Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj Rime, legendo...ne možeš ništa vidjeti dok ne prestaneš dojiti. sve dok se one pune mlijekom to je super. kada prestane dojenje nastaje druga priča. meni su se malo spustile ali kod mene su "potklocane" pa ne mogu puno niz brdo
Potklocacu ih grudnjakom...ebe mi se...I pamticemo ih kakve su nekad bile
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Čitala sam jedan tekst na internetu o tijelu žene nakon poroda. Naime, naučnici su zaključili da trudnoća i dojenje ne moraju utjecati na to da se grudi opuste poslije ovog perioda. Zapravo na izgled grudi nakon trudnoće i dojenja najviše utječe: koliko se žena udebljalja u trudnoći i kojom dinamikom, koliko je izgubila kg nakon poroda i kojom dinamikom, da li je vježbala prije trudnoće, te da li vježba nakon poroda. Grudi uspravnima drže mišići koji se nalaze okolo tako da ih treba vježbati redovno i neće biti bojazni hoće li se one opustiti. One mogu biti mekše, ali ne i do pupka Prepunjenost dojki javlja se uglavnom na početku dojilačkog staža, rekla bih prva tri mjeseca, kasnije se stabilizuje ponuda i potražnja. Mi dojim punih 9 mjeseci i sasvim dobro "prkosimo" gravitaciji . Naravno, ima i genetike u svemu ovome, ali ne predajite se, vježba čini svoje.
joj Rime, legendo...ne možeš ništa vidjeti dok ne prestaneš dojiti. sve dok se one pune mlijekom to je super. kada prestane dojenje nastaje druga priča. meni su se malo spustile ali kod mene su "potklocane" pa ne mogu puno niz brdo
dobar termin "potklocane" bas me nasmija
Čitala sam jedan tekst na internetu o tijelu žene nakon poroda. Naime, naučnici su zaključili da trudnoća i dojenje ne moraju utjecati na to da se grudi opuste poslije ovog perioda. Zapravo na izgled grudi nakon trudnoće i dojenja najviše utječe: koliko se žena udebljalja u trudnoći i kojom dinamikom, koliko je izgubila kg nakon poroda i kojom dinamikom, da li je vježbala prije trudnoće, te da li vježba nakon poroda. Grudi uspravnima drže mišići koji se nalaze okolo tako da ih treba vježbati redovno i neće biti bojazni hoće li se one opustiti. One mogu biti mekše, ali ne i do pupka Prepunjenost dojki javlja se uglavnom na početku dojilačkog staža, rekla bih prva tri mjeseca, kasnije se stabilizuje ponuda i potražnja. Mi dojim punih 9 mjeseci i sasvim dobro "prkosimo" gravitaciji . Naravno, ima i genetike u svemu ovome, ali ne predajite se, vježba čini svoje.
P.S. Iman, trk na zumbu
Ja sma vjezbala do trudnoce...I od tada vise ne..Sad se kanim,mogla bi A s muzem ostaviti,ali sam pomalo i lijena. Jos hvatam zalet...
Kod nas se ponuda i potraznja vec stabilizovala. Nosala sam sve gaze u grudnjaku na pocetku,puno mlijeka bilao,sad vise nema potrebe,ima taman onoliko koliko njoj treba. I kako kazes,jos prkose gravitaciji,stvarno su prave skroz,ali su mekse...
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
joj rime vi mene veceras hocete uhelaciti probudit cu komsiluk koliko se smijem
joj rime vi mene veceras hocete uhelaciti probudit cu komsiluk koliko se smijem
E Sunasce moje,da ih makar slikah,pa da se hvalim kakve su bile,
da me nije strah i da imam zelju kupila bi ja sebi bolje :P
Bez obzira na sve,kad A gledam dok siki i kad vidim kako je zadovoljna i kad me pogleda onim okicama najljepsim na svijetu,i kad se onako obraduje svojoj sikaci tad me bas briga kakve su mi sise
Drage moje moj sin je prohodao! :D Ima 10 mjeseci.... Presretna sam...
Puno mu zdravih i sretnih koraka zelimo!!!!
da me nije strah i da imam zelju kupila bi ja sebi bolje :P
cuj strah pa ne djelujes mi kao strasljiva osoba
Kako???A poroda koliko sam se bojala???Ti zaboravila? Ma nemam zelju za silikonima...Bas mi to nepada na pamet.Ali nemam nista protiv njih ko ih zeli i ima potrebu
Ja sam prije trudnoce imala bukvalno poprsne bubuljice, meni je i 70A grudnjak bio veliki , ali zato od kako sam sa Anom trudna ostala one masala porasle i ne spadaju niti mlitave, samo rastuuuuuu . Posto sam ja porijeklom iz malog grada i skoro na fb mene pita jedan poznanik koji je inace gay pa mu se takva pitanja dozvoljavaju, a malo veca je tracara " Jelo nego odakle ti ovolike sise", reko kupio mi ih muz, kad mene mama posle par dana zove i pita, nije valjda da si silikoen ugradila , em ovaj povjerovao, em prosirio...reko besposlen pop i pilice krsti
e ko se ne sjeca...dramila si oko poroda od momenta kad si ostala trudna
Hahahhhaa,sramota me sad...Vecse bojim slijedeceg,hahhhh