Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma rekla dr. da probamo s antibioticima, pa ako ne bude bolje inhalacije, a rekla da dođemo sutra! Ne znam koji to antibiotik pomaze za 3 dana! Bas se igraju sa nasom djecom.....
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
nama inhalacije najbolje pomognu,i znamo proci i bez antibiotika.mi imamo inhalator i babyhaler kod kuce jer necu da ih vodim njima na inhalacije.cudi me da je nije dala inhalacije a dijagnoza bronhitis
Mamin cvjetiću meni često treba masaža... a moj muž nježan ko traktor...imam osjećaj da me namjerno stisne samo da ga ne smaram Kostimi moje polomi heheh Gdje stanuješ da doletim na masašu hehehehhehehe???
Ako ti nije daleko do Hrasnice u ovu lijepu prirodu punu zelenila i hladovine u ovo sparno vrijeme bujrum na masažu.
Ma rekla dr. da probamo s antibioticima, pa ako ne bude bolje inhalacije, a rekla da dođemo sutra! Ne znam koji to antibiotik pomaze za 3 dana! Bas se igraju sa nasom djecom.....
ja cu kao padobrnac, cudi me da nije prvo dala inhalacije kod bronhitisa jer je to br 1 pa onda antibiotik, kao sto bebacha kaze.
a sta cete vas dvije na malim bebama, hajde brzo kod vece raje
Mala uhvatila nas nostalgija:):):) ja samo dosla da pozdravim raju kad vidim Esmica i dalje bolesna. a sta mislis da je odvedes negdje privatno,jestel vadili nalaze
Bebacha, ma kazem ti, bas se igraju, cuj antibiotici 4 dana, ja koliko znam sa antibioticima je najmanje 7 dana, a stetnije je do pola popiti nego ne piti... Uh kako me ljute!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Leena prosto da čovjek poludi...vidi ti to za inhalacije kad budeš išla na kontrolu a bgm i za prekidanje te terapije antibiotika..ja ne bi prekidala ako si joj već počela davat..opet ne znam ti vidi
A ova slana soba uopšte ne izgleda loše..haman ću se i ja morat tamo zaputit jer pola ovih nabrojanih dijagnoza imam jedva čekam vijesti iz prve ruke
Aisa, iskreno se nadam da su zubici i da ce uskoro proci. Zao mi i nje, nije ni njoj lako buditi se svakih pola sata.
Cickolini, prostora nemamo za drugu sobu, jer imamo samo jednu spavacu, a vjeruj mi da imamo ekstra sobu, odmah bih je prebacila, jer slazem se s tobom, vrijeme je da se malo odvoji, posebno od mene . Ne mozes vjerovati koliko je vezana za nas, u snu je moras drzati za ruku, cim je pustim ona u plac. Ah ja sam mozda kriva, ti si pametno uradila sto si je naucila da sama zaspe, a ja nikako u tome ne uspjevam. A mozes li mi poslati link tih vasih apartmaa da ih malo pogledam?
Rose, znam kako ti je. I mene je nadavno ustaklo. Proslo za par dana. Ja sam mazala nekakvim kremicama tipa deep relief.
Eh, ja vam se moram malo pohvaliti. Izgleda da sam dobila jedan mali posao. Trajat ce nekih petnaestak dana, nije ni neka haman velika zarada, radit cu mozda par sati dnevno, ali eto bice lijepo za promjenu zaradit i neki svoj dinar, a ne vjecito biti na grbaci svog dragog muza. A i nadam se ako bog da da ce taj poslic mozda otvoriti vrata z aneke druge poslice.
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
jedini antib. koji pomaze za tri dana je Sumamed .Mi pili ... Sretno da sto prije ozdravi eh da nama isto puno inhalacije pomognu
Je li ovo da nastavimo mahalanje??? Hahaha! I nama je super bilo...
Kako rece Taurus,ne sto su nase,ali su bebice preslatke masala!
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
i ja da se prijavim... super je bilo na kafi. sljedeće sedmice ponavljamo. rose, kad ti tvoji idu na team building, da i tebe planiramo?
ja napravila pola ručka, mm pola. N spava a i ja bih mogla samo ne znam kad će se probuditi. žao mi leći pa da mo probudi poslije 10 min.
hehe...ma otisli su sad (ovi s projekta a glavna kancelarija je tu)...nema ih do kraja sedmice...al ja bih ipak voljela ako je ikako moguce subotu ...bit ce mi lakse i S spremiti i da ne moram misliti koliko vremena imam...jer ja moram biti u office-u off and on zvanicno sam na poslu
Lejla80, u pravu si, vega ne zna zaspati sama. Ja ponekad pokusam da je kao pustim da otplace, ali ja to ne mogu nikako. Znas kako ona mene tuzno zovne Mama, srce mi se slomi, ja odmah ko budala odem da je utjesim . A i ja sam muzu rekla, hajd presli smo 50%, jos samo jedna godina ovog nespavanja
Leena, tek sad skontnah za antibiotike i inhalacije. Nadam se da ce maloj princezi biti bolje, sa doktorima ili bez.
A za druzenje, hocemo i mi, samo sto meni Vegic obicno u 12 spava, pa je memni to problem, a i prevruce je. Ja cu nju sad oko 5 izvesti i izvodim je ujutro rano.
Zulfikar Arijana2
Svidja nam se ovo ime ,ali ne znamo kako bi okolina reagirala sto je jako bitno ,pri tom ne mislim na nacionalna pitanja nego opcenito jer je jako bitno i kako okolina dozivljava neko ime.
Hvala
Zulfikar (66%) Zekerijah (34%)
Broj svih glasova: 102
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!