|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1118 1119 [1120] 1121 1122   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
13.10.2011 12:06:01   
lepetetka
Evo da se malo javim dok iščitah malo zamanta mi se user posted image , ...
Mi juče išli na bocu, i mala se dobro izgalamila na sestricu user posted image user posted image .... Počela je galamiti u gužvi (oplakati user posted image ) neku veče išli na jedan rođendan, ona malo bila mirna a kad je onda počela plakati ne smiruje se dijete, bilo dosta galame pa se prepala...pa neće ni da doji ljuti se i na siku, inače kada plače uvijek je sika utješi...
Cickolini malena je med medeni mašala!!!!!!!

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27976
13.10.2011 12:07:14   
Super Beba
Amam - sretan 6. rođendanko!!! sve naaj želim! user posted image user posted image
leena - ma ja bih nekad tako rado ga ostavila pored sebe da spava, barem ono jutarnje dojenje/buđenje, ali ne smijem...taj skače i preko mene, a ja slabo mogu to osjetit kad spavam :))

i mali se evo ustao, spavao je čitavih 45 min user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 27977
13.10.2011 12:08:24   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Leena

Super beba, mislim da nemas to generalno kad se prestaje... Esmu prije nismo smjeli ostaviti u nasem krevetu, jer je stalno padala, a sada je mozemo ostaviti, ali ja i dalje ogradim jastucim ako kod nas zaspi, jer nisam sigurna da se nece otkolutati... Ne znam sta bih ti rekla

Ivana, Ciciban, welcomeuser posted image

ma moja vec odavno zna sama lijepo sici sa kreveta,trosjeda, al mene strah ostavljati nezagradjenu jer onako u polusnu da ne krene pa ne padne! Mada sad kad je u vreci ne moze mrdnuti kako treba pa vec pocne kenjkati priej nego igdje "krene"

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 27978
13.10.2011 12:20:19   
Super Beba
i ja ću večeras malog u vreću, pa da vidim njegovu reakciju...bojim se da mu se neće svidjet' osjećaj zarobljenosti, al eto...utješila me lejla80 kad je rekla da se iznenadila kad joj je mali prespavao noć bez sikteranja :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27979
13.10.2011 12:30:28   
Leena
ma moja vec odavno zna sama lijepo sici sa kreveta,trosjeda, al mene strah ostavljati nezagradjenu jer onako u polusnu da ne krene pa ne padne! Mada sad kad je u vreci ne moze mrdnuti kako treba pa vec pocne kenjkati priej nego igdje "krene"

Zna i Esma sici, problem je dok spava, koluta se u snuuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 27980
13.10.2011 12:56:46   
animagical
i ja sam u ormaru izrovila vrecu za spavanje...otkriva se stalno

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 27981
13.10.2011 12:59:37   
Cickolini
E pa ja cu zbog ove svoje ankete vise da se nasikiram hahaha pa po ovom bebe prvu rijec vecinom kazu prije 7-og mjeseca ... a meni ovdje pedijatrica kaze otprilike sa 11 mj. Ne mogu ja mirn anikako hahaha

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 27982
13.10.2011 13:04:58   
vila_7
ma daj cickolini...mislim mozda ima beba da tako rano progovore ali mislim da nema pojma sta kazu - pa ako cemo tako - moja je sa 2-3 mjeseca gugutala-znaci eto pricala je.
Mislim da je OK oko nekih 10 mjeseci MOŽDA prva riječ, mada je moja oko 11. i uopce se nisam zabrinjavala,s tim da ni tad odmah nije vezala- a evo samo 3 mjeseca kasnije sve zna sta joj se kaze, i ima fond od nekih 15-tak rijeci da kaze i zna sta znace! I i dalje mislim da je to OK,ma cak sto vise-da je napredna! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 13.10.2011 13:05:16 >

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 27983
13.10.2011 13:09:29   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Cickolini

E pa ja cu zbog ove svoje ankete vise da se nasikiram hahaha pa po ovom bebe prvu rijec vecinom kazu prije 7-og mjeseca ... a meni ovdje pedijatrica kaze otprilike sa 11 mj. Ne mogu ja mirn anikako hahaha

da izvineš, seru malo mame. ja ne račinam ma-ma koje nema smisla. dijete je progovorilo kada smisleno kaže neku riječ. pusti priče...

sad ispade sve imaju genijalce, samo mi debile....ma daj molim te!!!

< Poruku je uredio ladyblue -- 13.10.2011 13:10:02 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 27984
13.10.2011 13:10:28   
vila_7
ma i ja kazem - moja je sa 2 mjeseca rekla cisto MAMA da smo se svi u sobi pogledali i prasnuli u smjeh! Naravno pojma nije imala i nikad nije ni ponovila nista slicno tako rano

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 27985
13.10.2011 13:10:32   
Cickolini
Upravu si ... moja D je sa 6 mj u noci rastezala maaaamaaa i svi mi govorili evo rekla je, ali daleko od toga. Ja pikam samo kad me pogleda i kaze "mama", a ne brbljanje njeno. Jer po onome koliko brblja zna tri jezika i sto ti kazes bas je napredna hahahahahahaha

Odmah se sjetim onog kad kaze ciganka "Kad je ja ovako volim, koliko je tek voli komsiluk." user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27986
13.10.2011 13:10:58   
bebix
IZVORNA PORUKA: ciciban26

IZVORNA PORUKA: bebix

Ja sam aldijana a pricala sam sa zenama preko puta bile su 3 zeneuser posted image

A pa znaaaam,ti si znaci ona lijepa,zgodna mama sa veeeeelikim stomakom user posted image user posted image
Ja sam bila prvi krevet do vrata user posted image

hvala postidila si me sa komplimentimauser posted image  a ti si slatka trudnica do vrata ja sam vise komunicirala sa tvojim cimerkamauser posted image , iz mog veeelikog stome se rodio pasa tez 5050user posted image , a tvoja princeza je meeeed

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 27987
13.10.2011 13:11:06   
ladyblue RR
vidim imamo nove članove...ivana, ciciban dobro došle.

Nama je definitivno vrijeme da selimo na drugu temu...

Neposredna veza do poruke: 27988
13.10.2011 13:11:49   
vila_7
pa bas tako cickolini-sve bebe pocnu brbljati tata,mama,baba - ali kao sto kazes tacno znas kad prvi put bas smisleno kaze-i od tad brojim

Neposredna veza do poruke: 27989
13.10.2011 13:12:52   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: ladyblue

sad ispade sve imaju genijalce, samo mi debile....ma daj molim te!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da te nema trebalo bi te izmisliti ...

Neposredna veza do poruke: 27990
13.10.2011 13:14:39   
Cickolini

IZVORNA PORUKA: ladyblue

vidim imamo nove članove...ivana, ciciban dobro došle.

Nama je definitivno vrijeme da selimo na drugu temu...

Jel vi imate osjecaj da na RR dodje samo jedan val novih beba hahaha Mi moramo cekati jos 3 mj., a iskreno kao da je i nama vrijeme na neku drugu ...

Dobro nam dosle nove clanice :)

Neposredna veza do poruke: 27991
13.10.2011 13:15:03   
Lejla Ka
Ma to ti je sve do toga šta smatraš za riječ user posted image

Mi smo svi ubjeđeni da moj omiljeni sestrić zove mamu kad počne mumljati mmmmmmmmmmam mmmmmmmmam user posted image Nije što je naš, nego što je pametan user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 27992
13.10.2011 13:19:16   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ma to ti je sve do toga šta smatraš za riječ user posted image

Mi smo svi ubjeđeni da moj omiljeni sestrić zove mamu kad počne mumljati mmmmmmmmmmam mmmmmmmmam user posted image Nije što je naš, nego što je pametan user posted image

user posted image user posted image user posted image

cickolini...ma cim ti razmisljas o drugo-gdje si tu si! user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 27993
13.10.2011 13:22:47   
Cickolini
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 27994
13.10.2011 13:23:05   
Gia80
Evo i nas...mamin andjelak spava, a mama i tata su bljak...neprospavana noc je iza nas, S. imala turu, budila se sto puta...al' je zato danas hB, vec bolje, pomalo se igra, cak se par puta nasmijala, odmah nam je lakse. Prima Penbritin i Garamycin i to 2x dnevno, navuklo dijete zescu  upalu mokracnih puteva...snimili smo i bubrege, malo je otecena sluznica na desnom, ali kaze dr. da smo dosli na vrijeme...ne smijem ni pomisliti sta bi bilo par dana kasnije...A da nam ne bi bilo ovako dosadno kao do sada, pobrinuo se i proljev. Smijem li joj dati caj od sipka i u kojem omjeru? Odnijeli smo urin za urinokulturu, samo molim Boga da nije Escherichia, onda smo juser posted image jeza u ledja...
Nego, scena od juce: cekajuci sestru, promatramo ljude u cekaonici, kad, izmedju ostalog, mama sa poprilicnim viskom kilograma dovela djevojcicu od 5 godina koja ne zaostaje za majkom...i prilazi njoj sestra, nudi saku bombona, i zasipa pitanjima o tezini, prehrambenim navikama, najdrazoj hrani i sl. a onda poce sa prosvjetljavanjem tipa: "ne smijes toliko jesti, rugat ce ti se djeca kad krenes u skolu" i sl. Jos pita malu kad ce smrsati, a jadno dijete, valjda u zelji da je skine s ledja kaze: "Sutra'', hehhehe...svi su se u cekaonici smijali...A onda pridje mojoj S. i ni pet ni sest, uhvati je za rucicuuser posted image ...samo sto joj nisam za vrat skocila, uh....
Pridruzujemo se cestitkama za male rodjendane, i takodje zelimo dobrodoslicu Ivani i ciciban...

''And those who were seen dancing were thought to be insane by those who didn''t hear the music''

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 27995
13.10.2011 13:26:31   
ladyblue RR
Gia, samo napravi čaj od šipka, onaj u kesici i naspi u flašicu i daj. nemoj šećeriti.

(odgovor članu Gia80)
Neposredna veza do poruke: 27996
13.10.2011 13:32:24   
lejla80
Super Bebo i Rose sretni mali rođendancici user posted image

Ivana 85 dobro nam dosla

Cickolini moj A vala ne prica nista specijalno..ponekad izgovori ponesto sto lici na daj i hajde al vise to ja oblikuem onako sama.

Super Bebo..moj A i sinoc prespavao u vreci..doslovno ga ja probudila..kontam da ga mozda ono stalno okretanje i budilo ...

Odoh sad imam cas pa citam i ostalo kasnije....pusa

2011.
2016.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 27997
13.10.2011 13:34:49   
Ašoni
I ja da se pohvalim da je i A. napredna, sa 6 mjeseci u pola noći počela da doziva: ta-ta-ta-ta, i tako 3 puta zaredom.  Kad smo je odveli u Istanbul, već prvu noć kad ju je mm stavljao na spavanje, rekla je ba-ba-ba-ba. Skontalo dijete da je u Turskoj, pa odmah ko iz topa progovori strani jezik. Dakle, ne samo da je progovorila na maternjem, nego i na stranom jeziku. Za ovaj strani smo čekali eto do 7. mjeseca. Sad sve skupljam novčiće da je vodim po raznim stranim zemljama, neka dijete uči, pa kad prohoda, da zna bar tri strana jezika. user posted image Pusa za mame i njihove bebe pričalice ;)

Lady, ne dade nam se, opet isto izabrasmo :(

(odgovor članu Gia80)
Neposredna veza do poruke: 27998
13.10.2011 13:38:36   
lilylily
Pozdrav svima molimo mi vas sto imate iskustva da neidete sa teme jer trebate nama novim zbog savjeta nesmetate user posted image user posted image user posted image vi nikom a bolje sto nas ima viseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 27999
13.10.2011 13:38:45   
ladyblue RR
Ašoni, tvoja A je najveći genijalac od sve djeceuser posted image user posted image , pravi poliglota!

kako sam se iznervirala oko ovog izvlačenja za baraž, pa pojma nemate. ne mogu da vjerujem da postoji država na kugli zemaljskoj koja ima manje sreće!

(odgovor članu Ašoni)
Neposredna veza do poruke: 28000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1118 1119 [1120] 1121 1122   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1118 1119 [1120] 1121 1122   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *