|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  955 956 [957] 958 959   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
9.9.2011 12:25:19   
vila_7
mala_sa al ti se ismija kad ti napisa da te muz polomi ! user posted image user posted image user posted image Misli su mi otisle daleko od onog sto si ti mislila!user posted image user posted image user posted image

entinte ti nikad ne rece kako vise okrece glavicu,jel uopce okrece na desnu?

Mina
a zasto izbacujes cuclu? U svakom slucaju kad bih vec izbacivala ja bih jedno po jedno da mu ne bude previse.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 23901
9.9.2011 12:27:26   
vila_7
rose al se ismija slikama-kad sam ih gledala ne upada u oci al kad ih ti ovako poredas i znam na sta paznju obratiti user posted image user posted image user posted image user posted image ! Al i moja je al na lijevu sve dok nije pocela sjediti.....htjeli spomenuti pedijatrici - MM je posebno bio zabrinut nakon sto je moja mama to "otkrila" , al ne pitasmo i hB samo se ispravi. E sad ne znam jel tako sva djeca user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23902
9.9.2011 12:32:16   
entinte
IZVORNA PORUKA: helena_7

mala_sa al ti se ismija kad ti napisa da te muz polomi ! user posted image user posted image user posted image Misli su mi otisle daleko od onog sto si ti mislila!user posted image user posted image user posted image

Mina
a zasto izbacujes cuclu? U svakom slucaju kad bih vec izbacivala ja bih jedno po jedno da mu ne bude previse.

pisala sam ti draga, okrece i na desnu ali slabije ali eto iskljucili su tortikolis, vratni misici su ok i rtg je ok sad idemo dalje, na uzv su nam rekli da je lijen jer evo 5 mj je jucer napunio a tek se sad po malo na stranu okrece do sada je sve na leđima ležao... cak je i rahitis spomenula ne daj mi bože... uhhhhhhhhhhh muko moja uopste ni ne znam sta ce mu endokrinolog i neuropedijatar raditi? kako to ide user posted image sve zatvorena kutija pa kad otvoriš šta bude

< Poruku je uredio entinte -- 9.9.2011 12:33:09 >

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23903
9.9.2011 12:37:29   
rose

rose al se ismija slikama-kad sam ih gledala ne upada u oci al kad ih ti ovako poredas i znam na sta paznju obratiti user posted image user posted image user posted image user posted image ! Al i moja je al na lijevu sve dok nije pocela sjediti.....htjeli spomenuti pedijatrici - MM je posebno bio zabrinut nakon sto je moja mama to "otkrila" , al ne pitasmo i hB samo se ispravi. E sad ne znam jel tako sva djeca user posted image

pa tako je i kod mene...ja sam ovdje na temi pitala jer sam bila zbrinuta i onda nasa lady kaze ma daj ispravit ce se, nema snage...i onda sam znala da kod tortikolisa djeca ne mogu glavu dizati u polozaju na stomaku a ova cim je prestala da se buni na stomaku pocela ko velika dizati glavu i jos spavati na stomaku...stalno je na sve 4 user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 23904
9.9.2011 12:40:16   
rose
IZVORNA PORUKA: entinte

Mina

pisala sam ti draga, okrece i na desnu ali slabije ali eto iskljucili su tortikolis, vratni misici su ok i rtg je ok sad idemo dalje, na uzv su nam rekli da je lijen jer evo 5 mj je jucer napunio a tek se sad po malo na stranu okrece do sada je sve na leđima ležao... cak je i rahitis spomenula ne daj mi bože... uhhhhhhhhhhh muko moja uopste ni ne znam sta ce mu endokrinolog i neuropedijatar raditi? kako to ide user posted image sve zatvorena kutija pa kad otvoriš šta bude

hej jel mu se znoje dlanovi i tabani? nama je povecan d3 jer se maloj znoje dlanovi i tabani i to je kao prevencija rahitisu...vitamin d3...ma krenu se oni vrtiti...moja cura jos ne uspjeva da se digne sama u sjedeci polozaj...a moze sjediti i na sred sobe i igrati se...znaci nikakvih oslonaca...ali se jos ne uspjeva podici u sjedeci pololozaj sama...ja to pripisujem njenoj debljini

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 23905
9.9.2011 12:48:38   
entinte
rose tabini su mu znojni od rođenja... a na otpusnom pise 3 kapi dnevno, ja mu to dam ujutro kad ustane na kasisicu sa malo mlijeka

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 23906
9.9.2011 13:07:16   
vila_7
i ja svojoj sam davala po 3 do godine, pa sam sad ljeti prestala i evo jos ovu cu zimu i necu vise.

Jel vi imate problema sa forumom kad otvarate ovaj prozor za post-sporo ga otvarauser posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 23907
9.9.2011 13:08:58   
mala_sa
Helena- ma bjezi tamo, ja sam samo htjela reci, da jedva disem (s jedne strane se mali privuce do kraja krevetica), a sa druge strane mm koji se sav omota oko mene, pa ja jadna prespavam noc ko da sam u kutiji user posted image ...al hajd bolje i to nego da ide od mene na dr stranu kreveta user posted image user posted image
Entinte- ja cu sad malo prelistati slikice mog A da vidim kako on drzi glavicu, prije je preferirao da stalno spava okrenute glave u lijevo, a sad je to ispravio hB...pa ako nadjem sta karakteristicno postavit cu... a hajde ti postavi sliku, ako se to vidi na slici, jer npr kod rose se bas vidjelo.
Rose- ljubi ovo malo medeno stvorenje, Soraja je user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 23908
9.9.2011 13:15:36   
vila_7
mala_sa ma ne zamjeri....meni ovih dana keks na pameti pa svasta citam izmedju redova! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 23909
9.9.2011 13:16:26   
rose
IZVORNA PORUKA: entinte

rose tabini su mu znojni od rođenja... a na otpusnom pise 3 kapi dnevno, ja mu to dam ujutro kad ustane na kasisicu sa malo mlijeka

i kod moje znojni tabani od rodjenja...s tim sto su nama nakon par mjeseci povecali na 5 kapi d3 a od nedavno na 2x5 kapi d3...ja iskreno i dalje dajem samo 5 kapi jer ni puno d3 vitamina nije dobro user posted image

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 23910
9.9.2011 13:17:45   
rose
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Helena- ma bjezi tamo, ja sam samo htjela reci, da jedva disem (s jedne strane se mali privuce do kraja krevetica), a sa druge strane mm koji se sav omota oko mene, pa ja jadna prespavam noc ko da sam u kutiji user posted image ...al hajd bolje i to nego da ide od mene na dr stranu kreveta user posted image user posted image
Entinte- ja cu sad malo prelistati slikice mog A da vidim kako on drzi glavicu, prije je preferirao da stalno spava okrenute glave u lijevo, a sad je to ispravio hB...pa ako nadjem sta karakteristicno postavit cu... a hajde ti postavi sliku, ako se to vidi na slici, jer npr kod rose se bas vidjelo.
Rose- ljubi ovo malo medeno stvorenje, Soraja je user posted image user posted image user posted image

hvala...mogla bi vala i ti koju slicicu svog bebelguze postaviti user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 23911
9.9.2011 13:45:50   
mala_sa
Entinte- evo kako je to kod nas izgledalo sa 2 mjeseca user posted image

evo kako sa 3 mjeseca
user posted image

evo danas sa 4 mjeseca i 10 dana
user posted image
user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 23912
9.9.2011 14:12:24   
rose
masala buco slatki user posted image user posted image  a sad gledam jos ni kod jedne bucmaste bebe ne primjetih da ima nabor na podlaktici...ova moja user posted image  bas ko mishelinka user posted image

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 23913
9.9.2011 14:12:48   
vila_7
mala_sa ....a jecam sladak i nasmijan! Pravi bebac!

rose i ja sam citala da se ne daje vise od 5 kapi-zapravo mislim da bas u uputstvu pise

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 23914
9.9.2011 14:44:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala_sa

Entinte- evo kako je to kod nas izgledalo sa 2 mjeseca user posted image

evo kako sa 3 mjeseca
user posted image

evo danas sa 4 mjeseca i 10 dana
user posted image
user posted image
jesam sladkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala_sa)
  Neposredna veza do poruke: 23915
9.9.2011 14:59:27   
mersiha 77
mala_sa masalah on je med medeni!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23916
9.9.2011 15:14:13   
entinte
masallah ko med je... postavit cu i ja slikicu samo imam trenutno jos jedan problem... dobio je proljev user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 23917
9.9.2011 16:02:26   
dzeni_nl
Masallah baba slatkih, kad ste vec kod kapi ovdje se od rodjenja daje po 10 kapi na dan. Ne znam u cemu je razlika, al ocito da je previse.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 23918
9.9.2011 16:08:15   
ladyblue RR
mala_sa, malac je med medeniuser posted image

Nađa je bila dobra u jaslicama. opet nije spavala mnogo ali je jela dobro. malo je bila nervozna i tersala ali sam skontala da joj je bilo vruće. eno je spava već 1,5 sat. smorilo mi se dijeteuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 23919
9.9.2011 16:09:18   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

Masallah baba slatkih, kad ste vec kod kapi ovdje se od rodjenja daje po 10 kapi na dan. Ne znam u cemu je razlika, al ocito da je previse.

razlika je u tome što tamo nema dovoljno sunca pa se zato daje više kapi.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 23920
9.9.2011 16:11:06   
dzeni_nl
moje dijete cijeli dan nista nije jelo sem sike. nece pa nece, sta god joj dam samo pljuje. toliko sam se iznervirala i izgalamila, ne znam sta joj jeuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 23921
9.9.2011 16:12:54   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

razlika je u tome što tamo nema dovoljno sunca pa se zato daje više kapi.

lady mozda je i do toga sad ce 2 mjeseca kako smo se mi vratili sa godisnjeg ne znam da je 2 dana bilo sunce, ostalo sve kisa i oblacno vrijeme.

Neposredna veza do poruke: 23922
9.9.2011 16:20:45   
ladyblue RR
nije možda, ovo ti je sigurno. belgija, holandija, skandinavske zemlje, sve su ti to zemlje u kojima nema dovoljno sunca pa se daje nadomjestak vitamina.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 23923
9.9.2011 16:28:12   
sweet insanity
Nas niko nije registrovao jutros ali eto da javimo da smo bili na UZ kukova, sve je OK hB. Mala ima 6.500 kg, a ja herpes zoster na ledjima, pao mi imunitet, nisma ga imala 15 godina al et...

Neposredna veza do poruke: 23924
   [Obrisana poruka]
9.9.2011 16:49:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu sweet insanity)
  Neposredna veza do poruke: 23925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  955 956 [957] 958 959   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  955 956 [957] 958 959   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Antibiotici
nikita

Koliko puta je vase dijete pilo antibiotike, pitanje se odnosi na djecu do 2 godine?

nijednom (54%)

1-2 puta (22%)

3 -5 puta (12%)

6 i vise (13%)

Broj svih glasova: 151

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *