|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  605 606 [607] 608 609   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.6.2011 15:53:27   
ladyblue RR
cickolini, nema razloga da se brineš ako beba nije nervozna. neke bebe idu kasnije na spavanje. a da je pospana zaspala bi ona bez sike bez problema. ako je ona ok, onda se ne brine. ima flašica, neka se navikava.

Iman, vidim kriza je. spremit ćemo esmina i ja pakete pa ti šaljemo.user posted image

rose, sljedeća kafa će se dogovarati da možeš i ti ići. obećavam. ja ne idem na kafu bez rose!user posted image

Leena, ako nemate turu možeš ti s njom izlaziti vani. problem su zatvoreni prostori jer se tada virusi zadržavaju u zraku i lako prenesu disajnim putevima.

što se oblačenja tiče, ja ne oblačim dijete uopšteuser posted image . izvodim je u bodiju bez rukava. nikakve trake, kape niti bilo šta po čim joj se glava znoji. nije joj dosta vrućine, još je ja trebam preznojavati. ako izlazimo ranije, obučem joj helankice i majicu kretkih rukava i to sve poskidam kada se počne znojiti. nekad joj obučem i haljinicu ali tada skidam body. ja umirem od vrućine a mogu misliti kako je njoj kada upekne u ona kolica koja su k''o ceradauser posted image

< Poruku je uredio ladyblue -- 7.6.2011 15:56:04 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15151
7.6.2011 16:02:24   
sunce27
Jao mamice sto ste danas vrijedne, treba mi pola dana da iscitam sta ste sve napisale user posted image lejla80 i vjestice sretni mali rodjendancici vasim bebama. Mi smo super prosli sa vakcinom, nije bilo temperature a ni nervoze. Nakon koliko ste vi vase bebe izvele vani poslije vakcine?

< Poruku je uredio sunce27 -- 7.6.2011 16:04:02 >

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 15152
7.6.2011 16:05:00   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: sunce27

Jao mamice sto ste danas vrijedne, treba mi pola dana da iscitam sta ste sve napisale user posted image lejla80 i vjestice sretni mali rodjendancici vasim bebama. Mi smo super prosli sa vakcinom, nije bilo temperature a ni nervoze. Nakon koliko ste vi vase bebe izvele vani poslije vakcine?

odmah sutra

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 15153
7.6.2011 16:10:38   
Rimljankaa
I ja sam je odmah sutra izvela. A i doktoricu sma pitala kad je mogu kupati i kad mozemo vani. Kaze ona sutra odmah

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 15154
7.6.2011 16:14:04   
Cickolini

Isti dan :)

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 15155
7.6.2011 16:17:22   
ladyblue RR
ja nisam isti dan samo iz razloga što je bila zima pa mi bilo mrsko 2 puta spremati dijete.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 15156
7.6.2011 16:18:55   
sunce27
Hvala vam, mada mi evo do sada nismo nigdje izasle ali kada dodje muz sa posla idemo u skitnju.
Cickolini moja E ti nikada prije 23:30 nije zaspala od prvoga dana pa sve do danas je tako, tako da nemas razloga za brigu.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 15157
7.6.2011 16:31:45   
dubravka01
Mi ćemo u šetnju al' malo sutra, mm zvao s posla da me pita "trebal' sta", on ode na utakmicu, ja k'o iz topa "ne treba samo ti idi" i sad evo obukla i user posted image i sebe a kolica kod njeg u autu,ne znam bil user posted image user posted image ili user posted image user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 15158
7.6.2011 16:36:23   
stefania
helou mame,

ja sam na ovoj temi skroz nova, rodila sam prije devet dana pa sam puna pitanja, sumnji, strahova i svega jos...cisto da se prijavim ovdje i da vas sve pozdravim, koliko se mogu sjetiti neke od vas "vidjala" sam na drugim temama...nadam se da cete mene i mog djecaka prihvatit "u kolo" na ovoj temi..
lijepi pozdrav vama i bebama od 0-1 eto user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 15159
7.6.2011 16:38:59   
taurus
stefania dobro nam došlauser posted image
samo se uključi u razgovore i pitaj ako imaš neke dileme

< Poruku je uredio taurus -- 7.6.2011 16:39:12 >

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 15160
7.6.2011 16:39:24   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

odmah sutra

isto

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 15161
7.6.2011 16:47:27   
Cickolini
Stefania dobro dosla ... svi smo imali i strahove i dileme i iste smo ovdje rjesavali hehe Kao sto ti je Taurus rekla sve sto te muci napisi pa cemo pokusati pomoci user posted image Ljubi najmladju bebu na ovoj temi user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15162
7.6.2011 16:51:04   
stefania
hvala na doborodoslici user posted image ..iscitavam vas pomalo u ovim rijetkim trenucima dok bebi spava..i polako se "obrazujem"user posted image

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

Neposredna veza do poruke: 15163
7.6.2011 16:55:04   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: dubravka01

Mi ćemo u šetnju al'' malo sutra, mm zvao s posla da me pita "trebal'' sta", on ode na utakmicu, ja k''o iz topa "ne treba samo ti idi" i sad evo obukla i user posted image i sebe a kolica kod njeg u autu,ne znam bil user posted image user posted image ili user posted image user posted image

zovi ga i teci "treba". neka ti donese kolica pa neka ide na tekmu. joj i ja bih na tekmu ali mi daleko da idem u Ze.

< Poruku je uredio ladyblue -- 7.6.2011 16:59:08 >

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 15164
7.6.2011 16:56:02   
Aiša
stefania, dobro nam došla user posted image

Mogu i ja na kaficu sutra, a pošto ću vjerovatno malo kasniti gdje ćemo sjesti da znam (teta čuvalica nam dolazi da se user posted image malo navikne na nju), ili neka mi neko pošalje br mobitela na PP da mogu zvati kada stignem ispred?

(odgovor članu stefania)
Neposredna veza do poruke: 15165
7.6.2011 16:57:23   
ladyblue RR
stefania, dobro nam došla.
samo se ti uključi u naše razgovore. sve što te interesuje - pitaj. ima nas mama sa bebama svih uzrasta a sve smo prošle te početke i imale smo jedne druge za svjete.

Neposredna veza do poruke: 15166
7.6.2011 18:10:33   
la bomba
IZVORNA PORUKA: ladyblue

što se oblačenja tiče, ja ne oblačim dijete uopšteuser posted image . izvodim je u bodiju bez rukava. nikakve trake, kape niti bilo šta po čim joj se glava znoji. nije joj dosta vrućine, još je ja trebam preznojavati. ako izlazimo ranije, obučem joj helankice i majicu kretkih rukava i to sve poskidam kada se počne znojiti. nekad joj obučem i haljinicu ali tada skidam body. ja umirem od vrućine a mogu misliti kako je njoj kada upekne u ona kolica koja su k''o ceradauser posted image

Potpisujem user posted image

Mi smo danas bile vani i po onoj vrelini sam viđala mame koje su svoju dječicu u štramplicama vodale, ... i bebe u kolicima sa full opremom, štramplice, duks, trakica, .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

Neposredna veza do poruke: 15167
7.6.2011 18:48:56   
lejla80
Drage moje hvala svima na čestitkama.....Mi maloprije došli kući, vazdan uživali na Ilidži udebeloj hladovini..Bebi vazda proveo u bodiju i bosih nogica..a kapu mu odavno ne stavljam osim šeširić ili kačket kad smo direktno izloženi suncu...

Stefania..dobro nam došla user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 15168
7.6.2011 19:26:52   
dubravka01
stefani dobrodošla

ma ni mi se ne oblačimo, ja se još držim onog iz porodilišta " za bebu temperatura 2-3 stepena viša nego za odraslog"...

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 15169
7.6.2011 20:15:36   
Super Beba
Hola! Evo i mene. Mi kod MM-ovih, rucak privala hehe. Pa se javljam s moba samo da potvrdim svoj dolazak na sutrasnju kafu, jeee :) a za oblacenje malog - sorc, majica kratki rukav, kapa u torbi...
Stefania - dobrodosla! I slobodno pitaj sta god ti naumpadne, mi smo tu da pomognemo koliko znamo i umijemo :)
Sad pozdrav, odoh tekmu gledat heh

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 15170
7.6.2011 22:01:26   
m.i.n.a.
Veceee...
Masio nas je koji rodjendan...Lejli i Vjestici (koja nije vjestica,tako kazu) sretni rodjendancici...user posted image user posted image user posted image user posted image
Stefanija..pa dobro nam dosla,malo sam te pratila u onim razgovorima,mimoisle smo se nekako:))kako nam se zove novi drug,kako se snalazite..:))
sto se tice oblacenja,priznajem da sam danas prvi put stvarno razgolitila Armanka,bodi bez rukava i siroka maica kratkih rukava i dole skroz tanke kratke hlacice sa sa tregerima koje smo spustili dok je bio u kolicima..a ja sam se prekuhala u farmerkama,vena mi se upalila cim je ugrijalo tako da nosam odjutros carape,strasnoo..hem vruce..hem grozna boja..nit mogu suknju na to obuci a da skinem od sunca vena samo podivlja..al sta cu mu ja,puzic se danas izjasnio da idemo na more a meni malo svejedno,da mi je prvo da odemo i smjestimo se a onda bi mi bilo drago otici..al ovo mi se nekako oduzi....proslo more nam je bilo suuuper...jesam bila sedmi mjesec trudnoce ali nam je biloodlicno:))
toliko od nas za veceras...pusica svim mamama i bebama,uzivajte na kafici:))

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 15171
7.6.2011 22:42:40   
canim
Mi samo da vas pozdravimo i da cestitamo male rodjendane lejli80 i vjestici user posted image user posted image nama je bio mali rodjendan prije 3 dana user posted image a danas nam je treca godisnjica user posted image ehh kako vrijeme leti user posted image osjecam se kao da sam se udala prije tri dana a ne prije tri godine user posted image zacas proleti...

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 15172
7.6.2011 22:55:43   
lejla80
Canim sretna godišnjica :)...da ih proživite još dugo u ljubavi i razumijevanjuuser posted image

A i ja se osjećam koda sam se jučer udala hehehehhe...nikako da se naviknem na neke stvari user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 15173
7.6.2011 22:56:59   
lejla80
hjela sam reći još puno...hheheheh

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 15174
7.6.2011 23:13:21   
canim
hvala lejla80user posted image i vama zelim isto user posted image
hehe medo avatar bas je cakani user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 15175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  605 606 [607] 608 609   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  605 606 [607] 608 609   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

BB
milenium

Da li gledate ovogodišnji Big Brother?

da (52%)

ne (48%)

Broj svih glasova: 131

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *