Leena
|
Evo i mene, redovno citam, ali se ne stigoh javiti... mm juce slomio skocni zglob, pa je u gipsu, a esma od juce nepodnosljiva... Sinoc se budila svaka 2 sata da jede, kao novorođenče, nisam mogla da vjerujem, ali je nista osim flasice nije smirivalo... danas je moji odveli na planinu (Aida, i ja se udala u komsiluk ), i stigla sam malo po kuci poraditi i ovo za posao sto sam morala za sutra, ali od kako se vratila, samo place i kenka i vise ne znam sta joj je... Mozda opet neki zubici, samo mi ne da da vidim nikako Jelena, koliko je kostala ta vasa sjedalica? Mi imamo malu onu maxi cosi, ali je vec knap, morat cemo je mijenjati. A sto se kolica tice, mi imamo velika bubu, i meni su super, samo su preteska i koristimo ih samo kada idemo negdje autom (tipa shopping centra), ta smo dobili, a ja sam kupila mala kisobran bubu i od 6. mjeseca je ja samo u njima vozam, mogu i nju i kolica ponijeti bez imalo muke, a prilicno su cvrsta... Jos su bila prejeftina, mislim da su bila 50Km + onaj kisobrancic nesto oko 10KM, a kako sam imala onih nekih bodova na magma kartici, kolica me dosla 10Km , ma kontam, ako ne valjaju i da ih bacim, ne bi mi bilo zao za te pare, ali ona su se pokazala super:), jedina mana im je sto nemaju lezeci polozaj, ali nama ne smeta. Ljubimo vas sve ova moja kmeza mala i ja!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|