (ako se ovo danas može tako nazvati) pa se možemo naći poslije tvog posla, kad god hoćeš.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22729
28.8.2011 17:37:53   
rose

evo izgleda da će malo hladnije biti (ako se ovo danas može tako nazvati) pa se možemo naći poslije tvog posla, kad god hoćeš.

ma ja dogovorit cemo se

Neposredna veza do poruke: 22730
28.8.2011 21:23:54   
esmina i bebina mam
Eh evo mene Salko mi od sinoc ima temperaturu od 37,5 do 38 i pravo je nervozan svu noc smo ga nosali user posted image Evo i sad se budi zacepljen mu je nosic pa mu sljez ukapavam

Ja odustala od pravljenja ikakvih sobeta jer svakako idemo do mojih pa do MM-ovih.A moram sutra na posao tako da bih se bas rastrgala.Kuca mi je pospremljena prije nego sto cu na more a zaova mi je bila u kuci dok smo bili tamo i sve mi uradila cakum pakumuser posted image Reko de ti razmisli da zivis sa nama user posted image user posted image

Sveki mi prica isla u petak u dom za djecu u Zenici pa se rasplakala skroz.Kaze da u sobu sa djecom od jedno 3 godine nije mogla ni uci.A ja sad Salku nosala pa govorim MM-u dragi Boze ko li njih nosa kad ih ovako sta muci zubici ili nervoza.Kaze meni MM znas kako je u bolnici tako je i kod njih user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22731
28.8.2011 21:34:41   
Super Beba
samo da mahnem...mi sa vikendice.. baš ugodno bi, svježije...mali ranije zaspao oko pola 7, valjda ga svjež zrak opio i evo sad mi se probudio...al kako stvari stoje, uskoro će on ponovo sovenzi :))
iman - upita ti za namaz - on je pored mene u kolicima bio :) ja vani na hasurama, a on pored mene..i za divno čudo, kad se probudio, nije A pustio - samo gledao :) i hB pa skontaste i izvukoste tu etiketu..e miša li mu, šta se sve neće zadesiti u njihovim ustima :))
cickolini - Je Be user posted image user posted image user posted image Kako je D. prihvatila vježbe? Puno :*******
lady - pametno ti to za žene vala...kako N. večeras?
rose - kako je S. crnogorac :))) :* (ja se rastopila gledajući njene slike, mašAllah ljepotice)
bint - kako si sada? Išta bolje?
pozz i svim drugim mamicama i bebica user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22732
28.8.2011 21:44:34   
bint
eh darge moje
da vam se javnem malouser posted image ma boli me vala sve,al zavratila sma rukave i kuham pomalo-pravim kolace...tulumbe su gotove pa et bujrum prije bajrama da ih probamo a sad cu rafaelo praviti,hladi mi se smjesa pa uletih da vidin sta raditeuser posted image user posted image

joj kako sma se prepala  H zasapao oko pola 8 i budi se oko pola 9 vristeci,palcuci,suzice liju ja ga uzela,mazim,pokusavam ad ga dojim al jok on samo place...onads ma ga izniejla iz sobe i nosala nosala dok niej prestao i u tom s eko' razbudiooo..al sve jece i sad sam ga ponovo uspavala..da nije ensto  sanjaoo pa onako vriska,sami nas dvoje kuciii nije buka ne zanm...al mi gao zaoo skroz dusa mojauser posted image user posted image
super bebo bravo az bocuuser posted image hvala na pitanju al ovo ne popusta,najgore sto me grlo i nos muce al borim se borimuser posted image user posted image
lady najpametnijeeee je takouser posted image user posted image user posted image
lejla sad H spoava ovako po danu;ujutro oko 9 pa do 10 i 1h opet i ne spava do navecer oko 7-8 et...kako vi???

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 22733
28.8.2011 21:49:14   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

rose - kako je S. crnogorac :))) :* (ja se rastopila gledajući njene slike, mašAllah ljepotice)

user posted image user posted image user posted image hehe...S je zaista crnogorac, po dedi (mom tati) user posted image i bas joj godii da lezii user posted image dobro je, ipak smo bile sa ladyblue i Nadjom u set_nji do pola 9 i razlaz...eno je kenjka u kreveticu, pokusava da se uspava dok joj svira neka muzikica njena user posted image

< Poruku je uredio rose -- 28.8.2011 21:50:19 >

Neposredna veza do poruke: 22734
   [Obrisana poruka]
28.8.2011 22:09:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 22735
28.8.2011 22:10:39   
rose
IZVORNA PORUKA: Iman83

Joj, Bint, tebe Hamza baš trenira...nadam se da ćeš se uskoro osjećati bolje. user posted image

Superbebo
, znači bebi je bio s tobom vani, ma ja to nikako nisam mogla zamisliti. Ni ta opcija kod nas ne ide, jer ovu moju sve živo zanima, to bi vrištalo i skičalo i galamilo po džamiji...rekoh ti, ludaaaanca user posted image . Al nek je tebe tvoj hailrija tako lijepo slušao. user posted image

Lady, i ja sutra imam pomoćnicu...već sam mm zadala zadatke, ja ću da završim šta imam u kuhinji a on će ostatak kuće...i mirni svi user posted image

Ja okupala Iman, nahranila je i eno je pokušava zaspati... a ja odoh nazad u kuhinju..baš se nešto radujem ovom bajramu...sva sam user posted image

i meni je mm glavni kad je pospremanje kuce u pitanju ja nigdje ne bih prispjela s ovom mojom smizlom

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22736
28.8.2011 22:26:44   
Amam

Joj, Bint, tebe Hamza baš trenira...nadam se da ćeš se uskoro osjećati bolje. user posted image

Superbebo
, znači bebi je bio s tobom vani, ma ja to nikako nisam mogla zamisliti. Ni ta opcija kod nas ne ide, jer ovu moju sve živo zanima, to bi vrištalo i skičalo i galamilo po džamiji...rekoh ti, ludaaaanca user posted image . Al nek je tebe tvoj hailrija tako lijepo slušao. user posted image

Lady, i ja sutra imam pomoćnicu...već sam mm zadala zadatke, ja ću da završim šta imam u kuhinji a on će ostatak kuće...i mirni svi user posted image

Ja okupala Iman, nahranila je i eno je pokušava zaspati... a ja odoh nazad u kuhinju..baš se nešto radujem ovom bajramu...sva sam user posted image

i meni je mm glavni kad je pospremanje kuce u pitanju ja nigdje ne bih prispjela s ovom mojom smizlom

I ja ne znam kako bih stigla da mi on ne usisa i obrise prasinu,bas cesto to radi user posted image .
Evo mene da vam mahnem mi danas isli kupovati poklone za bajram,svasta smo nesto kupili ali nismo sve,pa cemo opet sutra aBd.E nas je bas slusao svima se smijao i sarmirao,ali je zato sad jedva zaspao,cak je i povratio koliko je stenjao i nesto tersao user posted image
Ej zenice pa moja A ce sad u skolu,ja imam prvacica i konfuzno se osjecam u vezi s tim user posted image .
Ruksak jos nismo kupili kontamo za bajram jer u ramazanu nista nismo stigli.
Odoh ja u svoju kuhinjicu,imam jos dosta toga napravit a sutra aBd pos.kupovine valja to sve spakovati.
Nadam se da je sve ok s vama i bebironima jer nista ne stizem citati.
Puno user posted image od nas!

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22737
   [Obrisana poruka]
28.8.2011 22:33:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 22738
28.8.2011 23:05:29   
Super Beba

Dobri nam ovi mm...user posted image user posted image user posted image

Super bebo, you've got mail!user posted image

potvrda o primitku :)))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22739
28.8.2011 23:33:42   
taurus
jedno brzinsko mahanje

stigli sa vikendice pa ne znam kud udaram
možda ujutro stignem pročitati šta se ovdje dešavalo

mi smo uglavnom ok, imali smo prelijep vikedn
u petak smo u gragu bili do 1
E spavala u kolicima,  R je baš uživao a ja sva hepi jer nisam mogla vjerovati da smo ostali iza ponoći u gradu sa dvoje male djece

svima veliki user posted image

Neposredna veza do poruke: 22740
28.8.2011 23:59:58   
ladyblue RR
mi smo došle kući poslije šetnje sa rose i S, okupala N i stavila je da spava. ja malo igrala remija sa svojim muškarcima, okupala se i samo da vas pozdravim. odoh da gledam Red carpetuser posted image  i da spavam. trebala bih sutra nešto spremiti za Bajram a nisam baš vješta sa baklavama i ostalim kolačima. tačnije, ne znam uopšte kako se to pravi. moram sutra nešto smisliti pošto mi je svekrva, na opšte iznenađenjeuser posted image  rekla kako ona ne može ništa praviti jer se "ne osjeća dobro"! mama tek došla iz Austrije i sutra ide na posao tako da ne vjerujem da ću nju uspjeti smuntati...a možda i uspijem.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 22741
29.8.2011 0:09:20   
rose

mi smo došle kući poslije šetnje sa rose i S, okupala N i stavila je da spava. ja malo igrala remija sa svojim muškarcima, okupala se i samo da vas pozdravim. odoh da gledam Red carpetuser posted image  i da spavam. trebala bih sutra nešto spremiti za Bajram a nisam baš vješta sa baklavama i ostalim kolačima. tačnije, ne znam uopšte kako se to pravi. moram sutra nešto smisliti pošto mi je svekrva, na opšte iznenađenjeuser posted image  rekla kako ona ne može ništa praviti jer se "ne osjeća dobro"! mama tek došla iz Austrije i sutra ide na posao tako da ne vjerujem da ću nju uspjeti smuntati...a možda i uspijem.

sarajbosna pravi odlicne baklave i ruzice....kupovina zakon user posted image

Neposredna veza do poruke: 22742
29.8.2011 7:25:47   
vila_7
dobro jutro zenice!
kako ste sve vi i vasa zlata? user posted image Joj kod vas sad velika spremanja za sutra,koliko god tesko bilo meni opet tako pred praznike,blagdane...nekako lijepa i posebna atmosfera!

A moja dusa.....ove 2 noci...ne znam sta bih rekla....zaspe za bukvalno minutu, al nema te sanse da je prenesem u krevetic -ja cim krenem ustajati,ona znaci spavajuci ustaje za mnom i samo se baci na mene i nastavi spavati user posted image user posted image user posted image .Ja nisam znala bil se smijala il plakala jer je to trajalo pd 7 do 9. I u jednom trenu ma reko odoh je staviti u rkevet nek malo kenjka!
Ja je stavim, ona u plač ja izadjem ona odmah usuti, i budem ja tako 15 min.u dnevnoj ma reko odoh vidjeti spava li-ja tamo a ona me odmah osjetila (da,osjetila jer nema sanse da me cula) i dize se i zove,ja smao odem ona suti,vratim se opet za 2o min, pogledam ona opet -do tad lezala,cim je mene ugledala dize se i zove - i sta cu bilo mi je zao i legnem sa njom i odmah zasapa i ona i ja.user posted image
Nadam se da su ove 2 noci samo prolazne! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 29.8.2011 7:26:53 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22743
29.8.2011 8:12:54   
Cickolini
Juuuutroooo evo i mi se ustali. Ovdje noci vec su dobro hladne ... ljeto prolazi heheh Bas mi je zao, eto zime dok okom trepnes. Bas vam zavidim ... u Sarajevu je ljeto prelijepo ...

Danas bi trebala da vidim hoce li mi dati uputnicu za ovu kliniku u Zagrebu. Bojim se da nece, ali dat cu sve od sebe, Jucer me opet panika uhvatila ... bas sam se prepala sta sve iz ovog moze izaci. U srijedu bi trebali u Rotterdam da nas pregleda neka vrhunska fizioterapeutkinja Greet pa da vidimo sta cu reci ...

Super Bebo Je Be unistava mamu ... jucer sam imala napad panike. Tresla sam se, ali D je vesela i ne primjecuje. Vjezbamo s njom. Jos uvijek ne po 6 sati dnevno koliko savjetuju jer nismo jos prosli edukaciju za vjezbe, ali uskoro cemo poceti bas puuno da vjezbamo pa se iskreno nadam da ce dobro prihvatiti.

HAHA svaka cas_t ... mene danas sve ceka. I spremanje i pospremanje haha A ovdje marokanci Bajram slave u srijedu user posted image Ako ne zavrsim sa kucom njima cu se prikloniit hahahaha Nemoj se brinuti vjerovatno je nesto sanjao pa se bas uznemirio.

Rose ljuuubi nam crnogorca malog hahaha

Iman ma nek si se odlucila na pomoc. Ja da sam u Sarajevu sigurno bih nekog angazovala. Ovdje je to bas preskupo (sat vremena 15 eur) a da su makar efikasne tih sat vremena nego ko macka repom mahnu. Sta nam radi ljepotica???

Amam cestitamo prvacica ... a sad ce mama morati da radi zadacu heheheheh I ja kazem da mi nije mm nista ne bi stigla ... Hoce svasta uraditi, ma ko kakva zena haha

Taurus znaci vi bas uzivali ... bas vam zavidimo hahahah Nek ste se lijepo proveli. Ovdje vec hladno ... kosa mi se na glavi dize zbog toga.

Lady sveki je zakon hahahah "ne moze jadnica" ... reci joj ma nisam ni mislila da ce vam bolje biti .... znam ja da ste vi lose kad god treba nesto hahaha Dosta sale, stara zena hahaha Trebala si ovako mladu kao ja naci ... sve radi, ali i servira s prilogom haha (tj sa jezikom)

Helena osjete one sve. Ja zato vise i ne kontrolisem. Ma cim ja na vrata ona pocne malo kenjkati ili se meskolji. Ma nevjerovatno hahaha

< Poruku je uredio Cickolini -- 29.8.2011 8:16:46 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22744
29.8.2011 8:34:25   
vila_7
cickolini.... draga nasa ma normlano je da te panika hvata,sta ti je! Ne bi normalna bila da te ne uhvati panika/strah/nevjerica,....iskreno mene uhvati samo kad pomislim kako je tebi. Moj savjet ti je da se povezes bar preko nekih foruma sa roditeljima djece sa Je Be user posted image , jer vidim na ovom i nisu nesto aktivni....to ti prije svega govorim i zbog njihovog iskustva a i zbog tebe same-opet je drugacije biti u kontaktu i sa ljudima koji te apsolutno razumiju kroz sta prolazis pa ce tebi biti lakse! A i mi cemo ti ovdje biti sve sta pozelis! user posted image  

P.S. jel ti treba nekih clanaka da trazimo , skidamo sa interneta ili imas i previse svega?

< Poruku je uredio helena_7 -- 29.8.2011 8:35:07 >

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 22745
29.8.2011 8:51:31   
taurus
cickolino draga user posted image

promjene raspoloženja, strah i panika su sasvim razumljivi u takvim situacijama
prije svega trebaš skupiti snage i strpljenja, pozitivno razmišljati i sve to zbog tvoje D jer njoj si najpotrebnija
helena ti je dala dobar savjet, potraži još neki forum koji se bavi problematikom CP

i naravno mi smo tu uvijek za tebe, da te barem malo utješimo, umirimo i damo riječi podrške

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22746
29.8.2011 8:52:37   
selmoni
Pozdrav svim mamama a posebno mojoj Cickolini znam dušo da ne postoje riječi kojima bih te neko mogao utješiti ali i sveg srca se nadam i verujem da tvoja duša nema ništa i da je zdrava ko dren vidjeć.eš. Molimo se dragom Allahu za njeno zdravlje i da vam da sabura ljubimo vas puno i volimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22747
29.8.2011 8:57:38   
Super Beba
Jutro i od mene...mali evo istražuje ćoškove kuće, ganja kablove, a ja dolazim sebi i samo čekam da zaspe kako bih mogla kafu u miru popit...sinoć oko pola 4 zaspala, buđenje u pola 8..dođe mi da plačem :)
Cickolini - kao što ti i helena reče, normalno je da te hvataju panični i manični i svakakvi drugi trenuci...al hB pa kod tebe dođu i prođu :) Držim fige da vam dobijete uputnicu za Zg! :*
Helena - hehe, E. prava mamina maza :)) Ma to ona da se i ti naspavaš..konta dijete, nek malo prilegne i mami će biti bolje :)
ee, mali zasp'o :) kafaaaaa

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 22748
29.8.2011 8:58:33   
rose
dobar jutar...moj godisnji je gotov i cijeli dan cu biti na seminaru...eto nadjoh i ovdje konekciju...srecom imam mali komp opremljen wirelessom user posted image

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 22749
29.8.2011 9:01:54   
vila_7
super beba user posted image user posted image user posted image jel to ti branis moju mazilicu! user posted image Ma neka je,ja i volim sto je maza,a mislim da je to samo preko vikenda jer smo stalno zajendo i igramo se po cijeli dan i mazukamo pa valjda da joj slucajno ne odem da nesto ne propusti.
A sto si zaspalo u pola 4?

rose ma ne mozemo mi ni mrdnuti od RR! user posted image Kako tvoja slatkicA?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  908 909 [910] 911 912   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  908 909 [910] 911 912   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

polovna roba
felix

kupujete li polovnu robu za djecu ne mislim na BB bazar , vec sad tipa otvorila se negdje radnja polovne robe gdje ima i djecije polovne, ocete li otic i kupiti za djete i uzimate li ????

da (50%)

ne (50%)

Broj svih glasova: 154

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *