Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Taurus jos danas je bila i dobra jer je tetka nosila, pa valjda nije skontala, obicno uvijek kod Vrtuljka ostavimo auto i cim je pocnem iz sjedalice vaditi pocne vristati, jedva cestu predjemo.
Leena , ljubi mi tu dusu dragu... od ove moje mogu samo docekati da me čupa
Jutro i od nas. za Salku i Anusku. bint sta je sa tvojim H, je li mu bolje? Cickolini, nadam se da si bolje? Ja sam ovih dana slomljena, digla po kuci da pospremam i taman oprala prozore kad ova kisa i sve ih isprlja, pa kada nisam poludila kada sam vidjela Ima li neko savjet cime ocistiti plocice i one su mi problem pogotovo u kuhinji na njih mi se kupi masnoca, uzas zivi.
Njih ćeš najbolje očistiti rial univerzalnim sredstvom tako je dobro da sve mrlje skida a ja ga koristim za sve živo pa probaj
rose, meni je super weledina krema protiv pelenskog osipa, na bazi nevena i svi sastojcu u njoj su 100% biljnog porijekla, imas je kupiti u DM-u 13 KM...
HIPP krema s cinkom ili jos bolja Penaten krema isto s cinkom Nama je pomoglo
sve su mi kreme s cinkom a hipp nismo odavno koristili pa mogu i to probati
i kod mene su, al izgleda da bebcu najvise odgovara penaten, on ima osip oko usta, kako bukvano sve trpa u usta, cccc (nije jos mackov rep strpao, ai to ce izgleda uskoro!).. cak nam ni HIPP nije pomogao zadnjih dana, bilo je strasno..potrazicu link za ovu kremu jer imaju dvije penaten s cinkom
Eto ja izbrisah svoj ticker pa cemo vijdeti promjene...napominjem da Arman ima 4.5 mjeseca pa otprilike nek se zna:))
Hajd sad neka koja je nagodna,Taurus ili Lady obzirom da prva nije dojila kao ni ja a bebe su u par sati a ova druga..pa ona je Ladyblue i njena Nadja..kako vase bebe jedu,moj A jede 120 svaka tri sata,nekad prodje i vise ali opet se svede na tri sata,otprilike znamo kad jedemo skoro u minutu,izuzev ponavljam par odstupanja..oko 10 jedemo kasicu a ako slucajno preskocimo onda jedemo oko 1 tako da manje vise ostane flasica u isto vrijeme...ako jedemo kupovnu kasicu sad vec je skoro pojede citavu..jel ovo puno..kako vi to radite..znam da zabusavam ali tamo ode sve u polemiku pa dok skontam sustinu izgladnim i sama:))Naravno i od ostalih volim cuti misljenje....i da,kad se daje mlijeko sa tim medolinom i ostalim linima..ili kad se keks stavlja u hapu..juce gledam neke hipove kasice od 5. mjeseca sadrze keka,to su one za laku noc.. izvinjavam se moderatorima na OT:)
Vece,evo i nas da se prijavimo... Mi bili u gostima kod prijatelja,dosli,nahranila Adnu i eno je jos nespava...
Jutros je u 5h bio dernek... :)
Vis se ispisale,a ja nemam vremena da citam..
nadam se da ste dobro.
Kako je Ana? Cickolini kako s mokracnim kanalima?
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Zasto tickere brisete? Je li i ja svoj trebam pobrisati?
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
mina, moja A jede svaka tri sata 150 ili 120, oko 12 ili 1 joj dadnem kasicu koju ja spremim, kolicinski odokativno, ali nikad sve ne pojede tako da opet uz to popije 120 AD-a...
Ako kupimo kasicu onda pojede skoro sve,kad ja pravim a to su sve slane a vocne mutim bananu i jabuku a ostale kupim,pojede mislim manje od one teglice,juce mi priznajem bilo tesko se pokrenut da bilo sta radim pa sam po sestri porucila da mu kupi kasicu,bas me glava izbolila i bila sam naka tmurna...ma to pitam da odokativno znam jel pravim neku veliku gresku..moj A bi naprimjer mogao izmedju svake hape posjest pomalo kasice ali sipak:))
Danas ga nosim,isli kod sveki,i mogu vam reci da mi je vec tezak...
< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 15.6.2011 23:26:24 >
Joj koja sam ja,ovo moje dijete spava od pola devet nije se ni okrenuo a ja ovdjekocim se na stolici a sto je najgore mogla bih savat...kud ne legoh kad i on,sad ne znam kako cu izdrzat 12 da jede:))
Cickolini jesi li radila nalaz urina? Znam da je kod vas velika procedura i peripetija doci do dr, za sve je paracetamol, ali mozda bi dobro bilo da uradis urin i urinokulturu pa po antibiogramu da ti daju antibiotik. Ja koliko znam smiju se penicilinski preparati piti kad se doji, jer evo i ja pijem penicilinski preparat, a trudnica.
Hajte evo kod mene dema od domacih jagoda sad ga ja gazala
djemfix:))
Ja ba demfix izgleda da ec biti dobar ma imamo tonu jagoda u sezoni ne bih morali nista drugo po vazdan jesti pa reko da vidim kako to izgleda.........cvjeticu vamo te palacinke da se dotucem do kraja