Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Lady ne hvali se da dajes samo ti kupovne,dajem i ja..samo sto i u njih stavim tih ahuljica od jabuke ili kruske da bude gusce...kako mi je kad nagodno,u zadnje vrijeme mi nagodnije kupovne jer smo stalno vni....cccc ti mislil da si i u tome jedina
Meni je curilo citavu cetresnicu,posliej stalo malo,oko pola mjeseca i onda dobila...ja sam prirodno rodila pa ako to ima veze....
Moje dijete evo vec deset minuta gleda crtani..ne mogu vjerovat..dosad nije izdrzo ni deset sekundi...
I moze li mi neko reci sta se desava na SITUVACIJI ...
Mi cijeli dan na Igmanu bili, krepane smo obje... Ali to nju ne sprijecava da pravi nove belaje, evo upravo se penjala na sto od tv-a! Sta njoj sve padne na pamet...
vidim komentarisete situVaciju , ma ono ako nije musko pisalo, onda je pisala neka budaletina, ali osevapila se, ismijasmo se svi!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
hahahhaha kako ko hahahahah ma neko se zazo :))))))))))) a mi kao vrane odmah hahahahahha
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
i da vam prijavim da je N danas spavala 2X 1,5 sat a jutros skoro sat vremena. kako sam je počela spuštati da puže i da se diže, da hoda oko namještaja jadnica se živa smori pa spava k'o top
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Uh drage moje Salki samo sto nisu probile gornje kece a opet je dobrica mamina draga bili smo veceras na rodendanu jedne Esmine prijateljice i bili su super moji dragi pilici
mi ujutro opet u jaslice...malo me N počela nervirati...izgleda da je skontala ovaj momenat odvajanja pa cijeli dan danas puže zamnom...čim joj nisam u vidokrugu počne da vrišti
pozz zene moje da se i ja malo javim...nisam odavno mi smo danas pola dana bile kuci dok se tajo naspavao pa onda od 3 do negdje pola 8 landarali po gradu, dosli kuci, kupali se ali ovaj put u kupatilu...nekako sajm je okupala, elem ona sad pravo drami kad je stavljam u krevetic i treba joj duze da se uspava...promjenila joj dudu na flasici pa brze popije hapu a ne razvlaci ko prije pa je ne uspava i onda drami
prije par dana sam primjetila da mi se prosula bocica gentiana violet otopine (za one koje ne znaju to je ono jako ljubicasto sto se tesko skida s koze) i ja to danima pokusavam ocistiti i svaki put zafarbam prste, uvijek negdje na svom tijelu i njenom nadjem trag toga) neki dan pitam muza sto si je isarao hemijskom po tabanima )...elem maloprije da pocesljam S skontam da je i drska cetke zafarbana...ocistim i dam njoj da se igra (naravno to zavrsi u ustima)...i nakon pola sata skontam da su joj usne ljubicaste...odnesem je da je pokazem taji i kako se smijem tako i ona vristi od smijeha...mamin ljubicasti osmijeh
rose, koju si joj dudu kupila? mi imamo od 3. mjeseca onu Avent 1,2,3 i nervira je opasno. to joj je već mala rupa. kažem mužu da odemo u veterinarsku apoteku da kupimo onu dudu što se telad njome hrane
Da vas pitam kako vase bebe sjede ja nju nestavljam bas cesto da sjedi ali moze samostalno sijediti bez problema i vecinom kad sjedi na ravnoj podlozi bez naslona sjedi nekako iskrivljeno, pogrbljeno iako sam primjetila da se zna ponekad i ispraviti fino ali vecinom se nekako iskrivi
Lejla80 hvala na cestitkama hodalicu smo platili 107 km
rose, koju si joj dudu kupila? mi imamo od 3. mjeseca onu Avent 1,2,3 i nervira je opasno. to joj je već mala rupa. kažem mužu da odemo u veterinarsku apoteku da kupimo onu dudu što se telad njome hrane
onu 6+ s 4 rupe...mislim dimenzijama je ista samo ima 4 male rupice...mi nismo ni koristili onu sto se regulise...do nedavno je pila na 2-cu a sad na 4-ku pa joj neobicno...u sekundi ode hapa
< Poruku je uredio rose -- 4.9.2011 22:11:22 >