|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  546 547 [548] 549 550   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.5.2011 14:02:02   
esmina i bebina mam
jelo jesam i tebe i leenu i jos mnoge koje pobjegose na bebe 1-2

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13676
   [Obrisana poruka]
17.5.2011 14:09:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13677
17.5.2011 14:11:43   
taurus
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Vidim nas niko nije pozelio
 user posted image user posted image

Iman sacekaj jos malo pa zejedno sa mnom kad budem trece user posted image , da cavrljamo zajedno na temi o razgovorima u iscekivanjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13678
17.5.2011 14:12:40   
Anoniman
Pa vidis mene Iman koliko ja pauze pravim i koliko cekam user posted image

Nisam ja pobjegla na onu temu, vec ja dodjem ovdje nesto napisem vi me coolirate i ja onda samo citam user posted image . Zato eto mene brzo opet na ovu temu, usli smo u trece tromjesecje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 13679
17.5.2011 14:20:28   
Sulty
Iman, ja kontam da ako bog da zdravi i sretni udjemo u 2012 i moj muz i ja se bacamo na posao. On bi odmah, al eto ja bih jos makar pola godine da odmorim. Hajmo skupa???

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13680
   [Obrisana poruka]
17.5.2011 14:26:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sulty)
  Neposredna veza do poruke: 13681
   [Obrisana poruka]
17.5.2011 14:28:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13682
17.5.2011 15:55:17   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Pa vidis mene Iman koliko ja pauze pravim i koliko cekam user posted image

Nisam ja pobjegla na onu temu, vec ja dodjem ovdje nesto napisem vi me coolirate i ja onda samo citam user posted image . Zato eto mene brzo opet na ovu temu, usli smo u trece tromjesecje user posted image

e cuj mi te cooliramo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13683
17.5.2011 16:31:21   
ladyblue RR
Sulty baš mi je drago da je V vretić ok. Mogu misliti kako ti je pao kamen sa srcauser posted image user posted image

Jelena, ti i idacha ste nas napustile. ti se doduše, javneš s vremena na vrijeme a ona nikako. bavite se tamo trudničkim pričama a nas zapostavljate....ali, vratit ćete se vi kod nas brzouser posted image . Ljub za Anušku

mi smo bile kod moje prijaeljice na kafi. N se malo igrala i zaspala. kada se probudila popila hapu i došle kući. i ona opet zaspala. opet joj "pao pritisak"user posted image . sada smo ručali...pravila supu, sitni ćevap i rižu. od nje nismo mogli jesti...hoće i ona da je hranim i gotovo. i ja lijepo uzmem njenu kašiku, prvo joj davala supu i poslije toga rižu sa mrkvom i mesom. onako zalogaje davala. dijete žvaće bez problema. jede kao da joj nikada nisam pasirano davala. polako ću prestajati sa ovom pasiranom hranom, baš joj dobro ide ovo žvakanjeuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13684
   [Obrisana poruka]
17.5.2011 16:36:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 13685
17.5.2011 16:40:20   
rose
dobro je...ova moja danas ima napade gladi...ja dosla oko 1, dojila je, pojela mrkvicu i onda joj napravimo hapu (ona 155 na HIPP 2) i bi joj malo i mm napravi jos jednu

lady jesi ti svojoj davala ove manje hape ili si odmah dala onu od 200 ML kad ste presli na hipp 2?

i koliku kolicinu kasice joj napravis...bilo cega, krompir, mrkva, pomjesano? ne znam sta da korigujem da bude sita nakon hranjenja

Neposredna veza do poruke: 13686
   [Obrisana poruka]
17.5.2011 16:44:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 13687
17.5.2011 16:50:02   
ladyblue RR
N pije 155 ml ujutro kada se probudi. ne voli ujutro ništa bez obzira što nije jela i što je spavala 12 sati. u 11h jede oko 200 gr slani obrok u 14h hapa 190ml, sada je upravo pojela cijelu bananu (gnječenu, ne pasiranuuser posted image ) i prije spavanja ide hapa 220 ml. to su ti njeni obroci. 200 gr hrane ti je skoro puna ona manja zdjelica koja dođe kada kupiš tanjire.
ona stvarno dobro jede. pored ovoga što je danas pojela jela je i ručak sa nama. nije to neka količina ali je jela. samo neće ništa da pije. to me pravo nervira. ni vodu ni čaj ni sok.

Neposredna veza do poruke: 13688
17.5.2011 17:03:41   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

N pije 155 ml ujutro kada se probudi. ne voli ujutro ništa bez obzira što nije jela i što je spavala 12 sati. u 11h jede oko 200 gr slani obrok u 14h hapa 190ml, sada je upravo pojela cijelu bananu (gnječenu, ne pasiranuuser posted image ) i prije spavanja ide hapa 220 ml. to su ti njeni obroci. 200 gr hrane ti je skoro puna ona manja zdjelica koja dođe kada kupiš tanjire.
ona stvarno dobro jede. pored ovoga što je danas pojela jela je i ručak sa nama. nije to neka količina ali je jela. samo neće ništa da pije. to me pravo nervira. ni vodu ni čaj ni sok.

hajde probat cu i ja s ovim omjerima hapa i kasica ...imam neke zdjelice plasticne za hranjenje ali nemam pojma koja im je zapremina user posted image

Neposredna veza do poruke: 13689
17.5.2011 17:22:02   
amiboj
Da vas sve samo pozdravimo.
Sulty, extra za vratic...mogu misliti koji teret vam je spao. Bas bas mi je drago.
Nas ovo vrijeme smori, izgleda da smo oboje meteoropate user posted image
Iman nam opet torte pravi, a ja od nemirka jedva i rucak user posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13690
17.5.2011 17:22:41   
Super Beba
E da vas i ja pozdravim!
Prvo, sulty user posted image user posted image user posted image - super za Vegin vratić..sad posebno možete uživati u rođendanu!
Ja jutros išla na doktoru na kontrolu, malog ostavila svekrvi, a termoska sa mlijekom mi ispala negdje na putu do auta (u mom neznanju naravno) i još joj ja sva sretna govorim u koju flašicu da prelije i koliko...došla ja kod nje, a ona spominje kako mu je napravila čaj od komorača (imam ga u torbi za ne daj Bože heh) i kako nije htio ni 10 ml (a ko bi ga ''nakog bezze i htio), al eto, k''o zavarala ga je..a ja sve kontam - zašto čaj kad ima mlijeko...helem, skontasmo se mi na kraju (pravi lost in translation), a ja termosku kasnije nađem u mahalskoj prodavnici, čuvali je :)
Sad malog smjestila na pod da se igra, ja uzela malo laptop da vidim šta mi vi radite, MM danas pravi ručak - tople sendviče (e jesam vrijedna majko mila user posted image )...vidim vi kuhate, raspremate, torte i kolače pravite, a moj domet je pasta i zapečeni krompir user posted image - k''o kad me je razmazila mati (što se vadim...) Al eto sve kontam da će me uvođenje krute hrane kod malog natjerati da naučim kuhati - barem povrće za njega...

< Poruku je uredio Super Beba -- 17.5.2011 17:24:14 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13691
17.5.2011 19:29:19   
aida.
Dosla sam samo da vas pozdravvviiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm user posted image user posted image
Kako ste mi? Nisamo vas zaboravili ali smo se totalno odvikli od neta... user posted image

Erol hoda, prica pomalo ali polijen je pa ga ne mogu stic trceci za njim user posted image user posted image al slusa dobrica moja... Mucimo se sa dvicama, izmucise ga jadnicka, al dobar je..
Eto samo da vam mahnemo brzinskiiii..........

jelena, idacha kako pilici maliiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 13692
   [Obrisana poruka]
17.5.2011 19:30:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 13693
17.5.2011 19:33:01   
aida.

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: aida.

Dosla sam samo da vas pozdravvviiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm user posted image user posted image
Kako ste mi? Nisamo vas zaboravili ali smo se totalno odvikli od neta... user posted image

Erol hoda, prica pomalo ali polijen je pa ga ne mogu stic trceci za njim user posted image user posted image al slusa dobrica moja... Mucimo se sa dvicama, izmucise ga jadnicka, al dobar je..

jelena, idacha kako pilici maliiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E jesam te poželiooooooo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubi nam druga!

I mi vaaaaaaaassssssssss user posted image user posted image user posted image
Kako ljepotica? Slusal? A jojjj ovako kad udjem tek shvatim koliko sam sve zapustila user posted image user posted image i koliko se ne javljam... popravit cu se obecavam user posted image

14.03.2010. :-) Erol

Neposredna veza do poruke: 13694
17.5.2011 20:44:54   
rose

IZVORNA PORUKA: Super Beba

E da vas i ja pozdravim!
Prvo, sulty user posted image user posted image user posted image - super za Vegin vratić..sad posebno možete uživati u rođendanu!
Ja jutros išla na doktoru na kontrolu, malog ostavila svekrvi, a termoska sa mlijekom mi ispala negdje na putu do auta (u mom neznanju naravno) i još joj ja sva sretna govorim u koju flašicu da prelije i koliko...došla ja kod nje, a ona spominje kako mu je napravila čaj od komorača (imam ga u torbi za ne daj Bože heh) i kako nije htio ni 10 ml (a ko bi ga ''nakog bezze i htio), al eto, k''o zavarala ga je..a ja sve kontam - zašto čaj kad ima mlijeko...helem, skontasmo se mi na kraju (pravi lost in translation), a ja termosku kasnije nađem u mahalskoj prodavnici, čuvali je :)
Sad malog smjestila na pod da se igra, ja uzela malo laptop da vidim šta mi vi radite, MM danas pravi ručak - tople sendviče (e jesam vrijedna majko mila user posted image )...vidim vi kuhate, raspremate, torte i kolače pravite, a moj domet je pasta i zapečeni krompir user posted image - k''o kad me je razmazila mati (što se vadim...) Al eto sve kontam da će me uvođenje krute hrane kod malog natjerati da naučim kuhati - barem povrće za njega...

hehe ma i ja sam ti takva...em nemam kad em bas i ne volim kuhati ali udala se za covjeka koji voli i zna...danas nam je slozio sirnicu user posted image

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 13695
17.5.2011 21:18:28   
ladyblue RR
nisam ni ja baš zaljubljena u kuhanje ali kuham, šta ću?!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13696
17.5.2011 21:28:59   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: rose

hehe ma i ja sam ti takva...em nemam kad em bas i ne volim kuhati ali udala se za covjeka koji voli i zna...danas nam je slozio sirnicu user posted image

ih, pa ti si se baš bogato udala...moj je tanak sa tijestom, ali je izrazio želju da potkuha hljeb i napravi pitu...ja mu neću stajati na putu :))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 13697
17.5.2011 21:33:56   
samedi
IZVORNA PORUKA: aida.

Aidaaaaaaa,pa ema te 100000 godina user posted image user posted image user posted image user posted image Bas sam te pozelila user posted image user posted image a nema ni mene cesto,ne mogu stici ni zavrsiti obaveze a kamoli na RR user posted image

Sulty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvoja vijest mi je uljepsala dan da znas user posted image user posted image user posted image bas sam se nesto isplakala od dragosti i nekog olaksanja a mogu misliti kako je vama user posted image user posted image user posted image

Ja sam vam u nekoj frci danima,a ova kisa mi ne ide na ruku nikako,N. je nesnosna otkako ne idemo napolje,imala je turu od subote do ponedeljka ujutro.Odvedem je ped,(sad nam je neka nova pedijatrica) i ona kaze pluca cista,grlo dobro,samo od zubica da je tura,kao ima upalu desni od zubica evo ti Cefalexin user posted image user posted image a ja fino kuci i nisam joj ni davala sirup,eto hvala Bogu vise i nema ture ali je zato nervoza user posted image user posted image user posted image samo hoce da je kod mene i da je nosam cim je spustim vristiiii a kad joj kazem hajmo napolje sva se obraduje i pocne se smijati user posted image Naucila je svakakvih novih fazona,pokaze gdje je oko,nos,usta,uho,da peticu,maše pa-pa,mazi se ma haos je sa njom kad je dobro raspolozena. Kod ped.se nismo ni vagali tako da nemam pojma kakva joj je kilaza sad,ali idemo na vakcinu 27. pa cemo onda valjda vidjeti.

Eh da vam jos kazem da sluzbeno user posted image ne ocekujem 31.05. user posted image Vidjecemo hoce li se sta zakaciti user posted image ne mogu ja cekati Sulty i 2012 user posted image user posted image user posted image cak sam izracunala due date user posted image user posted image user posted image po onom kalendaru bi bio 9.02.2012. user posted image user posted image user posted image o Boze jest me sad neka luda spucala,odoh raditi sta da se smirim user posted image

< Poruku je uredio samedi -- 17.5.2011 21:35:39 >

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 13698
17.5.2011 21:36:57   
ladyblue RR
opa samedi, nisi nam ovo prijavljivalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 13699
17.5.2011 21:39:45   
Anoniman
Samedi bas bi mi bilo drago da ti ne dodje user posted image , a termin bi bio dan prije Aninog rodjendana user posted image .

Aidaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 13700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  546 547 [548] 549 550   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  546 547 [548] 549 550   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

muzika.
felix

šta najviše volite i inace slušate ...

narodnjake (40%)

zabavnjake (15%)

tehno (1%)

stranu (8%)

pop-rock (15%)

nešto deset_o hahah nabroj. (21%)

Broj svih glasova: 146

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *