Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Moj beban spava uz Merlina, a mama uziva uz ledeni sok od narandze i rr
Tukice tvoja bebica je malo starija od mog A, a on se meni trako iz sna budio uz vrisak samo kad ga je mucio stomacic; takodjer je znao spavati po 3 sata u komadu na meni ili mm jedino, a ako ga spustimo samo vriska i vriska, tako da je vjerovatno stomacic . Isto je radio i sto se uspavljivanja tice, znaci ako fuli onaj period kad tek pocne da kenjka i trlja okice, eh onda je plac satima, pa se premori placuci i nemoze nikako da zaspe... Mino drugu Armanku zelimo brzoo ozdravljenje, ma bice to sve dobro aBd Mersiha cim osjetis zelju odmah u akciju , prvi put nije bas "prelijepo", al nakon treceg ide ko podmazano
Zelimo sretne male rodjendane, a mamama velike
Jedno pitanjce kada ste vi svoje bebe prvi àut podigle u olicima na onaj nivo od 45stepeni??
Ja evo uspavala malu i jela pa malo odmaram. Jel se vama desavalo ovo: kod mene krvarenja nije bilo par dana i sad pocelo malo crveno da izlazi (20.dan je danas) kod mene stane pa pocne pa stane pa pocne...valjda je to normalno). Cini mi se kad malo hodam vani d apocne ali ne uvijek, recimo jucer nije, a danas jeste..... Eh da, jesam jucer i danas dok sam bila vani nosila steznjak...
< Poruku je uredio sweet insanity -- 28.6.2011 12:02:25 >
sweet...sve je to normalno. I ja sam stalno krvarila,pa prestane 2 dana skroz,pa opet pomalo i tako negdje do 35-tog dana.
cestitke idachi! nek nam je ziva i zdrava i ona i bebica!
mala_sa ja sam svoju tek sa 3,5-4 mjeseca stavljala u hranilicu-tako zavaljenu,a u kolicima mi je uvijek bila u AS. Tako da bih ja pricekala bar do trećeg mjeseca jer je najzdraviji skroz lezeci polozaj.