Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da vam mahnemo! N evo dojila pa zaspala a ja nikako da se nakanim da radim stan, sve nesto po malo i odlazem. Ponovo sam na fb jer mi je trebalo pomoci oko ovih desavanja pa sam eto i ostala i opet tracim vrijeme ali eto zaista nekad taj fb dobro dodje.
Lady, vidim Nađa je malo bolje? Mersiha, mali je slatkis pravi
Dan zenice, evo moj A gleda crtke i preklapa okiczmz, pa se nadam da ce uskoro da se uspava Inace u zadnje vrijeme moj A samo hoce da spava na stomaku, kad ga stavim na ledja u roku od pola sata se probudi, a na stomaku mi pespava cijelu noc
Joj Mersiha ne znam jel ti osjetis te Anesove kilice na svojim rukama i ledjima, al ja svog A sad bas jedva nosam, bas me bole i ruke i ovi misici izmedju plecki I hajde probaj to za podove pa mi javni!!
Tukice- moj A isto skoro nikako nije htio na stomak, a sad kad ga stavim na stranu sam se okrene na stomak, i onda nesto razgleda i prica po 10 - 15min, a i poceo je da spava na stomaku...
ISSSSS turo od nase Nadjice
Nasoj Mancici sretan prvi veliki rodjendanko, da nam uvijek aBd bude zdrava, sretna i nasmijana (preslatkim osmijehom)
< Poruku je uredio mala_sa -- 16.9.2011 11:53:26 >
mala_sa osjetim i tekako,pa isla sam doktoru zbog kicme sad u srijedu i dali su mi da radim neke vjezbe pa da dodjem opet 04.10 na kontrolu i rekla mi je da kad nesto radis iili dizes djete obavezno malo savijes noge kao da sav teret ide na noge a ne na kicmu sacu probati pa ti javim
mala_sa evo sad sam probala sad pitaj sta te interesuje na podu neostavlja vodu,vec samo malo vlazno ipak je to para ali ubrzo se to osusi uh nedam je nikome
mala_sa osjetim i tekako,pa isla sam doktoru zbog kicme sad u srijedu i dali su mi da radim neke vjezbe pa da dodjem opet 04.10 na kontrolu i rekla mi je da kad nesto radis iili dizes djete obavezno malo savijes noge kao da sav teret ide na noge a ne na kicmu sacu probati pa ti javim
Pa dobro, moja ima 3 mjeseca i 8 dana, u utorak je vagala 6.500 kg
Nađa ima HERPOANGINU! To je neki virus koji se manifestuje upaljenim grlom i nakon toga se pojave afte. izgleda da se Ceclor samo isporovcirao i ubrzao izlazak afti tako da joj se svo grlo u tim aftama. Terapije nema, samo neka ljubičasta tekućina koja se stavlja na usne naveče kao dezinfekciono sredstvo. Traje do 14 dana. Ima da poludim.
rose, doktorica ti je sljedeće sedmice pon, uto i sri druga a čet i petak prva smjena.
< Poruku je uredio ladyblue -- 16.9.2011 12:31:45 >
tukice ne brini - vazno je da moze odici glavu ako je na stomaku a to sto nece,nemoj je ni forsirati - moja nikad nije htjela i nisam je ni stavljala - MM navaljivao pa je stavi pola minute,ona pocne plakati meni je zao i dignem je!
Nađa ima HERPOANGINU! To je neki virus koji se manifestuje upaljenim grlom i nakon toga se pojave afte. izgleda da se Ceclor samo isporovcirao i ubrzao izlazak afti tako da joj se svo grlo u tim aftama. Terapije nema, samo neka ljubičasta tekućina koja se stavlja na usne naveče kao dezinfekciono sredstvo. Traje do 14 dana. Ima da poludim.
rose, doktorica ti je sljedeće sedmice pon, uto i sri druga a čet i petak prva smjena.
eh Lady sjecas se kad rekoh da sam zafarbala dijetetu usta ljubicastom otopinom...to je ta a sta kazu kako je mogla pokupiti taj virus...stavljaju sve u usta i puzu pa mora da je tako u jaslicama?
I hvala ti puno za informaciju
Malena_A - vidim i ovdje te ignorisu! I moju uhvati pasjaluk 2-3 dana al ja ne popustam i onda skonta da joj nema fajde izvijati se i plakati. TAko da je ona najbolja kad smo nas dvije same.A cim je MM tu,on joj popusta i odmah uhvati fursati - on joj nesto kao neda,pa se sazali i opet da.
Jesi vidjela moja Helena-? Svugdje me na ignore, al ja opet pisem. Pa nemojte se iznenaditi ako nekad budem sama sebi odgovarala
to bas neki grozan virus kad toliko dugo traje