Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
taurus, sad se sjetih kada čitam tvoj post kako ti je brat lupao glavom od pod...ja jednom tako pokušala da napravim "scenu" mami dok smo bile u šetnji. nešto sam htjela da mi kupi a ona nije. i ja se lijepo bacim na sred ulice i počnem da plačem. ona fino sačekala da ja završim, uzela me za ruku, uvela u prvi prolaz i ubila me od batina. nikada više nisam ništa slično pokušala
esmina, jelena, drago mi je da su dječica bolje.
Ako Ana i Jele pobjede, ne placaju kafu, za promjenu Zna Jelena, sto to kazem I ja glasam za A&J. Btw, Jele, je li jos mali previse aktivan? Mozda ti je necim pritisnuo zeludac, pa zato povracas, tako je i Esma meni u osmom mjesecu.
Almaa, sretan rođendanko!
Cickolini, ih koliko ti ljudi fali na spisku:), a najbolje mi je Iman-Iman .
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Znam da fali, ali hajd jaljajte ... Ja znam forumasice, ali ne znam imena od beba pa mi glupo da pisem. A bas je lijepo i da napravimo neki spisak da vidimo koliko nas je hahahah
Jelena - Ana Esmina - Esma i Salko Rime - Adna Lady - Nađa Sulty - Vegic Rose - Soraja Leena - Esma Cickolini - Daania Iman - Iman Medi - Mehmedalija M.i.n.a - Arman Sunce - Emina HAHA - Harun i Hamza Mamin cvjetic - Emina i Eldin Tukica - Naida Taurus - Rijad i Emina
masAllah sto ima Emina
Jelena - Ana Esmina - Esma i Salko Rime - Adna Lady - Nađa Sulty - Vegic Rose - Soraja Leena - Esma Cickolini - Daania Iman - Iman Medi - Mehmedalija M.i.n.a - Arman Sunce - Emina HAHA - Harun i Hamza Mamin cvjetic - Emina i Eldin Tukica - Naida Taurus - Rijad i Emina Helena - Eva
masAllah sto ima Emina
falim i ja!
Jelena - Ana Esmina - Esma i Salko Rime - Adna Lady - Nađa Sulty - Vegic Rose - Soraja Leena - Esma Cickolini - Daania Iman - Iman Medi - Mehmedalija M.i.n.a - Arman Sunce - Emina HAHA - Harun i Hamza Mamin cvjetic - Emina i Eldin Tukica - Naida Taurus - Rijad i Emina Helena - Eva
Evo malkice da se javnem bolje s eosjećam mada me ove injekcije slomise, samo bih spavala, jos danas i sutra i kraj konacno jedva sam pozelila svoje pile da stavim na siku i da se diramo i papamo malo malo pricamo, uh Taurus hvala sto pitas za mene Alma sretan maleni rodjendanko Usput da pitam je li normalno da je bebici ovako gusta kakica
Evo malkice da se javnem bolje s eosjećam mada me ove injekcije slomise, samo bih spavala, jos danas i sutra i kraj konacno jedva sam pozelila svoje pile da stavim na siku i da se diramo i papamo malo malo pricamo, uh Taurus hvala sto pitas za mene Alma sretan maleni rodjendanko Usput da pitam je li normalno da je bebici ovako gusta kakica
Pošto je sad na formuli potpuno je normalno.
Almaa - sretan rođendanko i sve najljepše vam želim od srca, prije svega zdravlja, pa sve ostalo što zaželite! Ja danas već bila u hodnji i obavila milion obaveza, evo taman pred kišu ušla...Uplatila malom osiguranje za more, završila sa računima, popila kafu, ručala... :))) A druga tura hodnje slijedi iza 17h :) Evo spustila malog na pod na stomak i vidim da je otkrio kako da puže ali unatraške :)) zapeo u rikvercu :) I ja bih rado na kafu, ali tad se već spremamo za put, tako da ću vam mahnuti sa toploga i sunčanog Jadrana :))
Mamina djevojcica - 24. januar 2011 Mamin djecak - 07. decembar 2012
Ljudi moji Daania spava ima sat i po (za divno cudo) ... a ja ne znam da se odmaram. Prosto sam se odvikla od toga hahaha Sjedim u grcu i cekam da se probudi hahahahahaha