|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  392 393 [394] 395 396   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.4.2011 23:05:33   
esmina i bebina mam
Ja danas isla malo u Visoko na vikendicu kad smo se vracali svratimo do Azela malo .....ko ima i nakve garderobe.......al kad me muka hvata na moje kile......
Salki trazila kapicu da je tanka i da ide i na si sa onim malim usicama ali nigdje nema.........grrrrrrrrrrrr
Svaki se mjesec nadam da cu doci na BB,hem sto moram ranoo krenuti hem sto sad radi Esme ne smijem ......... pa eto ako se iko nadao da cemo se upozbati i druziti .......nek ne tuguje user posted image user posted image user posted image user posted image
I da cestitam Bekiru rodendan sa malim zakasnjenjem user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9826
1.4.2011 23:05:37   
idacha
ja sam gledala ona Pilko Mini, i ona su oko 330km... nisu jeftina, ali mi se cine kvalitetna...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9827
1.4.2011 23:08:02   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

i ja sam se danas izradila i obukla joj jaknu a u autu 1000 stepeni. sreća, nije se bunila ali vidim ja joj nije bilo ugodno.
danas sam počela sa eliminisanjem stvari od 3 do 6 mjeseci jer joj više ne mogu i izvučem stvari od 6 do 9 mjeseci. svaki put se oduševljavam ovim malim stvarima.
sutra ću je definitivno lagano obući.

i ja sam juce odvajala male i zimske stvari a imam i hrpu vesa da ispeglam pa ce se i tu sigurno naci...mi imamo najvise onih kucnih stvarcica (pamucnih bodica, gegica)...a malo paradnih jer smo kupovali namjenski onako kako raste bas da se ne bi desilo da izraste a nije nesto obukla ni jednom ili jednom

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 9828
1.4.2011 23:08:15   
ladyblue RR
dobro si canim, možda je i Raid. sad nemam pojma da me ubiješ. baš ću pogledati. a ja ih moram rastjerati pa kako god...živi mrtvi samo da ih nema jer ih cuko ganja kada ih vidi pa me strah da se ne otruje.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 9829
1.4.2011 23:08:44   
rose
IZVORNA PORUKA: idacha

ja sam gledala ona Pilko Mini, i ona su oko 330km... nisu jeftina, ali mi se cine kvalitetna...

hehe pa ta skuplja od ovih mojih teretnih koje sam kupila znajuci da cu na ljeto traziti neka druga user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9830
1.4.2011 23:12:16   
canim
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: canim

rose, gdje si gledala? ja sam pikirala jedna peg perego, fantasticna su, ali nema ih nigdje da ih uzemem... mozda jedino da porucim preko neta...

PegPerego mozes uzeti u Merkuru, ima radnja "Malisa" oni su generalni uvoznici za Peg Perego tako da mozes kod njih naruciti sta ti dusa pozeli user posted image

jesu ta peg parego skuplja i u kisobran varijnti?

U kisobran varijanti imaju koliko se sjecam 2 modela, Peg Perego Si i Peg perego ARIA ili tako nesto, ova Aria su puno laksa ali ona imaju samo sjedeci polozaj, Peg Perego Si ima kao lezeci polozaj, sklapaju se kao kisobran, sto se kvaliteta tice super su i nije los materijal a koliko se sjecam cijena im je 360 KM

Chippolino isto mozes naruciti u Merkuru , odmah iznad ove "Malise" imas jednu malu radnjicu i oni imaju raznih kataloga od Chippolina, mozes naruciti model koji god hoces, ja sam isto gledala Chippolino, na njihovoj stranici su mi djelovala lijepo, ali sam odustala jer su njihova kolica bas poteska i nekako glomazna.

Meni su BREVI super, imaju ona bas kisobran ljetna kolica, djeluju kvalitetno i imaju 2 polozaja, ima ih u TL kupiti, u Merkuru i u SVE ZA BEBE na socijalnom, ja cu najvjerovatnije uzeti BREVI Grillo.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9831
1.4.2011 23:12:35   
idacha
i moja teretna su jeftinija u pola... graco mirage kod nas... sluze nas i dalje super smo zadovoljni...
vidjecu jos sta cu i kako...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9832
1.4.2011 23:17:29   
rose

i moja teretna su jeftinija u pola... graco mirage kod nas... sluze nas i dalje super smo zadovoljni...
vidjecu jos sta cu i kako...

i kod mene graco ultima...sa sjedalicom su bila oko 400 i nesto...elem malo su poteska meni samoj ako bi posla u grad...s prvog sprata da ih snosim...do sada sam se jednom sama vratila...pa sam prvo Soraju iznjela i stavila u ljulju pa se vratila po kolica...dok sam ih sklopila i skontala kako je najlakse da ih nosim...ona se gore raskenjkala user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 9833
1.4.2011 23:23:08   
mamin cvjetić
Ola žene evo i mene da se javim da smo živi i zdravi ali nemmo bašvremena da se radovno javljamo što od gostiju obaveza i svakodnevnog šetanja .
Kako ste mi sve redom kko dječica slušaju li.
Maloj raji koja sleve velike i male rođendane čestitam a za bebice koje su dobile zubiće user posted image user posted image . Odoh sada malo da vas čitam da vidim šta se dešava.

Pusa za sve user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9834
1.4.2011 23:27:52   
vila.vilica
user posted image
Da se i ja tuspasim na ovu temu!
Za pola sata ce mi maksumu biti mjesec dana..aBd...a ja jos ni slova ne napisah ovdje...user posted image

Mi smo još u kući...samo smo jednom izašli do pedijatra da pregledamo ranjeno ramence a iduce sedmice idemo na ''cinu user posted image
Jadna li mi nije majka šta li će biti sa ovom sirenom sa opću opasnost...user posted image user posted image user posted image user posted image

Možda me prijatno iznenadiuser posted image

Imam pitanje oko protezanja bebe...jel normalno da se beba non stop proteze..ne znam vise koje slovo nije napravila od svog tijela...da ne pricam o rukicama u zraku....kad se probudi...sve rabote su na cekanju jedno 15 minuta dok se ona isprotezeuser posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 1.4.2011 23:29:05 >

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9835
1.4.2011 23:29:54   
ladyblue RR
pa gdje si vilo? kako napreduje bebara?
moja se uvijek protezala i proteže se i dan-danas i baš mi je slatka kada to radiuser posted image

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 9836
1.4.2011 23:31:08   
esmina i bebina mam
Hej draga dobro dosla user posted image
Massalh mjesec dana nek ti je ziva i zdrava
Ma jasta to protezanje ti je skroz nnormala moj Salko i sad nema kako se ne proteze user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 9837
1.4.2011 23:31:13   
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

user posted image
Da se i ja tuspasim na ovu temu!
Za pola sata ce mi maksumu biti mjesec dana..aBd...a ja jos ni slova ne napisah ovdje...user posted image

Mi smo još u kući...samo smo jednom izašli do pedijatra da pregledamo ranjeno ramence a iduce sedmice idemo na ''cinu user posted image
Jadna li mi nije majka šta li će biti sa ovom sirenom sa opću opasnost...user posted image user posted image user posted image user posted image

Možda me prijatno iznenadiuser posted image

Imam pitanje oko protezanja bebe...jel normalno da se beba non stop proteze..ne znam vise koje slovo nije napravila od svog tijela...da ne pricam o rukicama u zraku....kad se probudi...sve rabote su na cekanju jedno 15 minuta dok se ona isprotezeuser posted image

nek si nam se i ti pridruzila user posted image kakvo ranjeno ramence pominjes?

Neposredna veza do poruke: 9838
1.4.2011 23:33:11   
esmina i bebina mam

user posted image

I ramence i sirenu user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9839
1.4.2011 23:37:46   
ema_28
negdje sam citala da odrasli ljudi trebaju imitirati bebe kad se protezu jer one najbolje znaju kako se to radi user posted image

07.01.2011 curica :-*
23.02.2013 djecak :-*

Neposredna veza do poruke: 9840
1.4.2011 23:38:16   
mamin cvjetić
Laku noć vam želim

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 9841
1.4.2011 23:42:17   
lejla80
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Laku noć vam želim

I ja isto...žene hajte u krevet..nemoj sutra da se žalite kako ste nenaspavaneuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 9842
1.4.2011 23:42:42   
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

user posted image

Mi smo još u kući...samo smo jednom izašli do pedijatra da pregledamo ranjeno ramence a iduce sedmice idemo na ''''''''''''''''cinu user posted image

I ramence i sirenu

evo procitala sam tamo na trudnicima da su vilinoj bebi povrijedili neku kost na porodu...vjerovatno je to ranjeno ramence a sirena je mica kad se prodreci 

< Poruku je uredio rose -- 1.4.2011 23:44:44 >

Neposredna veza do poruke: 9843
1.4.2011 23:44:26   
esmina i bebina mam
Pocele se zene razlaza igrati user posted image user posted image user posted image

A joj srce slatko valjda je bolje ......i vila nam je izgleda utekla

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9844
1.4.2011 23:45:41   
canim
To protezanje bebe je meni najsladje, moja bebica kad se proteze sva se skupi ko u pupi kad je bila i slozi nekakvu slatku facu, a najsladja mi je kad je hranim u noci i kad je trebam dici da podrigne, ona se sva "protegne" user posted image user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 9845
1.4.2011 23:48:24   
ema_28
Moja zabaci glavu nazad i izbaci guzu i ruke u zrak. A faca preslatka user posted image user posted image user posted image user posted image

07.01.2011 curica :-*
23.02.2013 djecak :-*

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 9846
1.4.2011 23:51:07   
ladyblue RR

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

user posted image

Mi smo još u kući...samo smo jednom izašli do pedijatra da pregledamo ranjeno ramence a iduce sedmice idemo na ''''''''''''''''cinu user posted image

I ramence i sirenu

evo procitala sam tamo na trudnicima da su vilinoj bebi povrijedili neku kost na porodu...vjerovatno je to ranjeno ramence a sirena je mica kad se prodreci 

evo i ja pročitah...napatila se vila dobro na porodu a bebi napukla ključna kost. baš mi je žao

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9847
1.4.2011 23:51:44   
gagach
ja uletila da pozdravim ove svoje zene...jeste li mi napravile mjesta tu..na ovoj temi...user posted image  eto me stizem...samo sto nisam...pregovaram sa ovim svojim bebanom...tvdoglav brateuser posted image

cmok cmooook

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 9848
1.4.2011 23:51:51   
esmina i bebina mam
povuce nogice prema stomaku,zabaci ruke iznad glave,a zijeva i povuce glavu naprijed user posted image
Mi smo i Esmu a i Salku prozvali kornison user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 9849
1.4.2011 23:52:46   
canim
IZVORNA PORUKA: ema_28

Moja zabaci glavu nazad i izbaci guzu i ruke u zrak. A faca preslatka user posted image user posted image user posted image user posted image

Isto zabaci glavu i guzu unazad sva se iskrivi i plus rukice prema gore ali ih skupi u laktu i nogice skupi user posted image ma da mi je jednom uslikati onako slatku.user posted image

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 9850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  392 393 [394] 395 396   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  392 393 [394] 395 396   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Količina igračaka
chuci

Koliko igračaka imaju vaša djeca? radi poređenja neka je mjera ista svima, npr ona kartonska kutija od banana, to svi znaju koje je veličine.

1 kutija (22%)

2 kutije (17%)

3 kutije (18%)

4 kutije (10%)

više od 5 kutija (33%)

Broj svih glasova: 143

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *