Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
nisu ovo zubi u pitanju Mirkice. Nađa ima tešku Herpanginu od koje su joj se stvorile afte po ustima i to je boli.
ojjj dusa dragaa bas m i je zao
joj šuti, danima muku mučim s njom. evo je opet ima temperaturu i to onu malu, hinjsku 37,2. a ta temperatura me baš brine. ne mogu nikako da je se riješim a ova mala ne valja nikako. ne mogu je skidati pa je pusim da se sama izbori sn njom.
joj šuti, danima muku mučim s njom. evo je opet ima temperaturu i to onu malu, hinjsku 37,2. a ta temperatura me baš brine. ne mogu nikako da je se riješim a ova mala ne valja nikako. ne mogu je skidati pa je pusim da se sama izbori sn njom.
Ishak je imao sinoc 37,7 ja sam ga samo raskomotila a njemu je od zubica a i prekuce je primio vakcinu i rekli su da do 7 dana moze doci do ture osipa i slicno , ma vjeruj kad se sinc nisam roknula ev sad spava , samo je raskomoti istusiraj i bice dobro.
Lady, ma meni je opet bolja ta,nego da gori puno. Lejla...ma izgleda da ce ova moja do skole tako! Ukinula bih ja nocno davno,al mi zao jer bas doji i to obje. A vjeruj nekako sam i navikla pa ni ne kontam...neku noc se samo 2 puta budila i ja sve gledam dise li mi dijete
N se probudila 6:45h . doduše prespavala je cijelu noć onakva nikakva pa se ne smijem žaliti. i ja sam rano legla tako da sam se naspavala. sinoć sam napravila belaj sa onom ljubičastom tekućinom. ja joj nasula u kašičicu a nisam probala kakvog je ukusa (ima ukus užasa ) i dijete sve isppljuvalo. sva je ona ljubičasta, stvari koje su bile na njoj, bliža i dalja okolina. katastrofa
Dajo, a zašto ne daješ Espuisan ili neke druge kapi da ublaže te grčeve? Dijete se samo muči. Ja sam ih počela davati čim su joj krenuli grčevi, sa 18 dana. cura ti je
lady umocis stapic za usi i namazes kako bilo ...ne znam kako drugacije bi mogla da je mazes
Moj je jučer imao dvije zelene stolice (drugu k'o da je špinat jeo ), znate li je li moguće da to bude od zubića??? Primijetila sam da su mu obje donje jedinice natečene,a i pedijatrica nam je rekla da zubi samo što nisu krenuli nicati...Baš sam se zabrinula zbog stolica, al' na njemu ne primijetim da ga nešto muči
Nadam se da će mi iskusnije mamice znati odgovoriti
Pozdrav zenicama i pusice bebicama. Kao prvo nadam se da je Nadja bolje, bas mi je zao sto se napatiste... Nadam se da Daania dobro podnosi vjezbe.... nisam stigla citati ali vjerujem da cete vas dvije hrabrice biti ok. Kako sam pocela raditi ni za sta nemam vremena, valjda se nekada malo izorganiziram...posebno jer maleni od utorka ima proljev. Taman mislimo smiruje se i onda ponovo. Juce je relativno fino bilo i evo jutros opet. Konultovali smo se sa pedijatricom. Ona misli da je pokupio neku virozicu. Dala nam je da pijemo 3x linex, one neke otopine za rehidraciju i ako potraje onda cemo morati nesto ukljucivati mimo toga. Jutros je jadnicak bio i gladan (slabo ima apetita) pa je dvije stolice imao zelene. Bas se sekiram.
Uletih da vidim kako nam je Nadja, dusica draga jos je muci...bas mi je zao. Lady brzo ozdravljenje zelimo objema... i vi u karantinu, da napravimo neki forumski karantin dobro bi bilo. Ja sam juce do popodne bas se isplakala, falila mi moja princeza, ali zato sinoc spremila se i u grad i vjerujte prvi put prosetala i popila kafu na miru od kad se Ana rodila, Luka po obicaju slusao i bio dobar . Nocas se malo cesce budio, ali sam ga stavila pored sebe i ja kunjala on jeo tako da i ne znam koliko puta, tj ne sjecam se tacno , zato danas vec drugu turu svoju dugosatnu spava, a ja se bacila na zimnicu, svasta sam nesto napravila i svasta jos nesto planiram, kako imamo domace voce i povrce sve mi zao da ne propadne, a i planiram voca ovog ljetnjeg pasterizovati jer Luka kad pocne sa dohranom nece biti nista kupiti. Moja cura je sinoc kod bake zaspala u pola devet i spavalo dijete do pola deset jutros, sto kod mene nije nikad . Uglavnom ona uziva
Moj je jučer imao dvije zelene stolice (drugu k'o da je špinat jeo ), znate li je li moguće da to bude od zubića??? Primijetila sam da su mu obje donje jedinice natečene,a i pedijatrica nam je rekla da zubi samo što nisu krenuli nicati...Baš sam se zabrinula zbog stolica, al' na njemu ne primijetim da ga nešto muči
Nadam se da će mi iskusnije mamice znati odgovoriti
ma normalno je da im se stolice nijenjaju. sve boje i oblici su ok dok nisu god proljevi.
Pozdrav zenicama i pusice bebicama. Kao prvo nadam se da je Nadja bolje, bas mi je zao sto se napatiste... Nadam se da Daania dobro podnosi vjezbe.... nisam stigla citati ali vjerujem da cete vas dvije hrabrice biti ok. Kako sam pocela raditi ni za sta nemam vremena, valjda se nekada malo izorganiziram...posebno jer maleni od utorka ima proljev. Taman mislimo smiruje se i onda ponovo. Juce je relativno fino bilo i evo jutros opet. Konultovali smo se sa pedijatricom. Ona misli da je pokupio neku virozicu. Dala nam je da pijemo 3x linex, one neke otopine za rehidraciju i ako potraje onda cemo morati nesto ukljucivati mimo toga. Jutros je jadnicak bio i gladan (slabo ima apetita) pa je dvije stolice imao zelene. Bas se sekiram.
draga, Nađa je prije ovog sranja imala proljev koji je trajao 2 sedmice. Linex je ok i kupi Hipp ORS u DM-u ili Mercatoru i daj mu po jednu tu flašicu da popije. vjerovatno je viroza ali mogu biti i zubi. moraš paziti da ne dehidrira i proći će.
eto moja Jelo, ti se ispalakala za Anom a ona za nagradu "odvalila" cijelu noć. neka je sa babom da malo i ti odmoriš. vidiš bona kako dijete spava nakon što provede dan na zraku?! a ti i ja, kako smo krenule, vidjet emo se kad nam djeca u školu krenu
Nađa opet dobila temperaturu 38. sad sam joj dala Diprol i nahranila je. sreća pa je pojela cijelu teglu Hipp-a i još pola pudinga inače bih se baš zabrinula. jutros je slabo jela. stavlia sam je u krevetić u nadi da će je Diprol uspavati. ne čuje se a ja ne smijem da uđem u sobu
< Poruku je uredio ladyblue -- 17.9.2011 13:47:53 >
i da ne zaboravim i ostatak ekipe
ja samo rekoh da I. mi zaplaka pa morala sam sve napustiti , Helena ne znam je li od vakcine a sav je nikakv sam nesto mici ima turu ali malu ali to njemu smeta haman zubici uz to ama ne znam lose je naravi hahahahhaha sinoc oka nisam sklopila nosala ga po kuci tam vam najgore sto ne vidim nista da mu je a on se dere bas me panika uhvatila sad je malko bolje nadam se nocas da ce biti sna
Anketa
Pusenje u trudnoci
htela bih da znam iskustvo PUSACA vezano za ovu temu dali su i dalje pusile jer znam da nepusaci jako rigorozno reauguju i ne razumiju tu zelju za tu pustu cigaru
prestala (60%) pusila i dalje (40%)
Broj svih glasova: 108
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!