|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1115 1116 [1117] 1118 1119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.10.2011 22:41:25   
sporty mamaa
Jelena, sweet hvala. Jelena pa vama vec dva mjeseca...user posted image user posted image user posted image Sweet djevojcica ti ima bas lijepo imeuser posted image  Mi smo svojoj nakon dugo vijecanja dali ime Lanauser posted image A to za budenje, 5 puta najmanje kao sto kazesuser posted image  Al eto moja je sinoc spavala od 2 i 15 do 7 jutros. Al je zato od 9 do 2 plakala i budila se svakih 15 minuta. Cini mi se grcici al mi cudno jedan dan ih ima drugi nema. A kaki se ma nakon svakog dojenja, sinoc sam je u 2 presvlacila, tako mi je bilo i sa starijom. Zavidim mamama cije se bebe ne kake po noci, ovako dok je presvucem razbudi se, a meni se spavauser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 12.10.2011 22:44:22 >

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27901
12.10.2011 22:45:29   
ladyblue RR
joj Kućanice...nisam sto godina gledala. pogubila sam sve konce. ne znam više ni šta se dešava. Bila sam u folu dr. House-a i Uvoda i anatomiju ali sam i to zapostavila.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 27902
12.10.2011 22:49:03   
Leena
Evo i mene nakon duuugo vremena! Ima li ko spreman za pisanje kratkog rezimea, samo da upratim sta se desava?

Luki sretan rođendanko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 27903
12.10.2011 22:51:14   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Leena

Evo i mene nakon duuugo vremena! Ima li ko spreman za pisanje kratkog rezimea, samo da upratim sta se desava?

Luki sretan rođendanko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mi veliki muku mučimo sa prehladama, proljevima, temperaturama a mali sa grčevima, buđenjima, i kakama raznih boja i oblika....eto to ti je rezime.

jedino je cickolini vodila D na MR i sve je prošli kako treba. sutra će joj biti nalazi.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 27904
12.10.2011 22:56:40   
Medi_87
Vece, Luki cestitamo rodjendancic, nadamo se da je Nadja bolje, d aje prestao proljev, Super bebo maleni je medd, Mi danas malo hodlai, kupovali nesto M zasapo u 9 a ja cacakam po internetuuser posted image
Cickolini bravo za D, ocekujemo rezultate i drzimo figeuser posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27905
12.10.2011 22:58:40   
ladyblue RR
moja Medi, kod nas stanje nepromijenjeno. ima i dalje proljev ali počela sam da ignorišem tu pojavuuser posted image
ljubi nam druga

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 27906
12.10.2011 22:59:49   
lejla80
Evo kratko mahanje i od mene...A zaspao oko osam i nakon pola sata se tako razvristao,jedva smo ga utjesili,izgleda da je opet neki zub u pitanju..Nadam se da noc nece biti tako burna jer sutra radim od osam...

Nadam se da je bolesnim bebicama danas lakse.

Ja sam danas odlucila da pobijedim strah od voznje i rano zorom odem i uplatim sebi vozacku obuku..valjda ce od mene biti kakvog vozacauser posted image

Pusa velikoj i maloj raji..zelim da svi veceras pajkite lijepo i probudite se veseli i zdravi...

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 27907
12.10.2011 23:05:10   
Medi_87
A joj nadam se da ce proci, M je 2-3dana pred zubic imao proliv i cim je izbio prestalo
HAHA kkao nam je drugar je li on bolje

Neposredna veza do poruke: 27908
12.10.2011 23:12:14   
Leena
Lady, hvala draga...

I moja E. jos uvijek kasljuca... Najgori je bio period prosle sedmice kada je svaku noc povracala slajm, pa dok je presvucem i promijenim posteljinu ona se razbudi... I po svu noc dernek, a ja po cijeli dan na poslu... Bas smo fuj bile obje. Sada samo kasljuca... Btw, donijela joj mama cuku... Dodijalo mi da cekam i biram hocu li ovu ili onu rasu... Bila na terenu, nasla malo smrznuto stene (tacnije 9 njih, ali ih nisam sve mogla kuci ponijeti) i donijela ga kuci... Esma je odusevljena, samo ide kucom i govori: Moja kuko! i jos mu kaze: ne-ne pače(plače), jucaj meko(ručaj mlijeko)user posted image

Cickolini, drzim fige!

Sve sam vas puno puno pozeljela!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 27909
12.10.2011 23:12:32   
rose
IZVORNA PORUKA: lejla80

Evo kratko mahanje i od mene...A zaspao oko osam i nakon pola sata se tako razvristao,jedva smo ga utjesili,izgleda da je opet neki zub u pitanju..Nadam se da noc nece biti tako burna jer sutra radim od osam...

Nadam se da je bolesnim bebicama danas lakse.

Ja sam danas odlucila da pobijedim strah od voznje i rano zorom odem i uplatim sebi vozacku obuku..valjda ce od mene biti kakvog vozacauser posted image

Pusa velikoj i maloj raji..zelim da svi veceras pajkite lijepo i probudite se veseli i zdravi...

hehe ja se vec mjesecima kanim da ponovo ocnem voziti...ionako nisam imala nekog vozackos staza ni zavidnu kilometrazu pa pauza i sad se valja opet nakaniti user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 27910
12.10.2011 23:31:22   
ladyblue RR
ja nisam nikada prestajala sa voznjom. Cim sam se porodila,montirala AS i nas dvije svugdje stizemo.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27911
12.10.2011 23:34:00   
ladyblue RR
Leena,koliki je cuko? Prvo ga odvedi veterinaru i cisti od parazita jer je jos na mlijeku. To ti je veoma vazno zbog E.

Neposredna veza do poruke: 27912
13.10.2011 0:10:56   
Anoniman
Leenaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Ljubi mi dijete pametno user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27913
13.10.2011 0:29:19   
Visnja RR
djevojke fotkajte ili ako vec imate neku simpaticnu fotku vaseg bebca i posaljite za Johnson`s kalendar 2012...

Vise o svemu na temi

Zvijezde JOHNSON`S baby kalendara za 2012!

pozovite i vase prijatelje koji imaju bebu do 3 g da posalju fotku iako nisu nasi clanovi... Beba treba da bude iz BiH

adresa je
johnsonsbaby@ringeraja.ba

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27914
13.10.2011 1:15:37   
treciputmama

IZVORNA PORUKA: rose

hehe ja se vec mjesecima kanim da ponovo ocnem voziti...ionako nisam imala nekog vozackos staza ni zavidnu kilometrazu pa pauza i sad se valja opet nakaniti user posted image user posted image

samo da ti kazem da nisi sama...i ja sam prije nekih mjesec dana pocela ponovo drajvat nakon pauze od 6 godina....al kao i ti ni tada nisam bila ni p od profi....a sad , kako je moja ljepotica krenula u skolu, ponovo sam pocela jer muz ne moze uvijek da je vozi...pa onda ja pootrpam jos ovo dvoje mladjih i puno nas auto ...niko nema vecu pratnju u skolu hahaha....a za strah, nisam imala kad ni da mislim o njemu...sad sam se vec pomalo ustelila samo ponekad nece ubaciti u rikverc pa zamisli kako onda....ustvari , to znaju oni iza mene...ja polahko...sabur na nivou user posted image ....
tako sretno kad se nakanis da osvajas nase bh- rupetave puteve hehe...

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27915
13.10.2011 7:48:27   
Cickolini
Juuuuutro vidi se ko je vrijedna mama user posted image prva na nogama ... D se evo maloprije probudila, cujem je, ali nisam je jos uzela. Nesto me stomak bolio pa sam se ranije ustala. Danas rezultati MRI-a pa sam valjda nervozna.

Kako su mi bolesne bebice??? Lady kako nam je N???

Jelana
sa malim zakasnjenjem sretan mali rodjendan nasem drugu Luki i da nam je ziv, zdrav i sretan puuuno godina user posted image

Nikad nisam imala manje smajlija ... gdje Visnja da me pohvali user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 27916
13.10.2011 7:56:50   
vila_7
dobro jutro!

cickolini cuvam fige za nalaze!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 27917
13.10.2011 8:03:08   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Leena

Lady, hvala draga...

I moja E. jos uvijek kasljuca... Najgori je bio period prosle sedmice kada je svaku noc povracala slajm, pa dok je presvucem i promijenim posteljinu ona se razbudi... I po svu noc dernek, a ja po cijeli dan na poslu... Bas smo fuj bile obje. Sada samo kasljuca... Btw, donijela joj mama cuku... Dodijalo mi da cekam i biram hocu li ovu ili onu rasu... Bila na terenu, nasla malo smrznuto stene (tacnije 9 njih, ali ih nisam sve mogla kuci ponijeti) i donijela ga kuci... Esma je odusevljena, samo ide kucom i govori: Moja kuko! i jos mu kaze: ne-ne pače(plače), jucaj meko(ručaj mlijeko)user posted image

Cickolini, drzim fige!

Sve sam vas puno puno pozeljela!

Leena ti si srce od zene! Svaka ti cast na odluci da spasis malog psica i odustanes od rasnog! Hoces ga drzati u kuci? Jel imas ti kucu ili stan?

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 27918
13.10.2011 8:23:57   
ladyblue RR
rose, drugarici Soraji, sretan 11. rođendanko! Sljedeći mjesec slavimo i prvi veliki!

Cickolini, i ja sam ti vrijednauser posted image . N se probudila u 7h pa smo se spremile i odvela sam je u jaslice. stanje je isto...i dalje proljev i slini ali sam je jutros odvela u jaslice. nema svrhe da je držim u kući kada nije bolesna. mislila sam da je viroza ali nije...nema temperaturu, ne povraća, nije malaksala pa sam skontala da su vjerovatno krenule četvorke. Kada dolazite vas dvije? držimo fige za nalaze!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27919
13.10.2011 8:31:33   
vila_7
LAdy jesi im naglasila da je cesce presvlace?

Ja jutros zakasnila na posao - nisam puno ali eto...Eva lopuža sinoć mi ugasila mobitel i ja ga upalila al nisam vidjela da se vrijeme poremetilo- i budim se ja u poal 7 jer je htjela dojiti,pogledam na sat-3:45,ma reko kako sam naspavana a nije ni 4 user posted image ,i bude mi cudno da je i Eva ustala naspavana poslije dojenja,ja na sat u dnevnoj kad vec pola 7! user posted image Al brzinsko spremanje smo imale i stigle sigurno svaka na svoje odredište! user posted image

Neposredna veza do poruke: 27920
13.10.2011 8:35:18   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: helena_7

LAdy jesi im naglasila da je cesce presvlace?

rekla saam da ima proljev a i osjetit će oneuser posted image . to smrdi da je nemoguće ne primjetiti.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27921
13.10.2011 8:42:19   
animagical
jutro...mi smo se opet ljuljali pola nociuser posted image ja sam komirana.. i jos se dva puta tako upiskio da sam ga morala komplet presvlaciti i jos vise razbuditi...pa sva ledja mokra,kako ovo....prelazim na vece pelene...

Neposredna veza do poruke: 27922
13.10.2011 8:44:06   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: animagical

jutro...mi smo se opet ljuljali pola nociuser posted image ja sam komirana.. i jos se dva puta tako upiskio da sam ga morala komplet presvlaciti i jos vise razbuditi...pa sva ledja mokra,kako ovo....prelazim na vece pelene...

koje pelene koristi? baby love i Lumpi iz Mecatora su ti dublje nego ostale, pe možda da probaš njih?!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27923
13.10.2011 8:48:57   
Cickolini
Rose draga sretan mali rodjendan nasoj drugarici i aBd slijedeci bas slavimo hehe Ljuuubi nam je puuuuuno
user posted image user posted image user posted image

Super Beba cestitamo mali rodjendan i da ste nam zivi, zdravi i sretni ... Ljuuubimo vas
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 13.10.2011 8:54:52 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 27924
13.10.2011 8:49:52   
Super Beba
Drage moje, dobro jutro...mali eno spava jutarnju turu - jutro se nadig'o u 6, vidim pospan, al neće da spava..kad imam šta vidjeti - do zavrata se ukakio..ni ja takva ne bih mogla spavat'...presvukla ga i malo ga razbudila, al eno nastavio je...mene opasno grlo boli, nadam se da će stati samo na tome..
rose - sretan 11. rođendanko...sve najljepše vam želim..i vama se opasno približio veliki :))
cickolini - sretno sa nalazima i javljaj odmah! puno pusa i držimo fige!

nama je danas čitavih 8 mjeseci...majko mila, kako vrijeme leti..k'o da sam jučer na temu došla...
a za vožnju - vozila sam do zadnjeg dana trudnoće i čim sam počela izlazit sa malim, nastavila sam..smontirala AS, kupila fino bazu, mali retrovizor i ljepota..ne znam šta bih bez svog bibija :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1115 1116 [1117] 1118 1119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1115 1116 [1117] 1118 1119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *