|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1116 1117 [1118] 1119 1120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.10.2011 8:52:11   
ladyblue RR
Super bebo, našem drugu sretan 8. rođendanko!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 27926
13.10.2011 8:53:39   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: animagical

jutro...mi smo se opet ljuljali pola nociuser posted image ja sam komirana.. i jos se dva puta tako upiskio da sam ga morala komplet presvlaciti i jos vise razbuditi...pa sva ledja mokra,kako ovo....prelazim na vece pelene...

koje pelene koristi? baby love i Lumpi iz Mecatora su ti dublje nego ostale, pe možda da probaš njih?!

ja sam neki dan uzela one molfix i mogu ti reći da i one nisu loše - isto su duboke, a nisu prekrute...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27927
13.10.2011 8:54:21   
Super Beba

Super bebo, našem drugu sretan 8. rođendanko!

hvala user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 27928
13.10.2011 9:09:07   
palachinken
rose, superbebo, sretni mali rođendani... bome rose kod vas usitnilo do prvog velikog!

animagical, vjeruj mi, vrijeme vam je za tricu, jest da ce biti smijesno duboke, ali makar ce biti suh.

cickolini, drzim fige za nalaze! Javi!

ladyblue, N bas pate zubici? Koliko sam ja skontala, svaki je prosao uz proljev?

Leena, da si mi blize sad bih te izgrlila zbog udomljavanja,user posted image ali kako ti lady reče, prvo veterinaru pa onda ostalo, doduse imas i u petshopovima one tabletice protiv parazita pa mu slobodno daj pola najmanje doze, da iskaki ako sta ima.

SInoc mi je M zaspao tek malo prije ponoci, ali zato se tek u 7 prvi put probudio da jede i eno ga jos uvijek spava, taman da ja okafenisem. sInoc otisli u bingo, jedva mu 2 bodija nasla, tuga cemer jad i visoke cijene.

< Poruku je uredio palachinken -- 13.10.2011 9:10:49 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 27929
13.10.2011 9:13:41   
ladyblue RR
sve zube koji su joj nicali je pratio proljev osim donjih jedinica. već sam oguglala na proljeve. ako bih mogla birati, bolje i ovo nego upale grla i temperature. njoj, kada je pogledam, ništa ne fali. velesla je, dobro jede, dobro spava pa Bože moj, proći će i proljev. a narast će i zubi.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27930
13.10.2011 9:18:36   
animagical
ma pampers, a imamo u kuci paket molfiksa trice, kupili bez veze da probamo...bilo mi ga zao dusa  sav mokar...
otkrivaju li se vase bebe? ovo mravce se i prevrceuser posted image stavim ga na ledja,nadjem na boku, stavim na bok nadjem na ledjima... sinoc smo ga vidjeli kako se prevrce s ledja na stranu, ostali sokirani..spava i u snu samo se prevrnu,izvuce ruke ispod deke i nastavi...po cijelu noc mi je otkriven...tj pokriven mozda do koljena...

Neposredna veza do poruke: 27931
13.10.2011 9:19:45   
Leena
Jutro! EVo dok se Esma zabavlja gledajuci Bumbu da se javnem brzinski!
Sretni mali rođendani Super Beba i Rose!

Lady, vodio ga je mm jutros veterinaru. Star je malo vise od mjesec. Dali su mu tabletu protiv parazita, a na vakcinu za 15 dana... eto jos jedno za vakcineuser posted image . joj ovo moje dijete nikako sastaviti 15 dana skroz zdravo i ona i mi, pa da primi onu vakcinu od 13 mj.

Jelena, ljubi i ti meni pile malo i čupavicu najslađu!

Helena, imam kucu, ali mi hladno nesto da ga odmah vani deloziram, a jos je skroz mali, pa smo mu sredili jednu prostoriju na donjem spratu koju ne koristimo, imaju samo neki ormari sa alatima i slicnim glupostima... Pa kad otopli napravit cemo mu pravu kucicu i ide u avliju, taman dok ojaca...

< Poruku je uredio Leena -- 13.10.2011 9:24:44 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 27932
13.10.2011 9:20:09   
ladyblue RR
ja još nemam nikakve šanse da je pokrijem. ona se toliko vrti da to traje minutu i deka je na drugom kraju krevetića. N spava u vreći.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27933
13.10.2011 9:21:40   
palachinken
Stavi ga u vrecu, kad je vec tako nemiran. M je predebel za te neke egzibicije. On legne i spava user posted image iako, kad nesto prozivljava, vrti se i stenje, mlati nogama. Meni u podsvijesti neki strah da ce sebi navuci dekicu preko lica nedajBoze, pa ga ne volim pokrivati, radije vreca.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 27934
13.10.2011 9:23:06   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Leena

Lady, vodio ga je mm jutros veterinaru. Star je malo vise od mjesec. Dali su mu tabletu protiv parazita, a na vakcinu za 15 dana... eto jos jedno za vakcineuser posted image . joj ovo moje dijete nikako sastaviti 15 dana skroz zdravo i ona i mi, pa da primi onu vakcinu od 13 mj.

sada ga očisti od parazita i ima vakcinaciju i revakcinaciju. ona svake godine po jedna vakcina dok ne napuni 5 godina. poslije toga imaš samo bjesnilo.

i ja kontam hoće li N ikada biti zdrava jer nam se bliži vrijeme vakcine a ona je već mjesec i po bolesna ili prehlađena ili ima proljev.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 27935
13.10.2011 9:26:34   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

Meni u podsvijesti neki strah da ce sebi navuci dekicu preko lica nedajBoze, pa ga ne volim pokrivati, radije vreca.

Nađa od rođenja cucla palac i drži dekicu na glavi. i ja sam tako brinula u početku ali sam prestala jed vidim da ona sebi namjesti tako da lijepo diše.

Neposredna veza do poruke: 27936
13.10.2011 9:37:47   
canim
Ah sto ste se raspisale od jutros

Mi ustale prije 7, igrale se malo, ja pila kafu i eno je lezi u krevetcu vrijeme da opet malo odspava. I mi kasnimo sa vakcinom, trebali smo imati revakcinaciju 3 oktobra ali ova moja smizla isto to jutro dobila temperaturu i od tad nikako fino da mi ozdravi, sad je malo zubici zezaju a i neki dan kad smo bili na kontroli dr. kaze grlo crveno, pa cekam da ozdravi kako treba i da nastavimo sa vakcinama.

Cickolini Sretno !
Superbebo i Rose sretan mali rodjendan, jos malo pa veliki user posted image

Lejla80 i tebi sretno sa voznjom, ja sam davno polozila ali nisam nesto imala potrebe vozati samostalno, polozila sam da se nadje ako nekad bude zatrebalo user posted image

Leena  mogu misliti koliko se ljepotica obradovala cukici user posted image

Lady nadam se da ce ti zubici brzo nici i da se rijesite vise te nahlade

Ostale mamice i bebice user posted image

I jos nesto, maloprije citam o onoj beyonce i gledam one slike sa stomakom, ne znam jeli ko upratio user posted image bas me kopka jeli lazira ili ne user posted image jesam mahalusa.

Neposredna veza do poruke: 27937
13.10.2011 9:51:56   
rose
hvala zene moje drage, moja cura masala vec velika user posted image  a ko juce da sam je rodila

super bebo i vama sretan mali rodjendanko user posted image

moja S je sinoc fino spavala...od momenta kad je skontala da joj se spava bez drame je prihvatila hapicu, popila i spavala. danas jos malo kasljuca i vec muku mucim s davanjem sirupa...prvih par puta je bilo lako sad vec vrti glavom i brani se rukama...oko 8 popila hapicu i vec oko 9 mi dala signal ustima da bi jela...kazem mm da joj napravi jer ja moram na posao i da joj ponudi ako zeli...i sad mi javi da je sve pojela...valjda joj se apetit vratio user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 27938
13.10.2011 9:52:53   
bebix
IZVORNA PORUKA: animagical

ma pampers, a imamo u kuci paket molfiksa trice, kupili bez veze da probamo...bilo mi ga zao dusa  sav mokar...
otkrivaju li se vase bebe? ovo mravce se i prevrceuser posted image stavim ga na ledja,nadjem na boku, stavim na bok nadjem na ledjima... sinoc smo ga vidjeli kako se prevrce s ledja na stranu, ostali sokirani..spava i u snu samo se prevrnu,izvuce ruke ispod deke i nastavi...po cijelu noc mi je otkriven...tj pokriven mozda do koljena...

Animagical mi smo vec presli na 3 pampers i kupili smo active baby vjeruj da su puuno bolje od sleep and play, vise mi nijednom nije bio mokar, da te pitam jel A prestao da se cisti pupak, mom I s vremena na vrijeme zna se pojaviti onih sasusenih grudvica kao krv ali sasvim malo

Neposredna veza do poruke: 27939
13.10.2011 10:06:02   
palachinken
bebix, i nama se to javljalo dugo nakon sto je pupak otpao. Nisam ja to nista posebno tretirala, sem kupanjem.

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 27940
13.10.2011 10:10:54   
rose
kad smo kod pelena ja sam nedavno svojoj S pocela kupovati konzumove be-be...prvo 4-ku ali sam joj neki dan kupila 5-cu jer je iod 11 kg a ona sigurno ima toliko...i nisu lose...za sada smo zadovoljni user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 27941
13.10.2011 10:11:14   
Cickolini
Morate priznati da nisam dugo i da mi je vrijeme da pocnem sa svojim pitanjima hahaha Idite brzo na ankete i odgovorite mi kad su vam bebe rekle prve rijeci user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 27942
13.10.2011 10:13:28   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Morate priznati da nisam dugo i da mi je vrijeme da pocnem sa svojim pitanjima hahaha Idite brzo na ankete i odgovorite mi kad su vam bebe rekle prve rijeci user posted image

ahahaha, nisu nikaduser posted image

melje ona nešto ali to veze sa životom nema. mama je rekla sa 9 mjeseci ali mislim da je tek nedavno skontala da sam joj ja mama.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 27943
13.10.2011 10:17:04   
bebix

bebix, i nama se to javljalo dugo nakon sto je pupak otpao. Nisam ja to nista posebno tretirala, sem kupanjem.

Znaci da netrebam cistiti hidrogenom i stavljati bivacin??
Kad si ti M pocela stavljati na stomacic

Neposredna veza do poruke: 27944
13.10.2011 10:18:28   
sweet insanity
Jutro i od nas! Mi maloprije ustale, KONACNO SE OSJECAM NASPAVANO. Budila se 3 puta izmedju 22 i 9.30 sto je bio 4. put kad smo i ustale, za mene je to wow (kuc,kuc). Kada bi barem nastavila sa 2 budjenja do 7 pa nije frka mozemo i tad ustat :)

Rose, Super Beba, sretni vam mali rodjendancici!!!!

Vi se raspisale pravo od jutros. Ja sam u 4 kad se N probudila nju na spavanje i pojedem puding, mm pravio oko 2h poslije ponoci pa mi ostavio 2 zdjeliceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27945
13.10.2011 10:19:06   
Cickolini

ahahaha, nisu nikaduser posted image

melje ona nešto ali to veze sa životom nema. mama je rekla sa 9 mjeseci ali mislim da je tek nedavno skontala da sam joj ja mama.

Ti mene moras nasmijati pa kako god user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 27946
13.10.2011 10:21:39   
vila_7

Rose draga sretan mali rodjendan nasoj drugarici i aBd slijedeci bas slavimo hehe Ljuuubi nam je puuuuuno
user posted image user posted image user posted image

Super Beba cestitamo mali rodjendan i da ste nam zivi, zdravi i sretni ... Ljuuubimo vas
user posted image user posted image user posted image

pridruzujemo se cestitkama! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 27947
13.10.2011 10:22:32   
animagical
IZVORNA PORUKA: bebix

Znaci da netrebam cistiti hidrogenom i stavljati bivacin??
Kad si ti M pocela stavljati na stomacic

sada nam na pupku nema nista ali par dana nakon sto je otpao je bilo...nama to jednom patronazna Azra ocistila hidrogenom i rekla da se vise ne dira..

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 27948
13.10.2011 10:26:24   
vila_7
canim a gdje je ta slika - i na sta mislis da lazira?

Leena
ma ti si dusa prava - ma ja pitam jer imam stan i stalno mi se vrzma po glavi da nabavim đukelicu! hehehe
Citav zivot sam ga imala u stanu - ali nisam radila pa je nekako drugacije bilo a i sad ispred kuce bas i nemam gdje ga izvesti - moram do parka ici. Sve kontam da ipak cekam proljece posto ce mu trebati vremen da nauci piskiti/kakitiuser posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27949
13.10.2011 10:26:48   
Leena
palachinken, ja tek sad vidjeh da si mi pisalauser posted image . Eto bio je kod veterinara, muz od moje prijateljice je veterinar, pa ga je bas detaljno pregledao, kaze da je zdrav, dao mu to protiv parazita i jos vakcina za 15 dana.

Sto se vreće tiče moja Esma nekad hoce u vreću, nekad nema sanse, jos se otkrije skroz... Ne znam u cemu je fol..

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 27950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1116 1117 [1118] 1119 1120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1116 1117 [1118] 1119 1120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *