|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1109 1110 [1111] 1112 1113   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
11.10.2011 15:57:29   
palachinken
vakcina garant, naknadno vari sve to od jutros. mozda joj popustio paracetamol pa je sad boli?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27751
11.10.2011 15:58:34   
taurus
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: taurus

lejla ka u pravu si tačno sam trebala likati jer je to bila scena koa iz filmovauser posted image user posted image user posted image

entinte probaću još jednom da očistim, mada sam već na izmaku snageuser posted image

moja mama koristi oxy iz konzuma, kaze skida sve !

hvala za info
idem i to da kupim pa da probam

Neposredna veza do poruke: 27752
11.10.2011 16:00:34   
taurus
rose čime čistite nos, imaš li inhalator
ako nemaš odvedi je u DZ na inhalaciju predveče da prodiše
ja sam E vodila 3 dana na inhalacije (ista situacija kao kod tebe) i još sam kući koristila inhalator i baš joj je pomoglo tako da smo se izvukli bez antibiotika

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27753
11.10.2011 16:01:40   
HAHA
rose,baš mi je žao što se namučiste tako,a pogotovo curice drage.Imaš u apotekama pharmamedov korijen bijelog sljeza,samo se prelije vrelom vodom,ja juče cijeli dan pila,danas puno bolja situacija,i inače što više tečnosti bilo kakve joj daji.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 27754
11.10.2011 16:08:22   
Super Beba
a rose, miša li mu..da S. što prije ozdravi!
cickolini - nadam se da je MRI prošla OK...javljaj čim prije...
taurus - auuuu, E. nam postala zijančerka user posted image
HAHA - za sada nema nikakve reakcije, valjda je to to :)
bebix - za lice ili nemoj koristiti ništa ili bepanthen kremu - meni je pomogla baš, za 3 dana se sve povuklo sa lica, svaka "bubuljica"...
dubravka - jeeee, čestitamo prve korake! user posted image user posted image user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 27755
11.10.2011 16:14:11   
sanela.asja
heeloo svi
Cestitam sto se ima cestitati i brzo ozdravljenje bolesnima user posted image
Moj mali decko spava al se promjenio u ovih 20 dana cudo jedno,nece da spava u kreveticu ja ga spustim on place uzmem u ruke on kunja ko kakavuser posted image user posted image
A evo vec tri dana mi osut po licu onako sitno nesto mazem bademovom tanko preko dana se povuce ujutru opet ima,grcevi nas zezaju pravouser posted image nista mu nepomaze ustvari stavim ga u kolica i vozam po kuci to ga smiriuser posted image user posted image ma hoce frajer u graduser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za sve

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 27756
11.10.2011 16:15:18   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: palachinken

vakcina garant, naknadno vari sve to od jutros. mozda joj popustio paracetamol pa je sad boli?

Moze biti da je to, sad je jela pa vristala pa opet zaspala, prenosi je haman.

Rose, nadajmo se da ce veceras biti bolje!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27757
11.10.2011 16:16:50   
Lady26
IZVORNA PORUKA: HAHA

rose,baš mi je žao što se namučiste tako,a pogotovo curice drage.Imaš u apotekama pharmamedov korijen bijelog sljeza,samo se prelije vrelom vodom,ja juče cijeli dan pila,danas puno bolja situacija,i inače što više tečnosti bilo kakve joj daji.

Nadam se da se ne ljutis, ali sljez se potopi u hladnu vodu , nikako u vrelu i stoji 2h....procijedi i pije a ako je za nosic ide manje vode i krace stoji...
Ima uputstvo na kutiji....

< Poruku je uredio Lady26 -- 11.10.2011 16:17:38 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 27758
11.10.2011 16:20:17   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

Lady kako je tm i Nadja?
mm lezi,ima temperaturu a N pici po kuci i pravi zijancice kao da je najzdravija. Ima proljev i slabije jede. Uspjela sam joj dati Humanu na flasicu posto nije pojela ni pola Hipp teglice za rucak. Valjda ce sutra biti bolje.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 27759
11.10.2011 16:20:21   
animagical
kako se izadje negdje s uspavanom bebom? a se danas ne bi budio, a ja uplanirala konacno u shoping...u neke bi centre, pada kisa...mrsko mi kolica da teglim...i ne mogu da se sjetim,ako ih ipak ponesemo,jel u alti ima lift?  

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27760
11.10.2011 16:20:30   
Anoniman
A zar nije mlaka voda user posted image user posted image user posted image

Moje malo dijete spava, a veliko zeza, cekam da se malo probudi i da bjegam malo sa njima u shoping, ko kad je covijek u kuci pa samo namislja sta mi sve fali samo da gu*ica vidi putauser posted image .
Maloprije Ana se nesto izmotava oko jela i ja joj govorim poslacu te babi na selo, ima stado ovaca da ti kupim pa da ima neke vajde od tebe, kad dijete skoci, uze ruksak svoj mali poce da gura neke stvari i na vrata i sve govori "Ide babi Ava, papa" i salje poljupce, kad je skontala da nema nista od odlaska babi vristala je dobrih pola satauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27761
11.10.2011 16:22:26   
Lady26
Nope, hladna voda, ne mora biti ledeno hladna user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27762
11.10.2011 16:23:55   
bebix
IZVORNA PORUKA: animagical

kako se izadje negdje s uspavanom bebom? a se danas ne bi budio, a ja uplanirala konacno u shoping...u neke bi centre, pada kisa...mrsko mi kolica da teglim...i ne mogu da se sjetim,ako ih ipak ponesemo,jel u alti ima lift?  

Ima lift u alti samo je nekako uzak kao i njihove pokretne stepenice, ali mislim da stanu kolicauser posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27763
11.10.2011 16:24:11   
Anoniman
Animagical imas lift u svakom shoping centruuser posted image . Dijete stavi u kolica, vidjeces bona kako ce uzivati, a ti ruke odmoriti.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27764
11.10.2011 16:24:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nope, hladna voda, ne mora biti ledeno hladna user posted image

Ma zezam se bleso jednauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27765
11.10.2011 16:26:36   
animagical
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Animagical imas lift u svakom shoping centruuser posted image . Dijete stavi u kolica, vidjeces bona kako ce uzivati, a ti ruke odmoriti.

da li da ga utrpam u zimsku vrecu za kolica? nemam pojma sta da mu obucem,cime da ga pokrijem...najlakse mi se cini strpati u vrecuuser posted image

ma znam za naopake stepenice u alti ali lift fakat nisam upratila,nije mi trebao

< Poruku je uredio animagical -- 11.10.2011 16:27:28 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27766
11.10.2011 16:26:45   
Lady26
Ma znam, nasla mene zahebavati, da izvinu ove fine zenice....
Odoh dok me nisu otjerale user posted image
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27767
11.10.2011 16:27:06   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

Fino ga u AS i napolje, a kolica u gepek. Kad dodjete, uvalis AS u kolica ili ako nemas tu opciju na kolicima, uzmes iz supermarketa ona velika kolica za kupovinu i stavis AS u njih user posted image
Ima lift, bila sam jednom i vozala se, onaj panoramski. Samo hale nema do zadnjeg sprata, kako sam im zamjerila, ja trudna, trcim po spratovima trazrci halu, a nje nigdje.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27768
11.10.2011 16:27:28   
Anoniman

Ima lift u alti samo je nekako uzak kao i njihove pokretne stepenice, ali mislim da stanu kolicauser posted image user posted image

Stanu i dvoja kolicauser posted image , nama jos malo kad gdje podjemo trebace autobus ili kamionuser posted image .

(odgovor članu bebix)
  Neposredna veza do poruke: 27769
11.10.2011 16:30:22   
Anoniman
Animagical najlakse ti je u vrecu ga ubaciti, jer kad udjes u TC mozes otkopcati da mu nije vruce, a vani mu toplo. Mada ako cete u Altu ne treba ti nista posebno. Obuci dijete malo toplije nego u kuci i ponesi dekicu. Sa parkinga ides u centar i toplo je, ne bas kao u kuci, ali jeste toplo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27770
11.10.2011 16:35:41   
palachinken
I mi smo kontali do Binga, kazu doslo dosta djecije odjece, ali doci ce nam ekipa na utakmicu veceras, pa trebam napraviti nesto za pojest, evo rovim po coolinarici za neku fudbal-hranu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27771
11.10.2011 17:08:17   
tukica
eh evo i nas iz skitnje... hladno brate, a ja sam malu stavila u vrecu za spavanje, pa u kolica... super prakticno, samo sam je morala paziti u kolicima jer je nisam mogla zavezati...
nas su izgleda poceli muciti zubici... stalno trlja desni, gura rukice u usta, godi joj hladna glodalica, sinoc se iznenada probudila sva u bolnom placu, danas kenjka, bijeli joj se lijeva jedinica u mesu, ali nije nista nabubrilo... vidim i da smrce malo...user posted image
valjda su to zubi...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27772
11.10.2011 17:17:25   
Super Beba
vani je baš mazija - 8 stepeni oko 14h, kad sam ja bila vani...ja malom obukla pamučni termo skafander/odijelce...a ispod trenerku, bodi kratki rukav, majicu dugi rukav i končani džemper, na noge tenice + deka...a mislim da sam bila jedina sa kolicima po Ferhadiji..još ona sitna kiša vezla, pa ga još i u "ceradu" umotala :) meni jedino nezgodno kad vani kiša pada, ja ne mogu nikako da nosim sebi kišobran i da upravljam kolicima..sve nahero vozim :)
A ko ide u TC, ja toplo preporučujem da djecu oblačite slojevito, jer u TCovima baš nahajcaju grijanje..ja u BBI redovno malog razgolitim, jer tamo nemaju mjeru..

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 27773
11.10.2011 17:40:43   
sweet insanity
moja je malo odspavala i opet vriskauser posted image

sanela, bolje ja mislim nemoj mazati bademovom jer je masna,a taj osip se povuce sam, skoro svako novorodjence to ima kolko skonta.moja N je imala od 15. dana do otprilike mjesec i pol.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 27774
11.10.2011 18:31:02   
Medi_87
Evo i nas malo, bili na odmoru kod mame pa se nismo javljali, uh kako sam se i odmorila, previse mi i bilouser posted image
M dobio zubic jutros ja nasla eto to je najnovije, nadam se da ce sutra makar malo ljepse vrijeme biti moram do faxa i u kupovinu sto bi rekla Jelena samo nesto namisljam nista mi ne treba a svasta cu kupitiuser posted image
ljubimo vas pa se pisemo sutra

Neposredna veza do poruke: 27775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1109 1110 [1111] 1112 1113   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1109 1110 [1111] 1112 1113   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam bolne menstruacije-
amaniamanic

Ja u zadnje vrjeme imam tako bolne menstruacije da se cak i onesvjestim..bude hitna da mi inekciju i to je to..A to me sad kako starim hvata.Ima 29 godina,nisam jos rodila itd.

da (34%)

ne (34%)

kako kad (20%)

kad se nahladim (12%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *