|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1113 1114 [1115] 1116 1117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.10.2011 12:45:31   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja ne dajem nikakav keks ali iz praktičnih razloga. ili ga izmrvi po kući ili glođe pa joj se sve razmelja po rukama i onda mi tim rukama dira sve živo. a to nešto zdavo ovo-ono nije, ma ko će to sve upratiti...

kako je nestasna mala, jel bolje?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27851
   [Obrisana poruka]
12.10.2011 13:02:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu HAHA)
  Neposredna veza do poruke: 27852
12.10.2011 13:03:10   
Gia80
Hvala na savjetima...Lejla Ka, nije pametovanje, da nisam spremna cuti misljenja, ne bih postavila pitanje user posted image . Uglavnom si i napisala ono sto otprilike i znam i zelim znati, a i po meni je keks slatkis i riznica 'praznih kalorija', ali eto, mogu dati ponekad sa nekom vockom, koja kasicica par puta sedmicno vjerujem, nece skoditi. A sigurno je necu kljukati do besvijesti, hB, prihvatila je voce, a i vecinu povrca koje sam do sad ponudila, pa ne bih da anuliram postignuto.
HAHA, jesi mislila na psica sveznalicu? Gdje se moze kupiti?

''And those who were seen dancing were thought to be insane by those who didn''t hear the music''

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27853
12.10.2011 13:06:48   
Anoniman
Moje malo dijete konacno zaspalo user posted image , od jutros od pola osam budan, a obo veliko nema namjeru jos spavati, voza autiće po kućiuser posted image

Gia mojoj kćerki je isto od svih poklona sto je dobila za rodjendan, a bilo ih je dosta auto guralica najzanimljivija, ne silazi sa nje.

Lady, Rose...ostale bolesne bebice nadam se da su bolje.
Lady ukljuci ti njoj camomilu, nista nece skoditi, a pomoci moze ako su zubici.

(odgovor članu Gia80)
  Neposredna veza do poruke: 27854
12.10.2011 13:09:06   
HAHA
Gia,jesam na njega.U Sarajevu ih svugdje ima po tržnim centrima.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Gia80)
Neposredna veza do poruke: 27855
12.10.2011 13:10:48   
palachinken
Glasam za auto-guralicu. Ja samo to poklonila curici od prijateljice za prvi rodjendan i dobrih godinu dana se nije skidala s njega.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 27856
12.10.2011 13:10:58   
bebacha
Ajla je guralicu dobila s neki 10 mjesci,ma nikad joj nije bila zanimljiva.Alen je poceo koristit negdje  11 mjesci.djete je ludo za njom evo vec 4 mjesca.nikako da mu dosadi

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 27857
12.10.2011 13:20:33   
Gia80
Joj, evo sad me zove mm, kaze urin ne valja, mora primati injekcije narednih 7 danauser posted image ...tacno sam znala...

''And those who were seen dancing were thought to be insane by those who didn''t hear the music''

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27858
12.10.2011 13:27:28   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: HAHA

Iman,helena nas više ne voliuser posted image .

Vidim ja! Ccccc....Helenaaaaaaa!

a jeste neke, ma lolim lolim al sta cu kad se posao navaljao a vi milion stranica! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27859
12.10.2011 13:34:42   
Emica_sa
Ja ne dajem keks uopce,ni griz,ni te prazne kalorije,ali najvise zbog zuba,,ne znam zasto bi ga davala.Sin mi ima skoro 2 godine,a ni curici nisam davala,a med sam dala tek sa 15 mjeseci,jer bas zna biti zeznutuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27860
12.10.2011 13:36:30   
vila_7
ja svojoj davala sa 6 mjeseci kasiku u svoje mlijeko koje sam izdojeno ostavljala jer ga drugacije ni pod razno nije htjela popiti!
A sad joj dam svako predvece 1 JADRO keksic. Nikad ne jede cokolade jer ih ne voli-samo nekad bananice cokoladice,tako da joj nece nista od 1 keksa biti.

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 27861
12.10.2011 13:41:05   
Anoniman
Meni je iskreno bitno da ima povrtno-mesni obrok, vocni obrok, mlijecni sa zitaricama, a ostalo sto hoce da jede ja joj dajem da jede.
Ona bi zivjela na jogurtu, sto vocnom sto obicnom, ali zato mlijeko na guranje popije.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 27862
12.10.2011 13:50:37   
vila_7
Pa bas tako Jelena! Moja jede puno i povrca i mesa i voca svaki dan,doji jos uvijek - tako da mi zaista nije bitno sto pojede jos jedan keksic a da hoce vise dala bih joj - samo sto eto nije ljubitelj slatka

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27863
12.10.2011 13:55:55   
Anoniman
Moja Ana do godine dana jela je sve zivo, sta god bi joj covijek dao. Jela je i neke kombinacije sto ja ne bih ni u ludilu pojela, ali posle godine cura omudrala i pocela da bira hranu i to bas. Sad npr sam je navikla da posle rucka joj uvijek dam cokoladnu bananicu, kinder cokoladicu ili vocni jogurt ako je slabije rucka pojela i onda dijete lijepo i ruca jer zna sta dobija posleuser posted image . Do godine nije htjela nista slatko u usta staviti, ja joj gurala kinder ne bi li joj se svidjelo, ma nema sanseuser posted image , ali sada voli slatko pojesti, ali u razumnoj kolicini, jedino kad su kolaci ili torte u pitanju tu nema mjere, moze mojesti ogromni komad sad pa sad.

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 27864
12.10.2011 13:56:01   
sweet insanity
Evo i mene zene,malo sam dosla sebi iako nisam odspavala jos, cim je ona raspolozena nekako sam i ja. Razmisljam malo da idemo u setnju, kao malo suncausijalo. Godit ce i njoj, a i meni!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27865
12.10.2011 13:58:13   
bebacha
Sweet obavezno setnje.joj kad se sjetim.Alen kad je bio tako malo kad izademo u setnju djete zaspi i dodemo kuci,ja sam kolica unesem i on odspava po 3 satauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 27866
12.10.2011 14:01:29   
vila_7
ma ja u obitelji imam jednu NEJELICU a i sama sam takva bila i mama mi i zgadila jelo , pa sam ja bas liberalna po tom pitanju - nikad je nisam ni jedan jedini komadic natjerala da pojede-a znala je da joj se jednostavno ne ruca pa je pustim , a nikad joj nisam ni branila ako joj se nesto jede-jede - vise onda npr.pazim ako joj cips ne dam,onda ga mi jedemo kad zaspe-da ga ne vidi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27867
12.10.2011 14:10:04   
ladyblue RR
rose, N je isto. ima proljeve, nos curi. ovo su vjerovatno zubi.

Jelena, uključila sam Cammomile. dala joj Nux sinoć ali sam jutros skontala da su ovo zubi i odmah promijenila bobe. vidjet ću kako će reagovati.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27868
12.10.2011 14:18:34   
rose
moja S nakon jutrosnje hape bojkotuje hranu...kaze mama pojela par kasikica kasice i nije htjela, nije htjela ni hapu, mm je preuzeo kaze nije htjela jesti i sad spava...valjda ce jesti kad se probudi user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 27869
12.10.2011 14:52:43   
palachinken
Joj ovaj ebay ce me glave doci :)))
Da li je neko ove gace narucivao, premedene su mi

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 27870
12.10.2011 15:00:58   
entinte
Evo me drage moje, ne stignem citati, isla na posao i dogovorili se da se vratim na posao prvi radni dan iza bajrama a do bajrama sto bude radnih dana radit cu od kuce tako da mi ne parcaju platu nego da primim cijelu... Eto prezivit ce se i to nekako, 2 mjeseca ranije ali Boze moj sta da se radi... Ljubimo vas sve user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 27871
12.10.2011 15:48:10   
ladyblue RR
rose,debeluza bojkotuje hranu? Nema veze,ima ona viska. Salim se,naravno. Da je ne muce donje dvojke. N se napatila sa dvojkama. Samo je jedna gornja izbila bez drame,ostale 3 znas da smo se napatile. I evo opet se patimo. Doduse,ona meni dobro jede ali ne reaguju sva djeca isto.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 27872
12.10.2011 16:25:08   
Super Beba
Cickolini - pa D. sjedi, okreće se, radi stvari koje nije radila prije mjesec dana..napretka ima itekako...a sa doktorom - koristi ti njegov strah i sve što možeš..sve za svoju D.!
Gia - kakve injekcije mora primati?
entinte - haj, još mjesec dana da uživaš u kućnoj atmosferi...nije neka utjeha, al jbg..
rose - možda je malo iscrpila prehladica, pa nema snage ni da klopa user posted image
lady - jel' pomaže išta homeopatsko?

ja vala stavljam keks plazmu u voćne obroke...kakva god da je kalorija, mali je svakako potroši puzajući, "hodajući" i sl...a jede i povrće-meso i voće, ja zadovoljna...nego, kupila sam u DMu neke alnaturine pšenične pahuljice...je li iko koristio i, ako da, kako?

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 27873
12.10.2011 16:29:11   
sanela.asja
Evo i mog bembelog danas je bas raspolozen user posted image user posted image
user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 27874
12.10.2011 16:34:04   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Evo i mog bembelog danas je bas raspolozen user posted image user posted image
user posted image

mashAllah! A viĐaj kosice :)))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 27875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1113 1114 [1115] 1116 1117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1113 1114 [1115] 1116 1117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *