|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  964 965 [966] 967 968   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
11.9.2011 21:21:30   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Bas me >Iman rastuzi s tom vjescu... Kako je samo toj jadnoj zeni..Uh...

Molim dragog Boga samo da se izlijeci i joj bude bolje,a ako Bog da hoce...

Palceve drzimemo  i za nasu Daniu...

Rose,gdje si kupila ovaj projektor? Hocemo ga i mi...user posted image

Mi Adni s vana narucili Gungu,onu ljulju sto ide na vrata i sto moze da skakuce u njoj..joj sva je sretna i odusevljena...

imas ovaj projektor u turbo limacu u BBI, u onom dijelu gdje su igracke

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 24126
11.9.2011 21:22:59   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja nemam projektor...upalim joj tv i izađem iz sobe. gleda li ili ne, veze nemam...

stavila sam je na spavanje u 20h. bila je najstrašnije pospana pa sam je ranije okupala i stavila da spava. kad god se ujutro probudi, svejedno mi je jer će u jaslice.

moja ne vidi tv iz krevetica...pa onda imamo projektor...tv gleda u dnevnoj user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 24127
11.9.2011 21:25:57   
ladyblue RR
ma ne vjerujem ja da ona uopšte gleda tv nego ga ostavim da imam bilo kakvo svjetlo kada uđem u sobu, da ne upadnem k'o u tuneluser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24128
11.9.2011 21:28:10   
mersiha 77
drage moje zenice bas mi je zao te bebice i njenih roditeljauser posted image
ma Rime moj Anes je jos mali za onog kengura sto moze skakti u njemu a zakaci se za stok iznad vrata,kupicemo mu akb i to ali kasnije.
ja Anesu ponekad i citam ali on mene kao slusa pa gleda u mene,stvarno puno vremena mu posvecujemo da bih izrastao u jedno divno djete,ali bez pretjerivanja sve u granicamauser posted image

Cickolini draga moja neznam ukoliko sutra imate pregled?ali vam zelim dobre rezultate,pa da nas obradujes akb sutrauser posted image
Kakoste putovali?
ljubim vas obadvijeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24129
11.9.2011 21:28:49   
rose

ma ne vjerujem ja da ona uopšte gleda tv nego ga ostavim da imam bilo kakvo svjetlo kada uđem u sobu, da ne upadnem k'o u tuneluser posted image

i kod mene je upaljen tv radi svjetlosti a nerijetko i podna lampa...al njoj ne smeta user posted image

Neposredna veza do poruke: 24130
11.9.2011 21:32:29   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

i kod mene je upaljen tv radi svjetlosti a nerijetko i podna lampa...al njoj ne smeta user posted image

ne smeta ni Nađi. kod nas cijelu noć gori tv ali ona je na to navikla pa ne reaguje.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24131
11.9.2011 21:36:53   
ladyblue RR
rose, imaš pp

Neposredna veza do poruke: 24132
11.9.2011 21:39:42   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

ne smeta ni Nađi. kod nas cijelu noć gori tv ali ona je na to navikla pa ne reaguje.

hehe mi cesto osvanemo s upaljenim tv-om user posted image

Neposredna veza do poruke: 24133
11.9.2011 21:48:55   
Rimljankaa
Ma moju Tv ne zanima..Ponekad skrene pogled i to kratko i to je sve... Nju smao zanima da skakuce..Uziva da skakuce i d aprica,i tu je neumorna!!!!!!

Zato joj je ova ljulja super...  http://www.babyproffsen.se/produkt/visa/198:BabySeat_Hoppgunga

Ovakvu smo crvenu kupili...Nisam vidjela da ovdje ima,Adni se svidja,a ja je opet ne smijem samu ostavljati u njoj,bojim se da nekako nepukne pa da je nesmlati po glavi...Ali eto,malo skakuce i dosta...A ne bi prestajala nikako.

Od crtica vidjela sma da voli nekakve Piplinge sto imaju na FTV-u. Nekakva okata cudovista,pa ono blago pricaju i valjda joj se svidja.

Rose,koliko para je ovaj projektor?

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 11.9.2011 21:51:09 >

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24134
11.9.2011 21:57:12   
rose

Ma moju Tv ne zanima..Ponekad skrene pogled i to kratko i to je sve... Nju smao zanima da skakuce..Uziva da skakuce i d aprica,i tu je neumorna!!!!!!

Zato joj je ova ljulja super...  http://www.babyproffsen.se/produkt/visa/198:BabySeat_Hoppgunga

Ovakvu smo crvenu kupili...Nisam vidjela da ovdje ima,Adni se svidja,a ja je opet ne smijem samu ostavljati u njoj,bojim se da nekako nepukne pa da je nesmlati po glavi...Ali eto,malo skakuce i dosta...A ne bi prestajala nikako.

Od crtica vidjela sma da voli nekakve Piplinge sto imaju na FTV-u. Nekakva okata cudovista,pa ono blago pricaju i valjda joj se svidja.

Rose,koliko para je ovaj projektor?

joj mi smo ga kupili zimus...mislim da je bio oko 40 KM a moja se zableji u tv...pa kad joj neko ili nesto smeta sve se izmice da vidi user posted image

jes shega ova skakalica user posted image nama je domet hodalica pa skace u hodalice...sve cekam kad ce je skrsiti ne skidam oka s nje user posted image

< Poruku je uredio rose -- 11.9.2011 21:59:58 >

Neposredna veza do poruke: 24135
11.9.2011 22:08:53   
Rimljankaa
Jasta je prava sega... I Adna je odusevljena.. A ovo mi se jos vise svidjelo,ali nekako mislim da ce prerasti brzo pa mi se neisplati pare dvati i narucivati iz vana...

http://www.babygiftsoutlet.com/prd/bright-starts-bounce-bounce-baby-activity-zone.html

Pogledacu projektor taj,volječla bi da joj se svidi,mada ona sad sve u usta trpa...

Imamo vec tri zuba..Dole dva i gore jedan :)

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24136
11.9.2011 22:12:47   
canim
'vece
ja se i ne sjecam koliko sam samo puta otvorila ovaj prozor da nesto napisem pa ga zatvorila jer uvijek me nesto prekine.
Mi smo dobro, onaj osip od ture se polako povlaci, jos uvijek ga ima ali puno manje hB.

Cickolino gledala sam slike od D na rr user posted image ono dijete je med medeni, kako je samo lijepa a i mamica je bas lijepo oblaci i kao sto zenice rekose ma ni neda se naslutiti da ima neki problem, ako Bog da bit ce to uredu ja se iskreno nadam da ce dr. u Zg dati ohrabrujucu i motivirajuci dijagnozu i da cete brzo i uspjesno rijesiti problem i da ce ovo sve biti iza vas, u nasim ste dovama.

Vidim pricate o TV, ova moja je odusevljena reklamama i crtanim, piplinze je prve pocela gledati, jutros kad je ustala mm upalio tv i bila jagodica bobica, dijete pocelo plesati od srece user posted image jeste slatka bila, a one vitamince kad gleda ni ne trepce user posted image kod nas tv vecinom upaljen iako ga ja rijetko gledam.

Odoh vas jos malo citati da upratim sta se jos desava.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24137
11.9.2011 22:17:55   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: canim

'vece
ja se i ne sjecam koliko sam samo puta otvorila ovaj prozor da nesto napisem pa ga zatvorila jer uvijek me nesto prekine.
Mi smo dobro, onaj osip od ture se polako povlaci, jos uvijek ga ima ali puno manje hB.

Cickolino gledala sam slike od D na rr user posted image ono dijete je med medeni, kako je samo lijepa a i mamica je bas lijepo oblaci i kao sto zenice rekose ma ni neda se naslutiti da ima neki problem, ako Bog da bit ce to uredu ja se iskreno nadam da ce dr. u Zg dati ohrabrujucu i motivirajuci dijagnozu i da cete brzo i uspjesno rijesiti problem i da ce ovo sve biti iza vas, u nasim ste dovama.

Vidim pricate o TV, ova moja je odusevljena reklamama i crtanim, piplinze je prve pocela gledati, jutros kad je ustala mm upalio tv i bila jagodica bobica, dijete pocelo plesati od srece user posted image jeste slatka bila, a one vitamince kad gleda ni ne trepce user posted image kod nas tv vecinom upaljen iako ga ja rijetko gledam.

Odoh vas jos malo citati da upratim sta se jos desava.

I moja piplinze voli,hehehe

Ja sam najbogat

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 24138
11.9.2011 22:18:39   
ladyblue RR
Nađa najviše voli najavu i odjavu dnevnika na BHTuser posted image
crtani je još nisu zainteresovali zato što imamo psa pa joj on odvlači pažnji i stalno njega gleda

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 24139
11.9.2011 22:19:27   
ladyblue RR
e voli i vitamince a ja se ježim od istihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24140
11.9.2011 22:20:40   
canim
Rimljanka ja sam ove skakalice vidjela u Turskoj i bas mi sega bile, imali su raznih modela, cak su bile neke i u obliku auta user posted image , moja skace u hodalici kao i od rose.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 24141
11.9.2011 22:21:28   
Rimljankaa
Adna voli i pjesmicu leteci medvjedici,tj ja jedino tu znam da joj otpjevam..I onda uziva d ajoj pjevam,a kad prestanem,odmah pobuna..Morace mama prosiriti repertoar

Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 24142
11.9.2011 22:26:44   
vjestica
mahanje od mene
ne mogu pohvatati šta se dešava, kako sam očela raditi ne stižem sve pročitati
cickolini sretno i ne sekiraj se toliko zbog motorike jer cura još ne kasni (rijetko koja beba sjedi i puže sa 7 mjeseci)
ja se ježim od tog baby jumpa, gori je od hodalice user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 24143
11.9.2011 22:28:41   
Rimljankaa
Vjestice,to mi malo...ne svaki dan i ne duze od 5-10 mi. A hodalicu nemamo,mislim d aje necemo ni kupovati

< Poruku je uredio Rimljankaa -- 11.9.2011 22:29:12 >

Ja sam najbogat

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 24144
11.9.2011 22:30:10   
rose

Jasta je prava sega... I Adna je odusevljena.. A ovo mi se jos vise svidjelo,ali nekako mislim da ce prerasti brzo pa mi se neisplati pare dvati i narucivati iz vana...

http://www.babygiftsoutlet.com/prd/bright-starts-bounce-bounce-baby-activity-zone.html

Pogledacu projektor taj,volječla bi da joj se svidi,mada ona sad sve u usta trpa...

Imamo vec tri zuba..Dole dva i gore jedan :)

ne moze projektor u suta staviti user posted image   stavis ga s vanjske strane krevetica...moze ga samo sutati i rukama barkati...ova moja skontala kako se gasi user posted image

Neposredna veza do poruke: 24145
11.9.2011 22:33:39   
esmina i bebina mam
vjestice nisi jedina koja se ne snalazi vise na ovoj temi user posted image user posted image user posted image
i ja se samo tuspasim kadkad user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 24146
11.9.2011 22:34:22   
Anoniman
Balasgirl zelim da nalazi sutra budu i vise nego odlicni, da se rijesite vise... Ne mogu ni zamisliti kako ti je, kod nas evo par dana pa nekad imam osjecaj da ludim. I mene je strah od ponovnog pojavljivanja, strah me i za stariju ćerkicu, mada me uvjeravaju da nema straha da se prenese na nju, ali ja vise nikom nista ne vjerujem.

Neposredna veza do poruke: 24147
11.9.2011 22:35:01   
ladyblue RR
pričajte vi šta hoćete ali mene je hodalica spasila....ja bih bez leđa ostala.
sada je već slabije koristimo jer je gospođica prerasla i nije joj interesantna...hoće da pravi zijane po kuće a u hodalici ne može

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 24148
11.9.2011 22:36:27   
Rimljankaa
Ih rose,ona sve isuta...glavno joj je da skace i udara..zadrma krevetac,vec ga je rasklimala,sto i nije bilo tesko...trazim joj sad igraonu,kakvu dobro stabilnu,da ima kupiti kakva metalna najbolja bi bila :P

Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24149
11.9.2011 22:36:47   
rose
ocva moja napravila par koraka naprijed u hodi, prem aotvorenim balkonskim vratima...pocela svijet otkrivati sama...i bude u hodi 15 min max...ne mogu vise da je pazim ko kobac hoce se prevrnuti, hoce li propasti kroz nju al dovoljno da malo promjeni perspektivu...user posted image

Neposredna veza do poruke: 24150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  964 965 [966] 967 968   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  964 965 [966] 967 968   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje u javnosti
VVVV

Dojenje u javnosti Tek sto ste krenuli u stenju, beba je gladna :)

Dojim na javnom mestu bez obzira na okolnosti (44%)

Dojim na javnom mestu samo ako je beba jaaako gladna (5%)

Dojim na javnom mestu ako postoji prikladno okruzenje (npr. park) (13%)

Nikad ne bih dojila u javnosti (22%)

Nisam imala potrebe da dojim na javnom mestu (17%)

Broj svih glasova: 236

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *