entinte
|
IZVORNA PORUKA: jelenaT Hvala vam drage moje, ma za poluditi, jos doticnu Murtezic kad sam isla ono na kontrolu kaze sve je to super i izadje, sestra mi kaze potparila rana i hvala Bogu bila sam to sanirala, tri puta na dan previjala i cistila, da bi opet sinoc se rana pravo zacrvenila i pocela da boli, ali sada na drugom dijelu u odnosu na prosli put, nadam se i ja da nije ali skepticna sam nesto. Malenom se pojavile u pelenskoj regiji ispod pupka te bubuljice, ja ih cistila alkoholom i kupala u hipermanganu i bile se gotovo skroz povukle, kontala od mojih hormona se cisti, kad sinoc ono buknulo opet i sad vise nego sto je bilo prije. Hvala Bogu nema čirića nigdje, samo gnojne one ruzne bijele bubuljice. Sutra ujutru vadimo briseve pa cemo cekati rezultate. Jelo draga moj je isto imao osip i to znas koji, sumnjali su na Mrsu ali hvala Bogu nije bilo... zvali mi doktora da nam dođe kuci i cika doktor nam rekao samo da osistimo alkoholom i naravno puknemo istu ako ima gnoja i pospemo samo i samo bivacinom, naravno prije toga se bebica opere samo vodom i posusi fenom, onda kad stavis bivacin opet raspuses fenom ostatak i stavis pelenu, nasem malenom je to pomoglo, nismo radili bris... Ali bolje sve provjeri... i mojoj rodici su isto rekli ali hvala Bogu nije bila mrsa pa je uradila isto ovo sto sam napisala... izbaci mu sve kreme... ljubimo vas.
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
|