Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma kontam kad joj do sad nije nikaj bilo, onda valjda nije alergicna, jel to tako ide?
ma da. ne vjerujem da će joj išta biti. ja sam Nađi sve dala. jaje jede uredno, probala je i med...samo nisam citruse ali to je zato što ih ja ne jedem pa ih i ne kupujem. sada će mandarine pa ću joj početi davati.
ja pijem sok od jagoda i nista...doduse on nije reagovao ni kad pijem mlijeko, ni kad jedem ljuto...nije osjetljiva beba...meni lejla rekla da probam, ako ne bude reakcije da opletem...ja bezbeli oplela lejla al me nasmija ja sam prestala pusiti jos dok smo ganjali bebu, ali mi iskreno i sad zna naumpasti uz kafu....sutim i trpim
Nađa je naučila da stavi slušalicu na uho. ja joj dam telefon a ona uredno stavi na uho ali kada neko priča s druge strane, to je zbuni. odmakne slušalicu pa je gleda
hehe i S isto
Vece zenske, kako ste? Sweet za jagode ja nisam ni u trudnoci jela niti tokom dojenja, podvukli za jagode i med i ginekolog i pedijatar. E sad nije bilo reakcije, nece bezbeli ni nit al sa tim se nikad ne zna pa je bolje izbjegavat do godine. za curu sto se snasla sama.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Nađa je naučila da stavi slušalicu na uho. ja joj dam telefon a ona uredno stavi na uho ali kada neko priča s druge strane, to je zbuni. odmakne slušalicu pa je gleda
hehe i S isto
šta mi radi guzla? jel' se izborila sa guzicom i ustala?
da vas pitam za tu cuclu..za sta je koristite, jel onako inace stalno, ili za uspavljivanje, ili da suti dok odete u wc...i koje cucle koristite, tj kakve prihvataju dojena djeca? A nece nista silikonsko, nane probale dok me nije bilo jednom prlikom...a mislim se da mu nabavim jednu, samo za prilike voznje u autu? necu da ga vadim iz as dok se vozimo a on se ima obicaj razderati...eto...pomagajte
Ja svoje razbojnike istusirala, izmasirala, nahranila i stavila u krevet. Mali razbojnik zaspao, a veliki doziva iz sobe, ali ja je ne cujem, tj ne zelim da cujem . Dobili mi oboje temperaturu od vakcina, a ja sama sa njima, a za ne povjerovati su nervozni, ujedaju oboje, ali bukvalno, mali za ( . ), a velika za sta stigne .
Ja svoje razbojnike istusirala, izmasirala, nahranila i stavila u krevet. Mali razbojnik zaspao, a veliki doziva iz sobe, ali ja je ne cujem, tj ne zelim da cujem . Dobili mi oboje temperaturu od vakcina, a ja sama sa njima, a za ne povjerovati su nervozni, ujedaju oboje, ali bukvalno, mali za ( . ), a velika za sta stigne .
čuj izmasirala?! pa ti sve po PS-u. ja ne znam ni kako se to masira ni što se to masira niti mi je palo ikada na pamet da je masiram. da hoće mene ko izmasirati
da vas pitam za tu cuclu..za sta je koristite, jel onako inace stalno, ili za uspavljivanje, ili da suti dok odete u wc...i koje cucle koristite, tj kakve prihvataju dojena djeca? A nece nista silikonsko, nane probale dok me nije bilo jednom prlikom...a mislim se da mu nabavim jednu, samo za prilike voznje u autu? necu da ga vadim iz as dok se vozimo a on se ima obicaj razderati...eto...pomagajte
Moja hocu kakvu god kod nas su NUKOVE sve tri, dvije silikonske razlicite, jedna meksa jedna tvrdja i jedna od kaucuka. Ona ih uglavnom kad je pospana cucla, a cest zaspi i bez njih, ponekad je umiri. U sustini ne cucla cesto. Upravo se smao igra sa njom-zvace je, vadi i stavlja hahhaa
Animagical ja sam pocela davati cucu ono kad skontam da se mali najeo a nece da se skine sa sike, lagano mu je uvalim i spustim ga da spava..sada je koristimo kod uspavljivanja, mada je on uzme i bez toga kad god naleti na nju..onda mu je lagano oduzmem jer ne zelim da mu je stalno u ustima..Mi koristimo one aventove od rodjenja.
Ja pipu/cucu koristim ko cep, kad urla da se zgrada trese da sprijecim katastrofu inace kupujem mu babylove pipe silikonske u DMu, ako nece silikonske onda probaj gumene. Provjeri i koji oblik pipe su mu dale, da ne objasnjavam sad oblike jedan me podsjeca na nesto sad lijevo a ima i onaj standardni. I starijem sam davala pipu maltene od rodjenja, dojili 17.5 mj i nismo imali problema zbog nje. Jelo misamu pa zar i to. Ljubi razbojnike
< Poruku je uredio ziki -- 17.10.2011 21:26:45 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Vece zenske, kako ste? Sweet za jagode ja nisam ni u trudnoci jela niti tokom dojenja, podvukli za jagode i med i ginekolog i pedijatar. E sad nije bilo reakcije, nece bezbeli ni nit al sa tim se nikad ne zna pa je bolje izbjegavat do godine. za curu sto se snasla sama.
Ja sam vala jela jagode i u trudnoci i par puta pojela fornet sad dok dojim.,hB nije nis bilo.A med smijemo mi jest, djeca ne smiju. Ja ga uredno jedem. To mi je i Lejla rekla, da smijem ja, a ona ne.
hehe i S isto
šta mi radi guzla? jel' se izborila sa guzicom i ustala?
nije jos i dalje gmize i to se uglavnom odguruje desnom nogom..evo veceras sam rascistila sredinu sobe, napravila sam joj aerodrom pa nek gamize okolo...valjda pokusa ustat uz fotelju il tako nesto...nekad me bas brine
Lady samo me zaHebavaj . Joj kako mi je zaovica kupila sto za masazu, crveni, dodji da isprobamo . Nego i ona mi hasta pa je sad u mojim rukama, propisali joj injekcije dva puta na dan pa od ujutru joj ja dajem , rekla sam joj poceces da kakis rezance kad te ja pocnem ubadati
Razbojnici zaspali, sad cu na miru kaFucino sebi skuvati, da oćejfim.
Animagical ja sam pocela davati cucu ono kad skontam da se mali najeo a nece da se skine sa sike, lagano mu je uvalim i spustim ga da spava..sada je koristimo kod uspavljivanja, mada je on uzme i bez toga kad god naleti na nju..onda mu je lagano oduzmem jer ne zelim da mu je stalno u ustima..Mi koristimo one aventove od rodjenja.
Jelena uhhhhh nije ti lahko
ja svojoj nisam uzimala cuclu nikad...sama ju je odbacila kad je otkrila palac i to poodavno