Leena
|
Ciao, zene... Muci me glavobolja danas, a i obaveza nekih milion, pa nikako se javiti... Hvala na cestitkama, drage moje, rasplakaste me Mm je jos lose, kazu da je virus, traje 3 dana, pa nadam se da ce sutra biti bolje... Esma nocila kod nane, slomila je, kaze od 12 do 4 bila budna , nije takva inace... Ja imala obaveza nekih do kasno, a nisam je mm mogla ostaviti Lady, tebe sam juce vidjela na bivsem parkingu kod narodnog pozorista. Vidim ja vi nesto jedno drugom šapućete, pa da ne ometam . Btw, ti si lafica generacije, i ja sam tobom zadovoljna, samo nam onaj smoto kvari prosjek smoto sugava, kako si mi? Mislim da ti espumisan nema veze sa probavom. Procitaj na beba ne kaki, ima super savjeta, moja esma je kakila jednom u 10-15 dana pa sam iscitala sve . Najvise je pomogao HIPP caj za probavu, ali on ide od punog 2. mjeseca ja mislim. Cickolini, kako dragi? Jesi ga slala danas da pere tepihe? Vala su muskarci k'o bebe kad su bolesni Rose, kako nam drugarica danas? Esmina, pa nismo vas zaboravili helena, za avatar! i ja sam smrzotko pravi. A sta su "seljaci uveli novo?", reci im da ti uvedu grijanje, da im ja ne dolazim Eto, valjda sam sve upratila sta ste danas pisale , ako sta bitno preskocih, sooorry
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|