samedi
|
Drage zenice,kako ste mi? Nadam se da ste dobro sve a pogotovo bebice,i da mali (i veliki ) slusaju! Nisam sve mogla procitati,ovo se malo javim cisto da me ne zaboravite,ako vec niste Mi smo hB dobro,svasta nesto novo se desava,N. se ne smiruje,samo puze,hoce da stoji,penje se uz sve zivo,neku vece se popela mm na glavu i gura ga nogama,hoce da dohvati tastaturu,a on jadnik ne zna sta ga je snaslo Nervozna je strasno,valjda ce joj jos neki zubic izbiti,opet nece da jede,al to nije nista novo,jedno vrijeme je fino jela i ja se taman obradovala kad sad opet strajk Imala je prvo zatvor pa proliv,pa onda osip po guzi od tog svega,tako da stalno nesto deveramo i nadamo se da ce proci. Kako je vrijeme ljepse svaki dan smo napolju,imamo lijepo dvoriste ispred kuce pa smo najcesce tu,za comp onda ostane malo vremena. Ganjam se s njom po kuci,ja joj hocu da dam da jede i taman da joj stavim kasicicu u usta ona podje da ustaje,da se prevrce nece pa nece,a tek presvlacenje,eh to je posebna prica,sto bih je obukla za 1 min ja ostavim 15 min i kilu zivaca Od onakve bebe dobrice koja nije plakala i uvijek spavala po cijelu noc sad imam malo cudo koje nece da zaspi do pola 12 i onda se budi svako pola sata,place da je uzmem ili joj ispadne cucla. Nocas sam u pola noci ustajala i palila svjetlo da joj nadjem cuclu jer je otkacila onaj lancic i negdje je zagubila u kreveticu. Ali je zato jutros mamu obradovala najvise na svijetu tako da sam sve zaboravila. Ustala u kreveticu i govori mama,mama i kad sam je podigla ona me poljubi bas ono lijepo poljubi ko ja je stalno gnjavim i ljubim Eno je opet se sad probudila,odoh i cujemo se opet,ljubite male pilice,poseban pozdrav za moje bembele!!! P.S. Aida. torta ti je super za moj pojam,meni je extra,da je meni da bar takvi napravim svojoj za rodjendan
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|