Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 12:22:26
lilylily
hej cicolino lino coko lino ha ha kad ce se znati rezultati za kalendar ja sva evo utrnula cekam da ljepotica pobjedi ma kani te se dijeta mrsavite pomalo umanjite kruh i slatko i odose kile
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 12:31:12
ciciban26
hello i od nas,mi bile na previjanju,mazile se pa sad malo bebolina pajki na mami :)..Opet nam se pojavio gnoj pa je dr. sinoc sjecnuo i stavio dren .Srce mi puca kad je na moje oci sjeckaju ali neka zavrsi na ovome bit cu presretna. za djuga Ajnura,dobrica napreduje bas fino .Moja E se smije i zavodi ih na hirurgiji sve dok je ne dotaknu,ona pravi haos Zenice na UN dijeti sretno .Meni je bilo zlo od nje,srozalami pritisak 80/70 bio..Ako vam bude falilo ideja za ruckic imam knjigu sa receptima pa vam napisem neki Je li babyvac ona spravica sto se prikljuci na usisivac,ja kontam da je kupim.Jeste zadovoljne njome
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 12:35:00
Medi_87
Animagical masAllah za decka, pa je li ti napisla u knjizicu tamo gdje su vakcine Nama je uvijek frka za oblacenja, a pogotovo sad, ja navucem maicu a on je cupa Cicko sretno s dijetom Bombina nadam se da ce malena sto prije ozdraviti Mala_sa cestitamo maleni rodjendan Maglaj_mum pa i tvoj maleni je rođen na isti dan kao nase rr trojke,
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 12:38:40
palachinken
IZVORNA PORUKA: ciciban26
hello i od nas,mi bile na previjanju,mazile se pa sad malo bebolina pajki na mami :)..Opet nam se pojavio gnoj pa je dr. sinoc sjecnuo i stavio dren .Srce mi puca kad je na moje oci sjeckaju ali neka zavrsi na ovome bit cu presretna. za djuga Ajnura,dobrica napreduje bas fino .Moja E se smije i zavodi ih na hirurgiji sve dok je ne dotaknu,ona pravi haos Zenice na UN dijeti sretno .Meni je bilo zlo od nje,srozalami pritisak 80/70 bio..Ako vam bude falilo ideja za ruckic imam knjigu sa receptima pa vam napisem neki Je li babyvac ona spravica sto se prikljuci na usisivac,ja kontam da je kupim.Jeste zadovoljne njome
babyvac-om sam izvukla tonu slina djetetu
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 12:44:29
lepetetka
Mala sa maleni je meden sretan rođendanko!!!! Animagical kod nas napišu u knjižicu kada da dođemo na sljedeću kontrolu, ondje gdje se i vakcine upisuju pa pored stranica
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 12:48:42
mala_sa
Hvala na komplimentima
Ciciban jeste, ja cu takodjer da ga kupim. Jos ja imam i onu pumpicu sto ti povlaacis slinice preko crijeva, ali meni nije prakticna - mislim da je babyvac punoo efikasniji
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 12:49:20
ciciban26
IZVORNA PORUKA: palachinken
babyvac-om sam izvukla tonu slina djetetu
Znaci dobra spravica,nama ona rucna nista ne pomaze. Dzaba vlazenje i sto mi se mio miris luka siri kucom.Koliko dugo je muce slince ima da i mi tonu izvucemo
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 13:10:38
mala_sa
Animagical za Ajnura (masAllah)... sad ce se naci neko da ti kaze: samo ti njega toliko hrani, pa ces vidjeti kad bude imao 10kg a ti ga moras nosati (naravno ne mislim na zenice sa foruma)
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 13:20:27
Amam
Mala_sa masallah ti djeteta . Cicibanko samo da joj to prodje. Animagical,sto to djetetu dajes keks ,salim se,masallah,masallah k'o valjusak . Medi masallah tvoj djecak je pravi slatkis,a i ti si lijepa i mlada .
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 13:21:50
animagical
ma nista stavicu ga na dijetu palacinko ja ti te greske nisam ni skontala dok nisi rekla uh odoh spavati ako mi bude dao....jutros nije odspavao, pa nas u dz one smote prozvase u ordinaciju s bolesnom djecom, kako sam ih samo napala....uh...i onda nas na zdravoj strani potrefila pauza dok su one prebacile karton...ja ovamo ko budala cekam, a one karton odnijele na bolesnu stranu.... ugl dosli smo u 9 a zavrsili u 11 a A spava tek od ponoci...to mu postalo normalno...
RE: Bebe od 0 - 1 godine [chat] 29.11.2011 13:25:16
Gemelli
Amam MM i ja smo takodje ljubitelji nescafe pa kako smo upratili reklame cesto se pitamo, da li uzeti i koliko je, ali jos nisam se sjetila kad sam vani pogledati, kako izgleda, koliko kosta i sl.
Uglavnom i meni je uskoro rodjus, pa mi kao poklon legao podobro
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.