|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  684 685 [686] 687 688   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
28.6.2011 12:49:18   
lejla80
I ja sad kad uđem u forum ko da sam zalutalauser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17126
28.6.2011 12:51:41   
vjestica
IZVORNA PORUKA: helena_7

vjestice...vrijeme je i tebi! user posted image

a ne, ja jok stavljati sliku djeteta na javni forum
ni datum rođenja, ni ime
jedno je fb, jedno forum (ma i na fb nisam odavno stavljala nove slike)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17127
28.6.2011 12:51:47   
vila_7
nista onda vracajte stare slike! user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17128
28.6.2011 12:53:58   
canim
IZVORNA PORUKA: lejla80

Canim šta ti čekaš...brzo da si stavila i ti svojuuser posted image

user posted image ja vas sve citam i kanim se koju napisati user posted image a slika mi dodje ko visa matematika user posted image haj okacim i ja svoju curicu cim prilagodim neku sliku ovoj mini velicini, tvoj avatar je med medeni user posted image i heleni,cickolini, jeleni, rose, sunce ma svima, bas su djeca preslatka masala user posted image i bas ih je lijepo vidjeti ovako user posted image

Vidim i kod tebe kolaca, ja juce pravila pitu i kolace trebali mi gosti doci, medjutim nesto im iskrslo i nisu mogli, bas sam se razocarala kontam ko ce pojesti tepsiju pite i kolaca user posted image kad navece eto ti mog svekra i brata od mm tako da sam s obrazom imala sta iznijeti user posted image

Sretan ti rodjendan i onoj maloj Cickolininoj sretan mali bisercic user posted image

2.1.2011 aBd ocekujemo najdrazi poklon :)

Nas najdrazi pokloncic dosao 4.1.2011... mamina curica :)

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17129
28.6.2011 13:06:27   
mersiha 77
haha ma probala sam ja to jer je onaj moj samo pisao crtice kao zatvorenik pa mi ga bilo zao.hehehehe
Nego sam ja htjela vas malo da razdrmam ali ocito ste sve NEVINE hahaha a djeca samo ispadajuuser posted image
pozdrav za sve

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 17130
28.6.2011 13:09:19   
lejla80

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

haha ma probala sam ja to jer je onaj moj samo pisao crtice kao zatvorenik pa mi ga bilo zao.hehehehe
Nego sam ja htjela vas malo da razdrmam ali ocito ste sve NEVINE hahaha a djeca samo ispadajuuser posted image
pozdrav za sve

user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 17131
28.6.2011 13:13:48   
vjestica
mersiha sram te bilo, ima nas ovdje koje smo bezgrešno začele user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 17132
28.6.2011 13:22:42   
m.i.n.a.
Evo nas..ja imam slicicu,jest da jeizdaleka al eto..uklapam se ponekad,ionako sam cesto padobranac..:))
Arman jutros nema ture,nema ni sad..hvalaBogu...danas cu ga izvest samo da ga uslikam i kuci...ja bih trebala sutra u Sa i nisam obavezna njega voditi a tako mi se vodi jer hocu da kafenisem sa trudnjacama iz mog vremena al mislim da mi nije pametno ga voditi...a a cekam petak hajd znaj hocel se sta iskomplikovat u ambasadi pa bolje ranije obaviti...
ja vas nista neupratih osim da Mersiha hoce keksa a ne skontah zasto ga dosad nije imala..nije da ne boli al stas...proce:))))))
idem vam sad gledt avatare...

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17133
28.6.2011 13:26:16   
vila_7
IZVORNA PORUKA: vjestica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17134
28.6.2011 13:28:37   
vjestica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo se ti smij, ja ozbiljno mislim user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17135
28.6.2011 13:30:57   
vila_7

samo se ti smij, ja ozbiljno mislim user posted image

pa znam , zato se i smijem jer si bas ti to rekla! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17136
28.6.2011 13:31:56   
mersiha 77
m.i.n.a ma nije da ga nisam imala ali mu pozadugo nisam dala prici,ma nije nista bolilo.hihihi
ma stacu moram vas malo nasmijati.
Jelena kad i sta je iman rodila?
ih vi ko neznaznate sta je to pa ja sad bezobrazna hehehe

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17137
28.6.2011 13:49:49   
taurus

vjestice...vrijeme je i tebi! user posted image

a ne, ja jok stavljati sliku djeteta na javni forum
ni datum rođenja, ni ime
jedno je fb, jedno forum (ma i na fb nisam odavno stavljala nove slike)

isto mislimo
ja ni na fb nemam slika od E samo neke starije od R a ni njih nema puno
nikada na rr nisam postavila ni jednu svoju sliku

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 17138
28.6.2011 14:22:44   
mersiha 77
Nevidim razlog zasto ne postaviti.

De napisite mi kako cu vam postaviti slike?
ja to nemam pojma tj nisam nikada postavljala.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 17139
28.6.2011 14:29:45   
vila_7
mersiha ne smijemo ti objasniti,kakva si Boga pitaj sta ces staviti na sliku! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image salim se ja...nek ti sunce stavi,ili objasni -tako je i meni.
A za stavljanje slika da ili ne - ja stavljam sve normalne slike i ne vidim nista lose u tome-naravno postujem svaciji izbor i misljenje a ja eto stavljam-ne bi mi bilo svejedno da se zloupotrijebi,a s druge strane ne zelim uopce tako razmisljati.

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 17140
28.6.2011 15:03:33   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ja nema sanse da promijenim svoj avatar, uploadujem sliku i pise da je uspjesno postavljena a ono ista slika, pokusala desetak puta i odustala.

ja vec odavno ne vidim tvoj avatar...kao da ga nemas user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17141
   [Obrisana poruka]
28.6.2011 15:07:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 17142
28.6.2011 15:09:56   
rose
ja vazdan bizi i po nekim sastancima...tek se sad javih...ja sam S slike stavila od prvog dana i imamo 3 albuma na fb...mozda ih nekad sklonim al za sada su tu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 17143
28.6.2011 16:32:37   
mamin cvjetić
Ćao evo ja stigla kući sa kontrole.Eldin zdrav i spreman za suneta samo kaže doktorica da mu je kožica već pouska i da nebi trebali više odugovlačiti.Sutra vadimo nalaze da se utvrdi da je sve uredu 100% i u petak u 12 sati nam zakazali sunet aBd nadam se da će sve proći kako treba i uredu.

Super za idachu user posted image user posted image user posted image baš mi je drago da se porodila Jelo javi nam kako su oboje.
Ostale mamice i bebice imate jedan velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 17144
28.6.2011 20:12:02   
Super Beba
Drage moje,
evo mene opet padobranišem s mora :))) Sve dobro hB, osim što malog slomišeeee zubići, pa je tako nervozan...jedva da zaspe...a inače, mislim da sam najeb.... kad se vratim u Sa...mali je pravo navikao da zaspe dok se vozi u kolicima i da je po rukama...u Sa mi je obično na podnoj igraoni i hoće ležati, a sada hoće mu nešto biti kad leži...i sve se naginje da sjedne..i da - počeo je gurati noge u usta...onda, dok jedemo sve nas halapljivo gleda i ganja sve rukama po stolu...mada me malo sekira što zbog zubića ne doji baš sa užitkom - i to redovno proplače, a ja budem sva u znoju...haj proće i to, a do tada - deverati kako znam i umijem...ja ću vjerovatno produžiti još jednu sedmicu, ne baš drage volje, ali zbog mojih koji dolaze sad u nedjelju, pa eto, da i oni malo s njim išćejfe...
Nažalost, nisam ništa pročitala šta se kod vas dešava, moram da štedim bateriju, jer u kafiću nemaju struju vani, a meni bat od laptopa ide k'o luda...al nadam se da ste vi sve dobro i da su vam bebice dobro i da vas slušaju...puno pusa i pozz sa Jadrana!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 17145
28.6.2011 21:21:24   
sunce27
cvijeticu bravo za Eldina. Mi bili sa lejlom80 i nasim Ahmedom, kako on samo slusa, ljepotan nas.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 17146
   [Obrisana poruka]
28.6.2011 21:26:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 17147
   [Obrisana poruka]
28.6.2011 21:37:48   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 17148
28.6.2011 21:51:37   
vjestica
veče evo i moje cura se uspavljuje na siki, pa kucam jednom rukom user posted image
malo sam joj puštala muziku, pa je cupkala i fol plesala reperka mala prava, ruke u zrak i cupka user posted image sad će valjda zaspati
iman poslala sam ti pp user posted image
a što se tiče slika na rr, nije stvar zloupotrebe, ja nigdje na netu ne stavljam slike za koje se bojim da bi se mogle zloupotrijebiti (btw ima slika moje cure i mene na slikama sa bb) nego ja sam se poodavno prijavila kao trudilica na ovaj forum pod nickom i želim da ostanem pod nickom (kao trudilica sam iznijela dosta intimnih stvari o sebi, zato ne želim da svakko ko čita forum zna moj identitet)

Neposredna veza do poruke: 17149
28.6.2011 22:01:42   
Amam
Evo i nas,nesto nisam mogla otvoriti stranicu.
Eman danas nesto nervozan i pospan,nikako da se naspava...
lejla80
sretan rodjendan
Armanko sretan mali rodjendancic.
Rime,Adna user posted image ma super ste se vi snasle,samo ti doji,malo ce  biti nezgodno dok se svi prilagodite i ti i grudi i Adnica na novi tempo dojenja.
mersiha obicna sprica iz apoteke.
Avatarcici su vam prekrasni,sve same ljepotice.
I da vam se pohvalimo imamo nove drugove na fb,HAHA mi je sad prijatelj,pa ako nas jos neko hoce,bujrum :).
Avatar cu promijeniti dok smanjim neku slicicu,a slika na fb imam,i mogu ih gledati samo prijatelji,o zloupotrebi sto kaze Helena,necu da razmisljam...

Mame i bebice user posted image user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 17150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  684 685 [686] 687 688   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  684 685 [686] 687 688   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Previjanje bebe
Miimy

Interesuje me dali ste Vi svojim bebama radili siroko povijanje preko Pampers pelena ...

Da (53%)

Ne (47%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *