Gia80
|
Vece, zene...malo vas iscitah, vidim nije ni kod vas bas veselje, pa da se i ja (opet) izjadam...ovo dijete ide iz jednog ekstrema u drugi...nakon epizode od cca 10 dana konstantnog, cjelodnevnog kenjkanja okrenula je plocu i zadnja dva dana je nekako utucena, da ne kazem letargicna. Niti se smije, niti igra, nema apetita, doduse jede kao i obicno, ali bez volje, nekako mehanicki ...Svi 'simptomi' ukazuju da su zubici, ali pedijatrica maloprije rece da jos nema naznaka da su zubi, te da je dijete, objektivno gledano, potpuno zdravo. Jos nam je ostalo ujutro odnijeti urin, pa valjda bude ok. Inace, glava joj je konstantno vruca, dok ruke malo budu vrele, malo hladne, stopala isto tako. Kad place, to je vise tuljenje, kenjkanje, nema vristanja....danas joj se stalno spava, a noci su nam, hB, mirne kao i do sada...samo jednu noc se probudila, imala je blago povisenu temperaturu, pa joj je kasicica Lupoceta pomogla, zaspala k'o top. na rubu sam ocaja, stvarno ne znam vise sta da joj radim...Sta bi moglo biti? Ima li neka da se susrela sa slicnom simptomatologijom kod bebe? Da naglasim da je sve do prije desetak dana bila jako vesela beba, plakala je samo kad je gladna i kad joj se spava... Pedijatrica jos rece da moze biti i do promjene vremena. Je l' moguce da i bebe mogu biti meteoropate? Btw, Palachinken, Cickolini, moje iskreno divljenje, bebe su vam ... Joj, ja bih samo plakala, ovo ce me dotuci, pa ne daj Boze da je nesto, ne mogu se sabrati, mozda i ona osjeti moju nervozu i strah ...