Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mala_sa al ti se ismija kad ti napisa da te muz polomi ! Misli su mi otisle daleko od onog sto si ti mislila!
entinte ti nikad ne rece kako vise okrece glavicu,jel uopce okrece na desnu? Mina a zasto izbacujes cuclu? U svakom slucaju kad bih vec izbacivala ja bih jedno po jedno da mu ne bude previse.
rose al se ismija slikama-kad sam ih gledala ne upada u oci al kad ih ti ovako poredas i znam na sta paznju obratiti ! Al i moja je al na lijevu sve dok nije pocela sjediti.....htjeli spomenuti pedijatrici - MM je posebno bio zabrinut nakon sto je moja mama to "otkrila" , al ne pitasmo i hB samo se ispravi. E sad ne znam jel tako sva djeca
pisala sam ti draga, okrece i na desnu ali slabije ali eto iskljucili su tortikolis, vratni misici su ok i rtg je ok sad idemo dalje, na uzv su nam rekli da je lijen jer evo 5 mj je jucer napunio a tek se sad po malo na stranu okrece do sada je sve na leđima ležao... cak je i rahitis spomenula ne daj mi bože... uhhhhhhhhhhh muko moja uopste ni ne znam sta ce mu endokrinolog i neuropedijatar raditi? kako to ide sve zatvorena kutija pa kad otvoriš šta bude
< Poruku je uredio entinte -- 9.9.2011 12:33:09 >
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
rose al se ismija slikama-kad sam ih gledala ne upada u oci al kad ih ti ovako poredas i znam na sta paznju obratiti ! Al i moja je al na lijevu sve dok nije pocela sjediti.....htjeli spomenuti pedijatrici - MM je posebno bio zabrinut nakon sto je moja mama to "otkrila" , al ne pitasmo i hB samo se ispravi. E sad ne znam jel tako sva djeca
pa tako je i kod mene...ja sam ovdje na temi pitala jer sam bila zbrinuta i onda nasa lady kaze ma daj ispravit ce se, nema snage...i onda sam znala da kod tortikolisa djeca ne mogu glavu dizati u polozaju na stomaku a ova cim je prestala da se buni na stomaku pocela ko velika dizati glavu i jos spavati na stomaku...stalno je na sve 4
pisala sam ti draga, okrece i na desnu ali slabije ali eto iskljucili su tortikolis, vratni misici su ok i rtg je ok sad idemo dalje, na uzv su nam rekli da je lijen jer evo 5 mj je jucer napunio a tek se sad po malo na stranu okrece do sada je sve na leđima ležao... cak je i rahitis spomenula ne daj mi bože... uhhhhhhhhhhh muko moja uopste ni ne znam sta ce mu endokrinolog i neuropedijatar raditi? kako to ide sve zatvorena kutija pa kad otvoriš šta bude
hej jel mu se znoje dlanovi i tabani? nama je povecan d3 jer se maloj znoje dlanovi i tabani i to je kao prevencija rahitisu...vitamin d3...ma krenu se oni vrtiti...moja cura jos ne uspjeva da se digne sama u sjedeci polozaj...a moze sjediti i na sred sobe i igrati se...znaci nikakvih oslonaca...ali se jos ne uspjeva podici u sjedeci pololozaj sama...ja to pripisujem njenoj debljini
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Helena- ma bjezi tamo, ja sam samo htjela reci, da jedva disem (s jedne strane se mali privuce do kraja krevetica), a sa druge strane mm koji se sav omota oko mene, pa ja jadna prespavam noc ko da sam u kutiji ...al hajd bolje i to nego da ide od mene na dr stranu kreveta Entinte- ja cu sad malo prelistati slikice mog A da vidim kako on drzi glavicu, prije je preferirao da stalno spava okrenute glave u lijevo, a sad je to ispravio hB...pa ako nadjem sta karakteristicno postavit cu... a hajde ti postavi sliku, ako se to vidi na slici, jer npr kod rose se bas vidjelo. Rose- ljubi ovo malo medeno stvorenje, Soraja je
i kod moje znojni tabani od rodjenja...s tim sto su nama nakon par mjeseci povecali na 5 kapi d3 a od nedavno na 2x5 kapi d3...ja iskreno i dalje dajem samo 5 kapi jer ni puno d3 vitamina nije dobro
Helena- ma bjezi tamo, ja sam samo htjela reci, da jedva disem (s jedne strane se mali privuce do kraja krevetica), a sa druge strane mm koji se sav omota oko mene, pa ja jadna prespavam noc ko da sam u kutiji ...al hajd bolje i to nego da ide od mene na dr stranu kreveta Entinte- ja cu sad malo prelistati slikice mog A da vidim kako on drzi glavicu, prije je preferirao da stalno spava okrenute glave u lijevo, a sad je to ispravio hB...pa ako nadjem sta karakteristicno postavit cu... a hajde ti postavi sliku, ako se to vidi na slici, jer npr kod rose se bas vidjelo. Rose- ljubi ovo malo medeno stvorenje, Soraja je
hvala...mogla bi vala i ti koju slicicu svog bebelguze postaviti
Nađa je bila dobra u jaslicama. opet nije spavala mnogo ali je jela dobro. malo je bila nervozna i tersala ali sam skontala da joj je bilo vruće. eno je spava već 1,5 sat. smorilo mi se dijete
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Nas niko nije registrovao jutros ali eto da javimo da smo bili na UZ kukova, sve je OK hB. Mala ima 6.500 kg, a ja herpes zoster na ledjima, pao mi imunitet, nisma ga imala 15 godina al et...