|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
27.3.2011 10:00:50   
Cickolini
Juuuutrooo, evo i mi ustali. Sinoc slavili rodjendan od mm, bilo je lijepo, ali ja nisam bila ni na rezanju torte jer majcinske obaveze ne mogu da cekaju haha. Daania je fino spavala, ali se meni smanjilo mlijeko jer ona nekad zna i po danu da prespava u komadu 5 sati. Sad se zasipam sokovima necel malo krenuti i dojim je opet svaka tri sata po danu. Ona ili spava cijeli dan i noc ili derneci cijeli dan hahaha

Dzenana test negativan ... mislim da ti je ipak zao, a mozda drugi bude pozitivan :)

Felix ja znam samo za paracetamol i obloge i naravno da pije puno tecnosti. Moja nana kaze da se stavi jedan fildjan pravog jabukovog sirceta i dva fildjana vode tj 2:1 i time ga izmasiras po cijelom tijelu. Kaze da to brzo skida temperaturu. Ja joj vjerujem jer je ona mene odgojila, a ja nikad temperaturu nisam imala ispod 40 :) pa je morala biti spremna. Sretno draga!

Jelena juuuupi za zenicu ... ja sam imala jednu tetu u Sarajevu kad sam zivjela i super mi je bilo. Ovdje je to preskupo tako da ne vjerujem da cu je uzeti. Bukvalno bi morala raditi da placam tetu hahah oko 900 eur mjesec frrrrrr

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 9326
27.3.2011 10:02:35   
vjestica
dženana test je neipsravan, jer se testna linija mora odmah pojaviti
sve što se pojavi nakon više od 10 minuta je evaporacijska linija
kupi drugi test ili najsigurnije uradi betu

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 9327
27.3.2011 11:30:19   
Anoniman
Dzeni i ja ti preporucujem drugi test, meni je prvi bio isto tako neki najeftiniji, zeleno pakovanje i bio negativan, ali odmah posle minut pojavila se jedna crtica, a posle kako nisam dobijala uzmem drugi i on pozitivan. Zelim ti da ti bude onako kako ti zelis, ako mislite da ste spremni za jos jednu bebicu zelim pozitivan test user posted image
Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 9328
27.3.2011 12:11:30   
Mamica24
Žene kako se ubaci slika u tekst??

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9329
27.3.2011 12:47:44   
Leena
Drage moje, dobro vam jutro!
Esmić ode sa tatom, tetkom i rodicom u skitnju, a mama morala kuci ostati... imala sam temperaturu sinoc, a jutros ne mogu dici ni spustiti glavu a da mi oci i sinusi ne pucaju od togauser posted image , strasno...

Iman, ja te cekala i to pod temperaturom, a ti tako, ne dođe... cccccuser posted image

Idacha, hvala duso, evo zacrvenih seuser posted image ! A kako procitah tvoj post sjetih se da sam ja Imija vidjela samo kao bebuuser posted image , saljem ti na pp mail adresu, hocu da vidim momčinu! A joj tebi znaci opet noge oticu, nadam se da te nece otoci muciti kao sa Imijem...

Jelena, znaci i tebe jos drži... meni je ovo sada doslo do nekog nepodnosljivog stadija, daj Boze da brzo prođe... Kad ti dolazi teta? Nadam se da ce ovaj put uspjeti...

Esmina, ljubi nam imenjakinju da nam brzo ozdravi, ako Bog da!

HAHA, sretan mali rođendan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dzenana, najjeftiniji test je meni bio pouzdan sa Esmom, ali se, ipak, prva linija pojavljuje nakon max 30 sekundi! Nešto u tom testu nije ok... Jesi se vidjela sa Lilix juce? Kako mi je krivo sto nismo izasli, mene ova glava i sinusi satraše, jedva sjednem malo... samo lezim od juce ujutro.

Cickolini, i moja esma je tako kad je bila manja, pa sam ja stalno imala brige "sto toliko spava" ili "sto nikad ne spava", pa mm govorio "tebi nikako udovoljiti"user posted image

Mamica, ne mogu ti pomoci, ni ja to nikada nisam naucila:(

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 9330
27.3.2011 13:43:32   
rose
slika mora biti na netu...onda kopiras link (desni klik na sliku i imas copy image location), ovdje paste...na pocetku linka stavis [img] a na kraju [/img]

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 9331
27.3.2011 14:17:03   
Mamica24

IZVORNA PORUKA: rose

slika mora biti na netu...onda kopiras link (desni klik na sliku i imas copy image location), ovdje paste...na pocetku linka stavis [img] a na kraju [/img]

thx rose user posted image user posted image

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9332
27.3.2011 14:20:24   
Mamica24
samo još nešto .... imali igdje moje prije... poznaće se ona user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 9333
   [Obrisana poruka]
27.3.2011 16:01:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 9334
27.3.2011 18:22:49   
lejla80
Ola drage hanume....kako ste mi danas??? Nešto ste se ulijenile...uopšte nije teško pročitati dosadašnje postoveuser posted image Iskreno se nadam da da to nije zbog ovih prehladica??

Vidim da nam Leena razbolila pravo...čuvaj se draga i želim ti što prije da ozdraviš..Znam kako je iscrpljen baratati oko bebe al jake smo mi pa izdržimo nekakouser posted image

Dženana draga ,držimo ti fige i nek bude kao što reče jedna forumašica..onako kako ti priželjkuješuser posted image

Jelena ženo..primaj tu ženicu što prije i opusti se.....samo nemoj zbog nje stvoriti sebi neko opterećenje jer s obzirom kako si se teško odlučila na taj korak + hormoni ...hmmmm,mogla bi se nervirati...hehhehe,zato ako ikako možeš relax i uživaj,nek teta lijepo sve radi a ti malolez,malo šetaj,nećekući ništa biti bez tebeuser posted image

Medi kako ste vas dvoje..kako ide borba za tom glupom bakterijom?? Vidim brine te znojenje bebe..i moj A.se jako znoji a posebno onda kad doji ili kad ga izvadim iz AS..katasrofa. Pitam se kako će se tek znojiti u sjedalici kad još malo ugrijeuser posted image

Drasan ne brini za stolicu kažu da je tako normalono i do deset dana kod beba koje doje..MOj zato po nekoliko puta na dan,čini mi se svaki put kad doji a nekad i između tako da ja non stop perem guzu ili presvlačim evo čini mi se upravo sada da sam čula neka dešavanja i da mi ne gine kupatilo opetuser posted image user posted image

Aisa sretan vam sunet..drago mi je da ste to s hajrom završili...mene štrecne nešto kad pomislim da i nas to čeka..MM ne da da ga sunetimo prije šest mjeseci a ja bih rado ranije..pa ne znam morma ga nekako smuntat da bude po momuser posted image

Ostale user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9335
27.3.2011 18:42:16   
Leena
Lejla, hvala, draga:*

Iman, ma skakuće, dosli A. i N. po njega i Esmu, pa se Dea i Esma igrale u pijesku user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 9336
27.3.2011 21:43:34   
NejraS
ydravooo..evo i mene na ovoj tebi,....mom sincicu upravo je 40 dana i slabo spava nocu budi se po 4, 5 puta i dodjenje i podrigivanje traje oko sat tako da oka ne skolopim pravi sam zombi...jel tako i kod vas ostalih bilo i kada se to promjeni...kiss svima i pomagajte ocajna sam hehehuser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 9337
27.3.2011 21:52:47   
Leena
Nejra, welcome!user posted image Ne znam sta bih ti rekla, nama su ta nocna dojenja, srecom, kratko trajala, dnevna su bila tako po sat-sat i po'... Nadam se da ce brzo to promijeniti, jer kao sto neko neki dan ovdje rece, jedina konstanta kod beba je da se stalno mijenjajuuser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 9338
27.3.2011 22:17:58   
lejla80
IZVORNA PORUKA: NejraS

ydravooo..evo i mene na ovoj tebi,....mom sincicu upravo je 40 dana i slabo spava nocu budi se po 4, 5 puta i dodjenje i podrigivanje traje oko sat tako da oka ne skolopim pravi sam zombi...jel tako i kod vas ostalih bilo i kada se to promjeni...kiss svima i pomagajte ocajna sam hehehuser posted image

Dobro nam došla Nejrauser posted image ......
Ženo mogu mislit kako si nenaspavana...bilo je i kod nas takvih dana...a ja sam vrlo brzo izbacila to noćno podrigivanjeuser posted image user posted image ...valjda mi bebi neće zamjerituser posted image Iskreno se nadam da će i tvoj mali malo duže spavati noću ..

2011.
2016.

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 9339
27.3.2011 22:21:07   
NejraS
pokusacu i ja bez podrigivanja pa cemo vidjeti...a da sam neispavana jesam vala jedva gledam...dodje mi mama jednom u par dana pa cuva malog dok ja odspavam sat dva jer je toliko ziva bebe i oko njega se uvijek mora biti,,,nadam se samo da ce proci...

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 9340
27.3.2011 22:24:28   
esmina i bebina mam
jelena iams pp
jkl,lllll,l...-č--(ovo vam je Esma pisala)user posted image user posted image čuser posted image .,,,m   mm m m

Leena,rose,idacha,Iman,medi,sunce,Mp,aida,.........ma ljubim vas sve tipkamo se kad stignem user posted image
Sreca pa je Salko dobar massalah user posted image tako da se mogu posvetiti ovim drugim obavezama

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 9341
   [Obrisana poruka]
27.3.2011 22:26:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 9342
27.3.2011 22:28:07   
Rimljankaa
Samo da pozdravim..Mi bili i danas cijeli dna u srtnji koju je A prespavala... I kuci haos pravi,nije oka sklopila,samo hoce da je nosamo. I to ne da sjedis i drzis je ,nego da hodas i nosas je. Ako stanem odmah plac. Bog dragi zna koliko sam krugova po kuci napravila...

Jos nespava,a meni glava puca...Uh....

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 9343
27.3.2011 22:35:13   
rose
IZVORNA PORUKA: lejla80

IZVORNA PORUKA: NejraS

Dobro nam došla Nejrauser posted image ......
Ženo mogu mislit kako si nenaspavana...bilo je i kod nas takvih dana...a ja sam vrlo brzo izbacila to noćno podrigivanjeuser posted image user posted image ...valjda mi bebi neće zamjerituser posted image Iskreno se nadam da će i tvoj mali malo duže spavati noću ..

i ja sam izbacila nocna pdrigivanja tako s mjesec i po a u to vrijeme je i pocela spavati veci dio noci user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 9344
27.3.2011 22:36:37   
Super Beba
Veliki pozdrav za sve!
Mi smo ovaj vikend iskoristili za prva hodanja i skitanja, nismo se smirivali - jedva dočekali kraj četeresnice user posted image I mali je sinoć spavao k'o beba hehe - spavao od 20h do pola 1, podojila ga i nastavio spavat sve do 5h, nahranila ga i spavao ponovo do pola 8...joj ljepote..valjda ga ošamutila hodnja user posted image Nadam se da će i tunajt biti ista situacija, ali ne smijem se previše radovati...
NejraS - u potpunosti te razumijem...meni je dojenje najmanji problem - ali podrigivanje jednostavno mrzim! Duže mi to traje nego podoj :( Međutim, zadnjih nekoliko dana uspije podrignuti haman pa odmah...prvo ga stavim preko koljena, malo ga potapšam i izmasiram po leđima i onda ga uzmem tako da on gleda naprijed, a da je jedna moja ruka preko njegovog stomaka, a druga da ga čuva između nogu..i to mi bolje pali nego kad ga stavim preko ramena...ponekad jednostavno neće da podrigne..samo što je kod mene problem što ga onda baaš pati ako ne podrigne, pa jadan ječi i kuka hehe...i često onda zna da bljucne...ali ako neće da podrigne, samo  stavi bebu na bok, pa i ako dođe do bljucanja, otiće sa strane :) Sretno!

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 9345
27.3.2011 22:37:36   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Samo da pozdravim..Mi bili i danas cijeli dna u srtnji koju je A prespavala... I kuci haos pravi,nije oka sklopila,samo hoce da je nosamo. I to ne da sjedis i drzis je ,nego da hodas i nosas je. Ako stanem odmah plac. Bog dragi zna koliko sam krugova po kuci napravila...

Jos nespava,a meni glava puca...Uh....

ma proci ce i to uskoro i mi smo imali tu fazu a i sada nekad bi da set_am dok je nosim user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 9346
27.3.2011 22:39:55   
idacha
hello....
evo i mene, zvanicno sam Fiona... :( oticem uzas jedan, danas me toliko pucala nervoza kada sam vidjela svoje noge.. mm me cudno gleda sto sam galamila i psovala sve redom.. pita me cemu tolika frka... ko kec na deset, da mu se nagovorimuser posted image
rekoh, frka je sto za 20 dana necu moci na noge stati, a kad imi bude htio da hoda i sve ostalo, ja cu ga fino posaditi pred sebe i objasniti mu...user posted image ha, ti muskarci, kontaju li, Boze, oni sta?!?!

helem, i mi se danas pravo nahodali.. otekla bih i da nisam trudna :) isli u potragu za hranilicom, ma ni za lijeka je nema kod nas... imaju neke bez veze, a kostaju 150 km, e, vala, ne daju mi se pare za fuseraje.. tako da ce mm gledati u sarajevu...

Dzenana,  ja sam sa imijem otisla u apoteku i trazila najskuplji test.. zeljno iscekivala rezultat..
sada, UBIJEDJENA da nisam trudna, odem i  trazim najjeftiniji.. mislim da je bio 5,5 KM, neki Lilly ili tako nesto.. ma, meni se odmah pokazale dvije crticeuser posted image user posted image user posted image mada, pravilo je da se ona prva fakat mora odmah pojaviti, a druga... :) :) :) :)
kupi drugi test, pa da znas... sretno...
leena, iman, uh, koliko prozivki user posted image user posted image evo, odmah nakon ovog posta idem na slike nasih beba i postavicu mog smrdu malog, pa da ga vidite... nije sto je moj, al je smekercic pravi.. ja Esmicu stalno gledam na avataru, zaista, da je ne ureknem.. Mancicu jos nisam vidjelauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jelena, duso, kako si ti? kako ancica? kad teta pocinjee? user posted image
Esmina, bravo za Salku momcinu pametnog... sta nam je sa princezicom? kako je ona?

felix, nema te.. kako anel????? vidim da opet moram u spijunazu :) nadam se da se tura nije vracala

svima kiss da ne izdvajam nikoga

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 9347
   [Obrisana poruka]
27.3.2011 22:45:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 9348
27.3.2011 23:11:03   
idacha
Iman, idi vidi :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9349
   [Obrisana poruka]
27.3.2011 23:15:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 9350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Unajmljeni stan!
Marija13

Da li živite u unajmljenom stanu, i da li ste zadovoljni (to opisati u komentarima)?

Da (48%)

Ne (52%)

Broj svih glasova: 208

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *