Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Iman,nije ovaj ništa bolji što se tiče ubjeđivanja,suze krokodilske,boji se,samo jednom kad je imao oko godinu imao neki virus s mora,pa se ne sjeća.Super bebo,nećeš vjerovati instikta,dojim Haruna kad na drugu stranu obli me mlijeko,nadam se da će ga zaštiti.ladyblue,mi samo otvaramo prozore.lejla,bi li malo ovog moga istrenirala za vreću,ili makar za spavanje .Evo već 20-tak minuta primirje,možda počeo linex i HIPP ORS da djeluje .
Eh drage moje evo mene .... danas je bilo veselo hehe Stigli smo u bolnicu oko 13h, a u 15h je bio zakazan MRI.
D je bila mirna i nije plakala iako je presisala vrijeme jela. Smjestili su nas u sobu. Oko 14h su joj dali klizmu. Ona samo pomogne bebi da lakse i brze zaspe. U principu ako je beba naspavana tesko od togamoze zaspati.
S obzirom da je D spavala njoj je trebalo 40-tak minuta da zespe. Igrala se, vrtila i na kraju onako pospana kenjkala i zaspala konacno tek kad su je stavili na sto tj. u MRI aparat.
Ja sam radila MRI, ali mi se cini da onaj nas ne galami ovako hahaha Ovaj se "uzvirsco" hahaha jedva sam izdrzala, a D ne remeti soava kako soava. Stavili joj poklopce za usi da joj ne smeta zvuk, a ja kako sam s njom bila usi mi probilo.
Kasnije smo cekali da se probudi i tek je oko 17h jela. SVaka joj cast. Uopste nije bila nervozna. Ja bi do tad ujedala hahaha
Pricala sam s doktorom i napala sam ga sto joj nije uradio na vrijeme UZ mozga. Prvo se izvlacio, ali kad sam konkretno njega optuzila onda nije znao sta da kaze, ali mi je ponudio da mi napise uputnicu za sta god ja hocu. Cak i za transplataciju maticnih celija da mi osiguranje plati.
Rezultati telefonski u cetvrtak. Ja malo ooduuuuzih. Sorry :)
a tekma - ako ništa drugo, naši su dobro igrali (1. poluvrijeme pogotovo!)..a standardna priča, kad neće sreća i golovi u igri, tu su sudije da pomognu "velikim"...uvijek se sjetim tekme sa španijom kad je sudija doslovice čekao da španija u sudijskom vremenu zabije gol, pa da svira kraj...
Semice, nije danas nervozna radi zubica nego radi vakcina, primila dvije. A pojma nemam dal su krenuli zubici, to cu vidjet kad iskoci jedan Hajde valjda se uspijemo barem malo naspavat veceras. Laku vam noc!
Iman vjeruj mi da sam zbog tebe i napisala malo opsirnije. Sjetila sam se da i vas ceka klizma. Njoj su dali na spricu sa produzetkom kao od infuzije i to su joj polako u guzu gurnuli i istisnuli tecnost iz spirce. D se sve vrijeme smijala i nista joj nije smetalo. Ma to je vise kao tableda da lakse zaspe.
Super Bebo taj se dokor ne kaje uopste. I cak ne smatra da je pogrijesio, ali se boji jer oni smatraju strance dovoljno ludiim da ih tuze ili da se zale, a to ovdje nije popularno. Tako da on se vise boji nego sto se iskreno kaje.
Ja otisla da vidim jel N zaspala kad ona valja od smijeha i poce gugutat, tako da se sada evo igramo, spavala je od 20 do 23 ihhh hajde valjda joj ovo nece poremetiti dan-noc. Ostavila bi ja nju u kreveticu al danas cijeli dan place nakon vakcine pa mi tako drago da je vidim da je vesela
HAHAladyblue rose zelim brzo ozdravljenje maloj raji
cickolini drago mi je za Daaniju da je super proslo i moja Esma je u maju isla na MRI znaju to neke forumasice,koje su bile uz mene.Isto tako sprica sa nastavkom za infuziju znaci blago sediranje.
Jao sto me nanervira ova utakmica pa nama se mora nesto desiti...ma meteor bi nam pao na igraca ako nista drugo
Novost nam je da Salko ponekad pusti rukice i stoji stabilno bez oslonca
dobro jutro zeMske! Cickolini...hB da je D.super podnijela,slatkica mala garava! Nadam se da ce rezultati biti ohrabrujuci,aza tog dr.nek si ga prepala-bar nesto dobro da izvuces iz svega toga!
Iman ako jest taj lisaj na licu - mozes namazati cuvarkucom ako imas zasadjenu-jer ona je bas najbolja za kozne bolesti.Ne znam sjecas li se da je Eva imala 1 na nozi - nemam pojma od cega,al samo sam s njim mazala i proslo je i ne vraca se hB.
Bolesnim bebicama...sto prije ozdravljenje!
Dobro jutro,opet ružno vrijeme a u mene veša za sušiti katastrofa puno.ladyblue,rose,Amam,kako su dječica?Hamza hB poslije onoga linexa i HIPP-a više niti jednom nije povratio,ni proljev imao.Doručkovao i polako pijucka sok od jabuke iscjeđeni.Tačno mu se boja u obraze vratila.Harun od 2:30 do 5:30 show imao,ali hajde makar je spavao kad se sve s Hamzom dešavalo sinoć.cickolini,bravo za curicu što je slušala,da nalazi aBd budu dobri.Medena je na fotkici.animagical,izdrži još malo,biće bolje.Sve zaboravim,dubravka,sretni vam prvi koraci .
Jutro ženice, evo i nas, K se probudio u pola 9 ali je sinoc gledao tekmu sa gostima Kasno zaspao... Ja odoh u 12 do posla na razgovor Javim vam cim se vratim... Imate punoooo pusa od nas
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm