|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  634 635 [636] 637 638   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
15.6.2011 22:32:36   
Anoniman
Taurus jos danas je bila i dobra jer je tetka nosila, pa valjda nije skontala, obicno uvijek kod Vrtuljka ostavimo auto i cim je pocnem iz sjedalice vaditi pocne vristati, jedva cestu predjemo.

Leena user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubi mi tu dusu dragu... od ove moje mogu samo docekati da me čupa user posted image

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 15876
15.6.2011 22:34:13   
BBubica

IZVORNA PORUKA: rose

S ima pekenski osip...tj pretezno dio oko kokice a na guzi ni ne mama...crveni se i tacno se osjete pod rukom ispupcenja..savjeti?

namazala sam je uzorkom a derma kreme koju sam imala,...to traje vec danima i do sada nista ne pomaze user posted image

HIPP krema s cinkom ili jos bolja Penaten krema isto s cinkom
Nama je pomoglo

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15877
15.6.2011 22:35:02   
rose

IZVORNA PORUKA: ladyblue

e rose, promijenila sam ticker i sada mi se više ne uključuje antivirus. ipak je i na lilypie isto virus.

meni se nije ni ukljuciva antivirus-..a trenutno koristim linux a on je imun na viruse pa ni ne znam...hajd gledat cu da promjenim

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 15878
15.6.2011 22:37:47   
rose

IZVORNA PORUKA: BBubica

S ima pekenski osip...tj pretezno dio oko kokice a na guzi ni ne mama...crveni se i tacno se osjete pod rukom ispupcenja..savjeti?

namazala sam je uzorkom a derma kreme koju sam imala,...to traje vec danima i do sada nista ne pomaze user posted image

Nama je pomoglo

sve su mi kreme s cinkom a hipp nismo odavno koristili pa mogu i to probati

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu BBubica)
Neposredna veza do poruke: 15879
15.6.2011 22:37:56   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: sunce27

Jutro i od nas. user posted image za Salku i Anusku. bint sta je sa tvojim H, je li mu bolje? Cickolini, nadam se da si bolje? Ja sam ovih dana slomljena, digla po kuci da pospremam i taman oprala prozore kad ova kisa i sve ih isprlja, pa kada nisam poludila kada sam vidjela user posted image Ima li neko savjet cime ocistiti plocice i one su mi problem pogotovo u kuhinji na njih mi se kupi masnoca, uzas zivi.

Njih ćeš najbolje očistiti rial univerzalnim sredstvom tako je dobro da sve mrlje skida a ja ga koristim za sve živo pa probaj

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 15880
15.6.2011 22:51:57   
Almaa
rose, meni je super weledina krema protiv pelenskog osipa, na bazi nevena i svi sastojcu u njoj su 100% biljnog porijekla, imas je kupiti  u DM-u 13 KM...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 15881
15.6.2011 22:54:13   
BBubica

Nama je pomoglo

i kod mene su, al izgleda da bebcu najvise odgovara penaten, on ima osip oko usta, kako bukvano sve trpa u usta, cccc (nije jos mackov rep strpao, ai to ce izgleda uskoro!)..
cak nam ni HIPP nije pomogao zadnjih dana, bilo je strasno..potrazicu link za ovu kremu jer imaju dvije penaten s cinkom

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15882
15.6.2011 22:55:50   
BBubica

Nama je pomoglo

evo link:

http://www.penaten.de/produkte/R/3/8/penaten-creme.htm

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 15883
15.6.2011 22:58:23   
m.i.n.a.
Eto ja izbrisah svoj ticker pa cemo vijdeti promjene...napominjem da Arman ima 4.5 mjeseca pa otprilike nek se zna:))

Hajd sad neka koja je nagodna,Taurus ili Lady obzirom da prva nije dojila kao ni ja a bebe su u par sati a ova druga..pa ona je Ladyblue i njena Nadja..kako vase bebe jedu,moj A jede 120 svaka tri sata,nekad prodje i vise ali opet se svede na tri sata,otprilike znamo kad jedemo skoro u minutu,izuzev ponavljam par odstupanja..oko 10 jedemo kasicu a ako slucajno preskocimo onda jedemo oko 1 tako da manje vise ostane flasica u isto vrijeme...ako jedemo kupovnu kasicu sad vec je skoro pojede citavu..jel ovo puno..kako vi to radite..znam da zabusavam ali tamo ode sve u polemiku pa dok skontam sustinu izgladnim i sama:))Naravno i od ostalih volim cuti misljenje....i da,kad se daje mlijeko sa tim medolinom i ostalim linima..ili kad se keks stavlja u hapu..juce gledam neke hipove kasice od 5. mjeseca sadrze keka,to su one za laku noc..
izvinjavam se moderatorima na OT:)

Neposredna veza do poruke: 15884
15.6.2011 23:14:27   
Rimljankaa
Vece,evo i nas da se prijavimo... Mi bili u gostima kod prijatelja,dosli,nahranila Adnu i eno je jos nespava...

Jutros je u 5h bio dernek... :)

Vis se ispisale,a ja nemam vremena da citam..

nadam se da ste dobro.

Kako je Ana?
Cickolini kako s mokracnim kanalima?

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 15885
15.6.2011 23:14:54   
Rimljankaa
Zasto tickere brisete? Je li i ja svoj trebam pobrisati?

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 15886
15.6.2011 23:17:38   
m.i.n.a.
Izgleda da trebas Rime,valjda naki virus ili neko cudo slicno..al ja stavila drugi,Lady kaze da ovaj moze..

P.S.Lady ako primjetis kakvu osobu da te uhodi,nisam jaaaa...stvarno...

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 15887
15.6.2011 23:19:53   
Almaa
mina, moja A jede svaka tri sata 150 ili 120, oko 12 ili 1 joj dadnem kasicu koju ja spremim, kolicinski odokativno, ali nikad sve ne pojede tako da opet uz to popije 120 AD-a...

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 15888
15.6.2011 23:25:05   
m.i.n.a.
Ako kupimo kasicu onda pojede skoro sve,kad ja pravim a to su sve slane a vocne mutim bananu i jabuku a ostale kupim,pojede mislim manje od one teglice,juce mi priznajem bilo tesko se pokrenut da bilo sta radim pa sam po sestri porucila da mu kupi kasicu,bas me glava izbolila i bila sam naka tmurna...ma to pitam da odokativno znam jel pravim neku veliku gresku..moj A bi naprimjer mogao izmedju svake hape posjest pomalo kasice ali sipak:))

Danas ga nosim,isli kod sveki,i mogu vam reci da mi je vec tezak...

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 15.6.2011 23:26:24 >

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 15889
15.6.2011 23:30:53   
m.i.n.a.
Joj koja sam ja,ovo moje dijete spava od pola devet nije se ni okrenuo a ja ovdjekocim se na stolici a sto je najgore mogla bih savat...kud ne legoh kad i on,sad ne znam kako cu izdrzat 12 da jede:))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 15890
15.6.2011 23:32:11   
esmina i bebina mam
Hajte evo kod mene dema od domacih jagoda sad ga ja gazala user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 15891
15.6.2011 23:34:35   
mamin cvjetić
Veče drage moje

Bint Alma sretni mali rođendančići i da ih bude još puno puno user posted image user posted image

Jelo Anuška heroine naše držimo vam fige za preostale injekcijeuser posted image user posted image .

Lenouser posted image user posted image user posted image preslatko izmamila si mi suze na oči.

Esmina bome si nam i ti heroina prava kako mala raja ljubi nam ih puno.

Cikolini i Medi brzo ozdravljnje vam želim.

Ostale drage mamice i bebice jedan veliki user posted image za sve vas.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 15892
15.6.2011 23:35:40   
mamin cvjetić
Esmina evo ja palaćinke a ti đem ma ima da se razvalimo
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15893
15.6.2011 23:36:39   
m.i.n.a.
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Hajte evo kod mene dema od domacih jagoda sad ga ja gazala user posted image user posted image user posted image user posted image

djemfix:))

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 15894
15.6.2011 23:37:24   
Cickolini
Samo da vam mahnemo ... ja sam katastrofa. Mokracni ne popustaju user posted image Ljuuubim vas sve, a sutra citam sta ste piskarale.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 15895
15.6.2011 23:39:48   
Anoniman
Cickolini jesi li radila nalaz urina? Znam da je kod vas velika procedura i peripetija doci do dr, za sve je paracetamol, ali mozda bi dobro bilo da uradis urin i urinokulturu pa po antibiogramu da ti daju antibiotik. Ja koliko znam smiju se penicilinski preparati piti kad se doji, jer evo i ja pijem penicilinski preparat, a trudnica.

(odgovor članu Cickolini)
  Neposredna veza do poruke: 15896
15.6.2011 23:40:22   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Samo da vam mahnemo ... ja sam katastrofa. Mokracni ne popustaju user posted image Ljuuubim vas sve, a sutra citam sta ste piskarale.

Uh draga moja da sto prije ozdravis

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 15897
15.6.2011 23:41:18   
mamin cvjetić
Ma hajte mi recite molim vas hoću li i ja da brišem ove svoje tickere user posted image

Neposredna veza do poruke: 15898
15.6.2011 23:41:46   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

djemfix:))

Ja ba demfix izgleda da ec biti dobar ma imamo tonu jagoda u sezoni ne bih morali nista drugo po vazdan jesti pa reko da vidim kako to izgleda.........cvjeticu vamo te palacinke user posted image user posted image user posted image da se dotucem do kraja user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 15899
15.6.2011 23:42:26   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Ma hajte mi recite molim vas hoću li i ja da brišem ove svoje tickere user posted image

Ja izbrisala jer je meni nesto javljalo da je locirao user posted image user posted image user posted image nesto

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 15900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  634 635 [636] 637 638   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  634 635 [636] 637 638   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

jaslice ili teta čuvalica
selebriti

šta vi mislite da je bolje odabrati za jednogodišnje dijete?

državne jaslice (34%)

privatne jaslice (28%)

teta čuvalica (38%)

Broj svih glasova: 132

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *