|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  596 597 [598] 599 600   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
3.6.2011 12:50:32   
rose
IZVORNA PORUKA: helena_7

a gdje je ta ALta?

na M. Dvoru, izmedju holiday inn hotela i unisovih nebodera (UNITIC) i ja juce bila...ponovila sebe u new yorkeru user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14926
3.6.2011 12:52:07   
HAHA
IZVORNA PORUKA: Leena

Jutro, drage moje!

Samo da provjerim ide li koja sutra na BB?
Ide,ide samo vi dođite.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14927
3.6.2011 13:01:10   
vila_7
vještice skontala sam ja da si se ti posvadjala-vidjela sam na temi - porucite nekom......user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 14928
3.6.2011 13:01:29   
Rimljankaa
Rose,i tamo i ovamo. Ovo dvoje mojih kafu pili,a ja kupovala. I do BBI smo stigli. Trazila sebi teksasnu haljinu na kopcanje,pa nigdje nisam nasla. A imam i svadbu 25. i nemam sta da obucem.Jer ni jedna moja haljina mi preko grudi ne moze

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 14929
3.6.2011 13:26:20   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Rose,i tamo i ovamo. Ovo dvoje mojih kafu pili,a ja kupovala. I do BBI smo stigli. Trazila sebi teksasnu haljinu na kopcanje,pa nigdje nisam nasla. A imam i svadbu 25. i nemam sta da obucem.Jer ni jedna moja haljina mi preko grudi ne moze

ja imam svadbu sutra...pa sam trazila majicu odredjene boje i nasla user posted image  moja odjevna kombinacija ce biti crne hlace na peglu i majica (tube) bez rukava i naramenica..elem moze preko grudi user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 14930
3.6.2011 14:04:48   
Leena
HAHA, super, vidimo se sutra, nismo se vidjele citava tri dana, imat cemo sta pričatiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Salim se, naravno, jedva cekamuser posted image

Vjestice, meni svaki put neko objasnjava ko si ti, a ja nikako da te upratimuser posted image

Znaci samo HAHA, Vjestica i ja?

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14931
3.6.2011 14:29:33   
Rimljankaa
Doci cu i ja. Radujem se svakom druzenju. VJestica je bas onako fina i umiljata. A kad joj citas ponekad postove,rekao bi covjek,a zeznute  zene,hahha...

E blago tebi Rose. Ja trazim sebi haljinu,iznad koljena,mini,ali da nema dekolte,jer mi je ruzno i da je kratka,a i sike da se vide,jos ove sad ovolike,hahaha...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14932
3.6.2011 14:32:27   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

VJestica je bas onako fina i umiljata. A kad joj citas ponekad postove,rekao bi covjek,a zeznute  zene,hahha...

ma to se ona malo opusti na forumu! user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 14933
3.6.2011 14:35:46   
Sulty
Cao svima,
gledat cu i ja da dodjem na BB, pa se nadam da cemo se sve upoznati.
Moja Vegica danas sve poremetila, ali nije lose. Pustila mamu jutros da se naspava do pola 9. Ne pamtim kad se to desilo. Onda zaspala tek negdje oko 15 do 1 i eno je jos spava. Vidim proslo joj sve kako se ispiskila kroz pelenu, ja je samo malo pomjerila, nece joj nista biti, toplo je.
A ja evo gledam sta bih mogla uraditi da promjenim ovo stanje budjenja po sto puta po noci, ali boga mi izgleda nista. Kao neki predlazu cry out metodu. Nit sam ja za toga, a vidim da mame ostavljaju postove da im nije bas bila uspjesna ta metoda, samo su bezveze napatile i sebe i djecu. Tako da je izgleda mom muzu i meni trpiti i nadati se da ce i to promijeniti, kao na kraju krajeva sto se sve mijenja kod bebica.
Vidim kupuje se opasno. Ja sebe odavno nisam pocastila, ali zato jesmo Vegu. Dobila je bas nekih super igrackica u posljednje vrijeme. Merak joj je tek sad kupovati, jer ona se tako obraduje igrackama. Neki dan smo joj kupili gumenog cuku kojeg moze da jase. Ja njene srece kad ga je vidjela. Sve ga ljubi. Bas sam se nauzivala gledajuci je kako uziva.
Eto, pozdrav svima...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 14934
3.6.2011 15:50:55   
Super Beba
Sulty - je li se Vega budi da jede ili samo onako?

Joj, i ja bih tako voljela sebe ponoviti, ali svaki put kad uđem da kupim nešto sebi, završim sa nekakvim bodićima, igračkama, trenerkicama, pelenama, kremicama, dudama :))) Doduše, uzela sam sebi neki dan dvije Zara majice u Azelu, ali to nešto i ne pikam - obične T-shirt za farmerica...A i ne znam šta bih sebi kupila, jer bih u biti trebala da obnovim čitav ormar...nešto mi sve bezze ove pred-trudničke stvari, pogotovo majice...dojadile valjda, a i sada mi ne stoje baš nešto posebno...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 14935
3.6.2011 16:16:19   
vjestica
ja i jesam fina i umiljata user posted image
ali mi je posao takav da moram biti stroga, inače bih nahebala user posted image
pa i naforumu nekad držim predavanje, profesionalan deformacija, da ne ispadnem iz fazona user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 14936
3.6.2011 16:54:03   
aida.
saljemo vam puuuuuuuuuuuuuuuuuunooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 14937
3.6.2011 16:54:07   
taurus
IZVORNA PORUKA: vjestica

ja i jesam fina i umiljata user posted image
ali mi je posao takav da moram biti stroga, inače bih nahebala user posted image
pa i naforumu nekad držim predavanje, profesionalan deformacija, da ne ispadnem iz fazona user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
iskreno i ja sam te skroz drugačije zamišljala
zbog nicka i oštrine u nekim postovima mislila sam da si drugačijauser posted image
kad ono sušta suprotnost
user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 14938
3.6.2011 18:24:33   
esmina i bebina mam
Pozdravljam vas sve da vam se kratko javim Esmi je rodendan iduci vikend pa ovo dana moram malo kucu pospremiti da mi iduca sedmica ostane za torte i kuhanje,necu bas tako cesto biti na RR,ona je dobro hvala vam svima nalaz MR je super nisu joj se sinusi razvili do kraja sto je i normalno za njenu dob tako da ORL smatra da ce sve biti ok.Nalaz koji je jutros vadila za rast ce biti gotov za dvadesetak dana ali to nam je vec sada jasno da je sve u redu,to je bio zadnji korak u nizu pretraga.
Salko je malo bronhitisa nahvatao pa pije Klavax i Prospan a vakcina mu je trebala biti 8 juna medutim malo ce je pomjeriti radi sirupa.malo ga je suhi  kasalj zezao,nije djete islo u prirodu kako smo ovo sa Esmom hodali.Nju sam danas poslala na vikend sa mojima da joj se malo eritrociti poprave od zracenja.
Ljubim sve bebice pozdravljam sve mamice Bd valjda je iduci BB nas jer ovaj sam ztauzeta pripremama z aE rodendan.
Auto nam je massalah doslo jezdi cestom user posted image user posted image user posted image user posted image
jelena,Leena,rose,cickolini,Sulty,aida,helena,sunce,medi,gagach,taurus,vjestice,super bebo,rimljanka,HAHA,cvjeticu,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 14939
3.6.2011 18:33:29   
HAHA
Esmina i mi tebe puno user posted image user posted image user posted image ,hvala Bogu da je sve dobro s Esmom,biće i Salko brzo dobro aBduser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 14940
3.6.2011 20:37:14   
rose
esmina ljubi pilice svoje user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 14941
3.6.2011 22:02:54   
mamin cvjetić
Esmina biće to sve uredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14942
3.6.2011 22:09:01   
mamin cvjetić
Voljela bih i ja da dođem na BB ali imaću goste pa nom drugom prilikom

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 14943
3.6.2011 22:31:58   
mamin cvjetić
Ja da vam javim da smo sa vakcinom super prošli moj šarmer je šarmirao sve čak nije ni plakao samo se malo pobunio kad ga je teta malke ubola i to je bilo to. Turu nismo dobili a druga vakcina tek u septembru tako da ćemo da kuliramo do tada ma pravo.

Neposredna veza do poruke: 14944
4.6.2011 7:34:43   
Sulty
Jutro svima,
Mi sinoc taji dali slobodno. On spavao u dnevnom boravku, a nas dvije same u spavacoj. Bio nam je bas umorna, a nas mala princeza budi, pa rekoh da ga pocastimo. Ja sam odlucila da je pokusam nauciti spavati bez flasice. Sinoc se vrtila sat vremena. Ja lezala u krevetu nasem, ona u svom. Ona se ustane, ja je spustim. Onda se vrti, pa se ustane, ja je spustim. Svo vrijeme sam je naravno morala drzati za ruku. Pa onda melje: mama, tata, mama, tata. Pa onda place, pa ustane. I sve tako u krug. Ali na kraju je zaspala sama user posted image .

Mamin cvjetic, drago mi je da je vakcina prosla super. Vjecite brige oko vakcine. I nas sljeduje ubrzo jedna. Al ko sto lilix kaze, hvala bogu pa one primaju vakcine, to znaci da su nam djeca zdrava. Vjecito se toga sjetim kad krenemo na vakcinu user posted image .

Esmina, drago mi je da je djevojcica super, a ljubimo Salku i zelimo da nam sto prije ozdravi. Uzivaj u rodjendanskim pripremama.

Aida, user posted image user posted image user posted image

Super Beba, ja sam Vegi prije desetak dana ukinula nocni obrok. Mislim da je krajnje vrijejme. Budi se onako. Zakenjka, ja je pomazim i ona nastavi spavat. I prije se tako budila,s amo sto je jednom dodatno u toku noci jela. Sad barem nema tog nocnog podoja, a iskreno se nadam naucim li je da zaspe sama da ce nestati i ovi trzaji nocni user posted image . A sto se tice shoppinga, ja sam ti ista. Samo trosim na ovu malu.

Eto, odgovorih svima i dodjoh opet do svog posta. To mi seodavno nije desilo, ko kad ste aktivne pravo user posted image . Ja se nadam da cemo danas na BB, pa da cemo i upoznati koje od vas. Ja cu biti ona mama koja trci za svojim aktivnim djetetom user posted image user posted image

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 14945
4.6.2011 9:42:51   
Emica_sa
Jutro i od nas,mene glava rasturi od ovog odvratnog vremena user posted image user posted image user posted image

Esmina ne brini MR ne zraci,nema tu ionizirajuceg zracenja,tu su magnetna polja i drago mi je da je sve uredu Hvala Boguuser posted image user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 14946
4.6.2011 10:48:06   
Leena
Jutro, drage moje...
Mi ne odosmo na BB, Esma ima turuuser posted image user posted image user posted image user posted image , 37 je, ali malko i kaslje, mada imam osjecaj da su zubici, samo ne znam koji, ima 6 gore i cetiri na donjoj vilici... Ili mozda prehlada... Uh. Razmisljam da li da je vodim doktoru kad se probudi, kaze mm da je jos porasla temperatura, sad joj pipnuo celo...user posted image

Esmina, user posted image za magnetnu, ljubni nam esmicu!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 14947
4.6.2011 12:28:23   
mamin cvjetić
Jutro evo i mene sva nikakva samo bi da ležim beskrajno dugo i da nikog nema oko mene da je mrtva tišina ali nepali pored ovih mojih mali bandi.Ema svako malo ima neko pitanje zašto je ovo onako ili zašto to nemože ovako puca je pubertet pa je puno pitanja i podpitanja a maleni svaki dan ga zanima nova stvar djete raste i ono bi da istražuje ali mama mu danas nije baš raspoložena za te njegove istraživačke avanture.Joj samo da dan prođe i da mm dođe iz dežure user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14948
4.6.2011 12:40:43   
lejla80
Pozdrav i od nas..sudeći po prisutnosti žena na forumu danas će biti veselo na BB :)) Meni se ne da nikako da odem, vazda mi nešto iskrsne..Danas imamo svadbu pa ne možemo. Ja evo cijelo jutro kontam šta da obučem. Izbacila sam stvari iz ormara i promatram davno zaboravljne i zapostavljene krpice...Pola mi suknjica ne može u struku iako sam vratila svoju predporođajnu težinu..a na štiklama sam zaboravila hodat tako će izgleda izbor pasti na neke sa nižom petom...

Leena baš mi je žao Esmice...nadam se da tura neće rasti..

Ostale želim da dobro pazarite na BB :)

2011.
2016.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 14949
4.6.2011 21:15:08   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Jutro i od nas,mene glava rasturi od ovog odvratnog vremena user posted image user posted image user posted image

Esmina ne brini MR ne zraci,nema tu ionizirajuceg zracenja,tu su magnetna polja i drago mi je da je sve uredu Hvala Boguuser posted image user posted image

Znam draga moja za magnetnu ali moja je Esma u roku od dva dana bila na rengenu sinusa te radi pada koji joj se desio u roku od dva dana na rengenu glave a potom na CT-u glave jer nije im nesto bilo jasnouser posted image

Eh drage moje ja opet u behutu ,znate da smo se ponovili sa autom u cetvrtak ali nisam se dugo radovala ,muzu je pukla guma te se okretao na cesti i razbio je karambolku tako da danas smo zvali majstora ali je na vikendu covjek,sinoc se nisam imala snage ni javioti na ovoj temi .Bila sam budna do 2 a jutros u 6 ustala.
Leena sta je sa Esmicom
cvjeticu jeli te to opet glavobolje muce user posted image
ostale user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 14950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  596 597 [598] 599 600   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  596 597 [598] 599 600   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cAJ zdravac
amaniamanic

dRAGE MOJE DAME.. DA LI STE CULE ZA CAJ "ZDRAVAC" I JESTE LI GA PILE... Molim napisite

DA (32%)

ne (52%)

cula nisam pila (16%)

Broj svih glasova: 25

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *