|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1111 1112 [1113] 1114 1115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
11.10.2011 22:23:57   
palachinken
Iman, koliko sam ja upoznata s krajiškim mentalitetom, sve tvoje komšije imaju (makar) pušku user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27801
11.10.2011 22:25:55   
HAHA
Iman,nije ovaj ništa bolji što se tiče ubjeđivanja,suze krokodilske,boji se,samo jednom kad je imao oko godinu imao neki virus s mora,pa se ne sjeća.Super bebo,nećeš vjerovati instikta,dojim Haruna kad na drugu stranu obli me mlijeko,nadam se da će ga zaštiti.ladyblue,mi samo otvaramo prozore.lejla,bi li malo ovog moga istrenirala za vreću,ili makar za spavanjeuser posted image .Evo već 20-tak minuta primirje,možda počeo linex i HIPP ORS da djelujeuser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27802
   [Obrisana poruka]
11.10.2011 22:27:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 27803
11.10.2011 22:38:03   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: palachinken

Iman, koliko sam ja upoznata s krajiškim mentalitetom, sve tvoje komšije imaju (makar) pušku user posted image

Pa ti reci sinu da mi ne sluša kćer user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 27804
11.10.2011 22:46:34   
Super Beba
jesmo pehovi.....

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 27805
11.10.2011 22:46:50   
ladyblue RR
izdeprimirala me utakmica :(

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 27806
   [Obrisana poruka]
11.10.2011 22:47:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 27807
11.10.2011 22:48:55   
palachinken
Ja od nervoze stukoh pola quattro sladoleda

Neposredna veza do poruke: 27808
11.10.2011 22:52:10   
Cickolini
Eh drage moje evo mene .... danas je bilo veselo hehe Stigli smo u bolnicu oko 13h, a u 15h je bio zakazan MRI.

D je bila mirna i nije plakala iako je presisala vrijeme jela. Smjestili su nas u sobu. Oko 14h su joj dali klizmu. Ona samo pomogne bebi da lakse i brze zaspe. U principu ako je beba naspavana tesko od togamoze zaspati.

S obzirom da je D spavala njoj je trebalo 40-tak minuta da zespe. Igrala se, vrtila i na kraju onako pospana kenjkala i zaspala konacno tek kad su je stavili na sto tj. u MRI aparat.

Ja sam radila MRI, ali mi se cini da onaj nas ne galami ovako hahaha Ovaj se "uzvirsco" hahaha jedva sam izdrzala, a D ne remeti soava kako soava. Stavili joj poklopce za usi da joj ne smeta zvuk, a ja kako sam s njom bila usi mi probilo.

Kasnije smo cekali da se probudi i tek je oko 17h jela. SVaka joj cast. Uopste nije bila nervozna. Ja bi do tad ujedala hahaha

Pricala sam s doktorom i napala sam ga sto joj nije uradio na vrijeme UZ mozga. Prvo se izvlacio, ali kad sam konkretno njega optuzila onda nije znao sta da kaze, ali mi je ponudio da mi napise uputnicu za sta god ja hocu. Cak i za transplataciju maticnih celija da mi osiguranje plati.

Rezultati telefonski u cetvrtak. Ja malo ooduuuuzih. Sorry :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 27809
11.10.2011 22:53:05   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Ne da se nama nikako user posted image

Neposredna veza do poruke: 27810
11.10.2011 22:55:59   
ladyblue RR
Cickolini, drago mi je da je D sve super podnijela. Dobro je i da si napala doktora, sad bar imaš mogućnost da dobiješ uputnicu za šta god hoćeš.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 27811
11.10.2011 22:56:38   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Ne da se nama nikako user posted image

neda se usranom do potoka

Neposredna veza do poruke: 27812
   [Obrisana poruka]
11.10.2011 23:01:42   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 27813
11.10.2011 23:02:12   
Super Beba
cickolini - D. prava heroina :)) biće sve to aBd dobro..a ako već možeš iskoristiti kajanje tog doktora, iskoristi :)

a tekma - ako ništa drugo, naši su dobro igrali (1. poluvrijeme pogotovo!)..a standardna priča, kad neće sreća i golovi u igri, tu su sudije da pomognu "velikim"...uvijek se sjetim tekme sa španijom kad je sudija doslovice čekao da španija u sudijskom vremenu zabije gol, pa da svira kraj...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 27814
11.10.2011 23:27:23   
sweet insanity
Evo i mene, N zaspala u 8 pa sma je sad hranila i eno je u kreveticu vrti se, nadam se da ce uskoro zaspat da i ja legnem. Ponekad se probudi placuci, garant rukica il nogica od vakcine.

Semice, nije danas nervozna radi zubica nego radi vakcina, primila dvije. A pojma nemam dal su krenuli zubici, to cu vidjet kad iskoci jedanuser posted image Hajde valjda se uspijemo barem malo naspavat veceras. Laku vam noc!

Neposredna veza do poruke: 27815
11.10.2011 23:30:07   
Cickolini
Iman vjeruj mi da sam zbog tebe i napisala malo opsirnije. Sjetila sam se da i vas ceka klizma. Njoj su dali na spricu sa produzetkom kao od infuzije i to su joj polako u guzu gurnuli i istisnuli tecnost iz spirce. D se sve vrijeme smijala i nista joj nije smetalo. Ma to je vise kao tableda da lakse zaspe.

Super Bebo taj se dokor ne kaje uopste. I cak ne smatra da je pogrijesio, ali se boji jer oni smatraju strance dovoljno ludiim da ih tuze ili da se zale, a to ovdje nije popularno. Tako da on se vise boji nego sto se iskreno kaje.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 27816
11.10.2011 23:30:45   
taurus
ah što me razočara ova utakmicauser posted image

ja samo da vidmi kako su nađa i soraja večerasuser posted image

cickolino user posted image bravo za D, prava je dobrica

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27817
11.10.2011 23:31:38   
taurus
uh zaboravih i kod HAHA je bolestan dječakuser posted image

nadam se da će sutra biti boljeuser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27818
11.10.2011 23:38:35   
sweet insanity
Cickolini, Dania je prava hrabrica,nadamo se dobrom nalazu.

Ja otisla da vidim jel N zaspala kad ona valja od smijeha i poce gugutat, tako da se sada evo igramo, spavala je od 20 do 23 ihhh hajde valjda joj ovo nece poremetiti dan-noc. Ostavila bi ja nju u kreveticu al danas cijeli dan place nakon vakcine pa mi tako drago da je vidim da je veselauser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27819
11.10.2011 23:57:27   
esmina i bebina mam
HAHA ladyblue rose zelim brzo ozdravljenje maloj raji

cickolini drago mi je za Daaniju da je super proslo i moja Esma je u maju isla na MRI znaju to neke forumasice,koje su bile uz mene.Isto tako sprica sa nastavkom za infuziju znaci blago sediranje.

Jao sto me nanervira ova utakmica pa nama se mora nesto desiti...ma meteor bi nam pao na igraca ako nista drugo user posted image

Novost nam je da Salko ponekad pusti rukice i stoji stabilno bez oslonca user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27820
12.10.2011 0:38:05   
Amam
Samo da mahnemo...
Dubravka cestitamo prve korake.
bubanim bebama da sto prije ozdrave.
Tekma me smorila ali sam ipak ponosna user posted image .
laku noc

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 27821
12.10.2011 7:24:49   
vila_7
dobro jutro zeMske!

Cickolini.
..hB da je D.super podnijela,slatkica mala garava! Nadam se da ce rezultati biti ohrabrujuci,aza tog dr.nek si ga prepala-bar nesto dobro da izvuces iz svega toga!

Iman ako jest taj lisaj na licu - mozes namazati cuvarkucom ako imas zasadjenu-jer ona je bas najbolja za kozne bolesti.Ne znam sjecas li se da je Eva imala 1 na nozi - nemam pojma od cega,al samo sam s njim mazala i proslo je i ne vraca se hB.

Bolesnim bebicama...sto prije ozdravljenje! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 27822
12.10.2011 7:51:06   
animagical
ja sam sinocc spavala dva sata...on se samo vrtio,budio,sanjao nesto...ugl slomljena sam...evo sad mi spava u rukama,cim spustim budi seuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27823
12.10.2011 8:58:17   
HAHA
Dobro jutro,opet ružno vrijemeuser posted image a u mene veša za sušiti katastrofa puno.ladyblue,rose,Amam,kako su dječica?Hamza hB poslije onoga linexa i HIPP-a više niti jednom nije povratio,ni proljev imao.Doručkovao i polako pijucka sok od jabuke iscjeđeni.Tačno mu se boja u obraze vratila.Harun od 2:30 do 5:30 show imao,ali hajde makar je spavao kad se sve s Hamzom dešavalo sinoć.cickolini,bravo za curicu što je slušala,da nalazi aBd budu dobri.Medena je na fotkici.animagical,izdrži još malo,biće bolje.Sve zaboravim,dubravka,sretni vam prvi koraciuser posted image .

< Poruku je uredio HAHA -- 12.10.2011 9:01:30 >

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27824
12.10.2011 9:04:16   
entinte
Jutro ženice, evo i nas, K se probudio u pola 9 ali je sinoc gledao tekmu sa gostima user posted image
Kasno zaspao...
Ja odoh u 12 do posla na razgovor user posted image  Javim vam cim se vratim...
Imate punoooo pusa od nas

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 27825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1111 1112 [1113] 1114 1115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1111 1112 [1113] 1114 1115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pomoć
marny

dobila sam mens. dva puta u mjesec dana, cca nakon 15 dana? što može biti uzrrok :-(

?! (96%)

?! (4%)

Broj svih glasova: 55

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *