Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
cickolini, nema razloga da se brineš ako beba nije nervozna. neke bebe idu kasnije na spavanje. a da je pospana zaspala bi ona bez sike bez problema. ako je ona ok, onda se ne brine. ima flašica, neka se navikava.
Iman, vidim kriza je. spremit ćemo esmina i ja pakete pa ti šaljemo.
rose, sljedeća kafa će se dogovarati da možeš i ti ići. obećavam. ja ne idem na kafu bez rose!
Leena, ako nemate turu možeš ti s njom izlaziti vani. problem su zatvoreni prostori jer se tada virusi zadržavaju u zraku i lako prenesu disajnim putevima.
što se oblačenja tiče, ja ne oblačim dijete uopšte . izvodim je u bodiju bez rukava. nikakve trake, kape niti bilo šta po čim joj se glava znoji. nije joj dosta vrućine, još je ja trebam preznojavati. ako izlazimo ranije, obučem joj helankice i majicu kretkih rukava i to sve poskidam kada se počne znojiti. nekad joj obučem i haljinicu ali tada skidam body. ja umirem od vrućine a mogu misliti kako je njoj kada upekne u ona kolica koja su k''o cerada
< Poruku je uredio ladyblue -- 7.6.2011 15:56:04 >
Jao mamice sto ste danas vrijedne, treba mi pola dana da iscitam sta ste sve napisale lejla80 i vjestice sretni mali rodjendancici vasim bebama. Mi smo super prosli sa vakcinom, nije bilo temperature a ni nervoze. Nakon koliko ste vi vase bebe izvele vani poslije vakcine?
< Poruku je uredio sunce27 -- 7.6.2011 16:04:02 >
Jao mamice sto ste danas vrijedne, treba mi pola dana da iscitam sta ste sve napisale lejla80 i vjestice sretni mali rodjendancici vasim bebama. Mi smo super prosli sa vakcinom, nije bilo temperature a ni nervoze. Nakon koliko ste vi vase bebe izvele vani poslije vakcine?
odmah sutra
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Isti dan :)
Hvala vam, mada mi evo do sada nismo nigdje izasle ali kada dodje muz sa posla idemo u skitnju. Cickolini moja E ti nikada prije 23:30 nije zaspala od prvoga dana pa sve do danas je tako, tako da nemas razloga za brigu.
ja sam na ovoj temi skroz nova, rodila sam prije devet dana pa sam puna pitanja, sumnji, strahova i svega jos...cisto da se prijavim ovdje i da vas sve pozdravim, koliko se mogu sjetiti neke od vas "vidjala" sam na drugim temama...nadam se da cete mene i mog djecaka prihvatit "u kolo" na ovoj temi.. lijepi pozdrav vama i bebama od 0-1 eto
odmah sutra
isto
Mamina djevojcica - 24. januar 2011 Mamin djecak - 07. decembar 2012
Mi ćemo u šetnju al'' malo sutra, mm zvao s posla da me pita "trebal'' sta", on ode na utakmicu, ja k''o iz topa "ne treba samo ti idi" i sad evo obukla i i sebe a kolica kod njeg u autu,ne znam bil ili
zovi ga i teci "treba". neka ti donese kolica pa neka ide na tekmu. joj i ja bih na tekmu ali mi daleko da idem u Ze.
< Poruku je uredio ladyblue -- 7.6.2011 16:59:08 >
Mogu i ja na kaficu sutra, a pošto ću vjerovatno malo kasniti gdje ćemo sjesti da znam (teta čuvalica nam dolazi da se malo navikne na nju), ili neka mi neko pošalje br mobitela na PP da mogu zvati kada stignem ispred?
stefania, dobro nam došla. samo se ti uključi u naše razgovore. sve što te interesuje - pitaj. ima nas mama sa bebama svih uzrasta a sve smo prošle te početke i imale smo jedne druge za svjete.
što se oblačenja tiče, ja ne oblačim dijete uopšte . izvodim je u bodiju bez rukava. nikakve trake, kape niti bilo šta po čim joj se glava znoji. nije joj dosta vrućine, još je ja trebam preznojavati. ako izlazimo ranije, obučem joj helankice i majicu kretkih rukava i to sve poskidam kada se počne znojiti. nekad joj obučem i haljinicu ali tada skidam body. ja umirem od vrućine a mogu misliti kako je njoj kada upekne u ona kolica koja su k''o cerada
Potpisujem
Mi smo danas bile vani i po onoj vrelini sam viđala mame koje su svoju dječicu u štramplicama vodale, ... i bebe u kolicima sa full opremom, štramplice, duks, trakica, ....
Drage moje hvala svima na čestitkama.....Mi maloprije došli kući, vazdan uživali na Ilidži udebeloj hladovini..Bebi vazda proveo u bodiju i bosih nogica..a kapu mu odavno ne stavljam osim šeširić ili kačket kad smo direktno izloženi suncu...
Hola! Evo i mene. Mi kod MM-ovih, rucak privala hehe. Pa se javljam s moba samo da potvrdim svoj dolazak na sutrasnju kafu, jeee :) a za oblacenje malog - sorc, majica kratki rukav, kapa u torbi... Stefania - dobrodosla! I slobodno pitaj sta god ti naumpadne, mi smo tu da pomognemo koliko znamo i umijemo :) Sad pozdrav, odoh tekmu gledat heh
Veceee... Masio nas je koji rodjendan...Lejli i Vjestici (koja nije vjestica,tako kazu) sretni rodjendancici... Stefanija..pa dobro nam dosla,malo sam te pratila u onim razgovorima,mimoisle smo se nekako:))kako nam se zove novi drug,kako se snalazite..:)) sto se tice oblacenja,priznajem da sam danas prvi put stvarno razgolitila Armanka,bodi bez rukava i siroka maica kratkih rukava i dole skroz tanke kratke hlacice sa sa tregerima koje smo spustili dok je bio u kolicima..a ja sam se prekuhala u farmerkama,vena mi se upalila cim je ugrijalo tako da nosam odjutros carape,strasnoo..hem vruce..hem grozna boja..nit mogu suknju na to obuci a da skinem od sunca vena samo podivlja..al sta cu mu ja,puzic se danas izjasnio da idemo na more a meni malo svejedno,da mi je prvo da odemo i smjestimo se a onda bi mi bilo drago otici..al ovo mi se nekako oduzi....proslo more nam je bilo suuuper...jesam bila sedmi mjesec trudnoce ali nam je biloodlicno:)) toliko od nas za veceras...pusica svim mamama i bebama,uzivajte na kafici:))
Mi samo da vas pozdravimo i da cestitamo male rodjendane lejli80 i vjestici nama je bio mali rodjendan prije 3 dana a danas nam je treca godisnjica ehh kako vrijeme leti osjecam se kao da sam se udala prije tri dana a ne prije tri godine zacas proleti...