sanela.asja
|
Ma iskreno vise mi i smijesno, nemam mi vajde od kukanja, ona je tu pa sad ja ili kukala ili pozitivno gledala ja sam sugava . Pita pedijatrica sta cemo sa vakcinama, ma reko daji, ne mogu vise stvarno, Anu ne mogu u vrtic dok ne primi vakcinu, a ja sam na pola luda sama sa njih dvoje po cijeli dan. Ana kad je nervozna uzmem li Luku da doji poludi bukvalno, cupa me, cupa njega, grebe me, sve mi ruke izgrebala, pa se kao manita krijem po kuci da dijete podojim. nemam sekunde vremena za sebe, tek sam prije 15 minuta doruckovala, a to je i dobro, nekad mi se desi da jedem u devet uvece kad ih oboje uspavam jer bukvalno ne stizem. Tako sad Ana u obdaniste pa ce lakse biti. Znam da ce biti tesko ispocetka i svakakvih virusa, bolesti, ali mora se, svi smo mi to prosli. Jelo draga razumijem te u potpunosti i mojoj Asji dune pa poludi kad dojim gadja me,udara i malog je u nogice neki da udarila al HB nije puno.I ja asju ocu u vrtic nemogu vise evo dok sam ja lezala pod temperaturom svu mi kucu rasturila,svoju sobu,kupatilo ma sve haus,a nece da kupi,nemogu vala ni ja ,vesa za peglat more a nemogu da stignem