|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  633 634 [635] 636 637   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.6.2011 14:55:24   
vila_7
kada dajete bebama tikvice jel ih kuhate cijele...mislim i onaj dio sa kospicama ili samo vanjski dio a kospice iskruzite?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15851
15.6.2011 15:16:04   
ladyblue RR
samo oguliš i tako kuhaš, ne kružiš onu sredinu

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15852
15.6.2011 15:22:10   
esmina i bebina mam
Sve kuhaj sem kore user posted image user posted image user posted image
Mi opet bili kod dr Salko kaslje ne zatvara usta dodala mu Prospan i inhalacije te Nisita spej a ja umjesto toga kupila fiziolosku,samo nas uzimaju za pare user posted image
I ja izbrisala ticker i meni avast od juce javlja nesto pa reko garant je to user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 15853
15.6.2011 15:23:06   
esmina i bebina mam
Samo vi kafenisite ja otvorila temu kafa u Kaknju i nigdje nikoga user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 15854
15.6.2011 15:55:15   
Anoniman
Vidim pise se o kafici, mozda vam se i mi pridruzimo, ali ne obecavamo. Voljeli biuser posted image

Bili smo na injekciji i sreli smo Taurus i Eminu user posted image , nismo imali kada "mahalati" jer smo zurili da nam ne ode fina sestra koja je do dva sata radila, pa grabili u njenu smjenu da stignemo, a i zaova izletila sa posla da mi pomogne jer sam juce je jedva udrzala sama.

Neposredna veza do poruke: 15855
15.6.2011 15:56:09   
tukica
evo da vam i mi malo mahnemo, da ne kazete da se samo javljamo kad imamo neki problem user posted image user posted image user posted image mi danas, za veliko cudo, nismo nigdje hodali, imala sam nekih poslica u kuci, pa sam kao u nadrealistima u onom skecu - muzu dragi, najdrazi, sa malom u jednoj ruci, poobavljala mil stvari istovremeno user posted image ona sad spava, a ja evo odmaram malo... veceras se malo idem kvarcati, valja mi se pojaviti na toj svadbi u subotu aBd, da mi je samo snimati muza sa malom dok mene nema user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 15856
15.6.2011 16:30:54   
Ninushka
hej drage forumašice evo da vas pozdravim...... uđem ja i pogledam šta radite s vremena na vrijeme kad mi se ukaže prilika......

Nego mnogo vas pozdravljamo, moj dječak raste svakoga dana nas iznenadi nečim novim, nedavno je protatao, i sad čim stane na noge...ode.... čekamo da sam ustane i utekne..... nešto slabo puže izgleda da će to preskočiti i odjednom prohodati..... on je mašala veliki ima 10ak kilica, još doji, slabo pije vodu a kamoli sok-ne zna i dalje na flašicu, malo nas to brine jer idu velike vrućine.....više brige o tome imam li mlijeka ili ne uopšte nemam....on doji još kad hoće jede tri puta dnevno -treći obk sam mu uvela prije par dana i to je onaj keksolino što se sprema s vodom......jede sve živo-skoro-kravlje mlijeko još ne dajem i neću do godine.....

Mi uglavnom šetamo, uživamo u suncu i u tome što nemamo net, uživamo u našem suncu, i rastemo rastemo......uskoro će mama na fax da odradi tu zadnju godinu i bye bye đaci....jedino nas to brine, to što će ga bake čuvati dok se mama obrazuje..... najradije bismo u vrtić...ali to neki drugi put.....

Napisah se ja.....puno pozdravljamo i ljubimo našu generaciju i ostala mala sunašca, mi vas nismo zaboravili, i često vas se sve sjetimo.... ne zaboravite ni vi nas...mi smo tu.... Pozdrav od Srđana i mame Nineuser posted image

Lejla Ka divan tekst ste napisali neki dan o prvom danu s bebom...svaka čast....

eto, a sad Ćao, do nekog drugog puta......

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 15857
15.6.2011 16:41:21   
esmina i bebina mam
Joj a ja oplakah na You tube onu Melisu sa onim Kisla mi glooova user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 15858
15.6.2011 18:46:45   
Almaa
hvala svima na lijepim zeljama, evo mi odosmo do JYSK-a pocastit se putnim kreveticem u Bimacu nemaju...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 15859
15.6.2011 20:51:00   
rose
S ima pekenski osip...tj pretezno dio oko kokice a na guzi ni ne mama...crveni se i tacno se osjete pod rukom ispupcenja..savjeti?

namazala sam je uzorkom a derma kreme koju sam imala,...to traje vec danima i do sada nista ne pomaze user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 15860
15.6.2011 20:52:59   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

i ja sam primjetila da je nema...zna li ko šta je s njom?

nakon sto procitah da pitate za nju, sretoh je ispred BBI i rekoh joj da se obavezno javi user posted image

Neposredna veza do poruke: 15861
15.6.2011 20:54:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rose

S ima pekenski osip...tj pretezno dio oko kokice a na guzi ni ne mama...crveni se i tacno se osjete pod rukom ispupcenja..savjeti?

namazala sam je uzorkom a derma kreme koju sam imala,...to traje vec danima i do sada nista ne pomaze user posted image

kod nas je skoro bio osip po guzi ja uvjek mazem bepantenom i pomoglo mu nestao osip.

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 15862
15.6.2011 20:55:10   
rose

samo oguliš i tako kuhaš, ne kružiš onu sredinu

ja iskruzim sredinu user posted image

Neposredna veza do poruke: 15863
15.6.2011 20:59:04   
rose

IZVORNA PORUKA: felix

kod nas je skoro bio osip po guzi ja uvjek mazem bepantenom i pomoglo mu nestao osip.

imam bepanthen al moram kupiti novu tubu jer ne znam od kada je ova...misim od perioda trudnoce al eto ne bih rizikovala...sutra cu kupiti pa cu probati

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15864
15.6.2011 21:00:52   
Anoniman

imam bepanthen al moram kupiti novu tubu jer ne znam od kada je ova...misim od perioda trudnoce al eto ne bih rizikovala...sutra cu kupiti pa cu probati
i meni je od prosle godine user posted image user posted image al jos vazi .Ja bez te kreme ne mogu biti nama se pokazala bas uncikovita Bogami .
Ospi mu je bio uzas guza se crvenila , nije dao se dirnuti. Svaki put kad sam menjala pempu namazem tanki sloj.
I prodje nas nista drugo nisam koristila

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 15865
15.6.2011 21:03:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7

kada dajete bebama tikvice jel ih kuhate cijele...mislim i onaj dio sa kospicama ili samo vanjski dio a kospice iskruzite?
i dok je manji bio samo ogulim kozu znaci posle na kolutice i skuham ona brzo bude a i lagana je user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 15866
15.6.2011 21:50:00   
rose

i meni je od prosle godine user posted image user posted image al jos vazi .Ja bez te kreme ne mogu biti nama se pokazala bas uncikovita Bogami .
Ospi mu je bio uzas guza se crvenila , nije dao se dirnuti. Svaki put kad sam menjala pempu namazem tanki sloj.
I prodje nas nista drugo nisam koristila

evo nasla sam je ali kod mene je bepanthen mast...rok trajanja do 10 ili 11 2011 pa cu probati ujutro

vids ti ovaj pomraceni mjesec...ja na prvom spratu pa ga jedva vidjela i to kako se popeh na prste user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15867
15.6.2011 22:00:20   
ladyblue RR
A derma ti neće pomoći kod pelenskog osipa. ona je za druge vrste dermatitisa. ako ti ne pomogne Bepanten, kupi Mustelu Stelactiv E (sad će Jelena reći da ih reklamiramuser posted image ). ona je samo za pelenski osip i počne odmah djelovati.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15868
15.6.2011 22:12:02   
rose

A derma ti neće pomoći kod pelenskog osipa. ona je za druge vrste dermatitisa. ako ti ne pomogne Bepanten, kupi Mustelu Stelactiv E (sad će Jelena reći da ih reklamiramuser posted image ). ona je samo za pelenski osip i počne odmah djelovati.

evo citam na drugoj temi da imaju neke dvije musteline...jedna djeluje preventivno a druga lijeci...koja je ova sto mi pominjes?

Neposredna veza do poruke: 15869
15.6.2011 22:20:59   
ladyblue RR
za iritiranu kožu koristiš Stelatria a za pelenski osip Stelactiv. ja sam koristila, kada sam je tek rodila Stelatriu i prestala. ona nikada nije imala pelenski osip ali par prijateljica, kojima sam preporučila Stelactiv nakon što su bebe dobile pelenski osip, su mi rekle da je izvrsna. da odmah djeluje i da osip u roku od 2-3 dana potpuno nestane.
ja sam koristila i još koristim onaj šampon za tjemenjaču i koristila sam Stelaprotect kada je imala onaj osip po licu. oba proizvoda su mi super. ovu kremu za lice sam joj koristila cijelu zimu, kad god bi izlazile a vani hladno i nikada više mi se nije osula.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15870
15.6.2011 22:21:08   
Leena
A jooooooooooooooj, ja se maloprije umalo rasplakah od sreće, pa moram s vama podijeliti... Oprala ja kosu i morala je ispeglati (pisala sam na drugoj temi o nekim problemima sa kosom), i tako sjedim, gledam TV, a Esma mi prilazi s leđa, neobična joj ravna kosa, jos pustena, pa gleda, gleda, pa je uze u ruke i mirise, pa me zagrli oko vrata, kaze "mama" najslađim glasićem na svijetu i poljubi me u kosu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15871
15.6.2011 22:23:34   
ladyblue RR
e rose, promijenila sam ticker i sada mi se više ne uključuje antivirus. ipak je i na lilypie isto virus.

Neposredna veza do poruke: 15872
15.6.2011 22:24:16   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Leena

A jooooooooooooooj, ja se maloprije umalo rasplakah od sreće, pa moram s vama podijeliti... Oprala ja kosu i morala je ispeglati (pisala sam na drugoj temi o nekim problemima sa kosom), i tako sjedim, gledam TV, a Esma mi prilazi s leđa, neobična joj ravna kosa, jos pustena, pa gleda, gleda, pa je uze u ruke i mirise, pa me zagrli oko vrata, kaze "mama" najslađim glasićem na svijetu i poljubi me u kosu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 15873
15.6.2011 22:29:07   
taurus
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Vidim pise se o kafici, mozda vam se i mi pridruzimo, ali ne obecavamo. Voljeli biuser posted image

Bili smo na injekciji i sreli smo Taurus i Eminu user posted image , nismo imali kada "mahalati" jer smo zurili da nam ne ode fina sestra koja je do dva sata radila, pa grabili u njenu smjenu da stignemo, a i zaova izletila sa posla da mi pomogne jer sam juce je jedva udrzala sama.

joj kad sam je čula da je počela plakati čim ste ušle, mogla sam odmah i ja sa njomuser posted image
duša dragauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15874
15.6.2011 22:30:45   
taurus
mi malo šetali, ali je pohladno vaniuser posted image

uh sutra vodim R da mu vade krv za alergo testiranje
baš se brinem kako ćemouser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 15875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  633 634 [635] 636 637   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  633 634 [635] 636 637   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Struja
almai

Koliko mj. placate racun za struju? (odnosi se na zimski period)

30-50km (27%)

50-70km (35%)

70-100km (15%)

vise od navedenog (24%)

Broj svih glasova: 142

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *