Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro...mi smo se opet ljuljali pola noci ja sam komirana.. i jos se dva puta tako upiskio da sam ga morala komplet presvlaciti i jos vise razbuditi...pa sva ledja mokra,kako ovo....prelazim na vece pelene...
koje pelene koristi? baby love i Lumpi iz Mecatora su ti dublje nego ostale, pe možda da probaš njih?!
ja sam neki dan uzela one molfix i mogu ti reći da i one nisu loše - isto su duboke, a nisu prekrute...
cickolini, drzim fige za nalaze! Javi!
ladyblue, N bas pate zubici? Koliko sam ja skontala, svaki je prosao uz proljev?
Leena, da si mi blize sad bih te izgrlila zbog udomljavanja, ali kako ti lady reče, prvo veterinaru pa onda ostalo, doduse imas i u petshopovima one tabletice protiv parazita pa mu slobodno daj pola najmanje doze, da iskaki ako sta ima.
SInoc mi je M zaspao tek malo prije ponoci, ali zato se tek u 7 prvi put probudio da jede i eno ga jos uvijek spava, taman da ja okafenisem. sInoc otisli u bingo, jedva mu 2 bodija nasla, tuga cemer jad i visoke cijene.
< Poruku je uredio palachinken -- 13.10.2011 9:10:49 >
sve zube koji su joj nicali je pratio proljev osim donjih jedinica. već sam oguglala na proljeve. ako bih mogla birati, bolje i ovo nego upale grla i temperature. njoj, kada je pogledam, ništa ne fali. velesla je, dobro jede, dobro spava pa Bože moj, proći će i proljev. a narast će i zubi.
ma pampers, a imamo u kuci paket molfiksa trice, kupili bez veze da probamo...bilo mi ga zao dusa sav mokar... otkrivaju li se vase bebe? ovo mravce se i prevrce stavim ga na ledja,nadjem na boku, stavim na bok nadjem na ledjima... sinoc smo ga vidjeli kako se prevrce s ledja na stranu, ostali sokirani..spava i u snu samo se prevrnu,izvuce ruke ispod deke i nastavi...po cijelu noc mi je otkriven...tj pokriven mozda do koljena...
Jutro! EVo dok se Esma zabavlja gledajuci Bumbu da se javnem brzinski! Sretni mali rođendani Super Beba i Rose!
Lady, vodio ga je mm jutros veterinaru. Star je malo vise od mjesec. Dali su mu tabletu protiv parazita, a na vakcinu za 15 dana... eto jos jedno za vakcine . joj ovo moje dijete nikako sastaviti 15 dana skroz zdravo i ona i mi, pa da primi onu vakcinu od 13 mj.
Jelena, ljubi i ti meni pile malo i čupavicu najslađu!
Helena, imam kucu, ali mi hladno nesto da ga odmah vani deloziram, a jos je skroz mali, pa smo mu sredili jednu prostoriju na donjem spratu koju ne koristimo, imaju samo neki ormari sa alatima i slicnim glupostima... Pa kad otopli napravit cemo mu pravu kucicu i ide u avliju, taman dok ojaca...
< Poruku je uredio Leena -- 13.10.2011 9:24:44 >
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Stavi ga u vrecu, kad je vec tako nemiran. M je predebel za te neke egzibicije. On legne i spava iako, kad nesto prozivljava, vrti se i stenje, mlati nogama. Meni u podsvijesti neki strah da ce sebi navuci dekicu preko lica nedajBoze, pa ga ne volim pokrivati, radije vreca.
Lady, vodio ga je mm jutros veterinaru. Star je malo vise od mjesec. Dali su mu tabletu protiv parazita, a na vakcinu za 15 dana... eto jos jedno za vakcine . joj ovo moje dijete nikako sastaviti 15 dana skroz zdravo i ona i mi, pa da primi onu vakcinu od 13 mj.
sada ga očisti od parazita i ima vakcinaciju i revakcinaciju. ona svake godine po jedna vakcina dok ne napuni 5 godina. poslije toga imaš samo bjesnilo.
i ja kontam hoće li N ikada biti zdrava jer nam se bliži vrijeme vakcine a ona je već mjesec i po bolesna ili prehlađena ili ima proljev.
Mi ustale prije 7, igrale se malo, ja pila kafu i eno je lezi u krevetcu vrijeme da opet malo odspava. I mi kasnimo sa vakcinom, trebali smo imati revakcinaciju 3 oktobra ali ova moja smizla isto to jutro dobila temperaturu i od tad nikako fino da mi ozdravi, sad je malo zubici zezaju a i neki dan kad smo bili na kontroli dr. kaze grlo crveno, pa cekam da ozdravi kako treba i da nastavimo sa vakcinama.
Cickolini Sretno ! Superbebo i Rose sretan mali rodjendan, jos malo pa veliki
Lejla80 i tebi sretno sa voznjom, ja sam davno polozila ali nisam nesto imala potrebe vozati samostalno, polozila sam da se nadje ako nekad bude zatrebalo
Leena mogu misliti koliko se ljepotica obradovala cukici
Lady nadam se da ce ti zubici brzo nici i da se rijesite vise te nahlade
Ostale mamice i bebice
I jos nesto, maloprije citam o onoj beyonce i gledam one slike sa stomakom, ne znam jeli ko upratio bas me kopka jeli lazira ili ne jesam mahalusa.
hvala zene moje drage, moja cura masala vec velika a ko juce da sam je rodila
super bebo i vama sretan mali rodjendanko
moja S je sinoc fino spavala...od momenta kad je skontala da joj se spava bez drame je prihvatila hapicu, popila i spavala. danas jos malo kasljuca i vec muku mucim s davanjem sirupa...prvih par puta je bilo lako sad vec vrti glavom i brani se rukama...oko 8 popila hapicu i vec oko 9 mi dala signal ustima da bi jela...kazem mm da joj napravi jer ja moram na posao i da joj ponudi ako zeli...i sad mi javi da je sve pojela...valjda joj se apetit vratio
ma pampers, a imamo u kuci paket molfiksa trice, kupili bez veze da probamo...bilo mi ga zao dusa sav mokar... otkrivaju li se vase bebe? ovo mravce se i prevrce stavim ga na ledja,nadjem na boku, stavim na bok nadjem na ledjima... sinoc smo ga vidjeli kako se prevrce s ledja na stranu, ostali sokirani..spava i u snu samo se prevrnu,izvuce ruke ispod deke i nastavi...po cijelu noc mi je otkriven...tj pokriven mozda do koljena...
Animagical mi smo vec presli na 3 pampers i kupili smo active baby vjeruj da su puuno bolje od sleep and play, vise mi nijednom nije bio mokar, da te pitam jel A prestao da se cisti pupak, mom I s vremena na vrijeme zna se pojaviti onih sasusenih grudvica kao krv ali sasvim malo
kad smo kod pelena ja sam nedavno svojoj S pocela kupovati konzumove be-be...prvo 4-ku ali sam joj neki dan kupila 5-cu jer je iod 11 kg a ona sigurno ima toliko...i nisu lose...za sada smo zadovoljni
Mamina djevojcica - 24. januar 2011 Mamin djecak - 07. decembar 2012
Morate priznati da nisam dugo i da mi je vrijeme da pocnem sa svojim pitanjima hahaha Idite brzo na ankete i odgovorite mi kad su vam bebe rekle prve rijeci
ahahaha, nisu nikad
melje ona nešto ali to veze sa životom nema. mama je rekla sa 9 mjeseci ali mislim da je tek nedavno skontala da sam joj ja mama.
Jutro i od nas! Mi maloprije ustale, KONACNO SE OSJECAM NASPAVANO. Budila se 3 puta izmedju 22 i 9.30 sto je bio 4. put kad smo i ustale, za mene je to wow (kuc,kuc). Kada bi barem nastavila sa 2 budjenja do 7 pa nije frka mozemo i tad ustat :)
Rose, Super Beba, sretni vam mali rodjendancici!!!!
Vi se raspisale pravo od jutros. Ja sam u 4 kad se N probudila nju na spavanje i pojedem puding, mm pravio oko 2h poslije ponoci pa mi ostavio 2 zdjelice
Morate priznati da nisam dugo i da mi je vrijeme da pocnem sa svojim pitanjima hahaha Idite brzo na ankete i odgovorite mi kad su vam bebe rekle prve rijeci
ahahaha, nisu nikad
melje ona nešto ali to veze sa životom nema. mama je rekla sa 9 mjeseci ali mislim da je tek nedavno skontala da sam joj ja mama.
Ti mene moras nasmijati pa kako god
canim a gdje je ta slika - i na sta mislis da lazira? Leena ma ti si dusa prava - ma ja pitam jer imam stan i stalno mi se vrzma po glavi da nabavim đukelicu! hehehe Citav zivot sam ga imala u stanu - ali nisam radila pa je nekako drugacije bilo a i sad ispred kuce bas i nemam gdje ga izvesti - moram do parka ici. Sve kontam da ipak cekam proljece posto ce mu trebati vremen da nauci piskiti/kakiti
palachinken, ja tek sad vidjeh da si mi pisala . Eto bio je kod veterinara, muz od moje prijateljice je veterinar, pa ga je bas detaljno pregledao, kaze da je zdrav, dao mu to protiv parazita i jos vakcina za 15 dana.
Sto se vreće tiče moja Esma nekad hoce u vreću, nekad nema sanse, jos se otkrije skroz... Ne znam u cemu je fol..
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms