|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  399 400 [401] 402 403   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
4.4.2011 0:09:31   
lejla80
IZVORNA PORUKA: ladyblue

samo ti kukaj! ja sam sinoć imala svoj nastupuser posted image

Joj,jesiuser posted image user posted image user posted image Pa šta bi na kraju? Izvedel ti jadnika na polje??user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 10001
4.4.2011 0:11:22   
ladyblue RR
jašta sam. nije imao ko drugi pa sam ja šetala u ponoć po parkuuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 10002
4.4.2011 0:12:22   
Anoniman
Lady ko ti ostaje sa N dok ga setas, jer koliko skontah samo ti sveki bila sinoc kuci, a bolesna je.

Neposredna veza do poruke: 10003
4.4.2011 0:15:51   
ladyblue RR
ostavim ja nju samu. ona ta spava i nikada se ne budi. svekrva jeste kući ali od nje nama koristi. ta spava i može sve izgoriti a ona se probuditi neće. toliko o bolesti. kada si bolestan, onda ne možeš da spavaš.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10004
4.4.2011 0:20:04   
lejla80
Joj i tebe Lady, pa žena bolesna a ti tako..cccccccuser posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 10005
4.4.2011 0:20:48   
Anoniman
joj lady sorry user posted image , ali na ovo "toliko o bolesti" sam se bas morala user posted image ... i na sta se ja zalim sad skontah...svaka tebi cast zeno...

Neposredna veza do poruke: 10006
4.4.2011 0:26:16   
ladyblue RR
ah, znaš kako je...svakom je njegova muka najgora. ima sigurno i "težih slučajeva" od nas dvije. ja se tako tješimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10007
4.4.2011 0:29:31   
Anoniman
Lady postajes moj idol user posted image

Neposredna veza do poruke: 10008
4.4.2011 0:31:23   
Rimljankaa
UH,al ste se raspisale...Ja sam  umorna od hodanja.7h smo vani bili..ja cu o mojoj sveki drugi put...kad dodje red na mene user posted image user posted image user posted image

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10009
4.4.2011 0:33:24   
sunce27
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 10010
4.4.2011 0:35:52   
Anoniman
sunce tvoja sveki dolazi na red posle Rimljankine user posted image ...joj drage moje odoh u krevet, onaj harambasa kad se u pet probudi bice meni, a ubise me i veceras grcevi, ovaj magnezijum nista ne pomaze...sutra vece idem kod dr i jedva cekam user posted image

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 10011
4.4.2011 0:37:21   
ladyblue RR
jelo, sretno sutra i javljaj šta je bilo.

odoh i ja nahraniti N i da gledam Dexterauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10012
4.4.2011 0:39:32   
Rimljankaa
Moja je u principu divna,ali uvijek ima ali....

Hajte,laku noc...ljubite djecicu...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 10013
4.4.2011 0:45:03   
sunce27

IZVORNA PORUKA: jelenaT

sunce tvoja sveki dolazi na red posle Rimljankine user posted image ...joj drage moje odoh u krevet, onaj harambasa kad se u pet probudi bice meni, a ubise me i veceras grcevi, ovaj magnezijum nista ne pomaze...sutra vece idem kod dr i jedva cekam user posted image

Ja sa mojom nemam problema jer nismo blizu, tako da nemam nikakvih zalbi, vidimo se jednom godisnje user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10014
4.4.2011 0:53:55   
rose

jelo, sretno sutra i javljaj šta je bilo.

odoh i ja nahraniti N i da gledam Dexterauser posted image

ja nahranila S, sad hranim sebe user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 10015
4.4.2011 0:58:04   
Rimljankaa
Moram vam reci da sma opet veceras dobila menzes???!!! Prije 11 dana sam imala. Ne znam je li opasno sta??Prvi put je malo krvarila skroz,ne znam sad kako ce biti?! Bas me cudi.Prije trudnoce menzes sam imala optprilike svakih 30 dana?!

Ovo je valjda sad jos neko ciscenje

Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 10016
4.4.2011 1:09:02   
rose
meni nikako da krene zaoprave...od juce mrljavi smedje...jel tako i tebi bilo prvih dan-dva?

Neposredna veza do poruke: 10017
4.4.2011 1:15:50   
Rimljankaa
Nije,nego bas krv...Ali slabo,nema puno...Prije bi bilo ono dosta prvi-drugi dan,a sad bas malo...

Ne znam,moze li sta biti opasno,jer je cesto?Nakon 11 dana opet dobila

Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 10018
4.4.2011 9:04:54   
Super Beba
Jutroooo!
Vidim pričate o svekrvama - ja ne smijem svoju ureći! Fakat imam sreće...Poslije poroda mi je svaki dan dolazila, pravila ručak (na smjenu sa mamom), usisavala, očisti žena kuću - mene prosto bili stid nako ležati i gledati je, al jbg, nisam mogla na noge nakon poroda (epi, anemija i još kojekakvih postporođajnih muka)...i sada zna doći da mi spremi ili donese ručak..ja se odvikla od kuhanja, iako nisam Bog zna kakva kuharica (ustvari, nikakva sam kuharica, znam 4 jela pošteno napraviti)...
Ja evo sad kafenišem, mali se igra sam sa sobom, proteže, guguće, ma ljepota...moram pod hitno da mu nabavim onu podlogu za igru - svaki put smetnem s uma da mu to moramo kupiti, al vidim da već sada ga interesuju objekti oko njega..mada mu je i dalje najdraže kad mu se priča i kad je neko s njim u sobi...
Danas ćemo isto u hodnju - već sam nam isplanirala dan :) Malo vilsonovo, malo do prijateljice, malo do moje mame :)) Kažu da naredna 4 dana je kiša, pa da iskoristim još dok je danas sunčano i toplo...Samo mi je najgore oblačenje - hem što ne znam šta da mu navučem, hem dok mu obučem jaknicu - napatim se živa...a kad mu stavim kapu, hoće mu nešto biti (k''o kad mu je stavljamo samo kad idemo van)...ali dobar je, voli da je vani, što je meni najbitnije :) Jučer MM i ja sa njim sjeli u kafić (baštu), on spavao, mi fino kafenisali, pa prošetali gradom, a on spava hehe...
I naravno, pozz za sve mamice i bebice..i Jelo - ne daj se, sve će to narod pozlatiti..ja se uvijek tješim da je predever''o Mujo i gore...

< Poruku je uredio Super Beba -- 4.4.2011 9:06:18 >

Neposredna veza do poruke: 10019
4.4.2011 9:54:26   
idacha
hello, drage moje..
evo, da nabrzaka uletim, dok moj kabadahija spava... svaki cas se treba probuditi...
iskreno se nadam da cus tici bar nesto da iscitam, ali se nadam da ste sve dobro i zdravo, posebno bebice, naravno..

nama je tura hB spala, nije bilo strasno, mada sam ja dezurala svake noci i svakoga dana.. sinoc mislila konacno da rahat zaspem, ali nista od toga.. moj guzi oslucio haman da me unisti totalno -:) :) :) budio se i budio i budio i budio...
ali, dobro...

mi smo manje vise u pripremama za rodjendan.. ne mogu sebi doci da pripremam prvi rodjendan, samo mm govorim kako nisam svjesna da imamo dijete koje ce uskoro aBd napuniti godinu dana... bas mi je nekako neopisiv osjecaj..

ja sam valjda dobro... sutra aBd na kontrolu da vidim i ovog malog guzija u stomaku.. on je tek prica za sebe... razvali mi utrobu svu :) neka i njega...

odoh da prelistam koliko stignem...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 10020
4.4.2011 10:00:10   
rose
i ova moja cupa se sinoc budila...rano mi je zaspala...oko 18.00...ja je budila oko 00.30 da je dojim...onda se ona probudila u 3 pa u 6...ko novorodjence..nije to radila odavno

< Poruku je uredio rose -- 4.4.2011 10:08:04 >

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 10021
4.4.2011 10:10:49   
ladyblue RR
jutro...
mi smo se naspavale. N spavala 12 sati u komadu, probudila se da jede i opet zaspala. Evo je sada sjedi u hranilici i gleda Baby Tv.
I mi ćemo u skitnju. Moramo po hapu, pelene,kašice itd.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 10022
4.4.2011 10:16:02   
taurus
jutro user posted image

evo  i nas poslije dva dana nejavljanja
u subotu sam bila na BB, bilo je super, upoznala sam jelenu, rimljanku i vješticuuser posted image user posted image user posted image
za to vrijeme E je bila kod svekrve
juče smo je prvi put vodili na vikendicu i bukvalno je prespavala cijeli dan, samo je budila da jede i kad smo došli kući okupali je i opet je zaspala jutros do 7
valjda promijenila nadmorsku visinu pa je toliko spavala
danas ćemo u šetnju da iskoristimo još malo sunce jer će narednih dana biti kišauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 10023
4.4.2011 10:19:38   
rose

jutro...
mi smo se naspavale. N spavala 12 sati u komadu, probudila se da jede i opet zaspala. Evo je sada sjedi u hranilici i gleda Baby Tv.
I mi ćemo u skitnju. Moramo po hapu, pelene,kašice itd.

jel taj baby tv u sklopu neke kablovske?

Neposredna veza do poruke: 10024
4.4.2011 10:22:39   
Mirkica
jutro zene :))user posted image user posted image user posted image kako ste mi

taurus kako slusa princeza zeno ja akd god vidim tvoj nick ovdje sjetim se kkako si bila tuzna jer je drugi put kuronja user posted image user posted image kad ono dade ti Bog princezu mogu mislit sto sad uzivate vas dve u roza lila svijetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 10025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  399 400 [401] 402 403   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  399 400 [401] 402 403   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trudnica i beba u saobraćaju.
пеперутка16

Koliko ste zadovoljne ponašanjem vozača prema pešacima trudnicama i ženama sa kolicima?

Veoma sam zadovoljna. (0%)

Zadovoljna sam. (0%)

Ni zadovoljna ni nezadovoljna. (0%)

Razočarana sam. (0%)

Veoma sam razočarana. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *