|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1114 1115 [1116] 1117 1118   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.10.2011 17:20:54   
animagical
hehe vidi bucka dzordza, ko meduser posted image sanela,kako grcici?

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 27876
12.10.2011 17:24:35   
palachinken
sanela, presmjesan je, k'o da si ga u struju ukljucila, slatkis mali!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27877
12.10.2011 17:51:48   
entinte
sanela mali je maslačak pravi user posted image

super beba manje od mjesec user posted image  Kako dani lete user posted image  vec su mi dali nesto da raduckam pa jedino kad mali zaspe i zavrsim sve po kuci user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27878
12.10.2011 18:20:37   
sanela.asja
Heheh hvala vam to moj Frajer Becam sa frizurom user posted image user posted image
Animagical kupila Planteks caj za grceve onaj u kesicama i grcevi nestadose HB,sreca pa se sjeti tog caja znam da sam ga davala i Asji i da je odlican

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 27879
12.10.2011 18:36:37   
animagical
mi danas isli u setnju, u azelu kupili samtane hlacice i strample, sad imam pravog frajerkauser posted image ovo moje dijete je izrazito dugo... br 62 ako je sa stopalima mu ne moze naviriti...evo ga huju provodi, vrti glavom dok doji, cupa me.....otpadaju mi bradavice... kontam ga okupati, nece li se smiriti...
sanela, jel ti mesom hranis to bebce, masalah obrazauser posted image nek ste se rijesili grcica....

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27880
12.10.2011 18:56:53   
sanela.asja
mi danas isli u setnju, u azelu kupili samtane hlacice i strample, sad imam pravog frajerka ovo moje dijete je izrazito dugo... br 62 ako je sa stopalima mu ne moze naviriti...evo ga huju provodi, vrti glavom dok doji, cupa me.....otpadaju mi bradavice... kontam ga okupati, nece li se smiriti...
sanela, jel ti mesom hranis to bebce, masalah obraza nek ste se rijesili grcica....

user posted image user posted image user posted image mesom hranim sebe,ma on mali 55 dug pa se izrazilo na obraze,a potezak je je mislim da ima preko 4 kg..
I mom dodje nekad ta hujapa me cupa kad doji bas ruzan osjecaj,ma i meni pao kamen sa srca ivise sam bila gotov poludila stim grcevima zao mi ga a nemogu mu pomocuser posted image
Vi svi setate ja jos cekam user posted image user posted image onaj moj nece da cuje dok neprodje 40 dana doduse ja sam izlazila sveki malog cuvalauser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27881
12.10.2011 19:21:19   
sweet insanity
40 dana i jeste za zenu, nema veze to sa bebama. Vani s emoze kad se zena osjeca da je sposobna opet. Tako su mi rekli i doktor i doktorica i babica.To je smao kod nas da se ne iznosi, gluposti pa ajde. Aspa evo sad. Bili smo u se maleni je slatkis.

Moja zaspa evo prije 5 min pa nemam pojma dal d aje budim oko 8 il da je pustim da spava do kad hoce pa da s eigram s njom do ponoci kad bude opet nadam se htjela spavat. Bili smo danas malo u setnji,mm odmara pa da iskoristimo jer su rijetli ti dani.....

Neposredna veza do poruke: 27882
12.10.2011 20:05:02   
rose
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

mi danas isli u setnju, u azelu kupili samtane hlacice i strample, sad imam pravog frajerka ovo moje dijete je izrazito dugo... br 62 ako je sa stopalima mu ne moze naviriti...evo ga huju provodi, vrti glavom dok doji, cupa me.....otpadaju mi bradavice... kontam ga okupati, nece li se smiriti...
sanela, jel ti mesom hranis to bebce, masalah obraza nek ste se rijesili grcica....

user posted image user posted image user posted image mesom hranim sebe,ma on mali 55 dug pa se izrazilo na obraze,a potezak je je mislim da ima preko 4 kg..
I mom dodje nekad ta hujapa me cupa kad doji bas ruzan osjecaj,ma i meni pao kamen sa srca ivise sam bila gotov poludila stim grcevima zao mi ga a nemogu mu pomocuser posted image
Vi svi setate ja jos cekam user posted image user posted image onaj moj nece da cuje dok neprodje 40 dana doduse ja sam izlazila sveki malog cuvalauser posted image

s mjesec ga trebas na vakcinu pa eto...izaci ce prije 40-snice user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 27883
12.10.2011 20:42:17   
ladyblue RR
rose, kako je drugarica? je li jela išta?

super bebo, danas sam joj promijenila terapiju. uključila sam joj ovu za zube...skontala sam da su ipek zubi pa da joj probam olakšati. vidjet ću sutra kako reaguje.

ja sam danas bila brižna majka. stavila N da spava i legla malo i ja. mislila sam da će spavati duže međutim gospođica se probudila nakon 45 min. i to samo što sam zaspala. i nešto se buni, legne, cucla prst, opet se dere...kad uđe svekrva u sobu (da,da vratila mi se svekrva) i uze je. ja rekoh malo ću ja i sljedeće čega se sjećam je da mi dolazi poruka, pogledam na sat, 18:30h!!! skočim iz kreveta k'o luda, a N sa nanom u sobi, igra se. nit' sam ja nju nahranila, ona usrana a ja lagana 2 sata odspavala. nisam joj ni dala onaj obrok koji jede poslije podne. kontam neće mi htjeti AD. okupam je, popila veliku flašicu AD-a i zaspala. sutra je vraćam u jaslice. nema nikakve svrhe da bude kod kuće kada se ona dobro osjeća osim što ima proljev.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27884
12.10.2011 20:45:41   
vila_7
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Sanelice pa zapravo je 40-nica za zene da ne izlaze dok se skroz ne oporave - a bebe mogu isti dan van

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 27885
12.10.2011 21:09:58   
Cickolini
Samo da vam mahnemo i kazemo Saneli da je djecak ko med masala ...

Mi idemo na spavanje, kasnimo malo ... nismo stiglen ranije ,.. mazile se heheh

Iscupa mi svu kosu...

Lady nek si ti malo odmorila ... sve se to stigne nadoknaditi ...

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27886
12.10.2011 21:10:40   
sweet insanity
MOja se probudila kroz pola sata, eno je sad se igra sa tajom, a ja prala kosu i malo "sredjujem" po stanu, a nikad ne izgleda kao sredjenouser posted image Uglavnom sad cemo je kupanjac pa hapanjac i spavanjac i nadat se da se nece budit vise od dvaputa do 6 huser posted image sumnjam ali eto, vrijedi se nadat.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27887
12.10.2011 21:20:50   
ladyblue RR
sanela, džordž je presladak. kako A sa bratom? ima li ljubomore?

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27888
12.10.2011 21:34:53   
sweet insanity
Joj lady, sve hocu da kazem a zaboravim. Ova lika sa slusalicama vam je superuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27889
12.10.2011 21:37:14   
Anoniman
Vece i od nas... Luka spava negdje od pola devet i vec ocekujem prvo budjenjeuser posted image , a Ana eno malo se smije, malo place, malo se igra ali nikako da zaspe, ali nema joj iz krevetca koliko god da se dere, nemam vise snage, dosta im za danas obomauser posted image

Nama danas drugi mali rodjendan user posted image

Sanela Džordž je med, medeniuser posted image

Ostale mame i user posted image ljubac od nasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27890
12.10.2011 21:37:20   
ladyblue RR
hvalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 27891
12.10.2011 21:38:49   
ladyblue RR
Jelena, cijeli dan hoću da te nazovem i da Luki čestitam rođendančić ali od N ništa danas nisam mogla. na glavu mi se popela. Sretan mali rođendan našem drugu!

Neposredna veza do poruke: 27892
12.10.2011 21:41:59   
sporty mamaa
Vecer i od mene. Nisam se bas dobro uklopila u temu, al se javim s vremena na vrijemeuser posted image  Upratila sam zenice sto smo se druzile na "razgovorima", nadam se da cu i ostaleuser posted image user posted image  Bili gosti, evo maloprije otisli, beba spavala, cudouser posted image  Da vas pitam nesto, ako neko mozda ima ikakvog iskustva da mi odgovori. Danas kad sam kupala bebu primjetila sam da su joj sise malo plave i jedna je bas tvrda i malo kao natekla. Bi li je vodila pedijatru, bas me nesto dalo u briguuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27893
12.10.2011 21:50:48   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

rose, kako je drugarica? je li jela išta?

dobro je smizla...jela je kad se probudila...ja kad sam dosla dala joj slatku kasicu koju jutros nije htjela...onda je standardno spremim u krevet oko 8 i dam flasicu ma kakvi nece ni da je pomirise...vratim je u ogradicu i igrala se do momenta kad je skontala da joj se spava i uredno se spustila na plisani jastuk koji stoji u ogradici, stavila palac u usta i ona bi kao spavala...uzmem je, u kreveti, flasicu u ruke i yaspala je...iygleda da je konacno otkrila svoje ONA user posted image nema kad ja mislim da treba jesti i spavati vec kad joj pridodje user posted image

a zar ni nana ne zna N presvuci? hajd kontam ok za muza (moze mu se oprostiti user posted image ) al nana bi to trebala znati

Neposredna veza do poruke: 27894
12.10.2011 21:53:51   
rose
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Vecer i od mene. Nisam se bas dobro uklopila u temu, al se javim s vremena na vrijemeuser posted image  Upratila sam zenice sto smo se druzile na "razgovorima", nadam se da cu i ostaleuser posted image user posted image  Bili gosti, evo maloprije otisli, beba spavala, cudouser posted image  Da vas pitam nesto, ako neko mozda ima ikakvog iskustva da mi odgovori. Danas kad sam kupala bebu primjetila sam da su joj sise malo plave i jedna je bas tvrda i malo kao natekla. Bi li je vodila pedijatru, bas me nesto dalo u briguuser posted image

kazu da sisice znaju oteci malo zbog maminih hormona koji su jos prisutnie sad ne znam da li je to sto je plavo i tvrdo nesto frugo...pitaj cika google...taj sve zna, mozda ima na drugim forumima? evo i ja cu pogledati

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 27895
12.10.2011 21:58:31   
rose
sporty evo stranica al na eng

http://www.google.ba/#hl=bs&q=baby+breast+swollen&bav=cf.osb&fp=4458646cd3babf78&biw=1600&bih=730

Because of a surge of breast-enlarging hormones at birth, your baby''''s breasts may become swollen, firm, and lumpy within a week after birth. A baby''''s breasts may even produce a few dro_ps of milk. These are normal physiologic changes in both male and female babies. The swelling should subside within a few weeks.

It''''s very common and normal for babies (boys and girls) to have mild or even swollen, enlarged breasts and/or lumps under the nipple. They are almost always benign and due to exposure to maternal hormones in the womb.

sto ce reci da je normalno

When to Worry About Swollen Breasts or Lumps In the rare case when the breasts look infected (swollen, red, tender, or have a discharge) and the baby has a fever, call your pediatric provider to check if an infection has set__ in.

ili u slucaju kada izgleda inficirano ili beba ima temperaturu tada treba posjetiti pedijatra...prati malo pa ako je uskoro neka kontrola za vakcinu tada pitaj
evo i na forumima na nasem jeziku

http://www.google.ba/#hl=bs&q=bebine+grudi+otecene&bav=cf.osb&fp=4458646cd3babf78&biw=1600&bih=730

< Poruku je uredio rose -- 12.10.2011 22:00:27 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27896
12.10.2011 21:59:41   
R&T@
sporty mama, zvucat ce ti cudno, ali moja mama je objema mojim curicama te oteknute sikice rijesila tako sto je presla bijelim lukom nekoliko krugova oko male bradavice...
za sat vremena se povuklo...
kaze da je svim djevojcicama u familiji tako uradjeno...

Prvi put sam haos napravila jer ja u te "carolije" ne vjerujem, ali je dva puta upalilouser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27897
12.10.2011 22:18:00   
sporty mamaa
rose i tajra hvala vam puno... Tajra, je li jedan cesanj bijelog lukauser posted image user posted image  Pa ne vidim nikakve carke u tome, bijeli luk jeste ljekovit, kazu da i bradavice lijeci, mislim one zrasline bradaviceuser posted image  Probat cu pa ti javim al ne smije muz vidit mislit ce da sam poludila. Evo ja taman skuhala caj za dojilje, kupila u dm-u, pa reko da i to probamouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27898
12.10.2011 22:29:06   
Anoniman
Sporty to je normalno za sisice, cak mogu malo i krvariti, to je sve od maminih hormona. Moja Ana je imala i proslo za par dana, nisam primjetila da je sta mucilo pa nisam nicim ni mazala, a i meni ej sveki i baka moja rekla to za bijeli luk.

Lady hvala user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
  Neposredna veza do poruke: 27899
12.10.2011 22:32:08   
sweet insanity
Jelo, sretan mali rodjendankouser posted image

A to za sisice je normala pa cak i d akoja kap mlijeka izadje je OK, prodje to kroz mjesec dana-dva.
Ja odgledala epizodu novu od Desperate Housewives, N zaspala pa odoh i ja pokusat ne bil se naspavala al kao sto gledam valja mi se budit makar 5 putauser posted image

Laku vam noc!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1114 1115 [1116] 1117 1118   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1114 1115 [1116] 1117 1118   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *