|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1137 1138 [1139] 1140 1141   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.10.2011 20:55:18   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: Iman83

Lady, jutros ti čoeka slušam kako pjeva, pa mi ti i Nađa naumpale, kako idu pripreme za rođendan!

user posted image , sve smo organozovale. haljina i cipele su tu, igraonica i torta organizovane.

I ti super žena user posted image ....user posted image

Vidi koji je a ona već spremna, ja sve organizovala sedam dana pred rođendan!user posted image

Sweet, ma naravno da možeš jesti jagode, otkud sad to...ja sam sve jela i jedem dok dojim, nikad nisam pazila ni našta!

moje dijete naučilo reći hvala, pa ko joj god šta da ona kaže: Haua...user posted image

ja sam ti to sve za dan organizovalauser posted image . najvažnija mi je bila haljina i cipele a ovo ostalo sam u sekundi odradila.

bravo za Imančicuuser posted image . N još uvijek ništa neće da kaže. ponavlja sve zvukove za nama ali riječi neče.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28451
17.10.2011 20:58:07   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sweet insanity

ma kontam kad joj do sad nije nikaj bilo, onda valjda nije alergicna, jel to tako ide?

ma da. ne vjerujem da će joj išta biti. ja sam Nađi sve dala. jaje jede uredno, probala je i med...samo nisam citruse ali to je zato što ih ja ne jedem pa ih i ne kupujem. sada će mandarine pa ću joj početi davati.

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 28452
   [Obrisana poruka]
17.10.2011 20:59:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 28453
17.10.2011 21:00:25   
animagical
ja pijem sok od jagoda i nista...doduse on nije reagovao ni kad pijem mlijeko, ni kad jedem ljuto...nije osjetljiva beba...meni lejla rekla da probam, ako ne bude reakcije da opletem...ja bezbeli oplelauser posted image
lejla al me nasmijauser posted image user posted image user posted image   ja sam prestala pusiti jos dok smo ganjali bebu, ali mi iskreno i sad zna naumpasti uz kafu....sutim i trpim

Neposredna veza do poruke: 28454
   [Obrisana poruka]
17.10.2011 21:01:34   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 28455
17.10.2011 21:01:58   
bebacha
Iman imas pp

< Poruku je uredio bebacha -- 17.10.2011 21:02:30 >

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 28456
   [Obrisana poruka]
17.10.2011 21:03:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 28457
17.10.2011 21:03:28   
ladyblue RR
Nađa je naučila da stavi slušalicu na uho. ja joj dam telefon a ona uredno stavi na uho ali kada neko priča s druge strane, to je zbuni. odmakne slušalicu pa je gledauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28458
17.10.2011 21:04:27   
sweet insanity
Moja N upravo sama sebi cuclu u usta stavila. Cucla bila oko nje na trosjedu razvucenom, kad mm odjednom zavika:" vidi cucla joj u ustima!"Ona se snasla sama user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 28459
17.10.2011 21:08:24   
ladyblue RR
k'o veli, kad neće niko, moram ja samauser posted image

Neposredna veza do poruke: 28460
17.10.2011 21:09:49   
sweet insanity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 28461
17.10.2011 21:11:00   
lejla80

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj bebe su preslatke kad same uzimaju cuclu

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 28462
17.10.2011 21:11:57   
rose

Nađa je naučila da stavi slušalicu na uho. ja joj dam telefon a ona uredno stavi na uho ali kada neko priča s druge strane, to je zbuni. odmakne slušalicu pa je gledauser posted image

hehe i S isto user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 28463
17.10.2011 21:14:08   
ziki
Vece zenske, kako ste? Sweet za jagode ja nisam ni u trudnoci jela niti tokom dojenja, podvukli za jagode i med i ginekolog i pedijatar. E sad nije bilo reakcije, nece bezbeli ni nit al sa tim se nikad ne zna pa je bolje izbjegavat do godine.user posted image za curu sto se snasla sama.  

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 28464
17.10.2011 21:14:50   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

šta mi radi guzla? jel' se izborila sa guzicom i ustala?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 28465
17.10.2011 21:14:59   
animagical
da vas pitam za tu cuclu..za sta je koristite, jel onako inace stalno, ili za uspavljivanje, ili da suti dok odete u wc...i koje cucle koristite, tj kakve prihvataju dojena djeca? A nece nista silikonsko, nane probale dok me nije bilo jednom prlikom...a mislim se da mu nabavim jednu, samo za prilike voznje u autu? necu da ga vadim iz as dok se vozimo a on se ima obicaj razderati...eto...pomagajte

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 28466
17.10.2011 21:15:08   
Anoniman
Ja svoje razbojnike istusirala, izmasirala, nahranila i stavila u krevet. Mali razbojnik zaspao, a veliki doziva iz sobe, ali ja je ne cujem, tj ne zelim da cujemuser posted image . Dobili mi oboje temperaturu od vakcina, a ja sama sa njima, a za ne povjerovati su nervozni, ujedaju oboje, ali bukvalno, mali za ( . ), a velika za sta stigneuser posted image

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 28467
17.10.2011 21:18:32   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja svoje razbojnike istusirala, izmasirala, nahranila i stavila u krevet. Mali razbojnik zaspao, a veliki doziva iz sobe, ali ja je ne cujem, tj ne zelim da cujemuser posted image . Dobili mi oboje temperaturu od vakcina, a ja sama sa njima, a za ne povjerovati su nervozni, ujedaju oboje, ali bukvalno, mali za ( . ), a velika za sta stigneuser posted image

čuj izmasirala?! pa ti sve po PS-u. ja ne znam ni kako se to masira ni što se to masira niti mi je palo ikada na pamet da je masiram. da hoće mene ko izmasiratiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28468
17.10.2011 21:20:54   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: animagical

da vas pitam za tu cuclu..za sta je koristite, jel onako inace stalno, ili za uspavljivanje, ili da suti dok odete u wc...i koje cucle koristite, tj kakve prihvataju dojena djeca? A nece nista silikonsko, nane probale dok me nije bilo jednom prlikom...a mislim se da mu nabavim jednu, samo za prilike voznje u autu? necu da ga vadim iz as dok se vozimo a on se ima obicaj razderati...eto...pomagajte

Moja hocu kakvu god kod nas su NUKOVE sve tri, dvije silikonske razlicite, jedna meksa jedna tvrdja i jedna od kaucuka. Ona ih uglavnom kad je pospana cucla, a cest zaspi i bez njih, ponekad je umiri. U sustini ne cucla cesto. Upravo se smao igra sa njom-zvace je, vadi i stavlja hahhaa

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 28469
17.10.2011 21:21:16   
lejla80
Animagical ja sam pocela davati cucu ono kad skontam da se mali najeo a nece da se skine sa sike, lagano mu je uvalim i spustim ga da spava..sada je koristimo kod uspavljivanja, mada je on uzme i bez toga kad god naleti na nju..onda mu je lagano oduzmem jer ne zelim da mu je stalno u ustima..Mi koristimo one aventove od rodjenja.

Jelena uhhhhh nije ti lahko

2011.
2016.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28470
17.10.2011 21:22:26   
ziki
Ja pipu/cucu koristim ko cep, kad urla da se zgrada trese da sprijecim katastrofuuser posted image  inace kupujem mu babylove pipe silikonske u DMu,  ako nece silikonske onda probaj gumene. Provjeri i koji oblik pipe su mu dale, da ne objasnjavam sad oblike jedan me podsjeca na nesto sad lijevo  a ima i onaj standardni. I starijem sam davala pipu maltene od rodjenja, dojili 17.5 mj i nismo imali problema zbog nje. Jelo misamu pa zar i to. Ljubi razbojnike

< Poruku je uredio ziki -- 17.10.2011 21:26:45 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28471
17.10.2011 21:22:49   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: ziki

Vece zenske, kako ste? Sweet za jagode ja nisam ni u trudnoci jela niti tokom dojenja, podvukli za jagode i med i ginekolog i pedijatar. E sad nije bilo reakcije, nece bezbeli ni nit al sa tim se nikad ne zna pa je bolje izbjegavat do godine.user posted image za curu sto se snasla sama.  

Ja sam vala jela jagode i u trudnoci i par puta pojela fornet sad dok dojim.,hB nije nis bilo.A med smijemo mi jest, djeca ne smiju. Ja ga uredno jedem. To mi je i Lejla rekla, da smijem ja, a ona ne.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 28472
17.10.2011 21:28:13   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

šta mi radi guzla? jel' se izborila sa guzicom i ustala?

nije jos user posted image i dalje gmize i to se uglavnom odguruje desnom nogom..evo veceras sam rascistila sredinu sobe, napravila sam joj aerodrom pa nek gamize okolo...valjda pokusa ustat uz fotelju il tako nesto...nekad me bas brine

Neposredna veza do poruke: 28473
17.10.2011 21:28:42   
Anoniman
Lady samo me zaHebavajuser posted image . Joj kako mi je zaovica kupila sto za masazu, crveni, dodji da isprobamouser posted image . Nego i ona mi hasta pa je sad u mojim rukama, propisali joj injekcije dva puta na dan pa od ujutru joj ja dajemuser posted image , rekla sam joj poceces da kakis rezance kad te ja pocnem ubadatiuser posted image

Razbojnici zaspali, sad cu na miru kaFucino sebi skuvati, da oćejfim.

Neposredna veza do poruke: 28474
17.10.2011 21:30:07   
rose
IZVORNA PORUKA: lejla80

Animagical ja sam pocela davati cucu ono kad skontam da se mali najeo a nece da se skine sa sike, lagano mu je uvalim i spustim ga da spava..sada je koristimo kod uspavljivanja, mada je on uzme i bez toga kad god naleti na nju..onda mu je lagano oduzmem jer ne zelim da mu je stalno u ustima..Mi koristimo one aventove od rodjenja.

Jelena uhhhhh nije ti lahko

ja svojoj nisam uzimala cuclu nikad...sama ju je odbacila kad je otkrila palac i to poodavno

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 28475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1137 1138 [1139] 1140 1141   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1137 1138 [1139] 1140 1141   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Filmovi za odrasle.
пеперутка16

Volite li gledati "filmove za odrasle"?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *