Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma sto je najgore posle sam tek skontala da su mu ulazna vrata sto vode na haustor bila otkljucana koja inace zakljucavamo zbog Ane jer izlijece, srca moglo mi je dijete izaci. A najsmjesnije mi je bilo u toj sceni ja se budim luka preko majice doji li doji, na ( . ) sve mokro on cucla li majicu
Smijes bivacin staviti, a mozesi i oblogu od rivanola, mada iskreno meni je bia urasla i ja sam iscackala je jos kod mene je to sve svjeze . Rivanol ce ti izvuci i nece dati da se upali.
evo probala sam i ja iscackati, ali odmah mi krv pocne teci... pa mi sve suhveli smijem li prskati ovaj rivanol direktno na to... cula sam za rivanol u prasku, ali mm dadose rivanol u spreju i sad pojma nemam sta da uradim, da ne napravim kakav veci belaj...
Mislis bivacin u spreju i prasku? A rivanol ima samo tecni i njega ti je najbolje natopiti gazu i priviti na uraslu dlaku, on ce izvuci, a rivanol mozes prskati ako je povrsinski pomoce, a ako je dublje bas i ne vjerujem, ali ne steti da probas.
Evo mi se vratili sa sunecenja... Nego imam pitanje za zenice koje su sunetile djecake:
Kada ste vi stavili prvi put pelenu poslije sunneta???? Nama je doktor rekao kad skinemo gazu da ostane go, i da mu prvu pelenu stavimo tek sutra, ali ja ne znam onda ni kako da ga uzmem, nit kako da ga drzim Smijem li ja njemu odmah sad namazati kremu i staviti pelenu samo je necu puno zalijepiti
mom sincicu je doktor dva sata nakon sunecenja skinuo gazu...ostala samo ona okolo cune...nju sam cesto vlazila kamilicom-mlakom i rivanolom...ali pelenu nikad nisam skidala...brzo je otpala i ta gaza okolo...nakon 2 dana, samo nek te ne prepadne izgled kad skines gazu-ruzno izgleda na prvi pogled jer bude otecena rana...pa nekako felsavo....a poslije se sve normalizuje....zelim malom brz oporavak kao sto je mom bio...mama mi dosla da pomogne oko malog...zena prenocila, vidjela da ne place i odmah sutradan otisla kuci...sreca pa je u bolnici ostao 2 sata poslije, tamo je i piskio prvi put tako da kuci nije nikako plakao....
Jutro, M ustao oko 7 jeo i evo ga opet zaspao imam odmora do 9 Mala_sa cestitke na sunnetu, a sto se tice gazice nam aje sama otpala jedno cetiri sata poslije sunneta odlijepila se fino je skinula, nama je takodjer doktor rekao d amu ne stavljamo pelenu odmah medjutim ja sam ga pustila jendo 4 -5 sati bez pelene stavila ga na podlogu onu nepropusno da ne reklamiram marku ovdje i onda navecer kad je bilo vrijeme za spavanje stavila mu pelenu alidva broja vecu da ga ne steze i ubacila u vrecu za spavanje i to je to, gore sam mu obukla maicu a dole samo peleneu i carapice, posto je sad hladnije mozes mu obuci dole neke gegice malo sire ili tako nesto, u svakom slucaju malenom zelimo sto brze ozdravljenje
Dobro jutro,nemam vremena čitati,samo da vam javim da sam počela raditi.Sve se munjevito brzo odigralo,ujutro razgovor,poslijepodne u drugu smjenu.Pišem poslije detalje.Pusa za sviju.
Dobro jutro,nemam vremena čitati,samo da vam javim da sam počela raditi.Sve se munjevito brzo odigralo,ujutro razgovor,poslijepodne u drugu smjenu.Pišem poslije detalje.Pusa za sviju.
opa, čestitam! ko čuva haruna?
D.jutar i od nas... HAHA cestitke za posao... Svaka cast Evo i mi opet imali cudnu noc, malu sam uspavala i naravno opet nekad oko 10 sati iznenada tuzni plac, opet smo je smirivali i ubrzo je zaspala... stvarno ne znam sta joj je... vjerovatno zubi... kad smo jos uvijek kreza, nemamo nijedan sto se tice hape, jos uvijek nista, ja sam glavna krava muzara... sike ce mi do poda visiti kako je krenulo danas idemo kupiti hranilicu jer nema sanse da ovo malo cudo vise bude u polulezecem polozaju, ustaje se da sjedi, a ako to ne uspije, onda jadna sve vrijeme je u onom polozaju kao da hoce da sjedi... ja se umorim gledajuci je...
Iman kako si danas? Mislim da smijes Paracetamol ako ti bas zagusti jer sam i ja ga pila protiv glavobollje,mada sad i njega izbjegavam posto se opet trudimo!
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
Hocu naravno, gledala sam u BBI-u u TL, bas su mi lijepe, danas cemo da vidimo koliko su funkcionalne, pa ako bude sve ok, da je kupimo... A Ladyblue, znam da je hranilica pod obavezno jos samo da pocne jesti
ova moja bi najradije tako, letila glavom sve ok, stavljala sam je i sad mi je mrsko ganjat je vala po jastucima, hranilica mi je najprakticnije rjesenje, a i potreba...
Hocu naravno, gledala sam u BBI-u u TL, bas su mi lijepe, danas cemo da vidimo koliko su funkcionalne, pa ako bude sve ok, da je kupimo... A Ladyblue, znam da je hranilica pod obavezno jos samo da pocne jesti
polako, počet će. mnogo je lakše u hranilici naučiti dijete da jede nego u krilima i ostalim položajima. da ne pričam o prljanju okoline
< Poruku je uredio ladyblue -- 14.10.2011 9:12:19 >
I meni je hranilica slijedeca na spisku. Cim napuni 4 mjeseca idemo u kupovinu, imaju one sa polulezecim polozajem, pa nek se uci. Imali smo sinoc u gostima malca od 3 mjeseca. Joj dreke i galame, pocne jedan plakat, drugi odmah za njim. Sad vidim kako je roditeljima blizanaca :))) Tacno su me smorili