Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jelena, sweet hvala. Jelena pa vama vec dva mjeseca... Sweet djevojcica ti ima bas lijepo ime Mi smo svojoj nakon dugo vijecanja dali ime Lana A to za budenje, 5 puta najmanje kao sto kazes Al eto moja je sinoc spavala od 2 i 15 do 7 jutros. Al je zato od 9 do 2 plakala i budila se svakih 15 minuta. Cini mi se grcici al mi cudno jedan dan ih ima drugi nema. A kaki se ma nakon svakog dojenja, sinoc sam je u 2 presvlacila, tako mi je bilo i sa starijom. Zavidim mamama cije se bebe ne kake po noci, ovako dok je presvucem razbudi se, a meni se spava
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 12.10.2011 22:44:22 >
joj Kućanice...nisam sto godina gledala. pogubila sam sve konce. ne znam više ni šta se dešava. Bila sam u folu dr. House-a i Uvoda i anatomiju ali sam i to zapostavila.
Vece, Luki cestitamo rodjendancic, nadamo se da je Nadja bolje, d aje prestao proljev, Super bebo maleni je medd, Mi danas malo hodlai, kupovali nesto M zasapo u 9 a ja cacakam po internetu Cickolini bravo za D, ocekujemo rezultate i drzimo fige
Evo kratko mahanje i od mene...A zaspao oko osam i nakon pola sata se tako razvristao,jedva smo ga utjesili,izgleda da je opet neki zub u pitanju..Nadam se da noc nece biti tako burna jer sutra radim od osam...
Nadam se da je bolesnim bebicama danas lakse.
Ja sam danas odlucila da pobijedim strah od voznje i rano zorom odem i uplatim sebi vozacku obuku..valjda ce od mene biti kakvog vozaca
Pusa velikoj i maloj raji..zelim da svi veceras pajkite lijepo i probudite se veseli i zdravi...
I moja E. jos uvijek kasljuca... Najgori je bio period prosle sedmice kada je svaku noc povracala slajm, pa dok je presvucem i promijenim posteljinu ona se razbudi... I po svu noc dernek, a ja po cijeli dan na poslu... Bas smo fuj bile obje. Sada samo kasljuca... Btw, donijela joj mama cuku... Dodijalo mi da cekam i biram hocu li ovu ili onu rasu... Bila na terenu, nasla malo smrznuto stene (tacnije 9 njih, ali ih nisam sve mogla kuci ponijeti) i donijela ga kuci... Esma je odusevljena, samo ide kucom i govori: Moja kuko! i jos mu kaze: ne-ne pače(plače), jucaj meko(ručaj mlijeko)
Cickolini, drzim fige!
Sve sam vas puno puno pozeljela!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Evo kratko mahanje i od mene...A zaspao oko osam i nakon pola sata se tako razvristao,jedva smo ga utjesili,izgleda da je opet neki zub u pitanju..Nadam se da noc nece biti tako burna jer sutra radim od osam...
Nadam se da je bolesnim bebicama danas lakse.
Ja sam danas odlucila da pobijedim strah od voznje i rano zorom odem i uplatim sebi vozacku obuku..valjda ce od mene biti kakvog vozaca
Pusa velikoj i maloj raji..zelim da svi veceras pajkite lijepo i probudite se veseli i zdravi...
hehe ja se vec mjesecima kanim da ponovo ocnem voziti...ionako nisam imala nekog vozackos staza ni zavidnu kilometrazu pa pauza i sad se valja opet nakaniti
samo da ti kazem da nisi sama...i ja sam prije nekih mjesec dana pocela ponovo drajvat nakon pauze od 6 godina....al kao i ti ni tada nisam bila ni p od profi....a sad , kako je moja ljepotica krenula u skolu, ponovo sam pocela jer muz ne moze uvijek da je vozi...pa onda ja pootrpam jos ovo dvoje mladjih i puno nas auto ...niko nema vecu pratnju u skolu hahaha....a za strah, nisam imala kad ni da mislim o njemu...sad sam se vec pomalo ustelila samo ponekad nece ubaciti u rikverc pa zamisli kako onda....ustvari , to znaju oni iza mene...ja polahko...sabur na nivou .... tako sretno kad se nakanis da osvajas nase bh- rupetave puteve hehe...
Juuuuutro vidi se ko je vrijedna mama prva na nogama ... D se evo maloprije probudila, cujem je, ali nisam je jos uzela. Nesto me stomak bolio pa sam se ranije ustala. Danas rezultati MRI-a pa sam valjda nervozna.
Kako su mi bolesne bebice??? Lady kako nam je N??? Jelana sa malim zakasnjenjem sretan mali rodjendan nasem drugu Luki i da nam je ziv, zdrav i sretan puuuno godina
Nikad nisam imala manje smajlija ... gdje Visnja da me pohvali
I moja E. jos uvijek kasljuca... Najgori je bio period prosle sedmice kada je svaku noc povracala slajm, pa dok je presvucem i promijenim posteljinu ona se razbudi... I po svu noc dernek, a ja po cijeli dan na poslu... Bas smo fuj bile obje. Sada samo kasljuca... Btw, donijela joj mama cuku... Dodijalo mi da cekam i biram hocu li ovu ili onu rasu... Bila na terenu, nasla malo smrznuto stene (tacnije 9 njih, ali ih nisam sve mogla kuci ponijeti) i donijela ga kuci... Esma je odusevljena, samo ide kucom i govori: Moja kuko! i jos mu kaze: ne-ne pače(plače), jucaj meko(ručaj mlijeko)
Cickolini, drzim fige!
Sve sam vas puno puno pozeljela!
Leena ti si srce od zene! Svaka ti cast na odluci da spasis malog psica i odustanes od rasnog! Hoces ga drzati u kuci? Jel imas ti kucu ili stan?
Cickolini, i ja sam ti vrijedna . N se probudila u 7h pa smo se spremile i odvela sam je u jaslice. stanje je isto...i dalje proljev i slini ali sam je jutros odvela u jaslice. nema svrhe da je držim u kući kada nije bolesna. mislila sam da je viroza ali nije...nema temperaturu, ne povraća, nije malaksala pa sam skontala da su vjerovatno krenule četvorke. Kada dolazite vas dvije? držimo fige za nalaze!
Ja jutros zakasnila na posao - nisam puno ali eto...Eva lopuža sinoć mi ugasila mobitel i ja ga upalila al nisam vidjela da se vrijeme poremetilo- i budim se ja u poal 7 jer je htjela dojiti,pogledam na sat-3:45,ma reko kako sam naspavana a nije ni 4 ,i bude mi cudno da je i Eva ustala naspavana poslije dojenja,ja na sat u dnevnoj kad vec pola 7! Al brzinsko spremanje smo imale i stigle sigurno svaka na svoje odredište!
jutro...mi smo se opet ljuljali pola noci ja sam komirana.. i jos se dva puta tako upiskio da sam ga morala komplet presvlaciti i jos vise razbuditi...pa sva ledja mokra,kako ovo....prelazim na vece pelene...
jutro...mi smo se opet ljuljali pola noci ja sam komirana.. i jos se dva puta tako upiskio da sam ga morala komplet presvlaciti i jos vise razbuditi...pa sva ledja mokra,kako ovo....prelazim na vece pelene...
koje pelene koristi? baby love i Lumpi iz Mecatora su ti dublje nego ostale, pe možda da probaš njih?!
Drage moje, dobro jutro...mali eno spava jutarnju turu - jutro se nadig'o u 6, vidim pospan, al neće da spava..kad imam šta vidjeti - do zavrata se ukakio..ni ja takva ne bih mogla spavat'...presvukla ga i malo ga razbudila, al eno nastavio je...mene opasno grlo boli, nadam se da će stati samo na tome.. rose - sretan 11. rođendanko...sve najljepše vam želim..i vama se opasno približio veliki :)) cickolini - sretno sa nalazima i javljaj odmah! puno pusa i držimo fige!
nama je danas čitavih 8 mjeseci...majko mila, kako vrijeme leti..k'o da sam jučer na temu došla... a za vožnju - vozila sam do zadnjeg dana trudnoće i čim sam počela izlazit sa malim, nastavila sam..smontirala AS, kupila fino bazu, mali retrovizor i ljepota..ne znam šta bih bez svog bibija :)