Leena
|
Helena, ma strasno je to, Boga mi... Ja to ne mogu da shvatim. Mene je izluđivalo kad mi je Esma bila skroz mala, pa dođu ljudi na babine bolesni!!! Kažu "ma samo nos"- i onda Esmi krene "samo nos", niti može dojiti, niti disati, niti spavati, ja da poludim! A čula sam da su odrasli imuni na ovaj virus, a da ga prenose, tako dok ne ozdravimo 100% nema druženja... teško je i meni, a ne njoj, ali eto provozam je u kolicima Vilsom, barem malo promijeni. Ko god nam priđe, kažem mu da se odmakne i tako... A od zaove mala isto dobila pa njih dvije jadne sinoc u kolicima, samo se gledaju, ne damo im da se druze, kontam iako su obje bolesne, nemam bas dokaz da je ista stvar, pa se samo gledaju i salju puse, meni se srce slomilo A kad smo kod toga, juce zena dosla u DZ, vadi cokoladu i daje djeci, pita je neko šta je njenom malcu, kaze ona:"Izgleda pljuskavice"- svi su pobjegli, a onda je usla neka sestra i izbacila ih u drugu cekaonicu. A nekakva draga zena, ali, brate, misli malo... Jos kad je tu cokoladu pocela dijeliti, sva se djeca sjatila oko nje. Kontam samo mi na ovaj bronhitis fale jos ospice....
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|