|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  340 341 [342] 343 344   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
12.3.2011 22:38:10   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: lejla80

Rose nisam hodala danas ,čekala poštara, al on me zaobiđe i ovaj put a taman sam u mislima već potrošila pareuser posted image user posted image user posted image

hahaha, dobra si. tako i ja kada čekam platu. ne primam porodiljsku naknadu.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8526
12.3.2011 22:38:19   
vjestica
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam ''75 godište. samnom u sobi kada sam se porođala ležala "žena" koja je ''92 godište i rodila drugo dijeteuser posted image

mama joj starija godinu dana od mene a ima 2 unukauser posted image

gluho bilo user posted image user posted image
kad asma prije poroda ležala na patologiji trudnoće, bila je i jedna cura od 17 g,ma dijete ne žena i porodila se poslije mene
što reče moja cimerka - pa ja da sma se seksala tada zgadio bi mi se seks, a ne ona još i trudna user posted image user posted image
btw ja sma 76 godište i to mi je najjače bilo kad su rekli sad će doći stariji ljekar da te pregleda, kad stariji ljekar moje godište (još je samnom u srednju išao user posted image user posted image )

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 8527
12.3.2011 22:41:39   
ladyblue RR
ma cnjak pravi, vještice. ova mala je pravo dijete. btw, moj muž ima kćerku iz pvog braka koja je ´92 godište. i ja kontam, kako sam i ja mogla biti nana prije nego sam postala mamauser posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 8528
12.3.2011 22:43:18   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

Veče drage moje..zavidim vam na današnjoj šetnjiuser posted image   moj bebi je danas nešto loše spavao...svako malo se budio tako da je do kraja dana bio tako nervozan,katastrofa..okupam ga,nahranim i zaspi al još uvijek se jadan nešto vrti..redovno se zadnjih dana kad treba kakiti rasplače pa ga valjda i to budi a od jučer deveramo ponovo sa šlajmomuser posted image user posted image ,sama ne znam kako da mu pomognem...uhhhhhh...nisam se isikirala ovako za cijeli život ko za ova dva mjeseca, svaki dan nova brigauser posted image

Da se ne svađate ja se danas osjećam starije od sve tri user posted image ..usput Esmina sretan ti rođendanuser posted image

lejla jel njemu samo nosic pun ili je prehladjen pa curi...ako je zacepljen to je normalno i kod moje bebe je bilo jedno vrijeme

a sto ga nisi izvela...mozda bi se malo umirio...moja se raskenjkala dok sam je obukla...pa kad sam je stavljala u kolica...al cim krenusmo, zaspala user posted image

Ma bio je malo prehlađen prije desetak dana, nosić bio začepljen al nije imao temperaturu, čak je pio i antibiotik za taj šlajm .....al još uvijek ga se očito nismo riješili jer vidim da mu to smeta u grlu...više ni sama ne znam šta da radim...najradije bi se nakašljala za njega...al ne možeuser posted image

a kako znas da je bio prehladjen ako nije imao temperaturu...ili mu ne curi nos...i cuj antibiotik odmah...ja svoju nisam ni vodila...kad se zadnji put desilo da je pocela kasljati, ja nazvala vrazovu...kazu ona kaslje zbog nosica i samo fizioloskom ispirati...i proslo za par dana

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8529
12.3.2011 22:43:31   
vjestica
meni žao te djece što rano rode user posted image
meni je i sa 20 i nešto bilo rano

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 8530
12.3.2011 22:44:17   
rose

Rose nisam hodala danas ,čekala poštara, al on me zaobiđe i ovaj put a taman sam u mislima već potrošila pareuser posted image user posted image user posted image

a ja sam hodala pa makar i da postar poljubi vrata...a evo vidim nema ni obavijesti...haman nije ni dolazio user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8531
12.3.2011 22:46:17   
rose

ma hajde šta ima veze?! važno je da smo mi žive i zdrave. čuj ovu šuplju,ha?!user posted image

pa nije suplja... u pravu si...ja planiram jos jedno do 40-e user posted image

ja sam završila sa rađanjem. jedno ali vrijedno!

ono sto se kaze...zatvorila radnju user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8532
12.3.2011 22:47:02   
Mamica24
Dobro veče žene... šta imakod vas šta se radi??? Ja evo kuburim s ovaj pjesak user posted image user posted image Beki spava...

Mašallah sve govorim Bogu drago hvala kako mi je pametan....
otac mu maloprije govori "idi daj auto da se vozamo" i on Bogami ode i dovuce auto da ga muž voza.. ja više zaplakala od sreće.... Pa nema ni godinu dana još... Kad se samo sjetim moje mrvice a sad već momčina hoda i priča ko veliki... imitira sve naše poteze, riječi (pa i one koje ne treba hahahha) isto mali sunđer... user posted image user posted image

Želim da Ako Bog da sve dočekate ovako lijepe trenutke kao ja sa mojim Bekicom user posted image user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

Neposredna veza do poruke: 8533
12.3.2011 22:48:03   
rose
IZVORNA PORUKA: vjestica

ja sam ''75 godište. samnom u sobi kada sam se porođala ležala "žena" koja je ''92 godište i rodila drugo dijeteuser posted image

mama joj starija godinu dana od mene a ima 2 unukauser posted image

gluho bilo user posted image user posted image
kad asma prije poroda ležala na patologiji trudnoće, bila je i jedna cura od 17 g,ma dijete ne žena i porodila se poslije mene
što reče moja cimerka - pa ja da sma se seksala tada zgadio bi mi se seks, a ne ona još i trudna user posted image user posted image
btw ja sma 76 godište i to mi je najjače bilo kad su rekli sad će doći stariji ljekar da te pregleda, kad stariji ljekar moje godište (još je samnom u srednju išao user posted image user posted image )

znaci i ti ces aBd probati jos jedno do 40-e...mozda ovaj put bude lakse i prirodno user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 8534
12.3.2011 22:50:07   
Anoniman

ma hajde šta ima veze?! važno je da smo mi žive i zdrave. čuj ovu šuplju,ha?!user posted image

user posted image user posted image user posted image i ja , i jauser posted image

Neposredna veza do poruke: 8535
12.3.2011 22:51:02   
rose
IZVORNA PORUKA: Mamica24

Dobro veče žene... šta imakod vas šta se radi??? Ja evo kuburim s ovaj pjesak user posted image user posted image Beki spava...

otac mu maloprije govori "idi daj auto da se vozamo" i on Bogami ode i dovuce auto da ga muž voza.. ja više zaplakala od sreće.... Pa nema ni godinu dana još... Kad se samo sjetim moje mrvice a sad već momčina hoda i priča ko veliki... imitira sve naše poteze, riječi (pa i one koje ne treba hahahha) isto mali sunđer... user posted image user posted image

Želim da Ako Bog da sve dočekate ovako lijepe trenutke kao ja sa mojim Bekicom user posted image user posted image user posted image

draga ja kad vidim kako se moja malena obraduje kad trebam leci pored nje da je dojim jer zna da ce sikiti meni srce ko kuca...kontam ovako malesna a vec zna nesto user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 8536
12.3.2011 22:51:10   
vjestica
svakako da ću probati još jedno, pa ako uspije super ako ne, nek mi je ona živa i zdrava
u svakom slučaju nit planiram nit ne planiram, jer sam se uvjerila da se tu ne može planirati

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 8537
12.3.2011 22:52:00   
Mamica24
Ma hajde žene šta fali.. ja bih baš voljela mom Bekici još po neku seku ili bracu user posted image user posted image user posted image

u pravu si vjetice... nek je nama lijepo u krevetu a ako se koje zakai ba super user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mamica24 -- 12.3.2011 22:53:11 >

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8538
12.3.2011 22:52:02   
Anoniman
Ja devet mjeseci trudna, devet odmaram, pa opet devet trudna...samo da ne bude da opet samo devet odmaram user posted image ... Jooooj ja obozavam punu kucu djece, sve sad govorim stacu na ovo dvoje, ali prosto sumnjam poznavajuci sebe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8539
12.3.2011 22:52:45   
rose
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image i ja , i jauser posted image

ja ynam jednu koja ima sina od 11 godina i koja je zadnje 2-3 godine (od kako je napunila 40) govorila da je zavrsila pa rodi curicu 3 sedmice iza mene user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8540
12.3.2011 22:53:58   
ladyblue RR

draga ja kad vidim kako se moja malena obraduje kad trebam leci pored nje da je dojim jer zna da ce sikiti meni srce ko kuca...kontam ovako malesna a vec zna nesto user posted image

e meni je zbog tih momenata žao što mi je nestalo mlijekauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 8541
12.3.2011 22:54:55   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja devet mjeseci trudna, devet odmaram, pa opet devet trudna...samo da ne bude da opet samo devet odmaram user posted image ... Jooooj ja obozavam punu kucu djece, sve sad govorim stacu na ovo dvoje, ali prosto sumnjam poznavajuci sebe user posted image

ako imas mogucnosti i nakon ovog drugog ti ostane snage za jos a ti nastavi pa dokle mognes user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8542
12.3.2011 22:55:46   
rose

e meni je zbog tih momenata žao što mi je nestalo mlijekauser posted image

vjerujem ti...zbog toga je mene juce panika opalila user posted image evo jos ne procurih a sve nesto mrljavi povremeno

Neposredna veza do poruke: 8543
12.3.2011 22:56:02   
vjestica
meni nije ni 40g ograničenje, nego do zadnje jajne ćelije (uvijek mi na uma padne žena koju sma upoznala dok sam bila u postupcima, koja je imala jedino opciju vantjelesnu oplodnju zbog začepljenih jajovoda i tad je imala skoro 40 g kad sma je upoznala i rekla je - ja ću se truditi do zadnje jajne ćelije user posted image nisam je otad vidjela ali se nadam da je uspjela zatrudniti )

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 8544
12.3.2011 22:56:50   
Mamica24
Ma i ja bi duze dojila da nisam morala ove vaginalete koristiti i krkati se tabletama al štaš tako sudbina.. dotle bilo nafake... user posted image user posted image

Ma evo ga Bogami ništa mu ne fali zdrav, prav, jede sve što stigne nit je izbirljiv nit je bolešljiv... dojila ga nepunih 6 mjeseci.. sad malo dohrane a više ove domaće hrane... i ide to ko halva user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8545
12.3.2011 22:58:33   
lejla80
Ja sam planirala još jedno...ako ostanem pri zdravoj pameti user posted image user posted image user posted image  

2011.
2016.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 8546
12.3.2011 23:00:42   
rose
IZVORNA PORUKA: vjestica

meni nije ni 40g ograničenje, nego do zadnje jajne ćelije (uvijek mi na uma padne žena koju sma upoznala dok sam bila u postupcima, koja je imala jedino opciju vantjelesnu oplodnju zbog začepljenih jajovoda i tad je imala skoro 40 g kad sma je upoznala i rekla je - ja ću se truditi do zadnje jajne ćelije user posted image nisam je otad vidjela ali se nadam da je uspjela zatrudniti )

a znamo da sa svakom menstruacijom po jedna propadne a ne znamo koliko nam ih jos ostaje...ni ja ne znam da li cu drugo uspjeti dobiti...moja mama je prvo odmah dobila...a mene je ganjala 5 godina...pa sad vidjet cemo user posted image sto kaze lady imam jedno ali vrijedno nek mi je ziva i zdrava user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 8547
12.3.2011 23:01:31   
Mamica24

Ja sam planirala još jedno...ako ostanem pri zdravoj pameti user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image i ja sam ih planirala još user posted image user posted image user posted image user posted image ili koliko već mogne user posted image user posted image

< Poruku je uredio Mamica24 -- 12.3.2011 23:02:20 >

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8548
12.3.2011 23:03:01   
rose

Ma i ja bi duze dojila da nisam morala ove vaginalete koristiti i krkati se tabletama al štaš tako sudbina.. dotle bilo nafake... user posted image user posted image

Ma evo ga Bogami ništa mu ne fali zdrav, prav, jede sve što stigne nit je izbirljiv nit je bolešljiv... dojila ga nepunih 6 mjeseci.. sad malo dohrane a više ove domaće hrane... i ide to ko halva user posted image user posted image

ma da mi je izdrzat 6 mjeseci...sve preko toga je uspijeh user posted image sada kako radim nije mi svejedno jer propustim sigurno 2 hranjenja na zahtjev...al eto...tata joj da malu flasicu adaptiranog cisto da me lakse saceka da dodjem na prvu pauzu...valjda cemo izgurati do 6-og user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 8549
12.3.2011 23:05:47   
Anoniman

ako imas mogucnosti i nakon ovog drugog ti ostane snage za jos a ti nastavi pa dokle mognes user posted image

Mogucnosti hvala Bogu ima, ali zivaca izgleda nema, jer vec pokusavam rezervisati sobu u Jagomiru user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 8550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  340 341 [342] 343 344   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  340 341 [342] 343 344   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Najdraži predmet u školi:)
enči80

Koji vam je predmet ostao u sjećanju kao najdraži?

Matematika (35%)

Jezici(bosanski,...) (33%)

Historija (12%)

Fizika (2%)

Muzičko (2%)

ostali (16%)

Broj svih glasova: 57

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *