|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  928 929 [930] 931 932   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
2.9.2011 15:50:02   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Iman83

Taman user posted image !

Jedva čekam da ga kupam, mazim, mirušim...joooj, kad će to sutraaaaaaa?user posted image

Još samo da tortu završim, biće dobro...sad sam virila na tvoje slike onog medu žutog, nemam ideje šta ću...bila napravila conversice...ma ispali ko opanci user posted image ...pa ću medu i poklone i tufneuser posted image ...

Elem, stručni savjet: kako ti praviš ona lijepa slova? Prosvjetli me...user posted image

Isrctam ih na jufki od fondana jedno 3mm debljine i onda kruzim skalpelom.
A medo je najlaksa figurica za napraviti, dodas mu neki siperak ili cuclu da bude beba-medo i eto gauser posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 2.9.2011 15:51:16 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 23226
2.9.2011 16:23:21   
dzeni_nl
Dan zenice drage, ja sam se sje*ala al pravo. Napravila sam milka tortu eno je se hladi, pa cu je sutra prekriti sa fondantom, vecera se pece i supica kuha, jos smao da gosti dodju. Uspjela sam i usisati i podove izbrisati, al sam sad slomljena. Idem sad po moju Marisicu ba sam je pozelila.

Joj u bolnici u kojoj sam se ja porodila tad je isto bila aktivna neka bakterija, ali niko nije znao, jer glupi direktor sutio. Eh sad se napravila nova bolnica i tu su preselili u nju i tek se sad saznalo da ima bakterija i da je vec oko 30 ljudi umrlo od nje. A taj famozni direktor je dao ostavku i otisao. Tek me sad strah neki uhvatio sta je moglo bit i s anama, ali hvala Bogu dobro smo.

Jelena nadam se da kod vas nije MRSA u pitanju.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 23227
2.9.2011 16:24:50   
Medi_87
Jelo a joj nista morat cete briseve uraditi nama je bilo u nosu i na kozi uzas jedan oduzilo se bilo20 dana, uglavnom rekli nam da cistimo alkoholom,kupanje u hipermanganu za nosic kapi Gentamicin,ja ti toplo preporucujem antiseptik kojim ces Luku kupati jedanput na dan 5 dana zove se Plivasept i ima kupiti u Robotu u Hrasnom kosta oko 30km pola litra i izvrstan je, za tvoju ranu ima isto losion istog naziva njega su meni preporucili, nadam se da ce brzo proci sve
nama je plivasept sve sanirao

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 23228
2.9.2011 16:29:57   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

Dan zenice drage, ja sam se sje*ala al pravo. Napravila sam milka tortu eno je se hladi, pa cu je sutra prekriti sa fondantom, vecera se pece i supica kuha, jos smao da gosti dodju. Uspjela sam i usisati i podove izbrisati, al sam sad slomljena. Idem sad po moju Marisicu ba sam je pozelila.

Joj u bolnici u kojoj sam se ja porodila tad je isto bila aktivna neka bakterija, ali niko nije znao, jer glupi direktor sutio. Eh sad se napravila nova bolnica i tu su preselili u nju i tek se sad saznalo da ima bakterija i da je vec oko 30 ljudi umrlo od nje. A taj famozni direktor je dao ostavku i otisao. Tek me sad strah neki uhvatio sta je moglo bit i s anama, ali hvala Bogu dobro smo.

Jelena nadam se da kod vas nije MRSA u pitanju.

Koja je to bolnica????

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 23229
2.9.2011 16:34:57   
mersiha 77
Iman sumnjiva si ti meni,da ti muz nebude bjezao po kuci ati zanjim trcis i vices jahocu bebu,ja hocu bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jelo e u vraga,vrazijeg pa hocel te ista zaobiciuser posted image ,ali nadam se da nije nistauser posted image
entinte ma bice to dobro akobogda
ja neznam vi  samo istazujete tu djecu a oni tamo gore jedva cekaju da nadju sebi posla
ja to nista negledam okreno se tamo,okreno se vamo,ma jok ja ama bas nista
ma idem i to gledat ma necu bogami,sve je uredu i hajmo daljeuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 23230
2.9.2011 18:24:54   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Almaa

pozdrav mame i bebe,
ledy i ja bih tako rado kod homeopatice, od poroda sam sva odron, pa ako mozes napisi mi kod koje ti ides i gdje se nalazi...

poslala sam ti pp

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 23231
2.9.2011 18:27:21   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Iman83

...bila napravila conversice...ma ispali ko opanci user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kako sam se ismijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23232
   [Obrisana poruka]
2.9.2011 19:25:14   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 23233
2.9.2011 20:30:30   
canim
Dobili smo turu 39.4 user posted image user posted image user posted image user posted image dala sam joj paracetamol i za nekih 15 min htjeli mi da mjerimo turu i ona vristala i povratila user posted image nadam se da nije paracetamol.

Kupili smo danas onu ogrlicu za zube, jeli se ono moze normalno s vodom prati ?

Neposredna veza do poruke: 23234
   [Obrisana poruka]
2.9.2011 20:35:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 23235
2.9.2011 20:39:51   
jenny_z
Meni u apoteci rekose da nema nikakvog punjenja ogrlice, da to ne treba raditi. Bitno je samo da je ogrlica cista kako bi bebina koza mogla upijati ulja iz cilibara.

01.01.2011. I gave her life, she gave me a reason to live. ♥

Neposredna veza do poruke: 23236
2.9.2011 20:55:11   
lejla80
Napokon petak hehehheh...opet sam dosla u fazu da jedva cekam petak, mada ove hefte nisam mnogo ni radila....uglavnom ja sam potpuno dosla u normalu ko da ni dana nisam bila na porodiljskom..jedina je razlika to sto ne spvama najbolje po noci a i kad dodjem s posla ne mogu da legnem i odspavam..neda mi A....hehhhehe ma sitnica
Helena pojma ti nemam do kad radi vjerovatno negdje do cetiri, pet,nisam sigurna. a za ragade,meni je odlicna bila ona iz DM kremica..
Cickolini ma vjerovatno ti se potpuno uspostavila ponuda i potraznja pa ne osjetis toliko nadolazenje mlijeka a cura doji koliko moze i pusti je nek ona trazi..Normalno je da oni lagano sami izbacuju podoje pa ne bi trebala mnogo brinuti..Kod mene je ista situacija sto se tice nadolazenja mlijeka..evo npr moj A je jutros dojio u sedam i ponovo tek u sest sati a ja nisam osjetila nikakav pritisak kao sto ga inace osjetima sigurna sam da mlijeka imam..Valjda je prirodan tok da to ide tako inace bi ih morale dojti 100 godina hehheheh
Canim i vas ufatila tura, ajoj .....nadam se dace brzo proci..Kako se curi svidja hodalica i gjde si je zbavila??

2011.
2016.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23237
2.9.2011 20:55:36   
esmina i bebina mam
Dobro vece drage moje

MM je jutros Salku vodio na kontrolu nema vise injekcija dala mu je sirup
Esmi je dermatolog juce dala advantan kremu i geramicin kremu a po potrebi Rinolan sirup.Kaze da ima izrazito osjetljivu kozu podloznu alergijama.A zaista nekada kad je komarac bocne otekne joj rukica ma uzas jedan.
Ja se jos uvijek snalazim mama i MM cuvaju Salku a Esma je u vrticu pa MM kupi djecu i pravi rucak kad stigne od smjena a inace sam krepana.Relacija Zenica Kakanj a rade famozni auto put.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 23238
2.9.2011 20:56:20   
lejla80
Sretan polurodjendancic nasim RR trojkamauser posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 23239
2.9.2011 20:57:36   
vila_7
evo i mene - Eva napokon zaspala i ja sa njom nenamjerno pola sata,i ne bih ni ustala da mi se nisu posmigale kospice koje mi je zaova danas ispekla pa sad grickam i cituckam vas!

Iman...ide li torta? Jel nisi iskoristila one sablone za cipelice?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu jenny_z)
Neposredna veza do poruke: 23240
   [Obrisana poruka]
2.9.2011 21:19:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 23241
2.9.2011 21:20:45   
ladyblue RR
Iman napravila opanke a ne cipeliceuser posted image

Sretan rođendan našim RR trojkamauser posted image

Nađa je bila mrtva pospana. jedva sam je držala do 20h budnom. puže, ustaje, bori se pa se valjda umoriuser posted image . samo da mi se sutra ne probudi u 7h.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23242
   [Obrisana poruka]
2.9.2011 21:26:49   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 23243
2.9.2011 21:29:45   
vila_7
Lady, ma dusa se izmori i u vrticu sa djecom!

Iman evo postavljam ti šablone na koje sam mislila:
user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 23244
   [Obrisana poruka]
2.9.2011 21:31:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 23245
2.9.2011 21:38:46   
mersiha 77
Lady zar negledas utakmicu Bosna-Bjelorusija 2-0user posted image
Iman pa bas tako ako neustanes sa rr nece biti nistauser posted image user posted image user posted image
nisam upratila kako se zove bebacuser posted image ?

Neposredna veza do poruke: 23246
2.9.2011 21:39:38   
ladyblue RR
Iman, još nije sigurna u sebe pa neće da hoda...neka je još malo...onda počinje trka frkauser posted image

< Poruku je uredio ladyblue -- 2.9.2011 21:41:37 >

Neposredna veza do poruke: 23247
2.9.2011 21:42:46   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Lady zar negledas utakmicu Bosna-Bjelorusija 2-0user posted image

gledala nego štauser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 23248
2.9.2011 22:09:26   
Faketa
_user posted image Moja sultanija je prava damica. Narasla majkice za 11 mjeseci 11 kg. Je li to malo kilaze? Zna te ista o kilazi za bebe, moje zenice?

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 23249
2.9.2011 22:10:24   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Faketa

_user posted image Moja sultanija je prava damica. Narasla majkice za 11 mjeseci 11 kg. Je li to malo kilaze? Zna te ista o kilazi za bebe, moje zenice?

otkud ti da je ovo malo?

btw, dobro došla

(odgovor članu Faketa)
Neposredna veza do poruke: 23250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  928 929 [930] 931 932   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  928 929 [930] 931 932   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

neodlučna

Koje vam je ime najljepše

Nadia (49%)

manuela (9%)

ana (42%)

Broj svih glasova: 125

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *