|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1124 1125 [1126] 1127 1128   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
14.10.2011 9:17:21   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: palachinken

I meni je hranilica slijedeca na spisku. Cim napuni 4 mjeseca idemo u kupovinu, imaju one sa polulezecim polozajem, pa nek se uci. Imali smo sinoc u gostima malca od 3 mjeseca. Joj dreke i galame, pocne jedan plakat, drugi odmah za njim. Sad vidim kako je roditeljima blizanaca :))) Tacno su me smorili

ja imam tu sa položajima i super mi je bila sve dok N nije naučila sama da ustaje i stoji. sada joj je dosadno da dugo boravi u istoj. do 9 mjeseci mi je ujutro sjedila u hranilici i gledala tv, igrala se...ma super. sada ne boravi dugo u njoj ali hranjenje je isključivo u hranilici.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 28126
14.10.2011 9:20:45   
sweet insanity
jutroooo, ja opet nenaspavana, mala se opet  budila stalno  .....ja tamamn preksinoc pomislila eno povela fe opet kako trba spavat......sinoc sam cak u krevetic s njom legla ne bil zaspala al nije do blizine....no cini mi se da vidim liniju bijelu na mjestu desne jedenice, donje al nisam sigurna!

Neposredna veza do poruke: 28127
14.10.2011 9:20:47   
palachinken
hahah sad kontam, kad aBd krene kod moje mame na cuvanje, koja ce to biti seoba naroda svako jutro, AS, kolica, hranilica, hodaljka

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 28128
14.10.2011 9:22:11   
vila_7
palachinken  ma kakva hranilica-pošto ces svakako kolica nositi - nek u njima i jede kod mame - tako sam i ja - kod kuce u hranilici kod sveki ostavim kolica

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 28129
14.10.2011 9:24:20   
palachinken
Ma ispocetka ce svakako imati samo jedan obrok, i taj ide prije podne (mislim?) a kod kuce ce dojit, pa mi hranilica ni ne treba kuci.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 28130
14.10.2011 9:24:57   
ladyblue RR

hahah sad kontam, kad aBd krene kod moje mame na cuvanje, koja ce to biti seoba naroda svako jutro, AS, kolica, hranilica, hodaljka

to će kratko trajati...hodalicu će brzo prerasti, hranilicu kada napuni 6 mjeseci (i ne budu ti trebali položaji) nađi polovnu i kupi da imaš kod mame. AS ne vadi iz auta, ja nisam nikada. kolica mi uvijek stoji u autu tako da ja imam samo N i njen ruksak.

Neposredna veza do poruke: 28131
14.10.2011 9:45:52   
Leena
Jutro, zene!

Juce smo po onoj kisurini Esma i ja setale vazdan (njoj obukla kabanicu i gumene cizme)... A danas vidi vremena i mene zovnu na posao:(

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 28132
14.10.2011 9:56:43   
animagical
juhu..mi se naspavaliuser posted image ali mi je zato jutros ukakio madrac na nasem krevetuuser posted image reko zacas da ga presvucem,ispod stavim samo tetra pelenu....kad on skinut poce kakiti...dok sam ja uzimala kremu,pelenu itd...i to se fino prvo prevnuo pa vise nihe bio na peleniuser posted image uglavnom pitanje je-cime da ocistim madrac? moze fairy?

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 28133
14.10.2011 9:57:25   
ladyblue RR
vanish za itisone

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28134
14.10.2011 9:57:33   
animagical
eeeeeeeeee Ajnuru danas mjesec danauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28135
14.10.2011 9:58:29   
animagical
IZVORNA PORUKA: ladyblue

vanish za itisone

hvalaaaaaaa...drama fino izgleda nisam smjela da brljam dok ne pitam

Neposredna veza do poruke: 28136
14.10.2011 9:59:02   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: animagical

eeeeeeeeee Ajnuru danas mjesec danauser posted image user posted image user posted image

čestitamo prvi mali rođendan!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28137
14.10.2011 10:13:46   
Super Beba
HAHA - čestitam za posao! Nadam se da je po mjeri :)
mala_sa - čestitam za sunet, da se oporavi što prije...i mi smo to kontali ove hefte odradit, al MMu frka na poslu, nikako dan slobodan da uzme, pa baš odugovlačimo bezze s tim, grrr
medi - pitaj neke mame na temi 1-2, jer tamo su većinom mame koje rade, pa možda ima neka koja vozari na toj relaciji..
lejla80 - vreća za spavanje - fula! Više me je smorili njegovo dozivanje jer ne može da se okrene....kad sam je skinula, mali došao sebi :)) Tačno je kako sam pretpostavljala da će biti...nažalost :)
cickolini - jesi zvala dr./on tebe??

uh, danas će bit skitnje :)))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 28138
14.10.2011 10:33:04   
Medi_87
Cestitamo Ajnuru rodjendanuser posted image user posted image user posted image
Super Bebo hvala vec sam uspjela naciuser posted image user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 28139
14.10.2011 10:42:18   
Anoniman
Jutro i od nas... tj danuser posted image

Ajnuru srecan rodjendan user posted image user posted image user posted image
HAHA, draga srecno na poslu... Ljubi djecicu medenuuser posted image

Moj hairlija ustao jutros u pola sedam, a Ana spavala do 10, prvi put od kako se rodila, pokusavala njega opet uspavati ne bi li i ja malo jos dremnula ali nije bilo sanse. Nocas me cijelu noc rez od CR bolio, ja kontam promjena vremena, kad jutros da pogledam imam sta vidjeti, izgleda da se opet vratila bestija tako da ja ludim bukvalno, odmah sam se okupala plivaseptom, ocistila alkoholom i hidrogenom, stavila oblogu od rivanola, manje me boli, ali vidjecemo kako ce se ponasati, tacno mi doslo da se upucam, pa dokle vise jbte.

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 28140
14.10.2011 10:43:39   
Super Beba
animagical - sretan 1. mali rođendan!!! user posted image user posted image user posted image sve najljepše želim od srca!
medi - user posted image

ee, zna li iko da li ima neki tržni centar sa igraonom u kojoj primaju manju djecu, tj. < 3 god?

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 28141
14.10.2011 10:43:59   
dubravka01
Mahanje i od nas....

Ja vam drage moje ništa ne stignem pročitati, eventualno uletim kad mi je prpa i nešto mi treba user posted image
Ovaj mali kako je prohodao...potrči tamo potrči amo, skloni ovo skloni ono, baš sinoć mm kažem Bog zna koliko ćemo mi premještanja namještaja još uradit..
Anyway, mislimo na sve vas i čestitamo svima rođendane male i velike, "nove" ćunice,zubiće,korake.
Dobrodošlica i novim članovima.

Et' ja sad odoh, pošto pojma nemam o čemu se piše a čitati nemam kad....

Veliki vam padobranski user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 28142
14.10.2011 10:48:53   
Super Beba
kad jutros da pogledam imam sta vidjeti, izgleda da se opet vratila bestija tako da ja ludim bukvalno, odmah sam se okupala plivaseptom, ocistila alkoholom i hidrogenom, stavila oblogu od rivanola, manje me boli, ali vidjecemo kako ce se ponasati, tacno mi doslo da se upucam, pa dokle vise jbte.

a jbt! hoćeš li ići do dr. da provjeriš?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28143
14.10.2011 10:52:29   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Super Beba

animagical - sretan 1. mali rođendan!!! user posted image user posted image user posted image sve najljepše želim od srca!
medi - user posted image

ee, zna li iko da li ima neki tržni centar sa igraonom u kojoj primaju manju djecu, tj. < 3 god?

Primaju u gotovo svaku,ali ti tu moras bitiuser posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 28144
14.10.2011 10:57:44   
animagical
hvala svimauser posted image

jelo pa opet?!user posted image kako izgleda?

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 28145
14.10.2011 10:59:30   
Cickolini
Heeej evo i nas. Doktor me zvao maloprije kaze nisu mu nista javili jucer sa radiologije pa me zato nije zvao. Nista mi puno ni tacno nije rekao. Prevedeno sa strucnog holandskog na ne strucni bosanski kaze da je oblik mozga uredu, pa neka rijec sa f.... i to je uredu, ali moraju jos provjeriti witte soffen (u prevodu mislim mozdane celije). On misli da D ima tu problem pa ce to malo detaljinije pogledati i uporediti sa knjigama. Naravno moraju prvo procitati sta pis eu knjigama jer veze nemaju.

Kaze nista nije konacno jer ne mogu od njih dobiti tacan odgovor kakav je nalaz. Moram ici u Nijmegen na akademsku kliniku za Neurologiju (tamo sam zahtjevala da me posalju) i oni ce mi vise znati reci o samom nalazu jer ovi kao ne mogu da budu sigurni.

Ubite me ako znam sta da mislim ... ne znam da li da placem ili da se radujem. Hebem ti doktore ... ma svigdje su isti. Ovi su samo kulturniji i ne daju ti prostora da ih posaljes u sto lipih haha oni nasi su bolji ... sa svojim ponasanjem ti makar daju slobodu da se istreses na njih.

Narucit ce me garant da idem u tu kliniku za mjesec dana ... Divno

Jos opet ja s referatom user posted image user posted image user posted image

Ajnuru sretan prvi mali rodjendan i nek nam je ziv, zdrav i sretan ... user posted image

Jelena susosjecam se s tobom ... pa ima li kraja ??? Izdrzi user posted image

< Poruku je uredio Cickolini -- 14.10.2011 11:00:30 >

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 28146
14.10.2011 11:01:06   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: jelenaT

pa dokle vise jbte.

user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28147
14.10.2011 11:04:18   
Ašoni
IZVORNA PORUKA: Super Beba

medi - user posted image

U Wisi na Stupu u igraonici su meni govorili da ostavim A. kod njih dok popijem kafu ili prohodam, pa možeš probati. Ona je tad imala samo tri mjeseca, nudile su se da je one nosaju i zabavljaju.

Neposredna veza do poruke: 28148
14.10.2011 11:17:17   
rose

imas jeftinih hranilica a i hodalica pa kupi jos jedno da stoji kod mame

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 28149
14.10.2011 11:20:25   
Anoniman
U Alti ima igraona gdje bez roditelja uzimaju djecu i mladju od 3god.

Ma nemam vise pojma sta da radim, u ponedjeljak cu dr i onako sam morala na kontrolu, ali se nadam da ce do ponedjeljka proci.

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 28150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1124 1125 [1126] 1127 1128   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1124 1125 [1126] 1127 1128   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *