|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  607 608 [609] 610 611   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
8.6.2011 9:38:59   
HAHA
rose i vještice hvala vam,pogledaću.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 15201
8.6.2011 9:40:26   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: rose

od juce mi je ukocen vrat...sinoc jedva glavu pomjerala...da ne pominjem da mi je okrertanje u krevetu i ustajanje bilo jako neugodno...sreca u nesreci je da moja prca ne zeli da doji ima vec skoro i mjesec dana pa sam mogla popiti voltaren...jos uvijek boli ali je bolje nego jutros user posted image

opet vrat? mene rame boli. jučer izađem iz auta da nešto kupim, nosila Nađu u ruci, mislila da ću brzo završiti. bi mi mrsko da vadim kolica. i sada me rame razvaljuje.

nisam skontala da S neće nikako više da doji?! ja mislila ona to povremeno odbija. mojoj sestri je mala kad je imala 6 mjeseci samo okrenula jedan dan glavu i više nije bilo šanse da doji.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15202
8.6.2011 9:49:23   
mamin cvjetić
Jutrić ja da se stupasim malo vam mahnem i odo da isčitam šta se dešavalo jer me nije bilo par dana mi smo super mene malo leđa zezaju ali sam više navikla na svoje bolove u kičmi samo mi je žao što ova svoja leđa ne mogu da stavim ispred sebe da ih izmasiram samo onako kako ja to znam a znam savršeno pa žene bujrum kod mene na masažu.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 15203
8.6.2011 9:49:36   
rose
IZVORNA PORUKA: vjestica

rose kad dođeš kući, slobodno popij i apaurin ,da ti opusti mišiće
deep relief del isto smiješ, nek ti neko lagano umasira

vidjet cu imam li deep releif...imala sam...moze li fastum gel? mislim da imam i apaurina ...hvala user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 15204
8.6.2011 9:52:32   
vjestica
može i fastum gel, i to je antireumatik
ja preferiram deep relif zbog mentola, koji fino hladi i opušta mišiće (ako imaš neki sportski gel, ili bilo šta sa mentolom, može)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15205
8.6.2011 9:53:02   
elmaca
hvala vamuser posted image user posted image
sulty znam kako ti je i moj sin je bio takva beba..budio se u prosjeku 7-8 puta nocu do nekih godinu i pol i onda je odjednom poceo spavati..ja sam vec bila ludauser posted image ostale:uzivajte na kafici a djecu razgolisite vani je barem kod nas vec pakao od vrucine

Neposredna veza do poruke: 15206
8.6.2011 9:59:29   
Radoznalica
Ima li buruma za još jednu mamu i malog dječaka na toj kahvi? Ako nema prišlepaću se Aišiuser posted image

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

(odgovor članu elmaca)
Neposredna veza do poruke: 15207
8.6.2011 10:00:40   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: rose

od juce mi je ukocen vrat...sinoc jedva glavu pomjerala...da ne pominjem da mi je okrertanje u krevetu i ustajanje bilo jako neugodno...sreca u nesreci je da moja prca ne zeli da doji ima vec skoro i mjesec dana pa sam mogla popiti voltaren...jos uvijek boli ali je bolje nego jutros user posted image

opet vrat? mene rame boli. jučer izađem iz auta da nešto kupim, nosila Nađu u ruci, mislila da ću brzo završiti. bi mi mrsko da vadim kolica. i sada me rame razvaljuje.

nisam skontala da S neće nikako više da doji?! ja mislila ona to povremeno odbija. mojoj sestri je mala kad je imala 6 mjeseci samo okrenula jedan dan glavu i više nije bilo šanse da doji.

ma moja je postepeno sama sebi ukidala podoje...prvo onaj kad dodjem s posla...u vrisku...pa onda onaj na pauzi...drama prava...e jutarnji je umjesto da drami, pocela da me ujeda...svaki put kad stavi siku u usta ona me ujede i ja odustala...ne pomaze ni da joj drzim prst u uglu usana ni da govorim ne ni da je prstom lupkam po obrazu...onda samo okrene glavu...jel izvadim prst ona me ujede i ja na kraju odustala user posted image

Neposredna veza do poruke: 15208
8.6.2011 10:01:42   
rose
IZVORNA PORUKA: vjestica

može i fastum gel, i to je antireumatik
ja preferiram deep relif zbog mentola, koji fino hladi i opušta mišiće (ako imaš neki sportski gel, ili bilo šta sa mentolom, može)

imam konjski gel user posted image   (kako je meni shega ovaj naziv)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 15209
8.6.2011 10:06:18   
Rimljankaa
Jutrooo...

Nas dvije smo se tek probudile!!!! Budne bile u 5.30h,malo se igrale,A jela  i spavanje do sad....

Dakle,12h ispred BBI? 

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15210
8.6.2011 10:09:10   
Super Beba
tuspas mene na tu kafu...možda zakasnim koji minut, al imam mob od lady, pa mogu prozvati..a ako ništa drugo, kad vidim 100 kolica na jednom mjestu, znat ću gdje da kucam :))

rose - ako nastavi da te boli i nakon svih tih maza, otiđi nekom fizioterapeutu, da kasnije ne bi bilo gore...ja sam svojevremeno išla kod estrade, zaboravila mu ime...a i ja se ne mogu sada okrenuti na lijevu stranu, niti zamhanuti glavu unazad od bola..ali to je do mene, jer preko noći dojim u nebuloznim pozama i ujutro sve me živo boli...a čuj S. neće više da doji :( ako ništa drugo, obzirom kako si rano počela raditi, super si se i organizovala...
canim - sretna vam godišnjica i da ih dočekate još puno puno puno u ljubavi i zdravlju!
sulty - da Vega možda nije meteoropata, pa joj ovo vrijeme ne paše baš najbolje user posted image ? Probaj sa homeopatskim tabletama, možda pomognu...
Pozz svim mamama i bebačima!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15211
8.6.2011 10:11:16   
Leena
Dobro jutro, drage!
I kod nas kao kod Sulty, samo sto Esma vristi po pola sata dok ponovo ne zaspi... Vristi da se ulica cijela probudi... Zao mi je.. A i smorena sam... Bas me depresija puca. Vodit ce je mm danas u onu slanu sobu, kazu da to cisti bronhitis. Ne znam stvarno sto bi mogla vristati toliko... A i mi uopste ne spavamo i samo na smjenu imamo nervne slomove... user posted image user posted image user posted image user posted image

Elmacha, ja sam se prvi put vratila na posao kada je Esmi bilo 40 dana! Pa prestala opet sa 4 mj., pa se vratila sa 6... I od tada radim stalno. Tesko je kad god da je, ali prezivi se

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 15212
8.6.2011 10:14:31   
Radoznalica
Leena tebi i Esmi veeelikiuser posted image user posted image user posted image mi ćemo danas malo u vašu mahalu. sinoć sam ti vidjela mm i emicu, lutkicu, morala sam je uslikati. I ja sam čula za te slane sobe da su dobre i efektivne, sretno i da to što prije prođeuser posted image

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15213
8.6.2011 10:17:35   
Leena
Rece mi Armin:"Pozdravila te tvoja drugarica S.", a sreca pa nemam drugarica S. osim tebe, imam rodicu samo, pa sam odmah znala ko jeuser posted image ... A joj, rekla bih ti da svratite i do nas, ali kad je bolesna, pa da vas ne zaraziuser posted image ... Ali, eto, mozda napokon skontas koja je kuca: balkon pun Esminog vesa user posted image user posted image user posted image user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Radoznalica)
Neposredna veza do poruke: 15214
8.6.2011 10:19:25   
Radoznalica
Leena vidjela sam slike na fb, tako da znam koja je. Drugi put ćemo svratiti ako Bog da, samo se bojim da mi se dječak ne zaljubiuser posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15215
8.6.2011 10:28:20   
taurus
IZVORNA PORUKA: Radoznalica

Ima li buruma za još jednu mamu i malog dječaka na toj kahvi? Ako nema prišlepaću se Aišiuser posted image

naravno da ima user posted image user posted image

< Poruku je uredio taurus -- 8.6.2011 10:29:53 >

Neposredna veza do poruke: 15216
8.6.2011 10:30:34   
Leena

IZVORNA PORUKA: Radoznalica

Leena vidjela sam slike na fb, tako da znam koja je. Drugi put ćemo svratiti ako Bog da, samo se bojim da mi se dječak ne zaljubiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne da ja vas dvoje nikome!user posted image (mozda malo onoj kumi izradi sto nikad nema vremena za kafuuser posted image )

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 15217
8.6.2011 10:32:57   
ladyblue RR
žene, onda u 12h ispred onog ulaza u Konzum!
vidimo se

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 15218
8.6.2011 10:56:19   
mamin cvjetić
Drage mamice vidim da vas dosta ima umornih i da vam treba jedna dobra maaža e da vam se mogu pridružiti na kafici malo bih vas izmasirala svojim čarobnim prstićima i bar na sekundu vam pružila malo odmora ali pošto nisam mobilna nemogu vam se pridružiti a daleko mi jeda idem grasom sa bebije o ovoj vrućini pa vam želim lijep provod.

Neposredna veza do poruke: 15219
8.6.2011 10:59:17   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Drage mamice vidim da vas dosta ima umornih i da vam treba jedna dobra maaža e da vam se mogu pridružiti na kafici malo bih vas izmasirala svojim čarobnim prstićima i bar na sekundu vam pružila malo odmora ali pošto nisam mobilna nemogu vam se pridružiti a daleko mi jeda idem grasom sa bebije o ovoj vrućini pa vam želim lijep provod.

Bas bi voljela da mozes doci!user posted image   Drugi put aBduser posted image

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 15220
8.6.2011 11:10:00   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Bas bi voljela da mozes doci!user posted image   Drugi put aBduser posted image

Biće prilike da se upoznamo aBd

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 15221
8.6.2011 11:33:34   
lejla80
Evo i mi da vam mahnemo i pošaljemo pusice user posted image Malac već uveliko spava,ovo je njegov termin...a i moj hehehh
Fino nam se provedite na kafici...ja se nisam baš najbolje izorganizovala a mogla sam komotno sa vama,tim više što mi svekrva živi na Bjelavama pa smo mogli samo sletiti...jbg...to mi pade na pamet tek sad kad mi je muž izašao..U svakom slučaju prijaće nam malo i odmora jer smo se jučer vazda vucaliuser posted image

Sulty i i ja sam danima gledala morske destinacije na internetu...glava me moja zabolila i na kraju sam odustala a da nisam ništa našla... barem sa skontala gdje ćemo aBd..Mi odlučili ove godine u Trpanj. Čini mi se da je mjesto lijepo. Inače smo vazda na nekakvom ostrvu al sad sa bebijem ne smijemo da se usudimo. Ostrvo je za mene uživancija...daleko od gužvi..puno hladovine i zelenila...ma milina...uhhh evo već plivam dok ovo pišem user posted image Pa valjda nećemo pogriješiti u izboru...ja mrzim kad ljudi preskaču preko mene kad ulaze u more i nazad...more,more....:))
Što se tiče spavanja tvoje princeze,mislim da ona ima problem da se sama uspava..I odrasli se bude tokom noći al bez problema nastave a neke bebe ne umiju same..Isti problem ima i moja seka već 15 mjeseci...uhh potpuno te razumijem..Kažu da bi beba trebala naučiti spavati do dvije godine...ako ti je to uopšte neka utjeha user posted image

Leena a gdje se nalaze te slane sobe..prvi put čujem a moj bebi je sklon bronhitisu pa eto da i to znam za svaki slučaj? Nadam se da će vam to pomoći i da će curica brzo ozdraviti..

2011.
2016.

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 15222
8.6.2011 11:36:44   
lejla80
Mamin cvjetiću meni često treba masaža... a moj muž nježan ko traktor...imam osjećaj da me namjerno stisne samo da ga ne smaramuser posted image Kostimi moje polomi heheh Gdje stanuješ da doletim na masašu hehehehhehehe???

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 15223
8.6.2011 11:39:54   
Leena
Lejla, ne znam, mm neko rekao na poslu i on me nazvao da kaze da je vodi, javim ti kad se vrate gdje je i koliko kosta sat

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 15224
8.6.2011 11:47:33   
lejla80
Jeste li vi sigurni da je to bronhitis...zanam da si nešto spominjala da i nema disajnih problema..i čudi me da je nisu stavili na inhalacije ako je to u pitanju...Mom malom su pomogle više od bilo čega,dijete odmah počelo normalno spavati poslije prvog inhaliranja...a antibiotike je džaba pio i to dvije različite terapije

2011.
2016.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  607 608 [609] 610 611   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  607 608 [609] 610 611   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba i dojenje
*Boo*

Vase dijete je iskljucivo dojilo u prvih 6 mjeseci?

Da, iskljucivo je dojilo (63%)

Dojenje + dohrana (23%)

Ne, nije dojilo (14%)

Broj svih glasova: 153

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *