Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jedva čekam da ga kupam, mazim, mirušim...joooj, kad će to sutraaaaaaa?
Još samo da tortu završim, biće dobro...sad sam virila na tvoje slike onog medu žutog, nemam ideje šta ću...bila napravila conversice...ma ispali ko opanci ...pa ću medu i poklone i tufne ...
Elem, stručni savjet: kako ti praviš ona lijepa slova? Prosvjetli me...
Isrctam ih na jufki od fondana jedno 3mm debljine i onda kruzim skalpelom. A medo je najlaksa figurica za napraviti, dodas mu neki siperak ili cuclu da bude beba-medo i eto ga
< Poruku je uredio palachinken -- 2.9.2011 15:51:16 >
Dan zenice drage, ja sam se sje*ala al pravo. Napravila sam milka tortu eno je se hladi, pa cu je sutra prekriti sa fondantom, vecera se pece i supica kuha, jos smao da gosti dodju. Uspjela sam i usisati i podove izbrisati, al sam sad slomljena. Idem sad po moju Marisicu ba sam je pozelila.
Joj u bolnici u kojoj sam se ja porodila tad je isto bila aktivna neka bakterija, ali niko nije znao, jer glupi direktor sutio. Eh sad se napravila nova bolnica i tu su preselili u nju i tek se sad saznalo da ima bakterija i da je vec oko 30 ljudi umrlo od nje. A taj famozni direktor je dao ostavku i otisao. Tek me sad strah neki uhvatio sta je moglo bit i s anama, ali hvala Bogu dobro smo.
Jelena nadam se da kod vas nije MRSA u pitanju.
Jelo a joj nista morat cete briseve uraditi nama je bilo u nosu i na kozi uzas jedan oduzilo se bilo20 dana, uglavnom rekli nam da cistimo alkoholom,kupanje u hipermanganu za nosic kapi Gentamicin,ja ti toplo preporucujem antiseptik kojim ces Luku kupati jedanput na dan 5 dana zove se Plivasept i ima kupiti u Robotu u Hrasnom kosta oko 30km pola litra i izvrstan je, za tvoju ranu ima isto losion istog naziva njega su meni preporucili, nadam se da ce brzo proci sve nama je plivasept sve sanirao
Dan zenice drage, ja sam se sje*ala al pravo. Napravila sam milka tortu eno je se hladi, pa cu je sutra prekriti sa fondantom, vecera se pece i supica kuha, jos smao da gosti dodju. Uspjela sam i usisati i podove izbrisati, al sam sad slomljena. Idem sad po moju Marisicu ba sam je pozelila.
Joj u bolnici u kojoj sam se ja porodila tad je isto bila aktivna neka bakterija, ali niko nije znao, jer glupi direktor sutio. Eh sad se napravila nova bolnica i tu su preselili u nju i tek se sad saznalo da ima bakterija i da je vec oko 30 ljudi umrlo od nje. A taj famozni direktor je dao ostavku i otisao. Tek me sad strah neki uhvatio sta je moglo bit i s anama, ali hvala Bogu dobro smo.
Jelena nadam se da kod vas nije MRSA u pitanju.
Koja je to bolnica????
Iman sumnjiva si ti meni,da ti muz nebude bjezao po kuci ati zanjim trcis i vices jahocu bebu,ja hocu bebu Jelo e u vraga,vrazijeg pa hocel te ista zaobici ,ali nadam se da nije nista entinte ma bice to dobro akobogda ja neznam vi samo istazujete tu djecu a oni tamo gore jedva cekaju da nadju sebi posla ja to nista negledam okreno se tamo,okreno se vamo,ma jok ja ama bas nista ma idem i to gledat ma necu bogami,sve je uredu i hajmo dalje
Meni u apoteci rekose da nema nikakvog punjenja ogrlice, da to ne treba raditi. Bitno je samo da je ogrlica cista kako bi bebina koza mogla upijati ulja iz cilibara.
Napokon petak hehehheh...opet sam dosla u fazu da jedva cekam petak, mada ove hefte nisam mnogo ni radila....uglavnom ja sam potpuno dosla u normalu ko da ni dana nisam bila na porodiljskom..jedina je razlika to sto ne spvama najbolje po noci a i kad dodjem s posla ne mogu da legnem i odspavam..neda mi A....hehhhehe ma sitnica Helena pojma ti nemam do kad radi vjerovatno negdje do cetiri, pet,nisam sigurna. a za ragade,meni je odlicna bila ona iz DM kremica.. Cickolini ma vjerovatno ti se potpuno uspostavila ponuda i potraznja pa ne osjetis toliko nadolazenje mlijeka a cura doji koliko moze i pusti je nek ona trazi..Normalno je da oni lagano sami izbacuju podoje pa ne bi trebala mnogo brinuti..Kod mene je ista situacija sto se tice nadolazenja mlijeka..evo npr moj A je jutros dojio u sedam i ponovo tek u sest sati a ja nisam osjetila nikakav pritisak kao sto ga inace osjetima sigurna sam da mlijeka imam..Valjda je prirodan tok da to ide tako inace bi ih morale dojti 100 godina hehheheh Canim i vas ufatila tura, ajoj .....nadam se dace brzo proci..Kako se curi svidja hodalica i gjde si je zbavila??
MM je jutros Salku vodio na kontrolu nema vise injekcija dala mu je sirup Esmi je dermatolog juce dala advantan kremu i geramicin kremu a po potrebi Rinolan sirup.Kaze da ima izrazito osjetljivu kozu podloznu alergijama.A zaista nekada kad je komarac bocne otekne joj rukica ma uzas jedan. Ja se jos uvijek snalazim mama i MM cuvaju Salku a Esma je u vrticu pa MM kupi djecu i pravi rucak kad stigne od smjena a inace sam krepana.Relacija Zenica Kakanj a rade famozni auto put.
evo i mene - Eva napokon zaspala i ja sa njom nenamjerno pola sata,i ne bih ni ustala da mi se nisu posmigale kospice koje mi je zaova danas ispekla pa sad grickam i cituckam vas!
Iman...ide li torta? Jel nisi iskoristila one sablone za cipelice?
Dzem od jagoda Alisa.
Zene drage pomagajte,pravim dzem od jagoda i zabunom umjesto secera stavim soli,ko jednu saku,a 2kile secera
i opet je slankast okus.Dal sad da stavim jos 2 kile secera ili,,,sta da radim pomagajteeeee
Da (66%) ne (34%)
Broj svih glasova: 136
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!