Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja ne dajem nikakav keks ali iz praktičnih razloga. ili ga izmrvi po kući ili glođe pa joj se sve razmelja po rukama i onda mi tim rukama dira sve živo. a to nešto zdavo ovo-ono nije, ma ko će to sve upratiti...
kako je nestasna mala, jel bolje?
Hvala na savjetima...Lejla Ka, nije pametovanje, da nisam spremna cuti misljenja, ne bih postavila pitanje . Uglavnom si i napisala ono sto otprilike i znam i zelim znati, a i po meni je keks slatkis i riznica 'praznih kalorija', ali eto, mogu dati ponekad sa nekom vockom, koja kasicica par puta sedmicno vjerujem, nece skoditi. A sigurno je necu kljukati do besvijesti, hB, prihvatila je voce, a i vecinu povrca koje sam do sad ponudila, pa ne bih da anuliram postignuto. HAHA, jesi mislila na psica sveznalicu? Gdje se moze kupiti?
Ja ne dajem keks uopce,ni griz,ni te prazne kalorije,ali najvise zbog zuba,,ne znam zasto bi ga davala.Sin mi ima skoro 2 godine,a ni curici nisam davala,a med sam dala tek sa 15 mjeseci,jer bas zna biti zeznut
ja svojoj davala sa 6 mjeseci kasiku u svoje mlijeko koje sam izdojeno ostavljala jer ga drugacije ni pod razno nije htjela popiti! A sad joj dam svako predvece 1 JADRO keksic. Nikad ne jede cokolade jer ih ne voli-samo nekad bananice cokoladice,tako da joj nece nista od 1 keksa biti.
Meni je iskreno bitno da ima povrtno-mesni obrok, vocni obrok, mlijecni sa zitaricama, a ostalo sto hoce da jede ja joj dajem da jede. Ona bi zivjela na jogurtu, sto vocnom sto obicnom, ali zato mlijeko na guranje popije.
Pa bas tako Jelena! Moja jede puno i povrca i mesa i voca svaki dan,doji jos uvijek - tako da mi zaista nije bitno sto pojede jos jedan keksic a da hoce vise dala bih joj - samo sto eto nije ljubitelj slatka
Moja Ana do godine dana jela je sve zivo, sta god bi joj covijek dao. Jela je i neke kombinacije sto ja ne bih ni u ludilu pojela, ali posle godine cura omudrala i pocela da bira hranu i to bas. Sad npr sam je navikla da posle rucka joj uvijek dam cokoladnu bananicu, kinder cokoladicu ili vocni jogurt ako je slabije rucka pojela i onda dijete lijepo i ruca jer zna sta dobija posle . Do godine nije htjela nista slatko u usta staviti, ja joj gurala kinder ne bi li joj se svidjelo, ma nema sanse , ali sada voli slatko pojesti, ali u razumnoj kolicini, jedino kad su kolaci ili torte u pitanju tu nema mjere, moze mojesti ogromni komad sad pa sad.
Evo i mene zene,malo sam dosla sebi iako nisam odspavala jos, cim je ona raspolozena nekako sam i ja. Razmisljam malo da idemo u setnju, kao malo suncausijalo. Godit ce i njoj, a i meni!
Sweet obavezno setnje.joj kad se sjetim.Alen kad je bio tako malo kad izademo u setnju djete zaspi i dodemo kuci,ja sam kolica unesem i on odspava po 3 sata
ma ja u obitelji imam jednu NEJELICU a i sama sam takva bila i mama mi i zgadila jelo , pa sam ja bas liberalna po tom pitanju - nikad je nisam ni jedan jedini komadic natjerala da pojede-a znala je da joj se jednostavno ne ruca pa je pustim , a nikad joj nisam ni branila ako joj se nesto jede-jede - vise onda npr.pazim ako joj cips ne dam,onda ga mi jedemo kad zaspe-da ga ne vidi.
moja S nakon jutrosnje hape bojkotuje hranu...kaze mama pojela par kasikica kasice i nije htjela, nije htjela ni hapu, mm je preuzeo kaze nije htjela jesti i sad spava...valjda ce jesti kad se probudi
Evo me drage moje, ne stignem citati, isla na posao i dogovorili se da se vratim na posao prvi radni dan iza bajrama a do bajrama sto bude radnih dana radit cu od kuce tako da mi ne parcaju platu nego da primim cijelu... Eto prezivit ce se i to nekako, 2 mjeseca ranije ali Boze moj sta da se radi... Ljubimo vas sve
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
rose,debeluza bojkotuje hranu? Nema veze,ima ona viska. Salim se,naravno. Da je ne muce donje dvojke. N se napatila sa dvojkama. Samo je jedna gornja izbila bez drame,ostale 3 znas da smo se napatile. I evo opet se patimo. Doduse,ona meni dobro jede ali ne reaguju sva djeca isto.
Cickolini - pa D. sjedi, okreće se, radi stvari koje nije radila prije mjesec dana..napretka ima itekako...a sa doktorom - koristi ti njegov strah i sve što možeš..sve za svoju D.! Gia - kakve injekcije mora primati? entinte - haj, još mjesec dana da uživaš u kućnoj atmosferi...nije neka utjeha, al jbg.. rose - možda je malo iscrpila prehladica, pa nema snage ni da klopa lady - jel' pomaže išta homeopatsko?
ja vala stavljam keks plazmu u voćne obroke...kakva god da je kalorija, mali je svakako potroši puzajući, "hodajući" i sl...a jede i povrće-meso i voće, ja zadovoljna...nego, kupila sam u DMu neke alnaturine pšenične pahuljice...je li iko koristio i, ako da, kako?