Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
I meni je hranilica slijedeca na spisku. Cim napuni 4 mjeseca idemo u kupovinu, imaju one sa polulezecim polozajem, pa nek se uci. Imali smo sinoc u gostima malca od 3 mjeseca. Joj dreke i galame, pocne jedan plakat, drugi odmah za njim. Sad vidim kako je roditeljima blizanaca :))) Tacno su me smorili
ja imam tu sa položajima i super mi je bila sve dok N nije naučila sama da ustaje i stoji. sada joj je dosadno da dugo boravi u istoj. do 9 mjeseci mi je ujutro sjedila u hranilici i gledala tv, igrala se...ma super. sada ne boravi dugo u njoj ali hranjenje je isključivo u hranilici.
jutroooo, ja opet nenaspavana, mala se opet budila stalno .....ja tamamn preksinoc pomislila eno povela fe opet kako trba spavat......sinoc sam cak u krevetic s njom legla ne bil zaspala al nije do blizine....no cini mi se da vidim liniju bijelu na mjestu desne jedenice, donje al nisam sigurna!
palachinken ma kakva hranilica-pošto ces svakako kolica nositi - nek u njima i jede kod mame - tako sam i ja - kod kuce u hranilici kod sveki ostavim kolica
to će kratko trajati...hodalicu će brzo prerasti, hranilicu kada napuni 6 mjeseci (i ne budu ti trebali položaji) nađi polovnu i kupi da imaš kod mame. AS ne vadi iz auta, ja nisam nikada. kolica mi uvijek stoji u autu tako da ja imam samo N i njen ruksak.
juhu..mi se naspavali ali mi je zato jutros ukakio madrac na nasem krevetu reko zacas da ga presvucem,ispod stavim samo tetra pelenu....kad on skinut poce kakiti...dok sam ja uzimala kremu,pelenu itd...i to se fino prvo prevnuo pa vise nihe bio na peleni uglavnom pitanje je-cime da ocistim madrac? moze fairy?
HAHA - čestitam za posao! Nadam se da je po mjeri :) mala_sa - čestitam za sunet, da se oporavi što prije...i mi smo to kontali ove hefte odradit, al MMu frka na poslu, nikako dan slobodan da uzme, pa baš odugovlačimo bezze s tim, grrr medi - pitaj neke mame na temi 1-2, jer tamo su većinom mame koje rade, pa možda ima neka koja vozari na toj relaciji.. lejla80 - vreća za spavanje - fula! Više me je smorili njegovo dozivanje jer ne može da se okrene....kad sam je skinula, mali došao sebi :)) Tačno je kako sam pretpostavljala da će biti...nažalost :) cickolini - jesi zvala dr./on tebe??
uh, danas će bit skitnje :)))
Moj hairlija ustao jutros u pola sedam, a Ana spavala do 10, prvi put od kako se rodila, pokusavala njega opet uspavati ne bi li i ja malo jos dremnula ali nije bilo sanse. Nocas me cijelu noc rez od CR bolio, ja kontam promjena vremena, kad jutros da pogledam imam sta vidjeti, izgleda da se opet vratila bestija tako da ja ludim bukvalno, odmah sam se okupala plivaseptom, ocistila alkoholom i hidrogenom, stavila oblogu od rivanola, manje me boli, ali vidjecemo kako ce se ponasati, tacno mi doslo da se upucam, pa dokle vise jbte.
Ja vam drage moje ništa ne stignem pročitati, eventualno uletim kad mi je prpa i nešto mi treba Ovaj mali kako je prohodao...potrči tamo potrči amo, skloni ovo skloni ono, baš sinoć mm kažem Bog zna koliko ćemo mi premještanja namještaja još uradit.. Anyway, mislimo na sve vas i čestitamo svima rođendane male i velike, "nove" ćunice,zubiće,korake. Dobrodošlica i novim članovima.
Et' ja sad odoh, pošto pojma nemam o čemu se piše a čitati nemam kad....
kad jutros da pogledam imam sta vidjeti, izgleda da se opet vratila bestija tako da ja ludim bukvalno, odmah sam se okupala plivaseptom, ocistila alkoholom i hidrogenom, stavila oblogu od rivanola, manje me boli, ali vidjecemo kako ce se ponasati, tacno mi doslo da se upucam, pa dokle vise jbte.
a jbt! hoćeš li ići do dr. da provjeriš?
Heeej evo i nas. Doktor me zvao maloprije kaze nisu mu nista javili jucer sa radiologije pa me zato nije zvao. Nista mi puno ni tacno nije rekao. Prevedeno sa strucnog holandskog na ne strucni bosanski kaze da je oblik mozga uredu, pa neka rijec sa f.... i to je uredu, ali moraju jos provjeriti witte soffen (u prevodu mislim mozdane celije). On misli da D ima tu problem pa ce to malo detaljinije pogledati i uporediti sa knjigama. Naravno moraju prvo procitati sta pis eu knjigama jer veze nemaju.
Kaze nista nije konacno jer ne mogu od njih dobiti tacan odgovor kakav je nalaz. Moram ici u Nijmegen na akademsku kliniku za Neurologiju (tamo sam zahtjevala da me posalju) i oni ce mi vise znati reci o samom nalazu jer ovi kao ne mogu da budu sigurni.
Ubite me ako znam sta da mislim ... ne znam da li da placem ili da se radujem. Hebem ti doktore ... ma svigdje su isti. Ovi su samo kulturniji i ne daju ti prostora da ih posaljes u sto lipih haha oni nasi su bolji ... sa svojim ponasanjem ti makar daju slobodu da se istreses na njih.
Narucit ce me garant da idem u tu kliniku za mjesec dana ... Divno
Jos opet ja s referatom
Ajnuru sretan prvi mali rodjendan i nek nam je ziv, zdrav i sretan ...
Jelena susosjecam se s tobom ... pa ima li kraja ??? Izdrzi
< Poruku je uredio Cickolini -- 14.10.2011 11:00:30 >
U Wisi na Stupu u igraonici su meni govorili da ostavim A. kod njih dok popijem kafu ili prohodam, pa možeš probati. Ona je tad imala samo tri mjeseca, nudile su se da je one nosaju i zabavljaju.