|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  963 964 [965] 966 967   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
11.9.2011 14:31:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 24101
   RE: Bebe od 0 -1 godine
11.9.2011 14:39:07   
mersiha 77
jelena kako si?kako su djecica?
dojisli Luku? ili nesto drugo
Iman bas je to slatko,eh kad ce moj Anes to da radiuser posted image
pa da i ja ovdje kukamuser posted image
Amam pa mora djete istrazivati,gdje mu je uho?tako meni kaazu ovdje
i da mu pricam ovo ti je uho,ovo ti je kosa,ovo ti je itd i pokazujes njegovim rukicama na touser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24102
   [Obrisana poruka]
11.9.2011 14:42:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 24103
11.9.2011 14:50:18   
Anoniman
Pijem bactrim i dojim, primjetim samo da bebi ima malo jace grceve kako sam ga pocela piti i malo vise bljucka mlijeko, dr kaze da je to normalna pojava kod bactrima.

Neposredna veza do poruke: 24104
11.9.2011 14:59:42   
balasgirl
Sorry što upadam ko padobranac, vidim da je Jelena T dobila mrsu. Draga Jelena, ja već skoro 10 mjeseci deveram s mrsom kod malenog, bili smo i u bolnici. Po rođenju stafilodermija koja je "zaliječena", nakon 5 mj, teški oblik mrse, beba završi na dječijoj hirurgiji, odmah uključen vankomicin, svakodnevna čišćenja, dreniranja, ludilo. Poslije Esbesul. Sada je stanje dobro, sutra idemo ponoviti nalaze, crp i ostalo. Ali najgore je što sam ja toliko istraumirana da prilikom svakog presvlačenja zagledam bebu od-do, provjeravam svaki milimetar kože. Ako te što bude zanimalo javi mi se na pp, rado ću ti dati neki savjet ako mogu. Sretno, ljubi bebija.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24105
11.9.2011 15:02:23   
esmina i bebina mam
Evo nas pravi radno neradni dan user posted image user posted image user posted image shebala sam se operi skuhaj opeglaj,,..... pa opet
Joj kad vi o nestaslucima Salko je neki dan pojeo pola cigare user posted image MM usao u wc ostale mu na stolu aja bila u kuhinji kad cujem djete grca uletim imam sta vidjeti pola mu u ruci a iz usta grm viri

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 24106
11.9.2011 15:04:34   
Anoniman
Hvala balasgirl user posted image

Kako je sada tvoj bebi, zao mi je sto ste kroz sve to prosli, citala sam bas na temi o MRSI.

Kod malenog srecom blazi je oblik, vec se sa koze povuklo, a bilo je samo par malih piknica, nadam se da se nece vracati. Ali ima i u nosu i to tretiramo gentamicin kapima, evo danas treci dan. Pet dana da koristi, pa dva dana pauza pa onda opet brisevi. Kod mene posto je bio carski pa se rana zagnojila i totalno zarazila, pa je kod mene malo tezi slucaj, ali nadam se da ce bolje biti ubrzo.

Neposredna veza do poruke: 24107
11.9.2011 15:11:50   
mersiha 77
jelena a smijesli na tu ranu priviti malo gazice sa maslinovim uljem
ja sam bogami stavljala dole kad sam se porodila i sili me
maslinovo ulje je dobro za sve,uvijek mi je rana bila mekana i brzo zarasla
pa da i ti probas i ispiraj kamilicom
ma nevjerovatno da ti jos rana nije zarasla,uzas stvarno nemam rijeciuser posted image
jeli to zbog necistih instrumenata na porodjaju?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24108
11.9.2011 15:16:46   
selmoni
Draga Cicko vidjela sam slike princeze lutka draga je nebih rekle da njoj išta fali da vam ABD  daju najbolje vjesti a to da je ona uredu

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

Neposredna veza do poruke: 24109
11.9.2011 15:16:46   
balasgirl
I ja sam se porodila na CR, al eto mene nije zakačilo, samo bebija. Kod nas je to krenulo odmah po dolasku iz porodilišta kući, ja čistila onako kako su mi i objasnili, sterilnom gazom i alkoholom, al to se samo širilo i širilo, zahvatilo skoro polovinu kože. Povuklo se kad smo ga kupali Plivaseptom i rastvorom hibibosa. A onda se nakon pet mjeseci vratilo, kao mala bubuljica (da baš kao najobičnija bubuljica, nije uopće ličila na one piknice od ranije) ispod pupka. Kontam, da je od pelena, jer smo baš u tom periodu dva-tri puta stavili druge pelene. Međutim to je krenulo tolikom progresijom da raste i buja, da smo hitno prebačeni u bolnicu, gnoja je bilo pa slagaću, al namanje pola kg za 7 dana su mu izvadili. Dr sam zahvalna do neba, bilo je pitanje vremena kad će ući u krv i da nismo reagovali takovom brzinom ko zna šta bi bilo. Mi svi u kući i danas mažemo nosnice, kuću smo pretvorili u sterilnu kutiju, ne znam, ovo što smo mi prošli ne želim ni najgorem neprijatelju da se desi. Strepim šta će nalazi sutra pokazati.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24110
   [Obrisana poruka]
11.9.2011 16:54:27   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 24111
11.9.2011 18:06:19   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady i Iman sve je dobro dok ne nadjete odlijepljenu pelenu u krevetcu, a unutra suprise user posted image user posted image user posted image user posted image , naravno i okolouser posted image user posted image user posted image user posted image

Taj period kad je bila u fazi da skida sve sa sebe me dotukao totalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe ja sam to vec dozivjela...srecom nije okolo se razmazalo...gdjica se ukaila, smetalo joj i odljepila pelenu i ostavila sta strane user posted image od tada joj bodi zakopcavam user posted image , nema vise komocije user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24112
11.9.2011 18:20:00   
mersiha 77
mala_sa gdje si ovo kupila i kako se zove?
kad budem trazila da znam naziv

user posted image
jeli ovo i svira i ispusta boje ili sta?
ja ti o tome neznam nista pa te zato pitam
znasli mozda koliko kosta?user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24113
11.9.2011 18:27:02   
dzeni_nl
Mersiha mi imamo tu spravicu samo je kod nas hello kitty i kupili smo je u prodavnici gdje su igracke za djecu. Kod nas se ta prodavnica zove Bart Smit, a kostalo je €20

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

Neposredna veza do poruke: 24114
11.9.2011 18:36:52   
mersiha 77
dzeni i na kojem pricipu radi ta spravica?user posted image

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 24115
11.9.2011 18:51:51   
dzeni_nl
Ma kad upalis imaju muikice i svjetlo, na plafonu se okrece krug sa slikicma. Moja Marisa nije odusevljena time, uopste je neinteresuje tako da smo samo dabe dali pare za to.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

Neposredna veza do poruke: 24116
11.9.2011 19:22:52   
rose
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

dzeni i na kojem pricipu radi ta spravica?user posted image

ima dugme (on, off) i bateriju...i muziku i projekciju na plafonu user posted image

mi ovo cudo imamo odavno i koristimo ga jos uvijek, dam joj flasicu, stavim u krevetic upalim i svira i projekcija na plafonu 8 minuta (moze i na 5) i ako je pospana, zaspi i prije nego sto to odsvira...kod nas je ovakav samo zuti i kad budes trazila, trayi baby projektor

user posted image

< Poruku je uredio rose -- 11.9.2011 19:35:14 >

Neposredna veza do poruke: 24117
11.9.2011 19:39:22   
koka i po
ispocetka
aukcija umjetnickih slika za iman....humanost na djeluuser posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24118
11.9.2011 20:07:31   
mersiha 77
rose hvala ti punouser posted image
ma kontam mom anesu ce to biti interesantno jer je on inace bas znatizeljno dijete
interesuje ga bas sve vac sada,pa sam mislila posto i svira da ce to njemu biti bas zanimljivo
kad se igra sa onim iznad krevetica i gleda crtane satimaonda bi mu i to sigurno bilo zanimljivo
nevole bebe sve jedno te isto,vec vole da istrazuju i da je po mogucnosti uvijek nesto novouser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 24119
11.9.2011 20:15:30   
mersiha 77
ja mislim da kod nas ima ovako nestouser posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 24120
11.9.2011 20:19:21   
rose
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

rose hvala ti punouser posted image
ma kontam mom anesu ce to biti interesantno jer je on inace bas znatizeljno dijete
interesuje ga bas sve vac sada,pa sam mislila posto i svira da ce to njemu biti bas zanimljivo
kad se igra sa onim iznad krevetica i gleda crtane satimaonda bi mu i to sigurno bilo zanimljivo
nevole bebe sve jedno te isto,vec vole da istrazuju i da je po mogucnosti uvijek nesto novouser posted image

ja sam ono cudo iznad krevetica skinula kad ga je srusila na sebe user posted image a ovo ner moze, zakopcano gumenom trakom za ogradicu krevetica...ali je naucila kako da ga ugasi user posted image

Neposredna veza do poruke: 24121
11.9.2011 20:42:17   
bint
vecer drage moje...
da se i ja javmi,nije nas bilo od bajrama al nisma vas zaboravila...nisam imala internet,mjenjali neki instalacije pa napokon se i to zavrsi
nema smisal da citam sve,al et preleticu onako malo...veliki user posted image user posted image od nas
Hamza je dobar,samo sad hoce da hoda to nam je glavan zanimacijaaauser posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24122
   [Obrisana poruka]
11.9.2011 20:46:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bint)
  Neposredna veza do poruke: 24123
11.9.2011 21:08:15   
Rimljankaa
Bas me >Iman rastuzi s tom vjescu... Kako je samo toj jadnoj zeni..Uh...

Molim dragog Boga samo da se izlijeci i joj bude bolje,a ako Bog da hoce...

Palceve drzimemo  i za nasu Daniu...

Rose,gdje si kupila ovaj projektor? Hocemo ga i mi...user posted image

Mi Adni s vana narucili Gungu,onu ljulju sto ide na vrata i sto moze da skakuce u njoj..joj sva je sretna i odusevljena...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 24124
11.9.2011 21:15:47   
ladyblue RR
ja nemam projektor...upalim joj tv i izađem iz sobe. gleda li ili ne, veze nemam...

stavila sam je na spavanje u 20h. bila je najstrašnije pospana pa sam je ranije okupala i stavila da spava. kad god se ujutro probudi, svejedno mi je jer će u jaslice.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 24125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  963 964 [965] 966 967   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  963 964 [965] 966 967   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje u javnosti
VVVV

Dojenje u javnosti Tek sto ste krenuli u stenju, beba je gladna :)

Dojim na javnom mestu bez obzira na okolnosti (44%)

Dojim na javnom mestu samo ako je beba jaaako gladna (5%)

Dojim na javnom mestu ako postoji prikladno okruzenje (npr. park) (13%)

Nikad ne bih dojila u javnosti (22%)

Nisam imala potrebe da dojim na javnom mestu (17%)

Broj svih glasova: 236

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *