|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  385 386 [387] 388 389   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
30.3.2011 23:19:52   
ladyblue RR
jedva ja ubrah ko je ovdje kome šta user posted image

Iman, Leena čestitam!user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 9651
30.3.2011 23:24:37   
Anoniman

"potklocane" pa ne mogu puno niz brdouser posted image

Joj kraljice nasmijala si me do suza user posted image

Neposredna veza do poruke: 9652
30.3.2011 23:24:49   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: ladyblue

joj Rime, legendo...ne možeš ništa vidjeti dok ne prestaneš dojiti. sve dok se one pune mlijekom to je super. kada prestane dojenje nastaje druga priča. meni su se malo spustile ali kod mene su "potklocane" pa ne mogu puno niz brdouser posted image

Potklocacu ih grudnjakom...ebe mi se...I pamticemo ih kakve su nekad bileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 9653
30.3.2011 23:31:53   
Aiša
Čitala sam jedan tekst na internetu o tijelu žene nakon poroda. Naime, naučnici su zaključili da trudnoća i dojenje ne moraju utjecati na to da se grudi opuste poslije ovog perioda. Zapravo na izgled grudi nakon trudnoće i dojenja najviše utječe: koliko se žena udebljalja u trudnoći i kojom dinamikom, koliko je izgubila kg nakon poroda i kojom dinamikom, da li je vježbala prije trudnoće, te da li vježba nakon poroda. Grudi uspravnima drže mišići koji se nalaze okolo tako da ih treba vježbati redovno i neće biti bojazni hoće li se one opustiti. One mogu biti mekše, ali ne i do pupka user posted image
Prepunjenost dojki javlja se uglavnom na početku dojilačkog staža, rekla bih prva tri mjeseca, kasnije se stabilizuje ponuda i potražnja. Mi dojim punih 9 mjeseci i sasvim dobro "prkosimo" gravitaciji user posted image . Naravno, ima i genetike u svemu ovome, ali ne predajite se, vježba čini svoje.

P.S. Iman, trk na zumbu user posted image

Neposredna veza do poruke: 9654
30.3.2011 23:33:15   
sunce27

joj Rime, legendo...ne možeš ništa vidjeti dok ne prestaneš dojiti. sve dok se one pune mlijekom to je super. kada prestane dojenje nastaje druga priča. meni su se malo spustile ali kod mene su "potklocane" pa ne mogu puno niz brdouser posted image

dobar termin "potklocane" bas me nasmija user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 9655
30.3.2011 23:35:18   
rose
IZVORNA PORUKA: Leena

Rose, Imanin i moj muz su od dva brata sinovi, a zaova je od treceg bratauser posted image , i mi se zbunimouser posted image

ona vasim muzevima dodje rodica iliti sto bi u srbiji rekli sestra od strica user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 9656
30.3.2011 23:35:42   
sunce27

IZVORNA PORUKA: HAHA

IZVORNA PORUKA: Iman83

POSTALA SAM TETKA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitamo,neka je živa i zdrava bebica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitke za ponosnu tetkicu user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 9657
30.3.2011 23:37:02   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Aiša

Čitala sam jedan tekst na internetu o tijelu žene nakon poroda. Naime, naučnici su zaključili da trudnoća i dojenje ne moraju utjecati na to da se grudi opuste poslije ovog perioda. Zapravo na izgled grudi nakon trudnoće i dojenja najviše utječe: koliko se žena udebljalja u trudnoći i kojom dinamikom, koliko je izgubila kg nakon poroda i kojom dinamikom, da li je vježbala prije trudnoće, te da li vježba nakon poroda. Grudi uspravnima drže mišići koji se nalaze okolo tako da ih treba vježbati redovno i neće biti bojazni hoće li se one opustiti. One mogu biti mekše, ali ne i do pupka user posted image
Prepunjenost dojki javlja se uglavnom na početku dojilačkog staža, rekla bih prva tri mjeseca, kasnije se stabilizuje ponuda i potražnja. Mi dojim punih 9 mjeseci i sasvim dobro "prkosimo" gravitaciji user posted image . Naravno, ima i genetike u svemu ovome, ali ne predajite se, vježba čini svoje.

P.S. Iman, trk na zumbu user posted image

Ja sma vjezbala do trudnoce...I od tada vise ne..Sad se kanim,mogla bi A s muzem ostaviti,ali sam pomalo i lijena. Jos hvatam zalet...

Kod nas se ponuda i potraznja vec stabilizovala. Nosala sam sve gaze u grudnjaku na pocetku,puno mlijeka bilao,sad vise nema potrebe,ima taman onoliko koliko njoj treba.
I kako kazes,jos prkose gravitaciji,stvarno su prave skroz,ali su mekse...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 9658
30.3.2011 23:38:24   
rose

jedva ja ubrah ko je ovdje kome šta user posted image

Iman, Leena čestitam!user posted image

ma iman je postala tetka...nije leni u krvnom srodstvu s  iman user posted image ili leeni cestitate nesto drugo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9659
30.3.2011 23:41:40   
ladyblue RR
opet ih izgleda nisam pohvatalauser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9660
30.3.2011 23:42:21   
Aiša
rose, ko će to sve povezati user posted image

I ja sam objema čestitala user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9661
30.3.2011 23:47:51   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Potklocacu ih grudnjakom...ebe mi se...I pamticemo ih kakve su nekad bileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj rime vi mene veceras hocete uhelaciti probudit cu komsiluk koliko se smijem

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 9662
30.3.2011 23:49:23   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: sunce27

joj rime vi mene veceras hocete uhelaciti probudit cu komsiluk koliko se smijem

E  Sunasce moje,da ih makar slikah,pa da se hvalim kakve su bile,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam najbogat

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 9663
30.3.2011 23:56:00   
sunce27
trebala si ja svoje nisam nikada voljela zadavale su mi probleme koliko su bile teske a tek sad user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 9664
30.3.2011 23:56:35   
rose
ja imam sliku/e svojih kakve su nekad bile pa nece pasti u zaborav user posted image

Neposredna veza do poruke: 9665
31.3.2011 0:01:39   
Rimljankaa
nedade se da slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da me nije strah i da imam zelju kupila bi ja sebi bolje :P

Bez obzira na sve,kad A gledam dok siki i kad vidim kako je zadovoljna i kad me pogleda onim okicama najljepsim na svijetu,i kad se onako obraduje svojoj sikaci tad me bas briga kakve su mi sise

Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9666
31.3.2011 0:02:04   
Dina_1405
Drage moje moj sin je prohodao! :D Ima 10 mjeseci.... user posted image
Presretna sam...

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što presute...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9667
31.3.2011 0:03:21   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: Dina_1405

Presretna sam...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Puno mu zdravih i sretnih koraka zelimo!!!!

Ja sam najbogat

(odgovor članu Dina_1405)
Neposredna veza do poruke: 9668
31.3.2011 0:05:20   
sunce27

Presretna sam...

masAllah

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 9669
31.3.2011 0:07:12   
sunce27

nedade se da slikamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image cuj strah pa ne djelujes mi kao strasljiva osoba

02.03.2011. Emina

Neposredna veza do poruke: 9670
31.3.2011 0:08:49   
idacha

Presretna sam...

mashallh, neka je sretan svaki korak....user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

Neposredna veza do poruke: 9671
31.3.2011 0:12:53   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: sunce27

user posted image user posted image user posted image cuj strah pa ne djelujes mi kao strasljiva osoba

Kako???A poroda koliko sam se bojala???Ti zaboravila?
Ma nemam zelju za silikonima...Bas mi to nepada na pamet.Ali nemam nista protiv njih ko ih zeli i ima potrebu

Ja sam najbogat

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 9672
31.3.2011 0:16:17   
Anoniman
Cestitamo korake od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam prije trudnoce imala bukvalno poprsne bubuljice, meni je i 70A grudnjak bio veliki user posted image , ali zato od kako sam sa Anom trudna ostala one masala porasle i ne spadaju niti mlitave, samo rastuuuuuu user posted image . Posto sam ja porijeklom iz malog grada i skoro na fb mene pita jedan poznanik koji je inace gay pa mu se takva pitanja dozvoljavaju, a malo veca je tracara " Jelo nego odakle ti ovolike sise", reko kupio mi ih muz, kad mene mama posle par dana zove i pita, nije valjda da si silikoen ugradila user posted image , em ovaj povjerovao, em prosirio...reko besposlen pop i pilice krsti user posted image

Neposredna veza do poruke: 9673
31.3.2011 0:16:55   
rose
e ko se ne sjeca...dramila si oko poroda od momenta kad si ostala trudna user posted image

Neposredna veza do poruke: 9674
31.3.2011 0:31:30   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: rose

e ko se ne sjeca...dramila si oko poroda od momenta kad si ostala trudna user posted image

Hahahhhaa,sramota me sad...Vecse bojim slijedeceg,hahhhh

Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  385 386 [387] 388 389   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  385 386 [387] 388 389   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

hodalica
rajcica

Da li koristite hodalicu

da (47%)

ne (53%)

Broj svih glasova: 78

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *