|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
18.1.2012 13:51:54   
palachinken
Eh evo nas od doktora, pluća su čista hB, sve mu je ovo od šlajma i ždrijelo mu je crveno. Dobili Ampicilin sirup 7 dana, čaj od sljeza da pije i Nisita sprej pa da čistimo nosić. Eto.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 4376
18.1.2012 13:52:26   
pynki
drage zenice
nisam imala vremena da vam mahnem,jutros fino sjela kad prceza se probudi,eh onda kasnije cujem idu kone na kafu,,,tek sad doruckovalauser posted image
kako ste mi vi,nadam se da su nam bolesne bebace ozdravile....moja jos kasljuca ali dobro je.....ljubim vasssuser posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 4377
18.1.2012 14:02:11   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: palachinken

Eh evo nas od doktora, pluća su čista hB, sve mu je ovo od šlajma i ždrijelo mu je crveno. Dobili Ampicilin sirup 7 dana, čaj od sljeza da pije i Nisita sprej pa da čistimo nosić. Eto.

Palachinken a zasto ampicilinuser posted image ako su mu pluca cista...Pitam jer sam ja sa S napravila kardinalnu gresku...isto nam se desilo kad je ona imala 7 mjeseci...kao pluca cista eto malo crveno grlo i pljus ampicilinuser posted image user posted image ...ja kupim i cim je prvu kasiku popila sva se osula...ja kod drugog doktora i kaze da je najvjerovatnije reakcija na pencilin kojeg ima u tom sirupu ali da svakako nije bilo potrebe da ga pije jer je grlo u pitanju a ne pluca...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4378
18.1.2012 14:07:07   
demented
Pozdrav cure
Evo da se i mi javimo malo ovdje ako nas primate :)
Amam i mi imamo problema sa hemoglobinom. Moj A ima 8 mjeseci i kad smo radili nalaze za sunet rekoše da je anemičan i evo već mjesec dana pijemo legofer. Danas bi trebali na kontrolu i nadam se da će nalazi biti bolji. A što se tiče strabizma i mojoj S su govorili pedijatri da joj lijevo oko bježi i mi budale nema gdje nismo išli i naravno sve bilo u redu. Za bebe je normalno da se ponekad učini tako. Još je njoj na slikama to izgledalo strašno ali sada je sve ok. Ako se puno ne primjeti onda vjerovatno i nije ništa.

S 2008
A 2011

(odgovor članu pynki)
Neposredna veza do poruke: 4379
18.1.2012 14:25:00   
Amam
IZVORNA PORUKA: demented

Pozdrav cure
Evo da se i mi javimo malo ovdje ako nas primate :)
Amam i mi imamo problema sa hemoglobinom. Moj A ima 8 mjeseci i kad smo radili nalaze za sunet rekoše da je anemičan i evo već mjesec dana pijemo legofer. Danas bi trebali na kontrolu i nadam se da će nalazi biti bolji. A što se tiče strabizma i mojoj S su govorili pedijatri da joj lijevo oko bježi i mi budale nema gdje nismo išli i naravno sve bilo u redu. Za bebe je normalno da se ponekad učini tako. Još je njoj na slikama to izgledalo strašno ali sada je sve ok. Ako se puno ne primjeti onda vjerovatno i nije ništa.

Nadam se da ce nalaz biti bolji.
Ja se vec mjesec dana trdum popraviti taj hmg i hranom i sokovima a evo 15 dana pije ferum lek,on idalje opada user posted image .
Sto se tice strabizma joj zadeverala sam se,da budem iskrena.Na fotkama ja nista ne vidim,evo ko luda sjedim i pregledam ove zadnje fotke,nista stvarno ne vidim,ali ovako da li od straha i sumnje ja sad kao vidim nesto.
Eh ima on i malo siri nosic,pa je mozda i do ugla,ali cu svakako otici po strucnije misljenje.

Joj palachinko bas antibiotik.user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu demented)
Neposredna veza do poruke: 4380
18.1.2012 14:53:31   
mimikimi
amam mila nemoj se sikirati vjerovatno si ti to sebi sad preuvelicala od straha i panike

da ja prijavim moju frajericu jutros me posteno iznenadila puzala i dizala se uz namjestaj kao i obicno sto radi,ja u kuhinji i gledam je u dnevnom ustala uz sto i hop imam sta da vidimuser posted image dijete se okrenulo od stola i pocela koracati prema meni ja se skamenila nit kako reci sta prepala sam se da ne padne ako vrisnemuser posted image

i moja carica dosla do mene sama bez ikakve pomoci i taman kod mene pade na guzu frajerica a rukom se docekujeuser posted image

onda smo se igrale tako i dobrih pola sata je hodala tamo vamo toliko se izmorila da je odmah zaspala
dusa mamina cak se i okrece sama a ja kad pruzim ruku da je uzmem ona stane i odguruje me a kako se slatko gega kad joj se ravnoteza poremetiuser posted image

elem ja presretnauser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4381
18.1.2012 14:55:36   
mimikimi
palacinko tek tako mu dao antibiotik a nema temperature onda mora da je grlo dosta crveno
nista strasno hajde da se njemu to smiri a hoce sad od sirupa sigurno
saljemo vamuser posted image

*mamin zvrk* 13.03.2011

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 4382
18.1.2012 15:21:12   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Daja_sa

IZVORNA PORUKA: palachinken

Palachinken a zasto ampicilinuser posted image ako su mu pluca cista...Pitam jer sam ja sa S napravila kardinalnu gresku...isto nam se desilo kad je ona imala 7 mjeseci...kao pluca cista eto malo crveno grlo i pljus ampicilinuser posted image user posted image ...ja kupim i cim je prvu kasiku popila sva se osula...ja kod drugog doktora i kaze da je najvjerovatnije reakcija na pencilin kojeg ima u tom sirupu ali da svakako nije bilo potrebe da ga pije jer je grlo u pitanju a ne pluca...

Vjeruj Dajo da sam i ja isto mislila. I fino ga spakujem i odemo izvaditi CRP i krvnu sliku. Evo maloprije nalaze vadili, CRP negativan, leukociti normalni, znači, jelde, nema bakterije. Ma kod nas odmah s vrata propisuju antibiotik.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 4383
18.1.2012 15:25:26   
henna ze
koja je dr bila činko

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 4384
18.1.2012 15:30:23   
palachinken
Mulić, u bolnici

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 4385
18.1.2012 15:40:09   
henna ze
dobar je on..
nisam pametna..
ubuduće prvo uradiš crp..pa s tim nalazom onda doktoru..pa nek onda vidi šta će...
sretno..ljubni mi malog debelog...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 4386
18.1.2012 15:41:29   
ziki
mimikimi braco za frajericu, dusa draga ona hoce sama da hoda.
Amam to za oko dok ne napuni godinu oko se ne stabilizuje, znaci taj dojenacki strabizam nije nista strasno i Nemirku je znalo tako prosetat oko kad je bio beba

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 4387
18.1.2012 15:56:09   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: mimikimi

amam mila nemoj se sikirati vjerovatno si ti to sebi sad preuvelicala od straha i panike

da ja prijavim moju frajericu jutros me posteno iznenadila puzala i dizala se uz namjestaj kao i obicno sto radi,ja u kuhinji i gledam je u dnevnom ustala uz sto i hop imam sta da vidimuser posted image dijete se okrenulo od stola i pocela koracati prema meni ja se skamenila nit kako reci sta prepala sam se da ne padne ako vrisnemuser posted image

i moja carica dosla do mene sama bez ikakve pomoci i taman kod mene pade na guzu frajerica a rukom se docekujeuser posted image

onda smo se igrale tako i dobrih pola sata je hodala tamo vamo toliko se izmorila da je odmah zaspala
dusa mamina cak se i okrece sama a ja kad pruzim ruku da je uzmem ona stane i odguruje me a kako se slatko gega kad joj se ravnoteza poremetiuser posted image

elem ja presretnauser posted image

user posted image user posted image user posted image za hodalicu!!! Da joj budu sretni mali koraci!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 4388
18.1.2012 16:02:19   
drznica
jjuuuuhhhuuu mamiteeeee, ja danas nesto raspolozena....naspavala se pravo, Koliko sam upratila ovih dana moj Mak tacno ima neki svoj ritam po danu i noci  sto meni odgovara. Kako smo nabavili ljulju on nece uopste ko prije da ga cuvam puno u rukama da zaspe, samo ljulja ili krevetac. Zao mi ga u ljulji onaj polozaj ko jaje hihi, a po 4 sata spava u njoj.

Cekam dostavu iz Top Shopa, onaj dormeo nadmadrac i jos nema....nema ni postara...ma nigdje nikog u mojoj mahali kad snijeg padne. Jos cekam i plin da pusteuser posted image Kaze moj brat ko da zivim u kotlovnici koliko radijatora imam u kuci user posted image

Dinamitna
, imala sam isti problem sa ranom, poceli konci urastat i bilo neko ispupcenje kao bubuljica...mm uzeo pincetu pa to fino povadio, ne boli, probaj. Ja sam se prije par dana tako zeznula, obrijala se i po rani mahnem, sad me pecka i zuljauser posted image ne znam kome sam se brijala cccc

Odoh zvati Silver da vidim kako su ona i Davud.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 4389
18.1.2012 16:04:42   
drznica
Naucili smo se pravo smijati user posted image

user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4390
18.1.2012 16:08:04   
Sultaniija
Masallah drznice med medeni osmijeh je za 10 user posted image user posted image user posted image   za malog sarajlijicu

29.11.2011. 10:30h mamina ljubav, sreca i cijeli svijet :)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4391
18.1.2012 16:11:02   
drznica
IZVORNA PORUKA: Sultaniija

Masallah drznice med medeni osmijeh je za 10 user posted image user posted image user posted image   za malog sarajlijicu

user posted image

(odgovor članu Sultaniija)
Neposredna veza do poruke: 4392
18.1.2012 16:18:09   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: drznica

Naucili smo se pravo smijati user posted image

user posted image

mashAllah, kako smo samo pepi!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4393
18.1.2012 16:19:11   
Sultaniija

jjuuuuhhhuuu mamiteeeee, ja danas nesto raspolozena....naspavala se pravo, Koliko sam upratila ovih dana moj Mak tacno ima neki svoj ritam po danu i noci  sto meni odgovara. Kako smo nabavili ljulju on nece uopste ko prije da ga cuvam puno u rukama da zaspe, samo ljulja ili krevetac. Zao mi ga u ljulji onaj polozaj ko jaje hihi, a po 4 sata spava u njoj.

drznice kakva je to ljulja koliko ima tvom sinu moze li i moj u takvu ljuljuuser posted image user posted image i ja sma danas bolje raspolozena i samo izviruje kroz prozor i gledam one mame sa straijom djecom kako setaju i vode na sankanjeuser posted image user posted image a danas me moja dusa slusa pravo da ne ureknem( osim sto manje doji) spava skoro cijeli dan!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4394
18.1.2012 16:21:30   
palachinken
Šta znači "sukulentno" ?Gledam nalaz, piše "ždrijelo sukulentno crveno"

Neposredna veza do poruke: 4395
18.1.2012 16:36:35   
mala75
pozz, evo i mene nakon 5 dana strogog mirovanja na kje sam morala jer mi krvarenje ni nakon 55 dana od poroda nije stalo. sad je hB sve ok, prestalo je i sreća nije blo nikakvih ostataka posteljice čega me je bilo najviše strah. u ponedjeljak opet kontrola i nadam se najbboljem nakon estrofema  i cefaleksina.

jeli neko vodio bebu na skrining sluha na gradini, koliko traje, čeka li se dugo i u kojoj je to zgradi

ps. i mene zanima ta ljulja, ja sam neku gledala al piše tek od 6.mjeseca kad sjedi

Neposredna veza do poruke: 4396
18.1.2012 16:37:22   
drznica
Palachinko, želimo vam sto prije ozdravljenje, pusica za dluga user posted image

sultanijo, mi imamo ovu ljulju i koristimo je od 1.mjeseca super je,na baterije ljulja, svira, vibrira...do 9kg je
user posted image

Neposredna veza do poruke: 4397
18.1.2012 16:40:00   
Sultaniija

Palachinko, želimo vam sto prije ozdravljenje, pusica za dluga user posted image

sultanijo, mi imamo ovu ljulju i koristimo je od 1.mjeseca super je,na baterije ljulja, svira, vibrira...do 9kg je
user posted image

gdje si kupila i koliko kostauser posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 4398
18.1.2012 16:49:04   
saritaa
pozdrav zene, palachinken nadam se da ce M sto prije ozdraviti, i moj H se jutros probudio sa zacepljenim nosicem i kaslje, pa smo stavili kozji loj, a kontali sutra na vakcinu, sad neznam dal da ga vodim, ebemu misa i prehlade ne daju mira malim bebicama user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

Neposredna veza do poruke: 4399
18.1.2012 16:51:38   
Sultaniija
IZVORNA PORUKA: saritaa

pozdrav zene, palachinken nadam se da ce M sto prije ozdraviti, i moj H se jutros probudio sa zacepljenim nosicem i kaslje, pa smo stavili kozji loj, a kontali sutra na vakcinu, sad neznam dal da ga vodim, ebemu misa i prehlade ne daju mira malim bebicama user posted image

Sarita i moj user posted image treba u petak na vakcinu imo je malo zacepljen nos i kasljuco ne znam sta da radim da li da ga vodim ili ne a ova vakcinu mu je vec odgodjena zbog zutilauser posted image user posted image

(odgovor članu saritaa)
Neposredna veza do poruke: 4400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *